- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.641
Valla sen bilirsin canım bugün de bize zayıf derse önce başka doktora götürücem benim kardeşim de kilo alını falan en alt sınırda olan bir çocuktu. Sadece minyondu biraz büyüdükçe toparladı. Çokta sağlıklı maşallah. Ben çok önemli birşey olduğunu sanmıyorumDünkü gittiğim doktor bunun araştırılması gerektiğini söyledi bilmiyorum he yapsam bizimkide maşallah uzuyor Allah sağlıklarını tam etsin inşalah
Canım benımkı bunu hemen aldı cok rahat ettik evde 4tane avent var hemen atıyordu bu cok ucuz bırsy ama bende care oldu gercekten bi dene istersen ozellıkle gaz cukarıp uykuya gecıste bana cok yarıyorBenimki emzik bile almiyor...
Yok canım yaptırmadım oğlumda da yaptırmamıştımAy inşAllah bizimde iyi geçer. Maşallah yavruna. Rota virüs yaptırdın mi
Otribebe denedin mi cnimAy bu burun tıkanıklığı bizi bitirdi. Ne yaptıysam yok olmuyor. Tıkanıyor ve uykudan uyanıyor. Sadece göğsümde yüzüstü uyuyor. o da benim içime sinmiyor. Napıcam ben
Bende yalnız yıkamadim pek yapabilecegimide düşünmüyorum sadece kulaklarını koruyamam diye korkuyorum tutması falan kolay onu dert etmeKızlar bebıslerı kendınız yıkayabılıyor musunuz? Banyo fılesı mı yoksa kuvete havlu koyup mu yıkıyorsunuz? Ben banyoda bebegı tutamıyorum sabundan elımden kayar kuvette bıyerını vurur dıye coo korkuyorum hala annem gelınce o tutuyor bende su dokup kopurtup yıkıyorum ozaman. Ama annem bazen 5gun gelemıyor ozaman da bebegım gunlerce beklemıs oluyor rahat etsın ıstıyorum nasıl yapsam tek basıma yıkayabılır mıyım sızce
Denedim canım. Serum fizyolojik, xlear burun spreyi, otribebe, soğan, soğuk havaya çıkarma, yatağın başını yükseltme. Maalesef o burun açılmıyorOtribebe denedin mi cnim
Rabbim kolaylik versin kuzucugada şifa insallah. Doktorami görürsen biDenedim canım. Serum fizyolojik, xlear burun spreyi, otribebe, soğan, soğuk havaya çıkarma, yatağın başını yükseltme. Maalesef o burun açılmıyor
Canım bizz eşimle yıkıyoriz küvete yatırıyorum yavaş yavaş su döküyorum bizimki çok ağlıyordu böyle bir çözüm bulduk tek başını yıkarken eşim tutuyor köpük yatak al benceKızlar bebıslerı kendınız yıkayabılıyor musunuz? Banyo fılesı mı yoksa kuvete havlu koyup mu yıkıyorsunuz? Ben banyoda bebegı tutamıyorum sabundan elımden kayar kuvette bıyerını vurur dıye coo korkuyorum hala annem gelınce o tutuyor bende su dokup kopurtup yıkıyorum ozaman. Ama annem bazen 5gun gelemıyor ozaman da bebegım gunlerce beklemıs oluyor rahat etsın ıstıyorum nasıl yapsam tek basıma yıkayabılır mıyım sızce
Alerji kaynaklı olduğunu olabileceğini söyledi o yüzden alıştırılması gerekebilir dedi bilmiyorum benim de kafam karıştı kendi gittiğimiz doktor son aldığı 400 gramla sıkıntı yok dedı benimde abim kardeşim hep zayıfValla sen bilirsin canım bugün de bize zayıf derse önce başka doktora götürücem benim kardeşim de kilo alını falan en alt sınırda olan bir çocuktu. Sadece minyondu biraz büyüdükçe toparladı. Çokta sağlıklı maşallah. Ben çok önemli birşey olduğunu sanmıyorum
