2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Her emzirmenin üstüne veriyorum canım. İki göğsümden toplam 160 cc falan çıkıyor. Onun hepsini içiyor üstüne de 90-100 cc falan mama yiyor

Maşallah canım.sütün nasıl yetmiyo hayret.seninki biraz obur galiba :)
Benim iki göğsümü sağıyorum 10 cc çıkıyodur heralde.
Dün akşam çok üzüldüm.süt sağmayı bırakıcam dedim.gece hiç sağmadım.
Sabah dayanamadım sağdım 30 cc anca çıktı.napıcam bilmiyorum günden güne azalıyo sanki

Harika bi haber bu :)
Bol bol hasret giderin canım.bizim yerimizede kokla.
Güzel günler sizin olsun

Bence az canım.bi 90 vermeyi dene bakalım.ben 90 veriyorum bazende 120 veriyorum bitiriyor.bazende bitiremiyor.
Kilo alımı nasıl peki? Belkide 60 yetiyodur bilemiyorum
90 verince bitiriyor 120 hiç denemedim çanım . Kilo almadığımızı görünce on ğün mamayı düzenle verdik 10 gün de 400 gram aldı

Ben 4 saatte sır 60 verıyorum ve d aralarda beni emiyor hep az mı acaba ya
Benimki anca bu şekilde doyuyor canım. Diğer türlü aç olunca hep aranıyor uykuya rahat dalamıyor oradan anlıyorum doyup doymadığını. İstersen sende başka şekillerde dene ben birazda deneye deneye buldum beslenme şeklini. Mama yiyince gerçekten zor oluyor doyup doymadığını anlamak canım

Bana boza çok iyi geldi canım bir de galactago damla kullandım o arttırdı şükür. Doktor zaten normal bir bebeğe yetecek sütün var ama senin bebişe yetmiyor dedi. :))) O kadar yemesine rağmen çok kilo da almıyor yeni başladı almaya daha

Maşallah canım iştahlıymış peki kaç saatte bir emzirilorsun senin herşeyin planlı :))
Valla canım ne Zaman yemek isterse o zaman veriyorum :)) ama genelde gündüz 3-4 saatte bir oluyor. Gece de 10 gibi besliyorum 11 gibi uyuyor sabah 5-6 gibi besliyorum. sonra genelde 11 gibi falan da uyanıyor

10 ğün tek beni emdi d Zaman kilo almamıştı benimle oyun olnamış. Acaba diyorum aç kalıyo onun için mi huysuz kafamda deli sorular
Açlıkta huysuzluk yapabilir canım benimki gerçekten doyunca emzik bile almıyor. Bir de mamayı birden arttırma istersen benimki birden arttırınca kusuyor ben o yüzden 10 cc arttırdım her seferinde öyle buldum kaçta doyduğunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…