2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok cnm benimkinede oluyor uyuyup kaliyo agzinda birikiyo yanlis kaciyo. Mudehale etmissin zaten . Sirtina vurduktan sonra nefes almaya basladimi iki kasinin ortasindan bas parmaginla burun kokunden tutup yukari dogru cek . Burun deliklerini acip daha iyi nefes almasini sagliyo. Anne sutu birsey olmaz. Buyuk oglum reflu yuzunden cok oluyordu mama kaciyordu birde.

Canim akşam 2 gogusumu birden emzirsen daha uzun süre uyumaz mi acaba ben artık akşam yatırma dan önce 2 göğsümü birden emziriyorum benim ki hemen ardarda ememiyor arada biraz mola vererek emziriyorum daha uzun uyuyor
deniyim canım. ama emerken uyuyo tekrar uyanmıyor yarım saat sonra falan uyanıyor. uyandırmaya zorlıyım bi deniyim perişan oluyorum. sabah diğeriyle oyna gece emme seansı pertim çıkıyor

canm benmkinn burnu akmadi sürekli hapşirip gözleri kipkirmizi oldu dr gotrdm evet grip olms dedi burnunn akmasiyla tek anlaslmiyo bebegin her halindn anlarsn canm insallh olmamistr cunku agri kesicidn baska bsy vermiyolar

bende oyle yapiyorm gercektn cok işe yariyo bide yan ceviriyorm bizm gunde 3 defa oluyo kolay atlatiyoz insallh seninki kadar kotu olmaz insallah sende bida yaşamazsn boyle bsy B Burgumakarna

Cnim benim doktorumda dahil bir cok arkadasin doktoru artik geceleri uyandirmamamiz gerektigini acıkınca kendilerinin uyanicagini soyledi. Ben 15 günlükten sonra uyandirmayi kestim
bn doktora sormamıştım hiç öyle düşünmediğimden geçen arkadaş söyledi peki max kaç saat uyanmadan durabilir yani oldu ki 5 saat uyanmadı kaldırmak lazım mı

Aa bu sekilde anlaşıldığını bilmiyodum cnim dikkat edicem bakiyim bnde. Sen nasil oldun buarada
Ayse önerden öğrendim bende :) daha iyi canım ama kızarıklık ve sıskınlık tam gecmedi ugrasıyoruz ıste bakalım pazar gunu mevlüt var yarın duzenlı bı sekılde sagmam lazım yıne

Masallah cnm seninki depocu mamalari depoluyor sonrada uzun uxun uyuyorr ohhh cok sanslisin duzenli olck bellihemn verdigin egtime uymusss hizaya gelmiss masallah
Evet canım maşallah çok sıkıntı çıkartmadı bize o konuda Allahtan eğitimi kolay oldu. Başta itiraz etti ama sonra kabullendi mecbur:)))

ya kızlar bi tek benim bebiş mi böyle gece 1 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor ama arada 4 kez kalkıyor yani 5 saatte 4 kez emiyor ne uykudan bişey anlıyorum ne sütüm kalıyor. ben nerde yanlış yapıyorum
Canım zaman geçtikçe gece kalkmaları alışkanlık oluyormuş. Benim bebişte sık kalkıyordu sonra pışpışlayınca tekrar uyuduğunu farkettim. Gerçekten aç olunca uyumuyor zaten. Ben gece bir öğününü kaldırdım belki senin bebişte alışkanlıktan yapıyordur

Onu denedim canım ama en geç 9 uyuyor daha erken gelmiyor uykusu ama tekrar denicem çok sağol

aynen bn 21:30 da banyosunu yaptırıyorum 10. Da en gec ceyrek gece daliyo

cnm kaçmamıştır ciğerine geçniş olsun

Kızlar bebeklerin bezlerini çöp kutunuza mi atıyorsunuz bebek bezleri icin özel olan çöp kutusundan kullanan var mı

ayrı poşete toplayıp öyle atıyorum cnm korbel çöp kutusu alıcaktım ama şu an gerek yok henüz kokulu kakaları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…