- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.241
İnşaallah canım.ne duyduysak yapmaya çalışıyoruz.henüz arttıran bişey bulamadım.buluncada bırakmıcam zaten :)Ben meyveleride kaynatıp içiyorum bir faydası olmadı bende canım inşallah sende olur
Boza denedim ben canım faydası olmadı.Bi 10 c kadar döküldü çok üzüldüm yav bende fayda etti canım sanada edir inşallah. Sıra yapıcam sırasıyla boza humana bu kürü yapıcam birde ayva
Biz canım..ayni durumdayızKızlar bebeği hergün kaka yapmayan varmi? Bi benimkimi yapmıyo acaba
Benimki de yapmiyor..ben anne sutu yaninda mama da veriyirum..dr her mamasina zeytinyagi koyabilirsin demisti,1 cay kasigi gibi.onu koyunca 2 gunde bir yapiyor..Kızlar bebeği hergün kaka yapmayan varmi? Bi benimkimi yapmıyo acaba
Doktorun ne diyo pekiBiz canım..ayni durumdayız
.
Hmmm tamam cnimBenimki de yapmiyor..ben anne sutu yaninda mama da veriyirum..dr her mamasina zeytinyagi koyabilirsin demisti,1 cay kasigi gibi.onu koyunca 2 gunde bir yapiyor..
Canım devamlı bebegı emzırmek gaz yapıyor benımkınde. Iyıce doyduysa ben ıkı saatten once yenıden emzırmıyorum hıckırık tuttuysa basen kusuyor ozaman da hıckırık gecene kadar emzırıp bırakıyorum hem sutler yenılensın hem suter mıdeye bagırsaklara ınsın dıye boyle yapıyorum. Her annenın sutu kendı bebegı ıcın yeterıdır senınkı hep memede olsa da hep sut ıcıyormu yoksa memede olmayı mı sevıyor. Ben beslenmeden sonra emzık verıyorum gazı oluncs hep aranıyo cunkuKızlar emzirenler sütlerinin az mı çok mu olduğunu nasıl anlıyorlar ?
Benim bebeğim günün 15-20 saati memede olduğu için benim memeler hiç dolmuyor. Ondan ona ondan ona çevire çevire emziriyorum ama sütüm az mı çok mu anlayamıyorum. Bezleri çok çişli oluyor kaka da 3-4 kere yapıyor diye ben sütmün yettiğini düşünüyorum. Ama siz şunu yedim sütüm arttı, bunu içtim sütüm arttı diyorsunuz ya; ben onları hiç anlayamıyorum memeler sürekli boş.
Kıyamam canım geçmiş olsun üzülme düzelir hemen mevsim geçişleri dogalgazı acmadan önce daha iyiydi üşümesin diye açtık şimdi terliyor insan ayrlayamıyorKızım çok fena.grip oldu allahım ne zormyş kıvranıyo resmen ben de grip oldum. Yaeın doktora.götürücez kızıtmı ama çok üzgünüm
Bende sagmamaya dikkat ediyorum canım. Maşallah senin de sütün artmaya başladı o zaman böyle böyle cogalcak işte :)Benimde azaldi mamanin miktari emzirdim mesela ustune 50 cc icti uyuyor simdi bunda sukur uc gune kadar 90 iciyordu sagmiyorum artik ben az cikinca moralim bozuluyor buda sute yansiyor pompaminda son 20 gunu kirasi bitiyor birdaha kiralamiycm
Canım benim bebeğim saatlerce emmese de memelerim hala boş oluyordu dolu olmuyordu. Ordan anlıyorum şuan. Bir de benimki seninki kadar memede kalmıyor. Anlamam daha kolay oluyor. Senin bebisine de sütün yetiyodur merak etme yetmese kesin anlarsın :)Kızlar emzirenler sütlerinin az mı çok mu olduğunu nasıl anlıyorlar ?
Benim bebeğim günün 15-20 saati memede olduğu için benim memeler hiç dolmuyor. Ondan ona ondan ona çevire çevire emziriyorum ama sütüm az mı çok mu anlayamıyorum. Bezleri çok çişli oluyor kaka da 3-4 kere yapıyor diye ben sütmün yettiğini düşünüyorum. Ama siz şunu yedim sütüm arttı, bunu içtim sütüm arttı diyorsunuz ya; ben onları hiç anlayamıyorum memeler sürekli boş.
Well care kullanmistik şimdi ocean kullanıyoruz bundan daha memnunum canımArkadaşlar Dr bana d vitamini sağlık ocağının verdiği monovit kullan dedi.sizin önereceğiniz d vitamini var mı?
Evet ya ince giydirsek usurmu kalin olsa terlermi. Valla rahat nefes alamicaz galiba. Neysrki yazın tam rahata ericez insallahKıyamam canım geçmiş olsun üzülme düzelir hemen mevsim geçişleri dogalgazı acmadan önce daha iyiydi üşümesin diye açtık şimdi terliyor insan ayrlayamıyor
Evet bizede ocean verdi.Well care kullanmistik şimdi ocean kullanıyoruz bundan daha memnunum canım
Canim bizimki saglik ocagininkini kulllanma icinde bir maddesi cok fazla demisti ama hangi maddeydi suan hatirlamiyorum. Vitasanol diye bir multivitamin verdi onu kullaniyoruz. Tadi da cok guzel :) vitamini verecegim zamanlar cok mutlu oluyorArkadaşlar Dr bana d vitamini sağlık ocağının verdiği monovit kullan dedi.sizin önereceğiniz d vitamini var mı?
Canim ben de tam bugun bunu dusundum arkadaslar paylasinca sutlerini arttiran gidalari. Ben hic anlamiyorum bende ne sutu arttiriyor ne arttirmiyor:)Kızlar emzirenler sütlerinin az mı çok mu olduğunu nasıl anlıyorlar ?
Canım iki defa göturdüm normal karşıladı.popusnda çatlaklık yok dedi..bize bi surup verdi..onu kullan dedi .kizim.sadece anne sütü iciyor..buarda bizde de kusma var.gazini çıkardığında da kusuyor ve rahatlıyor..Doktorun ne diyo peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?