2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Alıştırma işini nasıl yaptınız. Benim bebeğimde gece 1,5-2 saatte bir uyaniyor. Sadece anne sütü ile besleniyor ve genelde 10-15 dk emiyor.
Önce uyku ve beslenme saatlerini takip ettim birkaç gün canım kaç saatte bir ve hangi saatler arasında olduğunu yazdım. Sonra her gün aynı saatte aynı şeyleri yaptım. Gündüz 2 uyku arasını 1,5-2 saat yaptım. Mesela gündüz gözünü örtüp meme verdim ağzına uyutacağım zaman sürekli. Şimdi gözü örtülünce uyuması gerektiğini anlıyor kucak sallama falan istemiyor kendi uyuyor. Gece de müzik açıyorum hep aynı müzik olacak ama. Bir de uyku tulumunu giydiriyorum onları görünce anlıyor uyku saatinin geldiğini uyuyor. Bir de gece alışkanlıktan mı açlıktan mı kalktığını takip et. Benim ki 3 saatte bir alışkanlıktan kalkıyordu biraz pışpışlayınca geri uyuyorsa aç değildir en azından benim bebeğim öyle. Gece bir öğünü atladık böylelikle. Bu şekilde alıştı canım internette bebeğe uyku rutini oluşturma diye aratırsan bir sürü yöntem var bebeğine uygun olanı bulursun. Başta çok itiraz ediyorlar biraz ağlıyorlar ama uyumasa da sen inatla aynı şeyleri yapmaya devam et en geç 2 hafta içinde alışıyorlar. Bir de benim bebeğim mama yiyor onun da etkisi var uzun uykuda biraz

Ayva kompostosu deneyen var mı fece yatarken bi bardak içip yattım ve dün gün boyu su bile doğru düzgün içememiştim ayva suyu içip yattım sabah kalktım oğlumu emziriyorum diğer göğsüm taş olmuş süt atıyordu (çok şükür mayallah ) herkezde farklı şeyler etki ediyor deneyip bence

Son düzenleme:
Canim ben daha denemedim de kaynatilmis tane kimyon da mi fayda etmiyor artik
Sab kullanıyorum zaten 4 gündür tane kimyonda veriyorum banamısın demedi .
İnşallah atak haftasında dediği gibi olur.
Yani bizim bu 2 haftamız gazı çıkarmada zorlandığımız haftalarmış.
Bakalım bekliycez...

Masallah canim. Ben de bastan beri ayva, kuru kayisi ve kuru erik kompostosu yapip iciyorum. Onun disinda humana, rezene ve promalt iciyorum ama hangisi sut yapiyor bilmiyorum :)

Kacinci haftadasiniz canim? Insallah haftasiyla ilgilidir

Kizlar biz 2 hafta sonra 3.ayimizi bitrcz yavas yavas azaliyo gaz sancilarimz eskisi gibi ikinmiyo sıkmıyo kendini bu aralar da grip olms ondn rahatsz yoksa gazini iyi cikariyo artk

8. Haftadayız cnm okuduğum yerde 8 ve 9. Haftalarda gaz çıkarmada zorlandıkları için sıkıntılı geçebiliyormuş.
İnşallah öyledir yoksa yapışık yaşıyoruz.

Canım valla buzimkide mama alıyor üma uykuya etki sıfır. Çok nadir uyuyor 10 gün falan 1 de uyuyup 4 de kalkardı artık ört yok

Benim bebişte aynı. Gece 11 de mama veriyorum. Birde ancak uyuyor beni emdikten sonra. Ama çok şükür gece emzirmeye aralıkla kalksa da 8-9 a kadar uyuyor. Sonrası günü gününe uymuyor, hiç uyumadığı gündüzler oluyor. Anlamadım gitti

Eccoomm evde yalnz kalabildiniz mi cnm ?
yok canm ya hala kv bzmle dün ameliyat oldu bide ne yapacagmi sasirdm ev isi bebek kendim eşim yetmezms gibi bide onun gecmis olsn ziyaretleri bide ustune bana laf sokmalari neyms ben basit yemekler yapiyomsm sarma hic yapmiyomsm bu kadar esin icnde yaotgm yemeklerude basit buluyo gecen gun bendn gizli bebege nar suyu içirms cildrdm ya

Ne diyosuunn nasıl insanlar var ya. İyi dayanıyomuşsun ben olsam kafayı yerdim

Canim benimki de memede uyuyo gibi oluyo yatirmak icin kaldirdigimda gozler kocaman
Deliriciyiiimmm artik.
Ctsi 40i cikcak insallah ama hic umidim yok
Aynı canım ya meme de baya uyuyor çekiyorum bakıyorum hala uyuyor iyi diyorum tamam yataga koyduktan 5 dk snra ağlama sesi aynı gün olmuştu bizim ufaklık lar cumartesi cıkıyor pazar günü bakalım neler olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…