2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizde olduk ben ateş düşürücü vermedim ateşlenirse verirsin dedi sağlık ocağında ki ebe ateşini takip ettim ateşi hiç çıkmadı hiçte huzursuz olmadı maşallah

Ay inşAllah bizimde iyi geçer. Maşallah yavruna. Rota virüs yaptırdın mi

Kizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler

Valla banada sabah yaptır banyosunu diyorlar. Ama ben hep akşam yatmadan yaptırıyorum. Hem babamız yıkıyor kızını, hem de banyodan sonra daha rahat uyuyor

ben mama vermiyorum sütle bu kadar oluyor sağlıklı olsunlar da napalım
Doktor bana sütün yettiğine inanıyorsan mamayı bırek dedı on gün sona bi gittik hiç kilo almamış habire çığlık atıyordu memede meğerse biberondan dolayı yapmış ağzından süt taşıyordu biraz emip bırakıyordu meğer meme reddiymiş hep

3 günlükken mama verildi canım doktor demeden 4. Gün doktora gidince mamaya başlayın demişti. Artık full mama takviyeli giriyoruz ama beni elmemek için elendin geleni yapıyor

Kizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler
Canım kulak asma cuma günü yıkanmak sünnetken büyükler böyle diyor. Kv bana diyor hele 40 çıkmadan başımın etini yedi şimdide diyor ben 40 çıkmadan da sallamadım 40 çıktı hala diyor . Üç harfliler ikindiden sonra bulaşırmış ondan diyorlar

Kızlar sizin gaz durumları nasıldır.cok şükür benim kızımın gazi baya azalmış..kendi kendine çıkarabiliyor..biz cumartesi günü 2 aylık olucaz.
Bizde 6 haftalığız inşallah 2. Ayda biter. Benimki kaka gaz cıkarıyo ama bitmek bilmiyo hala sancılanıyor huzursuz oluyor. Gece ıkındığında emziriyorum gazını cıkarırsa rahat yatıyor cıkarmazsa sabaha kadar ıkınıo uykuda :/

Ben de 2. Ay asilarini merak ediyorum. Verem ve larma asi var degil mi ? Bir de rota virusunu saglik ocagi yapmiyormus eczaneden kendimiz aliyormusuz ve damla olarak oral yoldan aliniyormus dogru mu ? Yaptiran oldu mu ?

Valla çok çok uğraştım ama inatla almadı canım.emziğide doğum öncesi alışveriş yaparken öylesine almıştım.belki emmez çok pahalı almıyım diye nuk almıştım
Hemen aldı :)
Özellikle uyucağı zaman çok rahat ediyorum.

3540 doğdu canım 1 aylıkken 3600 anca olmuştu mama vermeme rağmen almadı kilo. Ama boyuna gidiyor maşallah

3540 doğdu canım 1 aylıkken 3600 anca olmuştu mama vermeme rağmen almadı kilo. Ama boyuna gidiyor maşallah
1 haftadır kızımla yapışık yaşıyoruzNe bitmez gazmış ne uyutuyor çocuğu ,ne ağlamadan durduruyorKucağımda rahat değil,yatağa koysam rahat değil ne yapcağını şaşırdım
Ayağımda sallar oldum resmen onda bile dalıp uyuyamıyor, resmen koltuğa çakılı kaldım
Alt gazını çıkarmaya uğraşırken yavrum bu defada kusuyor.Inşallah yazıldığı gibi atak haftasıdırda biter bütün bunlar.

Valla bazı çocuklar almazmış çok kilo canım bizimkiler de öyle herhalde. Sağlığı keyfi yerinde boyu da maşallah uzuyor o yüzden artık takmıyorum kilosunu canım
Dünkü gittiğim doktor bunun araştırılması gerektiğini söyledi bilmiyorum he yapsam bizimkide maşallah uzuyor Allah sağlıklarını tam etsin inşalah

40ından sonra gece de yaptırıyorum. Cumayı ilk kez duydum normalde sünnet derler

3 günlükken mama verildi canım doktor demeden 4. Gün doktora gidince mamaya başlayın demişti. Artık full mama takviyeli giriyoruz ama beni elmemek için elendin geleni yapıyor

cnm mama şişirir normalde demekki çişle kakayla atıyo

masallah canım aman saglıklı olsun kuzucuklar

İnşallah öyledir canım çabucak geçer bebeklerde gaz çok zor Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…