2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ateşi 38.5 dru aradm ateş düşürücü fitili ver 6 saat arayla dedi düşmezse yarın görmem lazım dedi. Dua edin nolur

Kızlar ateşi 38.5 dru aradm ateş düşürücü fitili ver 6 saat arayla dedi düşmezse yarın görmem lazım dedi. Dua edin nolur
Ateşini kontrol et devamli cnim. Peki grip oldugunu nasil anladin. Bnimkide hapsuruyo ve öksürüyodu hırıltısi vardi bide burnu akiyodu cmt gittik doktora biseyi yok dedi. Cunku evde herkes grip olmustu bende dahil

Ateşini kontrol et devamli cnim. Peki grip oldugunu nasil anladin. Bnimkide hapsuruyo ve öksürüyodu hırıltısi vardi bide burnu akiyodu cmt gittik doktora biseyi yok dedi. Cunku evde herkes grip olmustu bende dahil

dün akşamüstü öksürmeye başladı hapsuruk de vardı. Eve geldik burnu dolmaya basladı balgamı var bildiğin büyük insan grip olursa nasıl dolu dolu.öksürür balgamı olur öyle. Keyfi filan gitti zaten gözler çöktü.kıpkırmızı, ateşi.de var. Sizin olmamıs büyğk şans

Bizim ateş ve balgam yoktu yoksa diger belirtiler grip belirtisiydi. Rabbim acil şifalar versim insallah. Ahh ahh gripli hasta insanlar gelmese eve olmaz sanki

Müzik açıktı cnım tık yoktu. 9 a kadar uyumadı ya ben şok
Zamanla alışır belki canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten. Benim oğlum bu ara kedimizin sesiyle uyumaya alıştı. Gündüz uyurken yakınında istiyor onu. Eliyle yokluyor eli ona değince hemen uyumaya başlıyor çok güldük bunu keşfettiğimizde. Biz o kadar saat sallıyoruz pışpışlıyoruz yok, kedi bir dokunuyor hop hemen uyuyor

Sakinlestirir hayvanlar zaten. Bide her aksam saat 21:30 da banyo yaptırmayı düşünüyorum banyodan sonra cok guzel uyuyo çünkü

Cook gecmis olsun canim tez zamanda uyilessin kuzucuk insallah

Kızlar oğlumun dudakları çok kuruyo ya ağzı hep açık uyuyo ondan mı acaba
Canim burnu tikali mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…