- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.761
Her emzirmenin üstüne veriyorum canım. İki göğsümden toplam 160 cc falan çıkıyor. Onun hepsini içiyor üstüne de 90-100 cc falan mama yiyor
Kizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
En son pazar günü götürdük. Bir sorun yok dedi doktor. Başka bir şehirdeyiz şu an. Burada bilmiyorum nereye götüreyim
O tek başına bi gaz ilacı degil ama bağırsaklarla ilgili bi damla.herkes biogaia dio bide onu kullanayım bari doktor kontrolümüze de daha 10 gün var
Cnim 60 cok az sanki ya. Bi sağlık ocağına veya doktorami sorsan kiBen 4 saatte sır 60 verıyorum ve d aralarda beni emiyor hep az mı acaba ya
Ben 4 saatte sır 60 verıyorum ve d aralarda beni emiyor hep az mı acaba ya
Doktora sordum canım 40 kontrolünde 60 iyi dedi kilo allamıştık bi da kontrole gittik 400 gram almıştı arada 90 dü verıyorum beni tam emmedilseCnim 60 cok az sanki ya. Bi sağlık ocağına veya doktorami sorsan ki
90 verince bitiriyor 120 hiç denemedim çanım . Kilo almadığımızı görünce on ğün mamayı düzenle verdik 10 gün de 400 gram aldıBence az canım.bi 90 vermeyi dene bakalım.ben 90 veriyorum bazende 120 veriyorum bitiriyor.bazende bitiremiyor.
Kilo alımı nasıl peki? Belkide 60 yetiyodur bilemiyorum
90 verince bitiriyor 120 hiç denemedim çanım . Kilo almadığımızı görünce on ğün mamayı düzenle verdik 10 gün de 400 gram aldı
Maşallah canım iştahlıymış peki kaç saatte bir emzirilorsun senin herşeyin planlı :))Her emzirmenin üstüne veriyorum canım. İki göğsümden toplam 160 cc falan çıkıyor. Onun hepsini içiyor üstüne de 90-100 cc falan mama yiyor
10 ğün tek beni emdi d Zaman kilo almamıştı benimle oyun olnamış. Acaba diyorum aç kalıyo onun için mi huysuz kafamda deli sorularSenide emiyor gerçi onu düşünemedim.
Kilo alımıda iyi bence
Benimki anca bu şekilde doyuyor canım. Diğer türlü aç olunca hep aranıyor uykuya rahat dalamıyor oradan anlıyorum doyup doymadığını. İstersen sende başka şekillerde dene ben birazda deneye deneye buldum beslenme şeklini. Mama yiyince gerçekten zor oluyor doyup doymadığını anlamak canımBen 4 saatte sır 60 verıyorum ve d aralarda beni emiyor hep az mı acaba ya
Bana boza çok iyi geldi canım bir de galactago damla kullandım o arttırdı şükür. Doktor zaten normal bir bebeğe yetecek sütün var ama senin bebişe yetmiyor dedi. :))) O kadar yemesine rağmen çok kilo da almıyor yeni başladı almaya dahaMaşallah canım.sütün nasıl yetmiyo hayret.seninki biraz obur galiba :)
Benim iki göğsümü sağıyorum 10 cc çıkıyodur heralde.
Dün akşam çok üzüldüm.süt sağmayı bırakıcam dedim.gece hiç sağmadım.
Sabah dayanamadım sağdım 30 cc anca çıktı.napıcam bilmiyorum günden güne azalıyo sanki
Valla canım ne Zaman yemek isterse o zaman veriyorum :)) ama genelde gündüz 3-4 saatte bir oluyor. Gece de 10 gibi besliyorum 11 gibi uyuyor sabah 5-6 gibi besliyorum. sonra genelde 11 gibi falan da uyanıyorMaşallah canım iştahlıymış peki kaç saatte bir emzirilorsun senin herşeyin planlı :))
Açlıkta huysuzluk yapabilir canım benimki gerçekten doyunca emzik bile almıyor. Bir de mamayı birden arttırma istersen benimki birden arttırınca kusuyor ben o yüzden 10 cc arttırdım her seferinde öyle buldum kaçta doyduğunu :)10 ğün tek beni emdi d Zaman kilo almamıştı benimle oyun olnamış. Acaba diyorum aç kalıyo onun için mi huysuz kafamda deli sorular
Canım bilgilerine gir orda kara listem var.ordan cikararsin.Kizlar ben burdan bi arkadasi gozardi etmisim ama nasil ettim bi fikrim yok :) yanlislikla etmisim nasil duzeltebilirim baktim ama goremedim
Canım en son çok populer olan bir üürn var. organik pişik kremi Le Sandre organik pişik kremiMustelanın herseyi güzel ama pişik kreminden pek kimse memnun kalmamıs gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?