- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.621
Niye böyle bizim sıpalar ya bizimki 10 gün mamayı görümce direk 400 gram aldıBizim de öyle canım 3540 doğdu 1 aylık kontrolde 3600 çıktımama da veriyorum üstelik ona rağmen almıyor ama boya gidiyor
biz bugün olduk
Bizde olduk ben ateş düşürücü vermedim ateşlenirse verirsin dedi sağlık ocağında ki ebe ateşini takip ettim ateşi hiç çıkmadı hiçte huzursuz olmadı maşallah
Kizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler
Doktor bana sütün yettiğine inanıyorsan mamayı bırek dedı on gün sona bi gittik hiç kilo almamış habire çığlık atıyordu memede meğerse biberondan dolayı yapmış ağzından süt taşıyordu biraz emip bırakıyordu meğer meme reddiymiş hepben mama vermiyorum sütle bu kadar oluyor sağlıklı olsunlar da napalım
3 günlükken mama verildi canım doktor demeden 4. Gün doktora gidince mamaya başlayın demişti. Artık full mama takviyeli giriyoruz ama beni elmemek için elendin geleni yapıyorseyyav doktor.mama baslattımı.cnm?
tabi sen bilirsin o zaman ama benm öyle sık sancım basladıgında geceydi ertesi gün dogurmustum..
benmkide cıkarıyo bi ara gece gaz nöbetine giriyoduk ama büyüme atağımdaydı sanırom 2 haftadır normal pztesi 2 aylık olucak
kaç kilo dogdu cnm ?
Canım kulak asma cuma günü yıkanmak sünnetken büyükler böyle diyor. Kv bana diyor hele 40 çıkmadan başımın etini yedi şimdide diyor ben 40 çıkmadan da sallamadım 40 çıktı hala diyor . Üç harfliler ikindiden sonra bulaşırmış ondan diyorlarKizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler
Bizde 6 haftalığız inşallah 2. Ayda biter. Benimki kaka gaz cıkarıyo ama bitmek bilmiyo hala sancılanıyor huzursuz oluyor. Gece ıkındığında emziriyorum gazını cıkarırsa rahat yatıyor cıkarmazsa sabaha kadar ıkınıo uykuda :/Kızlar sizin gaz durumları nasıldır.cok şükür benim kızımın gazi baya azalmış..kendi kendine çıkarabiliyor..biz cumartesi günü 2 aylık olucaz.
Benim annemde batil inanc coktur:) o da bebegin 40 i cikana kadar ikindiden sonra yikanmaz der. Bunun gibi milyon tane inanci varKizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler
canm dr bgn bana konak için şampuan yazdi her eczane vermiyo bakalm cumartesi alacam insallah iki gn banyo yapmasam kokuyo başi konak yüzündnKızlar konak için kullandığınız şampuan var mı?
Ay kıyamam ya herşeyi emiyo seni neden emmiyo asıl güzel yer orası emer inşallah benimkide 24 saat meme de olmak istiyor biberon alıyor ama emzik avent nuk aldım emer gibi yapıp atıyor uzun emmiyor başka denesem mi bilmiyorum
3540 doğdu canım 1 aylıkken 3600 anca olmuştu mama vermeme rağmen almadı kilo. Ama boyuna gidiyor maşallahseyyav doktor.mama baslattımı.cnm?
tabi sen bilirsin o zaman ama benm öyle sık sancım basladıgında geceydi ertesi gün dogurmustum..
benmkide cıkarıyo bi ara gece gaz nöbetine giriyoduk ama büyüme atağımdaydı sanırom 2 haftadır normal pztesi 2 aylık olucak
kaç kilo dogdu cnm ?
Valla bazı çocuklar almazmış çok kilo canım bizimkiler de öyle herhalde. Sağlığı keyfi yerinde boyu da maşallah uzuyor o yüzden artık takmıyorum kilosunu canımNiye böyle bizim sıpalar ya bizimki 10 gün mamayı görümce direk 400 gram aldı
1 haftadır kızımla yapışık yaşıyoruz3540 doğdu canım 1 aylıkken 3600 anca olmuştu mama vermeme rağmen almadı kilo. Ama boyuna gidiyor maşallah
Dünkü gittiğim doktor bunun araştırılması gerektiğini söyledi bilmiyorum he yapsam bizimkide maşallah uzuyor Allah sağlıklarını tam etsin inşalahValla bazı çocuklar almazmış çok kilo canım bizimkiler de öyle herhalde. Sağlığı keyfi yerinde boyu da maşallah uzuyor o yüzden artık takmıyorum kilosunu canım
Aynen cnim susmasa dayanamamda susuyo aliskanliktam birazdacanım o gazdan oluyo biraz benim ilki öyleydi yarım saat zor dayanıyodu emmeden. sonra basıyodu yaygarayı
Kizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler
3 günlükken mama verildi canım doktor demeden 4. Gün doktora gidince mamaya başlayın demişti. Artık full mama takviyeli giriyoruz ama beni elmemek için elendin geleni yapıyor
3540 doğdu canım 1 aylıkken 3600 anca olmuştu mama vermeme rağmen almadı kilo. Ama boyuna gidiyor maşallah
İnşallah öyledir canım çabucak geçer bebeklerde gaz çok zor Allah kolaylık versin1 haftadır kızımla yapışık yaşıyoruzNe bitmez gazmış ne uyutuyor çocuğu ,ne ağlamadan durduruyor Kucağımda rahat değil,yatağa koysam rahat değil ne yapcağını şaşırdım
Ayağımda sallar oldum resmen onda bile dalıp uyuyamıyor, resmen koltuğa çakılı kaldım
Alt gazını çıkarmaya uğraşırken yavrum bu defada kusuyor.Inşallah yazıldığı gibi atak haftasıdırda biter bütün bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?