2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Valla canım ne Zaman yemek isterse o zaman veriyorum :)) ama genelde gündüz 3-4 saatte bir oluyor. Gece de 10 gibi besliyorum 11 gibi uyuyor sabah 5-6 gibi besliyorum. sonra genelde 11 gibi falan da uyanıyor

Masallah cnm seninki depocu mamalari depoluyor sonrada uzun uxun uyuyorr ohhh cok sanslisin duzenli olck bellihemn verdigin egtime uymusss hizaya gelmiss masallah

Cnm çok geçmiş olsun..Çok şükür kavuştun yavruna zamanla alışırsınız ,bir düzenimiz olur.
Zoru gitti inşallah,sağlıklı olsunda hepsi hallolur annesi.
Kolaylıklar diliyorum.

Canım benım cok gecmiş olsun bak gozunuz aydın kavustunuz. Bebişin uyanmaması için tam daldıgında yatırmak gerekıyormus yanı elleri yumruk gıbısıkı degılde gecsek bı halde acık olmalı ve nefes alısverıslerı duzenlı olmalıymıs yoksa bi daha fazls ugrasıyoruzı

Kızlar az önce öldüm öldüm dirildim. Gece uyumuştu benimki 6 gibi uyandı. Emziriyordum çok hızlı emdi süt genizine kaçtı ve burnundan ağzından fışkırdı sonra nefes alamadı 8-10 saniye. Çevirdim vurdum sırtına normale döndü ama korkuyorum akciğerlerine süt kaçmış mıdır

Hırıltı var mı nefes alışverişinde? Geçmiş olsun canım. Genzine kaçırma olayını biz her emmede yaşıyoruz.Bikaç kez hafif. morarmıştı İlk başta doktora götürdüm acile. Röntgen kan tahlili yaptılar. Kendi çocuk doktorumuza söyledim. Her morarmada panik yapma sırtına vur geçer dedi. İçine sinmiyorsa bi götür doktora

bi de bebeğim 1 aylık hala geceleri uyandırıp emzirmem gerekiyor mu ya da 2 diilde 3 4 saatte 1 mi kaldırmam gerekiyor
Cnim benim doktorumda dahil bir cok arkadasin doktoru artik geceleri uyandirmamamiz gerektigini acıkınca kendilerinin uyanicagini soyledi. Ben 15 günlükten sonra uyandirmayi kestim

Aa bu sekilde anlaşıldığını bilmiyodum cnim dikkat edicem bakiyim bnde. Sen nasil oldun buarada

Yaaa cnımm kiyamam kuzucuga cok col gecmis olsun tekrari olmasın insallahh

ya kızlar bi tek benim bebiş mi böyle gece 1 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor ama arada 4 kez kalkıyor yani 5 saatte 4 kez emiyor ne uykudan bişey anlıyorum ne sütüm kalıyor. ben nerde yanlış yapıyorum

ya kızlar bi tek benim bebiş mi böyle gece 1 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor ama arada 4 kez kalkıyor yani 5 saatte 4 kez emiyor ne uykudan bişey anlıyorum ne sütüm kalıyor. ben nerde yanlış yapıyorum
Canim akşam 2 gogusumu birden emzirsen daha uzun süre uyumaz mi acaba ben artık akşam yatırma dan önce 2 göğsümü birden emziriyorum benim ki hemen ardarda ememiyor arada biraz mola vererek emziriyorum daha uzun uyuyor

Kızlar grip oldum bebeğime geçmez inşallah zaten bi haftadır burnunda hırıldı oluyordu serum fizyolojik sıkıp çekiyordum. Şimdi her hırıktısında grip mi bulaştırdım diyorum grip olsa burnu akar değil mi?

Canim grip olduklarında çok belirgin halsizlesiyorlar burunlari normalden çok doluyor inşallah olmamıştır olsa farkedersin

Valla canım ne Zaman yemek isterse o zaman veriyorum :)) ama genelde gündüz 3-4 saatte bir oluyor. Gece de 10 gibi besliyorum 11 gibi uyuyor sabah 5-6 gibi besliyorum. sonra genelde 11 gibi falan da uyanıyor
Cnm gece uykusuna daha erken gecir. 10 da uyumus olsun . Buyume hormonu 22-02 saatleri arasinda salgilaniyor. Buyume hormonu hem Fiziksel buyume hem organlarin duzgun calismasini sagliyor. Saatlerce uyuyorsa saat onda uykuya gecmesini sagla. Buyume hormonundan faydalansin

Kızlar bebeklerin bezlerini çöp kutunuza mi atıyorsunuz bebek bezleri icin özel olan çöp kutusundan kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…