- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.561
Humana benre artık etki etmiyor canım sen devam et iç hepsini hangisi yapıyorsa yapsın devam etMasallah canim. Ben de bastan beri ayva, kuru kayisi ve kuru erik kompostosu yapip iciyorum. Onun disinda humana, rezene ve promalt iciyorum ama hangisi sut yapiyor bilmiyorum :)
Nasıl dayanıyorlar anlamıyorum canım yaBenim bebişte aynı. Gece 11 de mama veriyorum. Birde ancak uyuyor beni emdikten sonra. Ama çok şükür gece emzirmeye aralıkla kalksa da 8-9 a kadar uyuyor. Sonrası günü gününe uymuyor, hiç uyumadığı gündüzler oluyor. Anlamadım gitti
Ay kıyamam ya herşeyi emiyo seni neden emmiyo asıl güzel yer orası emer inşallah benimkide 24 saat meme de olmak istiyor biberon alıyor ama emzik avent nuk aldım emer gibi yapıp atıyor uzun emmiyor başka denesem mi bilmiyorumMeme emdiği için sık uyanıyor demekki .
Biberona alışsaydı baştan emzikte emerdi.
Benim zilli benden hariç herşeyi emiyor
Geçen baktım kolumu emiyo.
Kolumu emiceğine mememi em bari kızım dedim.verdim memeyi ağzını buruşturuyo gıcık
yok canm ya hala kv bzmle dün ameliyat oldu bide ne yapacagmi sasirdm ev isi bebek kendim eşim yetmezms gibi bide onun gecmis olsn ziyaretleri bide ustune bana laf sokmalari neyms ben basit yemekler yapiyomsm sarma hic yapmiyomsm bu kadar esin icnde yaotgm yemeklerude basit buluyo gecen gun bendn gizli bebege nar suyu içirms cildrdm ya
bende valla aynisini dedim o yemegi yaptigima şukret onu bile zar zor yapiyim ki cok kolay da yemekler degl yapmam bir kac saatimi aliyone bi de bebekli kadından sarma sarmasınınmı bekliyo !!! otursun kendi sarsın madem ne ameliyatı oldu bilmiyorum ama oturabiliyorsa sarsın. ne insanlar var Allahım ya sen karnını doyursan şükredeceğin dönrmdesin kolay mı bebekle!!!
Evet canım annemde ayva komposto su yapıyo gerçekten bende de artma oldu tatlandırmak için kuru üzümde attık biz güzel olduAyva kompostosu deneyen var mı fece yatarken bi bardak içip yattım ve dün gün boyu su bile doğru düzgün içememiştim ayva suyu içip yattım sabah kalktım oğlumu emziriyorum diğer göğsüm taş olmuş süt atıyordu (çok şükür mayallah ) herkezde farklı şeyler etki ediyor deneyip bence
Evet canim ayni gun dogdu bizim minikler. Ben de bebegime ctsi 40in cikiyo pazar gunu duzene girmis bi performans bekliyorum senden diyorumAynı canım ya meme de baya uyuyor çekiyorum bakıyorum hala uyuyor iyi diyorum tamam yataga koyduktan 5 dk snra ağlama sesi aynı gün olmuştu bizim ufaklık lar cumartesi cıkıyor pazar günü bakalım neler olcak :)
Ay ne güzl sevilir o yerim :)Topigin en tombiş bebegi benimki mi acaba biz 7 kilo almuşzama boyumz kisa birazck 57 cm
Ay cnm bnde çok umutlu olmasamda biraz beklentilerim varEvet canim ayni gun dogdu bizim minikler. Ben de bebegime ctsi 40in cikiyo pazar gunu duzene girmis bi performans bekliyorum senden diyorumbakalim nasil olacaklar
Deneme cnim cunku almıyo naparsan yap. Bnim almadigim emzik kalmadi sonuc nooooAy kıyamam ya herşeyi emiyo seni neden emmiyo asıl güzel yer orası emer inşallah benimkide 24 saat meme de olmak istiyor biberon alıyor ama emzik avent nuk aldım emer gibi yapıp atıyor uzun emmiyor başka denesem mi bilmiyorum
yok canm ya hala kv bzmle dün ameliyat oldu bide ne yapacagmi sasirdm ev isi bebek kendim eşim yetmezms gibi bide onun gecmis olsn ziyaretleri bide ustune bana laf sokmalari neyms ben basit yemekler yapiyomsm sarma hic yapmiyomsm bu kadar esin icnde yaotgm yemeklerude basit buluyo gecen gun bendn gizli bebege nar suyu içirms cildrdm ya
Topigin en tombiş bebegi benimki mi acaba biz 7 kilo almuşzama boyumz kisa birazck 57 cm
Ata güzel fikir bende tatlanırmak için kur üzüm atayım ayva mevsimi allahtan kaynatıp İçeriz. Can'ım bi ayvaya ne kadar su koyuyor annen bana ölçü lazımEvet canım annemde ayva komposto su yapıyo gerçekten bende de artma oldu tatlandırmak için kuru üzümde attık biz güzel oldu
Çok istedim tutmasını kızım beni emzik olarak kullanmıştı buda öyle olcak gibiDeneme cnim cunku almıyo naparsan yap. Bnim almadigim emzik kalmadi sonuc noooo
Canım iki ayvaya 2 lt ye yakın sanırım su annem göz kararı yapıyomuş ayvalar yumuşayınca üzümü atıyosun çok atma benim üzümler baya şişmiştiAta güzel fikir bende tatlanırmak için kur üzüm atayım ayva mevsimi allahtan kaynatıp İçeriz. Can'ım bi ayvaya ne kadar su koyuyor annen bana ölçü lazım
Oyyy masalllahhhTopigin en tombiş bebegi benimki mi acaba biz 7 kilo almuşzama boyumz kisa birazck 57 cm
Ay ben iki ayvaya azıcık su köydüm 1.5 litre koyayım en iyisi sağol canımCanım iki ayvaya 2 lt ye yakın sanırım su annem göz kararı yapıyomuş ayvalar yumuşayınca üzümü atıyosun çok atma benim üzümler baya şişmişti
Nar suyu mu neden içirmiş ki. Ay çok sinir oldum canım inşallah biran önce gideryok canm ya hala kv bzmle dün ameliyat oldu bide ne yapacagmi sasirdm ev isi bebek kendim eşim yetmezms gibi bide onun gecmis olsn ziyaretleri bide ustune bana laf sokmalari neyms ben basit yemekler yapiyomsm sarma hic yapmiyomsm bu kadar esin icnde yaotgm yemeklerude basit buluyo gecen gun bendn gizli bebege nar suyu içirms cildrdm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?