- 12 Mart 2010
- 242
- 229
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.681
Parmaginlami veriyorsun yoksa gogusunle mi ben gogusten cok beceremedimBiberon ve emzik kullanan bebeklerde meme reddi olma ihtimali çok yüksek. Biberonu ve varsa emziği bırakırsan memeye dönecektir. Mamayı biberonla değil finger feeding yöntemi ile verebilirsin. Biz 10 günde meme reddini yendik çok şükür.
Bebek küveti içine satılan süngerler var onlardan al canim bebegi kaydirdim derdi yasamazsinKızlar bebıslerı kendınız yıkayabılıyor musunuz? Banyo fılesı mı yoksa kuvete havlu koyup mu yıkıyorsunuz? Ben banyoda bebegı tutamıyorum sabundan elımden kayar kuvette bıyerını vurur dıye coo korkuyorum hala annem gelınce o tutuyor bende su dokup kopurtup yıkıyorum ozaman. Ama annem bazen 5gun gelemıyor ozaman da bebegım gunlerce beklemıs oluyor rahat etsın ıstıyorum nasıl yapsam tek basıma yıkayabılır mıyım sızce
Birde kendi sütünden damlatmayi dene canim burnu yumusatiyo kolay cikiyorDenedim canım. Serum fizyolojik, xlear burun spreyi, otribebe, soğan, soğuk havaya çıkarma, yatağın başını yükseltme. Maalesef o burun açılmıyor
Evde bol bol yürüyüş yapıyoruzkızlar benim bebek uyanıkken max 10 dk duruyor durmuyor ağlamaya başlıyor. emmek istiyor. siz nasıl oyalıyorsunuz? emzik de almıyor
Hastanede bize filede yıkayın çünkü suyun içine çiş veya kakasını yapabilir dediler.ben tek yıkamadım kv ile köpüklü Filede yıkadık. .haftasonu eşimle ilk kez beraber yıkayacağız.Kopuklu filede üşümüyor mu bebiş? Ilık su kuvete solunca en azından ısınır gibi geliyor kafam cok karısık
Canim ben de tek basima yikayamiyorum simdi annemle yikiyoruz. Annemde bu haftaya gidecek. Esimle simdi annem varken pratik yaptikKızlar bebıslerı kendınız yıkayabılıyor musunuz? Banyo fılesı mı yoksa kuvete havlu koyup mu yıkıyorsunuz? Ben banyoda bebegı tutamıyorum sabundan elımden kayar kuvette bıyerını vurur dıye coo korkuyorum hala annem gelınce o tutuyor bende su dokup kopurtup yıkıyorum ozaman. Ama annem bazen 5gun gelemıyor ozaman da bebegım gunlerce beklemıs oluyor rahat etsın ıstıyorum nasıl yapsam tek basıma yıkayabılır mıyım sızce
Benim de annemden yine bir batil inanc :) bebek 40i cikana kadar dogdugu gun yikanmazmis giydigi kiyafetler yakişsin diyeBenim kv de pszartesi prrşembe yıka diyip duruyor banyonun vaktimi olur hadi hasta olmasın diye geceyarısı yıkanmaz onu anlarım da yıkamanın günü mü olur anlamış değilim vallahi
canm benm bebegm de max 5 dakka fazla degil o da zor bela durur durmaz hemn agliyo ya uyur ya aglar hic sevemiyom ki onukızlar benim bebek uyanıkken max 10 dk duruyor durmuyor ağlamaya başlıyor. emmek istiyor. siz nasıl oyalıyorsunuz? emzik de almıyor
şu batil inanclara bayiliyorum bi tanede ben söylim 40 i cikana kadar bebegn elbiseleri geceleri yildizlar gormesn die disarda asilmazms yoksa hep aglarms bebekBenim de annemden yine bir batil inanc :) bebek 40i cikana kadar dogdugu gun yikanmazmis giydigi kiyafetler yakişsin diye
Mesela pazartesi dogduysa pazartesileri yikamak yok :)))
Sağol cnm teşekkür ederim.İnşallah öyledir canım çabucak geçer bebeklerde gaz çok zor Allah kolaylık versin
Küvetinin içine havlu koyuyorum tek elimle tutabiliyorum o zaman ,küvete birazda şu koyuyorumki vücudu sıcak kalsın diye.Kızlar bebıslerı kendınız yıkayabılıyor musunuz? Banyo fılesı mı yoksa kuvete havlu koyup mu yıkıyorsunuz? Ben banyoda bebegı tutamıyorum sabundan elımden kayar kuvette bıyerını vurur dıye coo korkuyorum hala annem gelınce o tutuyor bende su dokup kopurtup yıkıyorum ozaman. Ama annem bazen 5gun gelemıyor ozaman da bebegım gunlerce beklemıs oluyor rahat etsın ıstıyorum nasıl yapsam tek basıma yıkayabılır mıyım sızce
A bunu da ilk defa duydum.bizim kızlar aynı gün doğmuştu.neyse ki Bugün kırkıncı gün doluyor, artık Pazartesi’leri yıkayabilirsin:))Benim de annemden yine bir batil inanc :) bebek 40i cikana kadar dogdugu gun yikanmazmis giydigi kiyafetler yakişsin diye
Mesela pazartesi dogduysa pazartesileri yikamak yok :)))
Cnm durmayi bilmiyorlar daha. Benimkide oyle biraz bakip agliyor. Kucakta duruyor tada konusacaksin oyle ancak.kızlar benim bebek uyanıkken max 10 dk duruyor durmuyor ağlamaya başlıyor. emmek istiyor. siz nasıl oyalıyorsunuz? emzik de almıyor
Sağol canım bi de onu deneyeyimBirde kendi sütünden damlatmayi dene canim burnu yumusatiyo kolay cikiyor
Denedim canım. Serum fizyolojik, xlear burun spreyi, otribebe, soğan, soğuk havaya çıkarma, yatağın başını yükseltme. Maalesef o burun açılmıyor
Bu ilginçmiş. Dün ben de bunu duydum. Bebek içinde yokken beşik sallanmazmış, başı ağrırmışşu batil inanclara bayiliyorum bi tanede ben söylim 40 i cikana kadar bebegn elbiseleri geceleri yildizlar gormesn die disarda asilmazms yoksa hep aglarms bebek
Zeynep5654 cnm ben kuvet minderine yatiriyorum cok rahat oluyor. File uygun degil suya degmiyor üşür. Vucudunu yikadiktan sonra havluya sarip basini sonra yikiyorum. Yuzu bana donuk elimle ensesini tutuyorum. Kulagina su kacmiyor. Altta resim atiyorum. Minderi buzim banyo nun kuvetin duvarina yapistiriyorum orda kuruyo
Bizde de midesi bulanır, karnı ağırır diyorlarBu ilginçmiş. Dün ben de bunu duydum. Bebek içinde yokken beşik sallanmazmış, başı ağrırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?