2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Parmaginlami veriyorsun yoksa gogusunle mi ben gogusten cok beceremedim

Bebek küveti içine satılan süngerler var onlardan al canim bebegi kaydirdim derdi yasamazsin

Kopuklu filede üşümüyor mu bebiş? Ilık su kuvete solunca en azından ısınır gibi geliyor kafam cok karısık
Hastanede bize filede yıkayın çünkü suyun içine çiş veya kakasını yapabilir dediler.ben tek yıkamadım kv ile köpüklü Filede yıkadık. .haftasonu eşimle ilk kez beraber yıkayacağız.

Canim ben de tek basima yikayamiyorum simdi annemle yikiyoruz. Annemde bu haftaya gidecek. Esimle simdi annem varken pratik yaptik
Annem gittikten sonra aksamlari esim gelince onunla yikayacagiz siz de oyle yapin tek basina zor olur sanki

Benim kv de pszartesi prrşembe yıka diyip duruyor banyonun vaktimi olur hadi hasta olmasın diye geceyarısı yıkanmaz onu anlarım da yıkamanın günü mü olur anlamış değilim vallahi
Benim de annemden yine bir batil inanc :) bebek 40i cikana kadar dogdugu gun yikanmazmis giydigi kiyafetler yakişsin diye
Mesela pazartesi dogduysa pazartesileri yikamak yok :)))

Benim de annemden yine bir batil inanc :) bebek 40i cikana kadar dogdugu gun yikanmazmis giydigi kiyafetler yakişsin diye
şu batil inanclara bayiliyorum bi tanede ben söylim 40 i cikana kadar bebegn elbiseleri geceleri yildizlar gormesn die disarda asilmazms yoksa hep aglarms bebek

Zeynep5654 cnm ben kuvet minderine yatiriyorum cok rahat oluyor. File uygun degil suya degmiyor üşür. Vucudunu yikadiktan sonra havluya sarip basini sonra yikiyorum. Yuzu bana donuk elimle ensesini tutuyorum. Kulagina su kacmiyor. Altta resim atiyorum. Minderi buzim banyo nun kuvetin duvarina yapistiriyorum orda kuruyo

Eklentiler

• IMG_0967.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Küvetinin içine havlu koyuyorum tek elimle tutabiliyorum o zaman ,küvete birazda şu koyuyorumki vücudu sıcak kalsın diye.
Doğduğundan bu yana kendim yıkadım mecbur kalınca insan alışıyor.
Korkma bir defa yıkayınca alışırsın.

A bunu da ilk defa duydum.bizim kızlar aynı gün doğmuştu.neyse ki Bugün kırkıncı gün doluyor, artık Pazartesi’leri yıkayabilirsin:))

Denedim canım. Serum fizyolojik, xlear burun spreyi, otribebe, soğan, soğuk havaya çıkarma, yatağın başını yükseltme. Maalesef o burun açılmıyor

Doktora götür bence. Bizde grip atlattık burnu tikaliyken ememez ve bronsite çevirir demişti doktor bana

Zeynep5654 Diger fileden kullaniyorum ben yukarda olandan o da rahat, oda isisini da 26_28 derece yaparsaniz usumuyor bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…