2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bendede tık bayına etki etmedi belki hepsi birlikte etki eder

Kıyamam canım geçmiş olsun üzülme düzelir hemen mevsim geçişleri dogalgazı acmadan önce daha iyiydi üşümesin diye açtık şimdi terliyor insan ayrlayamıyor

ilk kez yasayınca cok fena oldm bide kuzu gibi meliyo ağrıdan. Benm de kafam kazan gibi ama onunkini bile çekerim şu an

kızlar benim bikaç gün bikaç damla hatta damla bile değil kanamam oldu acaba adet sayılır mı?60. günüm

Kızlar annem gitti artık tekim nasıl bu evin işini yapcam yemek ütü offff bide açım ama bebiş müsade etmiyo kahvaltı yapim

Kızlar bizde 1 aylık olduk 1 kilo almış ben sütüm yetip yetmediğini anlamıyorum ağlıyor gazından aç mı diye arada mama takviye veriyorum ama sık emziriyorum 50 cm dogmustu 58 cm olmuş ama bebeğim baştan beri bana daha uzun geliyordu hastanede yanlış ölçüldü sanırım

Kızlar cocuk doktorumuz kalca ultrasonuna ıstek yazmıstı buna gore direkt randevu almadan herhangı bır hastaneye gıttıgımızde ulstrason cekıyorlarmı yoksa yıne hastanenın cocuk doktorundan randevu almak mı gerekıyor? Nekadar odedınız ultrasonuna

Canım ben direk cocuk doktorumuza göturdum..sadece muayne parası verdim.ve öğün hemen ultrasyonu çektiler.

Bizim özel sağlık sigortası var. Sigorta karşılaması için Dr istek yapmalıymış.Dr ultrason isteği yazdı aynı hastanede önceden randevu almıştık hemen ultrasonu çektirdik.
Çok pahalı değil Özel sigorta karşılamasaydı 36 tl verecektik

cnm doktorunun istek yapması lazım o yüzden gittiğn hastanede devlet hastanesi ise ücret ödwmezsin

Hastanenin çoçuk dr muayene etmesi gerekiyor canım öyle istek yapıyorlar bizde daha yaptıramadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…