- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.721
10 gün sonda tekrar kontrole götürürüm en iyisi içimiz rahat etsinBende sıkıntı olduğunu düşünmüyorum canım ama için rahat etsin diye istersen başka doktora daha göster. Alerjisi olsa bence saha farklı belirtiler de olur ama bilmiyorum
Bana dü kv şöyledi ama Onuda. DinlemedimBenim de annemden yine bir batil inanc :) bebek 40i cikana kadar dogdugu gun yikanmazmis giydigi kiyafetler yakişsin diye
Mesela pazartesi dogduysa pazartesileri yikamak yok :)))
Aynen canım biz de bugün gittik doktora çok şükür başlamışız kilo almaya sonunda :))10 gün sonda tekrar kontrole götürürüm en iyisi içimiz rahat etsin
En son pazar günü götürdük. Bir sorun yok dedi doktor. Başka bir şehirdeyiz şu an. Burada bilmiyorum nereye götüreyimDoktora götür bence. Bizde grip atlattık burnu tikaliyken ememez ve bronsite çevirir demişti doktor bana
Çok iyi. Sevindim kuzucuğa52 günlük olduk bugün 4600 olmuşuz sonunda kilo alabilmişizboyumuzda 59-60 cm olmuş
Fena tıkanmış sizin burnunuz o zaman.. Genellikle serum fizyolojikle çekince burun boşalır. Çok geçmiş olsun, küçüklerin hasta olması zorOnu yapıyorum tatlım. Çekiyorum tıkalı bişey de gelmiyor.
Bizimki de avizelerle konuşuyor, özellikle abisine ne diller döküyorKaç günlük. 76 günlüğüz son 1 haftadır biraz etrafa tepki vermeye başladı. Gülüyor avizelerle konuşuyor, oyuncakları tutmaya çalışıyor. Öncesinde emzir gazını çıkar salla, başka bir şey yoktu
Canım benim ilk oğlumda öyleydi. Sürekli mız mız. Maalesef huyları öyle66 günlüğüz canım o uyanık vaktinde laf arınca gülüyo falan ama işte taş çatlasa 10 dk sürüyo donra durduk yere ağlıyor. tok olmasına tağmen emmek istiyo. gazı yoksa bile durmuyo
Kp yusuf istedi benim ailemde muhammed istedi bnde iki aileyi kirmadm muhammed yusuf koydm cok da sevdm dogdugu gune kadar bu öyleydi eşim kimlik icn nufus mudurlugne gitms ismini memati koyms bilirsnz kurtlar vadisindn nereye gitsem ismini kim koydu neden koydu die yorumlar aliym bide soyismimz çete daha da komikms gibi güluyolar bu cocuk mafya olur isim memati cete falan die ondn pek sevemedm
Ben de file de yıkıyorum. Her gün 11 de banyodayızHastanede bize filede yıkayın çünkü suyun içine çiş veya kakasını yapabilir dediler.ben tek yıkamadım kv ile köpüklü Filede yıkadık. .haftasonu eşimle ilk kez beraber yıkayacağız.
Oh mayallah hadi gözünüz aydın günde kaç kere kaç saatte bir mama veriyorsunAynen canım biz de bugün gittik doktora çok şükür başlamışız kilo almaya sonunda :))
canm elindn gelen herseyi denemissn bide damlayi degistr her damla her bebege iyi gelmiyo sab iyi bi damla ama dedigm gibu her bebege iyi gelmiyo ben aguline die bi surup veriym sab da kullandm ama aguline benim bebegime daha iyi geldimerhaba ekim annesiyim bebişim 28 günlük gaz problemine çözüm bulan var mı yediklerime dikkat ediyorum rezene tane kimyon kişniş tohumu çayı içiyorum emdikten sonra gazını çıkartmaya çalılıyorum çünkü bazen uyuyakalıo çıkartamıyoruz sabsimplex damla kullanıyoruz karnını ov sıcak koy yinede çocuk çığlıkçığlığa kalıo başka yapılabilecek bişey var mı yoksa böyle geçmesinimi beklicez başka damlamı denesek
Kizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.passionete den haber varmı kızlar benmi kaçırdım
çok şükür tatlımKizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
Benim ki de imkansız gibi bir şeyCanım uyanıkken mi 2 saat emmedi? Benim kızım uyanıksa 1 saat sonra aranmaya başlıyo.2 saatte çığlıkatıyor daha fazla oyalayamıyorum
Gozunuz aydin canim taburcu olmaniza cok sevindimKizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?