2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Masallah canim. Ben de bastan beri ayva, kuru kayisi ve kuru erik kompostosu yapip iciyorum. Onun disinda humana, rezene ve promalt iciyorum ama hangisi sut yapiyor bilmiyorum :)
Humana benre artık etki etmiyor canım sen devam et iç hepsini hangisi yapıyorsa yapsın devam et

Nasıl dayanıyorlar anlamıyorum canım ya

Ay kıyamam ya herşeyi emiyo seni neden emmiyo asıl güzel yer orası emer inşallah benimkide 24 saat meme de olmak istiyor biberon alıyor ama emzik avent nuk aldım emer gibi yapıp atıyor uzun emmiyor başka denesem mi bilmiyorum

ne bi de bebekli kadından sarma sarmasınınmı bekliyo !!! otursun kendi sarsın madem ne ameliyatı oldu bilmiyorum ama oturabiliyorsa sarsın. ne insanlar var Allahım ya sen karnını doyursan şükredeceğin dönrmdesin kolay mı bebekle!!!

bende valla aynisini dedim o yemegi yaptigima şukret onu bile zar zor yapiyim ki cok kolay da yemekler degl yapmam bir kac saatimi aliyo

Evet canım annemde ayva komposto su yapıyo gerçekten bende de artma oldu tatlandırmak için kuru üzümde attık biz güzel oldu

Evet canim ayni gun dogdu bizim minikler. Ben de bebegime ctsi 40in cikiyo pazar gunu duzene girmis bi performans bekliyorum senden diyorum bakalim nasil olacaklar

Deneme cnim cunku almıyo naparsan yap. Bnim almadigim emzik kalmadi sonuc noooo

cnm cok ii anlıom bnm de kv ile sorunlar var. Sevdiğim adamın annesi diye saygı gösteriyorum ama ah eşler de bizi anlasa ..

Topigin en tombiş bebegi benimki mi acaba biz 7 kilo almuşz ama boyumz kisa birazck 57 cm

oy maşallah cnm kaç günlük? Sadece seni mi emiyo sıkıp sıkıp sevmelik :)

Evet canım annemde ayva komposto su yapıyo gerçekten bende de artma oldu tatlandırmak için kuru üzümde attık biz güzel oldu
Ata güzel fikir bende tatlanırmak için kur üzüm atayım ayva mevsimi allahtan kaynatıp İçeriz. Can'ım bi ayvaya ne kadar su koyuyor annen bana ölçü lazım

Ata güzel fikir bende tatlanırmak için kur üzüm atayım ayva mevsimi allahtan kaynatıp İçeriz. Can'ım bi ayvaya ne kadar su koyuyor annen bana ölçü lazım
Canım iki ayvaya 2 lt ye yakın sanırım su annem göz kararı yapıyomuş ayvalar yumuşayınca üzümü atıyosun çok atma benim üzümler baya şişmişti

Canım iki ayvaya 2 lt ye yakın sanırım su annem göz kararı yapıyomuş ayvalar yumuşayınca üzümü atıyosun çok atma benim üzümler baya şişmişti
Ay ben iki ayvaya azıcık su köydüm 1.5 litre koyayım en iyisi sağol canım

Nar suyu mu neden içirmiş ki. Ay çok sinir oldum canım inşallah biran önce gider

Resmen meme reddi yasiyorum cok uzuluyorum iki gundur aksama kadar ite kaka emio ama bu saatler oluo memeti agzina surmuto yatrdigim gibu feryat figan agliyor en son inat ettim agladida agladi simdi aldi ama uyuyarak oda biberonun ucunuda degistim gene ayni ne yapicam bilmiyorum biberonu azalricam galiba gunde ucten fazla vermiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…