- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.261
Bendede tık bayına etki etmedi belki hepsi birlikte etki ederBoza denedim ben canım faydası olmadı.
Halbuki hamileyken içtiğimde göğüslerim şişerdi.doğum yapıncada boza içicem dedim.aldırdm eşime ama fayda etmedi.humana yeni bitti oda bariz bi artış göstermedi.
Belki bunlar 5 cc artış gösteriyodur bilmiyorum ama ben şöyle yarı yarıya artış gösteren bişey olsun istiyorum.
Biz canım.meme emzirirken her bıraktığında zeytinyağı sürüyorum,o iyi geliyor.zeytinyağını kaşıkla içiremedim.Kızlar bebeği hergün kaka yapmayan varmi? Bi benimkimi yapmıyo acaba
Kıyamam canım geçmiş olsun üzülme düzelir hemen mevsim geçişleri dogalgazı acmadan önce daha iyiydi üşümesin diye açtık şimdi terliyor insan ayrlayamıyor
ilk kez yasayınca cok fena oldm bide kuzu gibi meliyo ağrıdan. Benm de kafam kazan gibi ama onunkini bile çekerim şu an
Müzikle uyutmayi denesene canım o zaman çok daha kolay uyuyolarmis rahatlatiyomus bebekleri. bazen bizimki de yapıyor öyle2:30da bi uyandı hala uyumadı gekde delirme ya
Benim ki de kabız canım üç dört günde bir yapıyor hergün zeytin yağ içiriyorum yapacak bişeyde yok başkaKızlar bebeği hergün kaka yapmayan varmi? Bi benimkimi yapmıyo acaba
Aynen bbde zar zor khvlti yptim vitMinimi icemiyorum dusunKızlar annem gitti artık tekim nasıl bu evin işini yapcam yemek ütü offff bide açım ama bebiş müsade etmiyo kahvaltı yapim
Bi sıkıntı mı oldu dondururkenKizlar sutunu sagip derindorucuda saklayanvar mi
Yok dondurmalimiyim?bir tanidigm 4 aydan sne azabilir smdiden dondur dedi de boyle yaoan varmi merak etrmBi sıkıntı mı oldu dondururken
Canım ben direk cocuk doktorumuza göturdum..sadece muayne parası verdim.ve öğün hemen ultrasyonu çektiler.Kızlar cocuk doktorumuz kalca ultrasonuna ıstek yazmıstı buna gore direkt randevu almadan herhangı bır hastaneye gıttıgımızde ulstrason cekıyorlarmı yoksa yıne hastanenın cocuk doktorundan randevu almak mı gerekıyor? Nekadar odedınız ultrasonuna
Bizim özel sağlık sigortası var. Sigorta karşılaması için Dr istek yapmalıymış.Dr ultrason isteği yazdı aynı hastanede önceden randevu almıştık hemen ultrasonu çektirdik.Kızlar cocuk doktorumuz kalca ultrasonuna ıstek yazmıstı buna gore direkt randevu almadan herhangı bır hastaneye gıttıgımızde ulstrason cekıyorlarmı yoksa yıne hastanenın cocuk doktorundan randevu almak mı gerekıyor? Nekadar odedınız ultrasonuna
cnm doktorunun istek yapması lazım o yüzden gittiğn hastanede devlet hastanesi ise ücret ödwmezsinKızlar cocuk doktorumuz kalca ultrasonuna ıstek yazmıstı buna gore direkt randevu almadan herhangı bır hastaneye gıttıgımızde ulstrason cekıyorlarmı yoksa yıne hastanenın cocuk doktorundan randevu almak mı gerekıyor? Nekadar odedınız ultrasonuna
Hastanenin çoçuk dr muayene etmesi gerekiyor canım öyle istek yapıyorlar bizde daha yaptıramadıkKızlar cocuk doktorumuz kalca ultrasonuna ıstek yazmıstı buna gore direkt randevu almadan herhangı bır hastaneye gıttıgımızde ulstrason cekıyorlarmı yoksa yıne hastanenın cocuk doktorundan randevu almak mı gerekıyor? Nekadar odedınız ultrasonuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?