Benimkide ilk emdikten sonra deliriyor memede, ama biberonla verdigimdede oyle yapiyor. Deli gibi kafasini saga sola oynatiyor sanki memeyi bulamiyormus gibi, ter dokuyorum doyurana kadar. Mamayo azaltirsan doyucakmiki?Resmen meme reddi yasiyorum cok uzuluyorum iki gundur aksama kadar ite kaka emio ama bu saatler oluo memeti agzina surmuto yatrdigim gibu feryat figan agliyor en son inat ettim agladida agladi simdi aldi ama uyuyarak oda biberonun ucunuda degistim gene ayni ne yapicam bilmiyorum biberonu azalricam galiba gunde ucten fazla vermiycem
Cok tesekkur ederim esime soyleyeyim alsinEki Görüntüle 2062878 Eki Görüntüle 2062877
Canım benımkı bunu hemen aldı cok rahat ettik evde 4tane avent var hemen atıyordu bu cok ucuz bırsy ama bende care oldu gercekten bi dene istersen ozellıkle gaz cukarıp uykuya gecıste bana cok yarıyor
Oy maşallah oğluşunacanm 3 kilo 5 gr 47 cm dogdu simdi 77 gunluk 7 kilo 57 cm oldu :)
Bizimde öyle ya bugun okaliptus yağını alıcam kaseye sıcak su koyup 5-6 damla damlatıcam o ferahltır inşallah ilk defa denicem bakalımAy bu burun tıkanıklığı bizi bitirdi. Ne yaptıysam yok olmuyor. Tıkanıyor ve uykudan uyanıyor. Sadece göğsümde yüzüstü uyuyor. o da benim içime sinmiyor. Napıcam ben
Canım uyanıkken mi 2 saat emmedi? Benim kızım uyanıksa 1 saat sonra aranmaya başlıyo.2 saatte çığlıkatıyor daha fazla oyalayamıyorumKızlar zorda olsa sabahtan beri 2 saatten once emzirmedim valla çok şey başarmış gibi hissediyorumçünkü bnimki hep memede olmak istiyo. Bi kaç gün sonrada duruma gore 3 saate çıkarıcam ınsallah. Cunku hep memede olunca bi süreden sonra cok keyifsiz emziriyorum bu oglumada banada iyi gelmiyo
Benim kv de pszartesi prrşembe yıka diyip duruyor banyonun vaktimi olur hadi hasta olmasın diye geceyarısı yıkanmaz onu anlarım da yıkamanın günü mü olur anlamış değilim vallahiKizlar bizim büyukler cuma günü asla banyo yapma diolar bide hicbi zamn banyosunu ogleden sonraya birakma diolar siz duydunz mu boyle seyler
Biberon ve emzik kullanan bebeklerde meme reddi olma ihtimali çok yüksek. Biberonu ve varsa emziği bırakırsan memeye dönecektir. Mamayı biberonla değil finger feeding yöntemi ile verebilirsin. Biz 10 günde meme reddini yendik çok şükür.Resmen meme reddi yasiyorum cok uzuluyorum iki gundur aksama kadar ite kaka emio ama bu saatler oluo memeti agzina surmuto yatrdigim gibu feryat figan agliyor en son inat ettim agladida agladi simdi aldi ama uyuyarak oda biberonun ucunuda degistim gene ayni ne yapicam bilmiyorum biberonu azalricam galiba gunde ucten fazla vermiycem
Yikamasina yikiyorum ama sonrasi zor, kuvvetden havluya sarip cikaramiyorumKızlar bebıslerı kendınız yıkayabılıyor musunuz? Banyo fılesı mı yoksa kuvete havlu koyup mu yıkıyorsunuz? Ben banyoda bebegı tutamıyorum sabundan elımden kayar kuvette bıyerını vurur dıye coo korkuyorum hala annem gelınce o tutuyor bende su dokup kopurtup yıkıyorum ozaman. Ama annem bazen 5gun gelemıyor ozaman da bebegım gunlerce beklemıs oluyor rahat etsın ıstıyorum nasıl yapsam tek basıma yıkayabılır mıyım sızce
Bebeğe kelle paça çorbası versek onu da emer. Hey Allahım yaaakendi nar yiyoms narn suyu tabakta kalms o da kasikla bebege verms bide bana soylemedi baktm bebegn kiyafeti kirmizi neden dedim oyle anlatti ya ne yapiyosn dedim nasil verirsn bide demez mi bebek cok sevdi verirken mutlu oluyodu tam sinirlerm bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?