- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.541
Canım internette çok güzel yöntemler var onları denesene en fazla 2 hafta mutlaka alışıray benimkiler gece hiç uyumuyolar ilki de öyle bu da öyle. gece yarım saat 1 saatte bir uyanıyor. nasıl alıştırıcam bilmiyorum bizde ki genetik sanırım :) emzik de almıyor biberon da...
Önce uyku ve beslenme saatlerini takip ettim birkaç gün canım kaç saatte bir ve hangi saatler arasında olduğunu yazdım. Sonra her gün aynı saatte aynı şeyleri yaptım. Gündüz 2 uyku arasını 1,5-2 saat yaptım. Mesela gündüz gözünü örtüp meme verdim ağzına uyutacağım zaman sürekli. Şimdi gözü örtülünce uyuması gerektiğini anlıyor kucak sallama falan istemiyor kendi uyuyor. Gece de müzik açıyorum hep aynı müzik olacak ama. Bir de uyku tulumunu giydiriyorum onları görünce anlıyor uyku saatinin geldiğini uyuyor. Bir de gece alışkanlıktan mı açlıktan mı kalktığını takip et. Benim ki 3 saatte bir alışkanlıktan kalkıyordu biraz pışpışlayınca geri uyuyorsa aç değildir en azından benim bebeğim öyle. Gece bir öğünü atladık böylelikle. Bu şekilde alıştı canım internette bebeğe uyku rutini oluşturma diye aratırsan bir sürü yöntem var bebeğine uygun olanı bulursun. Başta çok itiraz ediyorlar biraz ağlıyorlar ama uyumasa da sen inatla aynı şeyleri yapmaya devam et en geç 2 hafta içinde alışıyorlar. Bir de benim bebeğim mama yiyor onun da etkisi var uzun uykuda birazAlıştırma işini nasıl yaptınız. Benim bebeğimde gece 1,5-2 saatte bir uyaniyor. Sadece anne sütü ile besleniyor ve genelde 10-15 dk emiyor.
canım benimkiler cok gazlı pırt yaparken uyanıyo hepCanım internette çok güzel yöntemler var onları denesene en fazla 2 hafta mutlaka alışır
Anladım canım bizim şükür çok gazımız yok ondan belki de daha rahat uyuyordur. İnşallah çabuk biter gazları bebişlerin :))canım benimkiler cok gazlı pırt yaparken uyanıyo hep
Linki nasıl atıcam bilemedim ama linkin adı (benimgunlerim )cok güzel anlatmış.Canım nerden bakıyosun atak durumuna.
Ben hiç açıklayıcı sayfa bulamadım.
Sab kullanıyorum zaten 4 gündür tane kimyonda veriyorum banamısın demedi .Canim ben daha denemedim de kaynatilmis tane kimyon da mi fayda etmiyor artik
Masallah canim. Ben de bastan beri ayva, kuru kayisi ve kuru erik kompostosu yapip iciyorum. Onun disinda humana, rezene ve promalt iciyorum ama hangisi sut yapiyor bilmiyorum :)Ayva kompostosu deneyen var mı fece yatarken bi bardak içip yattım ve dün gün boyu su bile doğru düzgün içememiştim ayva suyu içip yattım sabah kalktım oğlumu emziriyorum diğer göğsüm taş olmuş süt atıyordu (çok şükür mayallah ) herkezde farklı şeyler etki ediyor deneyip bence
Kacinci haftadasiniz canim? Insallah haftasiyla ilgilidirSab kullanıyorum zaten 4 gündür tane kimyonda veriyorum banamısın demedi .
İnşallah atak haftasında dediği gibi olur.
Yani bizim bu 2 haftamız gazı çıkarmada zorlandığımız haftalarmış.
Bakalım bekliycez...
8. Haftadayız cnm okuduğum yerde 8 ve 9. Haftalarda gaz çıkarmada zorlandıkları için sıkıntılı geçebiliyormuş.Sab kullanıyorum zaten 4 gündür tane kimyonda veriyorum banamısın demedi .
İnşallah atak haftasında dediği gibi olur.
Yani bizim bu 2 haftamız gazı çıkarmada zorlandığımız haftalarmış.
Bakalım bekliycez...
Canım valla buzimkide mama alıyor üma uykuya etki sıfır. Çok nadir uyuyor 10 gün falan 1 de uyuyup 4 de kalkardı artık ört yok
yok canm ya hala kv bzmle dün ameliyat oldu bide ne yapacagmi sasirdm ev isi bebek kendim eşim yetmezms gibi bide onun gecmis olsn ziyaretleri bide ustune bana laf sokmalari neyms ben basit yemekler yapiyomsm sarma hic yapmiyomsm bu kadar esin icnde yaotgm yemeklerude basit buluyo gecen gun bendn gizli bebege nar suyu içirms cildrdm yaEccoomm evde yalnz kalabildiniz mi cnm ?
yok canm ya hala kv bzmle dün ameliyat oldu bide ne yapacagmi sasirdm ev isi bebek kendim eşim yetmezms gibi bide onun gecmis olsn ziyaretleri bide ustune bana laf sokmalari neyms ben basit yemekler yapiyomsm sarma hic yapmiyomsm bu kadar esin icnde yaotgm yemeklerude basit buluyo gecen gun bendn gizli bebege nar suyu içirms cildrdm ya
zaten az kaldi ben yemek üzereyimNe diyosuunn nasıl insanlar var ya. İyi dayanıyomuşsun ben olsam kafayı yerdim
Aynı canım ya meme de baya uyuyor çekiyorum bakıyorum hala uyuyor iyi diyorum tamam yataga koyduktan 5 dk snra ağlama sesi aynı gün olmuştu bizim ufaklık lar cumartesi cıkıyor pazar günü bakalım neler olcak :)Canim benimki de memede uyuyo gibi oluyo yatirmak icin kaldirdigimda gozler kocaman
Deliriciyiiimmm artik.
Ctsi 40i cikcak insallah ama hic umidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?