- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.741
Teşekkür ederim canım. Bi de onu deneyeyimoluyor canım benm bebeğim aspiratör yetmezse alıcam ben de rahatla kullanabilirsin farkı göreceksin
cmm mahkeme kararı gerekiyor. Ne istiyordunuz ne koymus ? Mahkeme de geçerli bir sebep istiyor
Sanırım bizim kızın da burun yapısında sorun var. Benim de vardı çünkü. Ameliyat oldum rahatladım. Burnu bana benzemeseydi iyiydiGorumcemin oglunun burundelikleri cok darmis hep tikanip duruyordu ne uyuyabiliyor ne emebiliyordu hep huysuz aglardi dok her emzirme oncesu burnuna serum fizyolojik ve her yeni kiyafet degistikce yakasina bir damla coldmix demisti cnm oyle yapti rahatladi birde buhar makinasi kullandi cnm havada hep nem olumcada daha az tikaiyordu
Aa bak bu da ilginçmişHahaa:) ikindiden sonra bezleri çöpe atmıyoruz aynı sebepten ötürü:)
Gerçekten ilginç olmuş. Değiştirilmesi zor diye biliyorumKp yusuf istedi benim ailemde muhammed istedi bnde iki aileyi kirmadm muhammed yusuf koydm cok da sevdm dogdugu gune kadar bu öyleydi eşim kimlik icn nufus mudurlugne gitms ismini memati koyms bilirsnz kurtlar vadisindn nereye gitsem ismini kim koydu neden koydu die yorumlar aliym bide soyismimz çete daha da komikms gibi güluyolar bu cocuk mafya olur isim memati cete falan die ondn pek sevemedm
Günün güzel haberi. Ayrı geçirdiğiniz günlerin acısını çıkartıyor kaanKizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
Benim eşimde Memati, Azrail koyucam falan demişti sana dava açarım deyince vazgeçti uygar toprak koyduk :))Kp yusuf istedi benim ailemde muhammed istedi bnde iki aileyi kirmadm muhammed yusuf koydm cok da sevdm dogdugu gune kadar bu öyleydi eşim kimlik icn nufus mudurlugne gitms ismini memati koyms bilirsnz kurtlar vadisindn nereye gitsem ismini kim koydu neden koydu die yorumlar aliym bide soyismimz çete daha da komikms gibi güluyolar bu cocuk mafya olur isim memati cete falan die ondn pek sevemedm
Her emzirmenin üstüne veriyorum canım. İki göğsümden toplam 160 cc falan çıkıyor. Onun hepsini içiyor üstüne de 90-100 cc falan mama yiyorOh mayallah hadi gözünüz aydın günde kaç kere kaç saatte bir mama veriyorsun
Çok sevindim canım çok geçmiş olsun tekrar yavaş yavaş birbirinize alışınca düzeninizi oturtursunuz canım merak etme:))Kizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
Merhaba. Bende aguline ve biogaia kullanıyorum genel olarak rahatladı oğlum. Tabi gun icinde ara ara tutuyo tabi sancısı ama oncesinde nefes alamiyoduk ikimizdemerhaba ekim annesiyim bebişim 28 günlük gaz problemine çözüm bulan var mı yediklerime dikkat ediyorum rezene tane kimyon kişniş tohumu çayı içiyorum emdikten sonra gazını çıkartmaya çalılıyorum çünkü bazen uyuyakalıo çıkartamıyoruz sabsimplex damla kullanıyoruz karnını ov sıcak koy yinede çocuk çığlıkçığlığa kalıo başka yapılabilecek bişey var mı yoksa böyle geçmesinimi beklicez başka damlamı denesek
Ohh çook şükür cnim. Evinize geldiniz ya hersey daha guzel olucak ikiniz icinde insallah. Kaan bebegi çok öpüyorumKizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
aa ilk defa bizdn sonra memati koyucaz diyeni duydum :)Benim eşimde Memati, Azrail koyucam falan demişti sana dava açarım deyince vazgeçti uygar toprak koyduk :))
Kizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
ayy gerçekten kendi uykusuzluğum yorgunluğumdan vazgeçtim yavrumun kıpkırmızı olup çığlıkçığlığa ağlamasına dayanamıyorum bide memede uyuyo sadece başka nasıl uyutabilirim bilmiyorumcanm elindn gelen herseyi denemissn bide damlayi degistr her damla her bebege iyi gelmiyo sab iyi bi damla ama dedigm gibu her bebege iyi gelmiyo ben aguline die bi surup veriym sab da kullandm ama aguline benim bebegime daha iyi geldi
herkes biogaia dio bide onu kullanayım bari doktor kontrolümüze de daha 10 gün varMerhaba. Bende aguline ve biogaia kullanıyorum genel olarak rahatladı oğlum. Tabi gun icinde ara ara tutuyo tabi sancısı ama oncesinde nefes alamiyoduk ikimizde
canm bende hergn vicdam azabi cekiyodm bebegimi kipkirmizi kendini zorlayarak görnce ama simdi 3.ayimizi bitrcez yavas yavas azaldiginu göruyorm insallh siznde uzun sürmezayy gerçekten kendi uykusuzluğum yorgunluğumdan vazgeçtim yavrumun kıpkırmızı olup çığlıkçığlığa ağlamasına dayanamıyorum bide memede uyuyo sadece başka nasıl uyutabilirim bilmiyorum
Ay canım gözünüz aydın burdan sonra herşey daha güzel sağlıklı devam eder inşallahKizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
inşallah ya ztn 3. aydan sonra işe başlamam lazımcanm bende hergn vicdam azabi cekiyodm bebegimi kipkirmizi kendini zorlayarak görnce ama simdi 3.ayimizi bitrcez yavas yavas azaldiginu göruyorm insallh siznde uzun sürmez
O tür şeyler bebeklerde kullanılabiliyor mu acaba? Doktorlar hep sadece serum fizyolojik dediler de
Ben 4 saatte sır 60 verıyorum ve d aralarda beni emiyor hep az mı acaba yaHer emzirmenin üstüne veriyorum canım. İki göğsümden toplam 160 cc falan çıkıyor. Onun hepsini içiyor üstüne de 90-100 cc falan mama yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?