2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bi 10 c kadar döküldü çok üzüldüm yav bende fayda etti canım sanada edir inşallah. Sıra yapıcam sırasıyla boza humana bu kürü yapıcam birde ayva
Boza denedim ben canım faydası olmadı.
Halbuki hamileyken içtiğimde göğüslerim şişerdi.doğum yapıncada boza içicem dedim.aldırdm eşime ama fayda etmedi.humana yeni bitti oda bariz bi artış göstermedi.
Belki bunlar 5 cc artış gösteriyodur bilmiyorum ama ben şöyle yarı yarıya artış gösteren bişey olsun istiyorum.

Bizim gaz sancilari ne guzel gecmisti, simdi yine basladi 3 gundur. Artik gece gunduz diyede ayirt etmiyoruz. Sanirim 3 ay bitmeden kurtulamicaz. Yarin mamasin8 degistiricem belki ise yarar. Gaz sancisi olunca ssadece kucakta evin icinde dolasmak ise yariyor, uykusuzluk bir yana, kollarim kopuyor

Canım devamlı bebegı emzırmek gaz yapıyor benımkınde. Iyıce doyduysa ben ıkı saatten once yenıden emzırmıyorum hıckırık tuttuysa basen kusuyor ozaman da hıckırık gecene kadar emzırıp bırakıyorum hem sutler yenılensın hem suter mıdeye bagırsaklara ınsın dıye boyle yapıyorum. Her annenın sutu kendı bebegı ıcın yeterıdır senınkı hep memede olsa da hep sut ıcıyormu yoksa memede olmayı mı sevıyor. Ben beslenmeden sonra emzık verıyorum gazı oluncs hep aranıyo cunku

Kızım çok fena.grip oldu allahım ne zormyş kıvranıyo resmen ben de grip oldum. Yaeın doktora.götürücez kızıtmı ama çok üzgünüm

Kızım çok fena.grip oldu allahım ne zormyş kıvranıyo resmen ben de grip oldum. Yaeın doktora.götürücez kızıtmı ama çok üzgünüm
Kıyamam canım geçmiş olsun üzülme düzelir hemen mevsim geçişleri dogalgazı acmadan önce daha iyiydi üşümesin diye açtık şimdi terliyor insan ayrlayamıyor

Benimde azaldi mamanin miktari emzirdim mesela ustune 50 cc icti uyuyor simdi bunda sukur uc gune kadar 90 iciyordu sagmiyorum artik ben az cikinca moralim bozuluyor buda sute yansiyor pompaminda son 20 gunu kirasi bitiyor birdaha kiralamiycm
Bende sagmamaya dikkat ediyorum canım. Maşallah senin de sütün artmaya başladı o zaman böyle böyle cogalcak işte :)

Arkadaşlar Dr bana d vitamini sağlık ocağının verdiği monovit kullan dedi.sizin önereceğiniz d vitamini var mı?

Canım benim bebeğim saatlerce emmese de memelerim hala boş oluyordu dolu olmuyordu. Ordan anlıyorum şuan. Bir de benimki seninki kadar memede kalmıyor. Anlamam daha kolay oluyor. Senin bebisine de sütün yetiyodur merak etme yetmese kesin anlarsın :)

Kıyamam canım geçmiş olsun üzülme düzelir hemen mevsim geçişleri dogalgazı acmadan önce daha iyiydi üşümesin diye açtık şimdi terliyor insan ayrlayamıyor
Evet ya ince giydirsek usurmu kalin olsa terlermi. Valla rahat nefes alamicaz galiba. Neysrki yazın tam rahata ericez insallah

Arkadaşlar Dr bana d vitamini sağlık ocağının verdiği monovit kullan dedi.sizin önereceğiniz d vitamini var mı?
Canim bizimki saglik ocagininkini kulllanma icinde bir maddesi cok fazla demisti ama hangi maddeydi suan hatirlamiyorum. Vitasanol diye bir multivitamin verdi onu kullaniyoruz. Tadi da cok guzel :) vitamini verecegim zamanlar cok mutlu oluyor

Canim ben de tam bugun bunu dusundum arkadaslar paylasinca sutlerini arttiran gidalari. Ben hic anlamiyorum bende ne sutu arttiriyor ne arttirmiyor:)
Yetip yetmedigini Cisli ve kakali beze bakarak anlayabilirsin ki seninki gayet iyiymis. Cok emdigi icin de goguslere surekli sut uret emri gidiyor ne guzel. Bir de sutun yetmezse bebegin uyuymaz ve surekli aglar.
Olumlu dusun iyi olsun, bol bol sutun olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…