- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.581
kendi nar yiyoms narn suyu tabakta kalms o da kasikla bebege verms bide bana soylemedi baktm bebegn kiyafeti kirmizi neden dedim oyle anlatti ya ne yapiyosn dedim nasil verirsn bide demez mi bebek cok sevdi verirken mutlu oluyodu tam sinirlerm bozulduNar suyu mu neden içirmiş ki. Ay çok sinir oldum canım inşallah biran önce gider
minikhikayem evet canm sadece anne sütü aliyo tosunck bgn 77 günluk oldu :) yanaklar tam yemelik :))
Gttn mi dra ne dedi bize isilik dediBnim karnında kırmızı damar gibi bisey var. Kabarık degil ama
Evt bnm 6 haftalik vardi damar genislemesi dedi dr cock buyudkce olmus ama ihmal etme sakin heme n gt dr a kanamasi olan hamilmilelerin yuzde 50 si hamileligine d3vam ediyrMerhblr kızlr bısy sorcam hamılelıgın ılk ayındda kanaması olan varmı bılgı verebılırmı bana rıca etsem
Canım bebek ne yediğini bilmiyor ki ilaçları bile zevkle içiyor bizimki :) çok kızdım kayınvalidene asıl büyük olarak onun bilmesi lazımkendi nar yiyoms narn suyu tabakta kalms o da kasikla bebege verms bide bana soylemedi baktm bebegn kiyafeti kirmizi neden dedim oyle anlatti ya ne yapiyosn dedim nasil verirsn bide demez mi bebek cok sevdi verirken mutlu oluyodu tam sinirlerm bozuldu
kendisi cok iyi bsy yapti zannediyorCanım bebek ne yediğini bilmiyor ki ilaçları bile zevkle içiyor bizimki :) çok kızdım kayınvalidene asıl büyük olarak onun bilmesi lazım
Maşallah oglusuna..biz bir aylıkken 5300 gr boyu 60 cm..cumartesi günü 2 aylık olucaz.bi hafta önce 6 kilo olmuşuz...bizde sadece anne sütü alıyoruz...canim ben boyu normaldir...Topigin en tombiş bebegi benimki mi acaba biz 7 kilo almuşzama boyumz kisa birazck 57 cm
oyyy maşallah kuzuyaTopigin en tombiş bebegi benimki mi acaba biz 7 kilo almuşzama boyumz kisa birazck 57 cm
oyy maşallah senin bebişedeMaşallah oglusuna..biz bir aylıkken 5300 gr boyu 60 cm..cumartesi günü 2 aylık olucaz.bi hafta önce 6 kilo olmuşuz...bizde sadece anne sütü alıyoruz...canim ben boyu normaldir...
MasallahAyva kompostosu deneyen var mı fece yatarken bi bardak içip yattım ve dün gün boyu su bile doğru düzgün içememiştim ayva suyu içip yattım sabah kalktım oğlumu emziriyorum diğer göğsüm taş olmuş süt atıyordu (çok şükür mayallah ) herkezde farklı şeyler etki ediyor deneyip bence
masallah sizn dogdugu gibi boyu baya uzundu bzmki bizdn mi kaynaklaniyo ne kisacuk boyuMaşallah oglusuna..biz bir aylıkken 5300 gr boyu 60 cm..cumartesi günü 2 aylık olucaz.bi hafta önce 6 kilo olmuşuz...bizde sadece anne sütü alıyoruz...canim ben boyu normaldir...
canm 3 kilo 5 gr 47 cm dogdu simdi 77 gunluk 7 kilo 57 cm oldu :)oyyy maşallah kuzuyakaç kilo doğmuştu ki?
Evt bnm 6 haftalik vardi damar genislemesi dedi dr cock buyudkce olmus ama ihmal etme sakin heme n gt dr a kanamasi olan hamilmilelerin yuzde 50 si hamileligine d3vam ediyr[/QUOTEet
Cok gıttım doktora dusuk tehlken var ıstrht et dedi ılk oldugu kafta kahvrngıydı ozmn gıttım dusuk ıgnesı yaptı 2. Haftası kanamaya dondu bı kesılıyo bı anda gelıyo kan en son pazartesi gıttım ultrasnla baktı. Yine tabı kese cok duzgun dedı bebegr dair cıkıntıyıda gosterdı progstana baslattrdı ogunden berı kanamam varda cok yok azaldı gbı net bsy soleyen ypk kafayı yedırtıyolar
Allah nazardan saklasın cnm maşallahminikhikayem evet canm sadece anne sütü aliyo tosunck bgn 77 günluk oldu :) yanaklar tam yemelik :))
Doğum yapan anneler yardımınıza ihtiyacım var. 35+6 haftalık hamileyim. 32de erken doğum riskiyle hastanede yattım bir süre. Nst de sancılarım çıkıyordu 90larda. Adalat kullandım sancilar biraz dindi. 35. Haftanın basında ilacı bıraktım. Bıraktıktan sonra 3-4 gün iyiydim. Yeni yeni tekrardan başlamıştı. Serviks boyum 2 cm bu arada, yani geçen hafta öyleydi ve bir parmak açıklığım vardı. Bugün 3 kere arka arkaya 120 cıktı nst de sancim. Doktor eve gönderdi sancin devam ederse gece gel yarın sezeryana alalım dedi. Evdeyim su an ara sıra sancim oluyor yarim saat bir saat boyunca 5dk da bir. Sonra yarim saat rahatim tekrar basliyor. Ve 3-4 gundur bicak saplanir gibi alt tarafta sancim oluyordu bugun cok sık olmaya basladi. Alt tarafta baskı oluyor. Napacagimi sasirdim gitmek istemiyorum çünkü yatis yapıp ertesi gün sezeryana alacak. Bunlar doğum belirtisi mi, gitmem gerekir mi, ne yapmalıyım?
oyy maşallah senin bebişedebizimkiler mi küçük kalmış ne:) 2 aylık kontrolümüz vardı 5 kilo olmuşuz. 3490 doğmuştu
Canım biz 4080 gr doğmuştuk boyu 56 cm..ayda 1300 gr almışız.canim benim büyük kızda ayda 1500 gr kilo alıyordu..masallah büyük kızım tombisti..annesi senin kızının kilosu iyidir...masallahh tüm bebeklere.oyy maşallah senin bebişedebizimkiler mi küçük kalmış ne:) 2 aylık kontrolümüz vardı 5 kilo olmuşuz. 3490 doğmuştu
Sancim 5dk da bir. Hatta bazen 3 dk da bir. Ama mesela bir saat sonra geçiyor yarim saat boyunca rahatım. Sonra tekrar basliyor. Geçen hafta bi gün 19.00da başladı nerdeyse 22.00a kadar sürdü sonra küçük bir kanama oldu doktoru aradım gel dedi gittim sancim bitmişti.Allah nazardan saklasın cnm maşallah
sancı 5 dkda 1e düştüyse gitmelisin.. 36 haftalık sayılırsn aslında normal doğum olabilir..
valla bnmki 2680 dogdu 53 günlükken 3700 dü topiğin en miniği de bnmki sanırm :)
Canım ben ve babası uzun boyluyuz.bize çekmiş boyu.masallah sizn dogdugu gibi boyu baya uzundu bzmki bizdn mi kaynaklaniyo ne kisacuk boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?