2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dünkü gittiğim doktor bunun araştırılması gerektiğini söyledi bilmiyorum he yapsam bizimkide maşallah uzuyor Allah sağlıklarını tam etsin inşalah
Valla sen bilirsin canım bugün de bize zayıf derse önce başka doktora götürücem benim kardeşim de kilo alını falan en alt sınırda olan bir çocuktu. Sadece minyondu biraz büyüdükçe toparladı. Çokta sağlıklı maşallah. Ben çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum

Ay bu burun tıkanıklığı bizi bitirdi. Ne yaptıysam yok olmuyor. Tıkanıyor ve uykudan uyanıyor. Sadece göğsümde yüzüstü uyuyor. o da benim içime sinmiyor. Napıcam ben

Kızlar bebıslerı kendınız yıkayabılıyor musunuz? Banyo fılesı mı yoksa kuvete havlu koyup mu yıkıyorsunuz? Ben banyoda bebegı tutamıyorum sabundan elımden kayar kuvette bıyerını vurur dıye coo korkuyorum hala annem gelınce o tutuyor bende su dokup kopurtup yıkıyorum ozaman. Ama annem bazen 5gun gelemıyor ozaman da bebegım gunlerce beklemıs oluyor rahat etsın ıstıyorum nasıl yapsam tek basıma yıkayabılır mıyım sızce

Bende yalnız yıkamadim pek yapabilecegimide düşünmüyorum sadece kulaklarını koruyamam diye korkuyorum tutması falan kolay onu dert etme

Canım bizz eşimle yıkıyoriz küvete yatırıyorum yavaş yavaş su döküyorum bizimki çok ağlıyordu böyle bir çözüm bulduk tek başını yıkarken eşim tutuyor köpük yatak al bence

Alerji kaynaklı olduğunu olabileceğini söyledi o yüzden alıştırılması gerekebilir dedi bilmiyorum benim de kafam karıştı kendi gittiğimiz doktor son aldığı 400 gramla sıkıntı yok dedı benimde abim kardeşim hep zayıf

Benimkide ilk emdikten sonra deliriyor memede, ama biberonla verdigimdede oyle yapiyor. Deli gibi kafasini saga sola oynatiyor sanki memeyi bulamiyormus gibi, ter dokuyorum doyurana kadar. Mamayo azaltirsan doyucakmiki?

Ay bu burun tıkanıklığı bizi bitirdi. Ne yaptıysam yok olmuyor. Tıkanıyor ve uykudan uyanıyor. Sadece göğsümde yüzüstü uyuyor. o da benim içime sinmiyor. Napıcam ben
Bizimde öyle ya bugun okaliptus yağını alıcam kaseye sıcak su koyup 5-6 damla damlatıcam o ferahltır inşallah ilk defa denicem bakalım

Canım uyanıkken mi 2 saat emmedi? Benim kızım uyanıksa 1 saat sonra aranmaya başlıyo.2 saatte çığlıkatıyor daha fazla oyalayamıyorum

Kizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler
Benim kv de pszartesi prrşembe yıka diyip duruyor banyonun vaktimi olur hadi hasta olmasın diye geceyarısı yıkanmaz onu anlarım da yıkamanın günü mü olur anlamış değilim vallahi

Biberon ve emzik kullanan bebeklerde meme reddi olma ihtimali çok yüksek. Biberonu ve varsa emziği bırakırsan memeye dönecektir. Mamayı biberonla değil finger feeding yöntemi ile verebilirsin. Biz 10 günde meme reddini yendik çok şükür.

Yikamasina yikiyorum ama sonrasi zor, kuvvetden havluya sarip cikaramiyorum
Esinle beraber yikasaniz?
Bizimkinin kafasinda konak var, iki gunde bir yikamazsam kokuyor kafasi

Bebeğe kelle paça çorbası versek onu da emer. Hey Allahım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…