2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
A bunu da ilk defa duydum.bizim kızlar aynı gün doğmuştu.neyse ki Bugün kırkıncı gün doluyor, artık Pazartesi’leri yıkayabilirsin:))
Aahahha:) annem olmasa yikardim yine de cok bisey soyleyince de aliniyor:) napalim ptsileri hic yikamadik dedigin gibi kirkindan sonra artik :)))

Kopuklu filede üşümüyor mu bebiş? Ilık su kuvete solunca en azından ısınır gibi geliyor kafam cok karısık
Ben küveti yarıdan fazla dolduruyorum sonra fileyi takıyorum normla file, bebeği üzerine yatırınca sırtı poposu suyun içinde oluyor ve üşümüyor. Zaten bebiş de öyle durmayı çok seviyor ben üzerine yavaş yavaş su döküyorum. Önce böyle biraz keyif yapıyoruz. Sonra filenin üzerindeyken göbeğini kollarını bacaklarını yıkıyorum. Sonra tek elimle ters çevirip (kolumun üzerine yatırarak- Ayşe öner in yıkama önerisi) diğer elimle kafasını yıkıyorum. Düşse de fileye düşer diye kendimi rahatlattım :) ki merak etmeyin düşürmezsiniz. Eşim de su döküyor. Yalnız başına su döktükten sonra hemen yüzündeki suyu elimle sıyırıyorum ki çocuk daralmasın diye. Benim annem hala yanımda ama bana yıkatıyor artık öğreneyim diye. Bir kere yıkadın mı gerisi kolay oluyor.

Kizlar isim degistrmek biraz zor olur dimi benim bebegimn ismini eşim kimlik cikartirken degistrms alisamadm bi turlu sevemedim o ismi koydugm isme cok alismistm bildigime göre degistirilmiyo sizin bu konuda bi bilginx var mi

Benimkide ilk emdikten sonra deliriyor memede, ama biberonla verdigimdede oyle yapiyor. Deli gibi kafasini saga sola oynatiyor sanki memeyi bulamiyormus gibi, ter dokuyorum doyurana kadar. Mamayo azaltirsan doyucakmiki?
Doktor gnde ucten fzla verme demisti cnm zatn bn her ogun verdm mama dun geceden beri duzgn emiyor bugun hic yapmadi mesela sanirm gazdi bn anlamadm cnki hic gazdan szlnmamisti dogdugundan beri iki ay bir haftayi gectik hicboylebisey gormemistim

O tür şeyler bebeklerde kullanılabiliyor mu acaba? Doktorlar hep sadece serum fizyolojik dediler de
Gorumcemin oglunun burundelikleri cok darmis hep tikanip duruyordu ne uyuyabiliyor ne emebiliyordu hep huysuz aglardi dok her emzirme oncesu burnuna serum fizyolojik ve her yeni kiyafet degistikce yakasina bir damla coldmix demisti cnm oyle yapti rahatladi birde buhar makinasi kullandi cnm havada hep nem olumcada daha az tikaiyordu

Ay benimkide avizelerle knusuyor haha cok komik oluyor birde anakucaginda asili oyuncagini agzina sokmaya caliaiyorr

Ben onu bi araştırayım canım. Bizim minnak bebeklere de oluyor mu acaba

oluyor canım benm bebeğim aspiratör yetmezse alıcam ben de rahatla kullanabilirsin farkı göreceksin

Kizlar isim degistrmek biraz zor olur dimi benim bebegimn ismini eşim kimlik cikartirken degistrms alisamadm bi turlu sevemedim o ismi koydugm isme cok alismistm bildigime göre degistirilmiyo sizin bu konuda bi bilginx var mi

cmm mahkeme kararı gerekiyor. Ne istiyordunuz ne koymus ? Mahkeme de geçerli bir sebep istiyor

şu batil inanclara bayiliyorum bi tanede ben söylim 40 i cikana kadar bebegn elbiseleri geceleri yildizlar gormesn die disarda asilmazms yoksa hep aglarms bebek
Hahaaa bu bizdede var bende birtane soyliyeyim 40 ko cikana kadar bezleri aksam ezanindan sonra disarda durmazmis banyodada kalmazmis uc harfliler karisirmis hep giriste tuttum uc posete koyarak

kızlar benim bebek uyanıkken max 10 dk duruyor durmuyor ağlamaya başlıyor. emmek istiyor. siz nasıl oyalıyorsunuz? emzik de almıyor
Cnim gunun bazi saatlerinde inanilmaz keyifli oluyo laf istiyo sohbet ediyoruz biraz hırçınlık seviyo mıncırıyorum biraz. Keyifli olmadigi zamanda hep kucakta yada memede

66 günlüğüz canım o uyanık vaktinde laf arınca gülüyo falan ama işte taş çatlasa 10 dk sürüyo donra durduk yere ağlıyor. tok olmasına tağmen emmek istiyo. gazı yoksa bile durmuyo
Işte bunlar hep alışkanlık sıpalar canımıza okuyolar parmak kadar boylariyla

A nasıl yani? Sevdiğin bir isim miydi bari? Yoksa eşin kendi istediği ismi mi koymuş?

Ve 1 yıl geçmesi gerekiyor. Ama esininde onayı gerekicek o koyduysa onay vermeye bilir

Hahaaa bu bizdede var bende birtane soyliyeyim 40 ko cikana kadar bezleri aksam ezanindan sonra disarda durmazmis banyodada kalmazmis uc harfliler karisirmis hep giriste tuttum uc posete koyarak
Hahaa:) ikindiden sonra bezleri çöpe atmıyoruz aynı sebepten ötürü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…