- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.601
çok iyi almış canım benim Sllah nazarlardan sakladın. tam sevmelik olmuştur küçükken insn rahat sevemiyor büyüdükçe rahat seviliyorlarcanm 3 kilo 5 gr 47 cm dogdu simdi 77 gunluk 7 kilo 57 cm oldu :)
canım bizim 2 ayımız bitti ama hala çok gazlıyız. gece ıkınıp uyanıyo emmeden uyumuyor. yarım saatte yada 1 saattebir uyanıyoKızlar sizin gaz durumları nasıldır.cok şükür benim kızımın gazi baya azalmış..kendi kendine çıkarabiliyor..biz cumartesi günü 2 aylık olucaz.
Ahh Ahh bizde 3300 doğdik 1 aylık kontrolda 3600 çıktıkoyy maşallah senin bebişedebizimkiler mi küçük kalmış ne:) 2 aylık kontrolümüz vardı 5 kilo olmuşuz. 3490 doğmuştu
Canım insallah sizinde gaz sorunuz biran önce biter..kizim gece 12 gibi uyuyor saba h 6 uyanıyor sütü içiyor tekrar uyuyor..canım bizim 2 ayımız bitti ama hala çok gazlıyız. gece ıkınıp uyanıyo emmeden uyumuyor. yarım saatte yada 1 saattebir uyanıyo
En zayıf biziz galiba daha 1 aylık olduğunda Doğum kilosunu yeni geçmiştioyy maşallah senin bebişedebizimkiler mi küçük kalmış ne:) 2 aylık kontrolümüz vardı 5 kilo olmuşuz. 3490 doğmuştu
Bizim de öyle canım 3540 doğdu 1 aylık kontrolde 3600 çıktıAhh Ahh bizde 3300 doğdik 1 aylık kontrolda 3600 çıktık
ben mama vermiyorum sütle bu kadar oluyor sağlıklı olsunlar da napalımAhh Ahh bizde 3300 doğdik 1 aylık kontrolda 3600 çıktık
maşallah ya. benim ilki de hiç o kadar uyumadıninşallah bu uyurCanım insallah sizinde gaz sorunuz biran önce biter..kizim gece 12 gibi uyuyor saba h 6 uyanıyor sütü içiyor tekrar uyuyor..
Yok sormadim muayene sırasında gördü bisey demediGttn mi dra ne dedi bize isilik dedi
biz bugün oldukKızlar 2. Ay aşısını olan var mı
Gecmis olsun cnim insallah sorunsuz atlatirsiniz. Nasil gecti bu saate kadar?biz bugün olduk
valla canım bugün huzursuz calpol verdim bi kere öğleden beri yeni uyudu. inşallah uyur birz dinlenir. karma aşı ağır birazGecmis olsun cnim insallah sorunsuz atlatirsiniz. Nasil gecti bu saate kadar?
canım o gazdan oluyo biraz benim ilki öyleydi yarım saat zor dayanıyodu emmeden. sonra basıyodu yaygarayıKızlar zorda olsa sabahtan beri 2 saatten once emzirmedim valla çok şey başarmış gibi hissediyorumçünkü bnimki hep memede olmak istiyo. Bi kaç gün sonrada duruma gore 3 saate çıkarıcam ınsallah. Cunku hep memede olunca bi süreden sonra cok keyifsiz emziriyorum bu oglumada banada iyi gelmiyo
Insallahh uyur canım.maşallah ya. benim ilki de hiç o kadar uyumadıninşallah bu uyur
Bizde olduk ben ateş düşürücü vermedim ateşlenirse verirsin dedi sağlık ocağında ki ebe ateşini takip ettim ateşi hiç çıkmadı hiçte huzursuz olmadı maşallahKızlar 2. Ay aşısını olan var mı
Sancim 5dk da bir. Hatta bazen 3 dk da bir. Ama mesela bir saat sonra geçiyor yarim saat boyunca rahatım. Sonra tekrar basliyor. Geçen hafta bi gün 19.00da başladı nerdeyse 22.00a kadar sürdü sonra küçük bir kanama oldu doktoru aradım gel dedi gittim sancim bitmişti.
Kızlar sizin gaz durumları nasıldır.cok şükür benim kızımın gazi baya azalmış..kendi kendine çıkarabiliyor..biz cumartesi günü 2 aylık olucaz.
En zayıf biziz galiba daha 1 aylık olduğunda Doğum kilosunu yeni geçmiştiyarın kontrolümüz var 50 günlük olucaz bakalım kaç kilo olduk
Sancim 5dk da bir. Hatta bazen 3 dk da bir. Ama mesela bir saat sonra geçiyor yarim saat boyunca rahatım. Sonra tekrar basliyor. Geçen hafta bi gün 19.00da başladı nerdeyse 22.00a kadar sürdü sonra küçük bir kanama oldu doktoru aradım gel dedi gittim sancim bitmişti.
Kızlar sizin gaz durumları nasıldır.cok şükür benim kızımın gazi baya azalmış..kendi kendine çıkarabiliyor..biz cumartesi günü 2 aylık olucaz.
En zayıf biziz galiba daha 1 aylık olduğunda Doğum kilosunu yeni geçmiştiyarın kontrolümüz var 50 günlük olucaz bakalım kaç kilo olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?