2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kp yusuf istedi benim ailemde muhammed istedi bnde iki aileyi kirmadm muhammed yusuf koydm cok da sevdm dogdugu gune kadar bu öyleydi eşim kimlik icn nufus mudurlugne gitms ismini memati koyms bilirsnz kurtlar vadisindn nereye gitsem ismini kim koydu neden koydu die yorumlar aliym bide soyismimz çete daha da komikms gibi güluyolar bu cocuk mafya olur isim memati cete falan die ondn pek sevemedm

Bizimki de avizelerle konuşuyor, özellikle abisine ne diller döküyor

66 günlüğüz canım o uyanık vaktinde laf arınca gülüyo falan ama işte taş çatlasa 10 dk sürüyo donra durduk yere ağlıyor. tok olmasına tağmen emmek istiyo. gazı yoksa bile durmuyo
Canım benim ilk oğlumda öyleydi. Sürekli mız mız. Maalesef huyları öyle

dediğim gibi mahkeme cnm

merhaba ekim annesiyim bebişim 28 günlük gaz problemine çözüm bulan var mı yediklerime dikkat ediyorum rezene tane kimyon kişniş tohumu çayı içiyorum emdikten sonra gazını çıkartmaya çalılıyorum çünkü bazen uyuyakalıo çıkartamıyoruz sabsimplex damla kullanıyoruz karnını ov sıcak koy yinede çocuk çığlıkçığlığa kalıo başka yapılabilecek bişey var mı yoksa böyle geçmesinimi beklicez başka damlamı denesek

canm elindn gelen herseyi denemissn bide damlayi degistr her damla her bebege iyi gelmiyo sab iyi bi damla ama dedigm gibu her bebege iyi gelmiyo ben aguline die bi surup veriym sab da kullandm ama aguline benim bebegime daha iyi geldi

passionete den haber varmı kızlar benmi kaçırdım
Kizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.

çok şükür tatlım

Gozunuz aydin canim taburcu olmaniza cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…