- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.281
Gecmis olsun cnim gittiniz mi doktora ne dediKızım çok fena.grip oldu allahım ne zormyş kıvranıyo resmen ben de grip oldum. Yaeın doktora.götürücez kızıtmı ama çok üzgünüm
Ateşini kontrol et devamli cnim. Peki grip oldugunu nasil anladin. Bnimkide hapsuruyo ve öksürüyodu hırıltısi vardi bide burnu akiyodu cmt gittik doktora biseyi yok dedi. Cunku evde herkes grip olmustu bende dahilKızlar ateşi 38.5 dru aradm ateş düşürücü fitili ver 6 saat arayla dedi düşmezse yarın görmem lazım dedi. Dua edin nolur
Aa onu denemedim. Sürüp tekrar mi emziriyosun. Kaka yapmaması normalmis ama cok huzursuz ediyo bebekleri isteBiz canım.meme emzirirken her bıraktığında zeytinyağı sürüyorum,o iyi geliyor.zeytinyağını kaşıkla içiremedim.
Müzik açıktı cnım tık yoktu. 9 a kadar uyumadı ya ben şokMüzikle uyutmayi denesene canım o zaman çok daha kolay uyuyolarmis rahatlatiyomus bebekleri. bazen bizimki de yapıyor öyle
Ben bitanecik atabildim :))Kizlar sutunu sagip derindorucuda saklayanvar mi
Ekstra bi problem olmazsa zaman gectikce artıyo süt cnim. Bebek buyudukce sutte artıyoYok dondurmalimiyim?bir tanidigm 4 aydan sne azabilir smdiden dondur dedi de boyle yaoan varmi merak etrm
Ateşini kontrol et devamli cnim. Peki grip oldugunu nasil anladin. Bnimkide hapsuruyo ve öksürüyodu hırıltısi vardi bide burnu akiyodu cmt gittik doktora biseyi yok dedi. Cunku evde herkes grip olmustu bende dahil
Beyaz beyaz mi catladi cnimKizlar goguslerim bir catlamis harita gibi.tam memenin alti karnimda o kadar catlak yok
Bizim ateş ve balgam yoktu yoksa diger belirtiler grip belirtisiydi. Rabbim acil şifalar versim insallah. Ahh ahh gripli hasta insanlar gelmese eve olmaz sankidün akşamüstü öksürmeye başladı hapsuruk de vardı. Eve geldik burnu dolmaya basladı balgamı var bildiğin büyük insan grip olursa nasıl dolu dolu.öksürür balgamı olur öyle. Keyfi filan gitti zaten gözler çöktü.kıpkırmızı, ateşi.de var. Sizin olmamıs büyğk şans
Zamanla alışır belki canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten. Benim oğlum bu ara kedimizin sesiyle uyumaya alıştı. Gündüz uyurken yakınında istiyor onu. Eliyle yokluyor eli ona değince hemen uyumaya başlıyor çok güldük bunu keşfettiğimizde. Biz o kadar saat sallıyoruz pışpışlıyoruz yok, kedi bir dokunuyor hop hemen uyuyorMüzik açıktı cnım tık yoktu. 9 a kadar uyumadı ya ben şok
Emzirmeden önce ve emzirme esnasında devamlı sürüyorum.inşallah size de iyi gelirAa onu denemedim. Sürüp tekrar mi emziriyosun. Kaka yapmaması normalmis ama cok huzursuz ediyo bebekleri iste
Sakinlestirir hayvanlar zaten. Bide her aksam saat 21:30 da banyo yaptırmayı düşünüyorum banyodan sonra cok guzel uyuyo çünküZamanla alışır belki canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten. Benim oğlum bu ara kedimizin sesiyle uyumaya alıştı. Gündüz uyurken yakınında istiyor onu. Eliyle yokluyor eli ona değince hemen uyumaya başlıyor çok güldük bunu keşfettiğimizde. Biz o kadar saat sallıyoruz pışpışlıyoruz yok, kedi bir dokunuyor hop hemen uyuyor
Insallah cnim sagolasinEmzirmeden önce ve emzirme esnasında devamlı sürüyorum.inşallah size de iyi gelir
Canım çok geçmiş olsun..bizde ateş yok ama burnu tikaniktir balgam atiyor..havalar artık çok soğudu..insallahh bir daha hastalanmazlar.Kızlar ateşi 38.5 dru aradm ateş düşürücü fitili ver 6 saat arayla dedi düşmezse yarın görmem lazım dedi. Dua edin nolur
Canım ben deniyeyim ınsallahh ise yarar..ben kızama zeytin yagi içirdigimde kusuyor.Emzirmeden önce ve emzirme esnasında devamlı sürüyorum.inşallah size de iyi gelir
Hamileyken karnimda biraz olmustu onlar beyazdi bunlar kirmiziBeyaz beyaz mi catladi cnim
Cook gecmis olsun canim tez zamanda uyilessin kuzucuk insallahdün akşamüstü öksürmeye başladı hapsuruk de vardı. Eve geldik burnu dolmaya basladı balgamı var bildiğin büyük insan grip olursa nasıl dolu dolu.öksürür balgamı olur öyle. Keyfi filan gitti zaten gözler çöktü.kıpkırmızı, ateşi.de var. Sizin olmamıs büyğk şans
Canim burnu tikali miKızlar oğlumun dudakları çok kuruyo yaağzı hep açık uyuyo ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?