2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sanırım bizim kızın da burun yapısında sorun var. Benim de vardı çünkü. Ameliyat oldum rahatladım. Burnu bana benzemeseydi iyiydi

Reactions: NGY
Gerçekten ilginç olmuş. Değiştirilmesi zor diye biliyorum

Günün güzel haberi. Ayrı geçirdiğiniz günlerin acısını çıkartıyor kaan

Benim eşimde Memati, Azrail koyucam falan demişti sana dava açarım deyince vazgeçti uygar toprak koyduk :))

Çok sevindim canım çok geçmiş olsun tekrar yavaş yavaş birbirinize alışınca düzeninizi oturtursunuz canım merak etme:))

Merhaba. Bende aguline ve biogaia kullanıyorum genel olarak rahatladı oğlum. Tabi gun icinde ara ara tutuyo tabi sancısı ama oncesinde nefes alamiyoduk ikimizde

Ohh çook şükür cnim. Evinize geldiniz ya hersey daha guzel olucak ikiniz icinde insallah. Kaan bebegi çok öpüyorum

Kizlar ben burdan bi arkadasi gozardi etmisim ama nasil ettim bi fikrim yok :) yanlislikla etmisim nasil duzeltebilirim baktim ama goremedim

canımm gözün aydın aramıza hoşgeldin. Olsun tatlı telaşlar bunlar. İnan ki çok sevindim bebeğine kavuşmana

canm elindn gelen herseyi denemissn bide damlayi degistr her damla her bebege iyi gelmiyo sab iyi bi damla ama dedigm gibu her bebege iyi gelmiyo ben aguline die bi surup veriym sab da kullandm ama aguline benim bebegime daha iyi geldi
ayy gerçekten kendi uykusuzluğum yorgunluğumdan vazgeçtim yavrumun kıpkırmızı olup çığlıkçığlığa ağlamasına dayanamıyorum bide memede uyuyo sadece başka nasıl uyutabilirim bilmiyorum

ayy gerçekten kendi uykusuzluğum yorgunluğumdan vazgeçtim yavrumun kıpkırmızı olup çığlıkçığlığa ağlamasına dayanamıyorum bide memede uyuyo sadece başka nasıl uyutabilirim bilmiyorum
canm bende hergn vicdam azabi cekiyodm bebegimi kipkirmizi kendini zorlayarak görnce ama simdi 3.ayimizi bitrcez yavas yavas azaldiginu göruyorm insallh siznde uzun sürmez

Ay canım gözünüz aydın burdan sonra herşey daha güzel sağlıklı devam eder inşallah

O tür şeyler bebeklerde kullanılabiliyor mu acaba? Doktorlar hep sadece serum fizyolojik dediler de

Bebege serum fizyolojik sıkıyorum canım hu sadece oda nın havasını ferahlatmak için ve maalesef grip oluyorum ben su gibi akıyor burnum (((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…