2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar sizin gaz durumları nasıldır.cok şükür benim kızımın gazi baya azalmış..kendi kendine çıkarabiliyor..biz cumartesi günü 2 aylık olucaz.
canım bizim 2 ayımız bitti ama hala çok gazlıyız. gece ıkınıp uyanıyo emmeden uyumuyor. yarım saatte yada 1 saattebir uyanıyo

Kızlar zorda olsa sabahtan beri 2 saatten once emzirmedim valla çok şey başarmış gibi hissediyorum çünkü bnimki hep memede olmak istiyo. Bi kaç gün sonrada duruma gore 3 saate çıkarıcam ınsallah. Cunku hep memede olunca bi süreden sonra cok keyifsiz emziriyorum bu oglumada banada iyi gelmiyo

canım o gazdan oluyo biraz benim ilki öyleydi yarım saat zor dayanıyodu emmeden. sonra basıyodu yaygarayı

seyyav doktor.mama baslattımı.cnm?

tabi sen bilirsin o zaman ama benm öyle sık sancım basladıgında geceydi ertesi gün dogurmustum..

Kızlar sizin gaz durumları nasıldır.cok şükür benim kızımın gazi baya azalmış..kendi kendine çıkarabiliyor..biz cumartesi günü 2 aylık olucaz.

benmkide cıkarıyo bi ara gece gaz nöbetine giriyoduk ama büyüme atağımdaydı sanırom 2 haftadır normal pztesi 2 aylık olucak

En zayıf biziz galiba daha 1 aylık olduğunda Doğum kilosunu yeni geçmişti yarın kontrolümüz var 50 günlük olucaz bakalım kaç kilo olduk

kaç kilo dogdu cnm ?

seyyav doktor.mama baslattımı.cnm?

tabi sen bilirsin o zaman ama benm öyle sık sancım basladıgında geceydi ertesi gün dogurmustum..

benmkide cıkarıyo bi ara gece gaz nöbetine giriyoduk ama büyüme atağımdaydı sanırom 2 haftadır normal pztesi 2 aylık olucak

En zayıf biziz galiba daha 1 aylık olduğunda Doğum kilosunu yeni geçmişti yarın kontrolümüz var 50 günlük olucaz bakalım kaç kilo olduk

kaç kilo dogdu cnm ?

Kizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…