2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm annem giderken benim en büyük korkum banyoydu ilkini eşimle beraber yaptk cok panik oldm yalnz yapsm daha rahat ederdm sonra hep tek yikadm fileyle degil havlu koyuyom alta önce vucudunu sonra kafasini yikiyom vucudnu yikarkn ses etmiyo ama basina dokundgm gibi agliyo ama guzel geciyo bence korkunu yen bi dene cok kolay hep yikamak isteyecksn emn ol

bende de o korku var ama yıkarsam küvete bişey sererim sanırım filede tutamam çok sıçrıyo kızım kıpır kıpır.

Denedim canım. Serum fizyolojik, xlear burun spreyi, otribebe, soğan, soğuk havaya çıkarma, yatağın başını yükseltme. Maalesef o burun açılmıyor

cnm coldmix damla al yakasına ya da yastığına sadece 1 damla, çok rahat edersin. Eczanede bi kere alan bidaha hep alıyodu. Vics gibi değil doğal özler var içinde.

kızlar benim bebek uyanıkken max 10 dk duruyor durmuyor ağlamaya başlıyor. emmek istiyor. siz nasıl oyalıyorsunuz? emzik de almıyor

kızlar benim bebek uyanıkken max 10 dk duruyor durmuyor ağlamaya başlıyor. emmek istiyor. siz nasıl oyalıyorsunuz? emzik de almıyor
Kaç günlük. 76 günlüğüz son 1 haftadır biraz etrafa tepki vermeye başladı. Gülüyor avizelerle konuşuyor, oyuncakları tutmaya çalışıyor. Öncesinde emzir gazını çıkar salla, başka bir şey yoktu

Darısı basıma canım meme ye yapışmış durmda uyumadıkları için böyle uyusalsr 2 saat oh bizde dinlenicz süt de dolacak ama nerdee

Ben onu bi araştırayım canım. Bizim minnak bebeklere de oluyor mu acaba

Darısı basıma canım meme ye yapışmış durmda uyumadıkları için böyle uyusalsr 2 saat oh bizde dinlenicz süt de dolacak ama nerdee

Köpüklü banyo filesiyle tek basıma yıkıyorum canın ben kızım tu döküyorum tabi kücük oldugu için basına döktürmüyorum kendim döküyorum file çok kolay

66 günlüğüz canım o uyanık vaktinde laf arınca gülüyo falan ama işte taş çatlasa 10 dk sürüyo donra durduk yere ağlıyor. tok olmasına tağmen emmek istiyo. gazı yoksa bile durmuyo

Köpüklü banyo filesiyle tek basıma yıkıyorum canın ben kızım tu döküyorum tabi kücük oldugu için basına döktürmüyorum kendim döküyorum file çok kolay
Kopuklu filede üşümüyor mu bebiş? Ilık su kuvete solunca en azından ısınır gibi geliyor kafam cok karısık

Banyo filesiyle yıkıyorum canım onda daha kolay oluyor. Hem kendi de kenarlara tutunuyor hem kayma riski yok

Bende sıkıntı olduğunu düşünmüyorum canım ama için rahat etsin diye istersen başka doktora daha göster. Alerjisi olsa bence saha farklı belirtiler de olur ama bilmiyorum

Benim kv de pszartesi prrşembe yıka diyip duruyor banyonun vaktimi olur hadi hasta olmasın diye geceyarısı yıkanmaz onu anlarım da yıkamanın günü mü olur anlamış değilim vallahi
Canım eskiler öyle biraz benim annem de ne zaman yıkanırsan yıkan ama perşembe mutlaka yıkan derdi

Konuşuyorum masal anlatıyorum canım bizimki konuşmayı çok seviyor hemen susuyor. Parmak adam oyunları var onları anlama dönemiymiş bu aralar ona başladık şimdi. Bir de siyah beyaz zeka kartları bar onlarla oyalıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…