- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.801
Yok cnm benimkinede oluyor uyuyup kaliyo agzinda birikiyo yanlis kaciyo. Mudehale etmissin zaten . Sirtina vurduktan sonra nefes almaya basladimi iki kasinin ortasindan bas parmaginla burun kokunden tutup yukari dogru cek . Burun deliklerini acip daha iyi nefes almasini sagliyo. Anne sutu birsey olmaz. Buyuk oglum reflu yuzunden cok oluyordu mama kaciyordu birde.Kızlar az önce öldüm öldüm dirildim. Gece uyumuştu benimki 6 gibi uyandı. Emziriyordum çok hızlı emdi süt genizine kaçtı ve burnundan ağzından fışkırdı sonra nefes alamadı 8-10 saniye. Çevirdim vurdum sırtına normale döndü ama korkuyorum akciğerlerine süt kaçmış mıdır
Normal bir cop kutusu aldim banyoya koydum . Ozel almadim. Bazi yorumlari olumsuzduKızlar bebeklerin bezlerini çöp kutunuza mi atıyorsunuz bebek bezleri icin özel olan çöp kutusundan kullanan var mı
deniyim canım. ama emerken uyuyo tekrar uyanmıyor yarım saat sonra falan uyanıyor. uyandırmaya zorlıyım bi deniyim perişan oluyorum. sabah diğeriyle oyna gece emme seansı pertim çıkıyorCanim akşam 2 gogusumu birden emzirsen daha uzun süre uyumaz mi acaba ben artık akşam yatırma dan önce 2 göğsümü birden emziriyorum benim ki hemen ardarda ememiyor arada biraz mola vererek emziriyorum daha uzun uyuyor
canm benmkinn burnu akmadi sürekli hapşirip gözleri kipkirmizi oldu dr gotrdm evet grip olms dedi burnunn akmasiyla tek anlaslmiyo bebegin her halindn anlarsn canm insallh olmamistr cunku agri kesicidn baska bsy vermiyolarKızlar grip oldum bebeğime geçmez inşallah zaten bi haftadır burnunda hırıldı oluyordu serum fizyolojik sıkıp çekiyordum. Şimdi her hırıktısında grip mi bulaştırdım diyorumgrip olsa burnu akar değil mi?
bende oyle yapiyorm gercektn cok işe yariyo bide yan ceviriyorm bizm gunde 3 defa oluyo kolay atlatiyoz insallh seninki kadar kotu olmaz insallah sende bida yaşamazsn boyle bsy B BurgumakarnaYok cnm benimkinede oluyor uyuyup kaliyo agzinda birikiyo yanlis kaciyo. Mudehale etmissin zaten . Sirtina vurduktan sonra nefes almaya basladimi iki kasinin ortasindan bas parmaginla burun kokunden tutup yukari dogru cek . Burun deliklerini acip daha iyi nefes almasini sagliyo. Anne sutu birsey olmaz. Buyuk oglum reflu yuzunden cok oluyordu mama kaciyordu birde.
Canim gazinin olmadigindan eminsen tam doymuyo olabilir.ya kızlar bi tek benim bebiş mi böyle gece 1 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor ama arada 4 kez kalkıyor yani 5 saatte 4 kez emiyorne uykudan bişey anlıyorum ne sütüm kalıyor. ben nerde yanlış yapıyorum
Canım bende bebeğimin isteğine göre mama veriyorum bazen 30 bazen 90 cc içiyo. Öncesinde çok ısrarla emziriyorum ama. Heralde yetiyor yoksa aranırdı. İki aylık kontrole de var daha kilo alımı iyidir inşallahCnim 60 cok az sanki ya. Bi sağlık ocağına veya doktorami sorsan ki
bn doktora sormamıştım hiç öyle düşünmediğimden geçen arkadaş söyledi peki max kaç saat uyanmadan durabilir yani oldu ki 5 saat uyanmadı kaldırmak lazım mıCnim benim doktorumda dahil bir cok arkadasin doktoru artik geceleri uyandirmamamiz gerektigini acıkınca kendilerinin uyanicagini soyledi. Ben 15 günlükten sonra uyandirmayi kestim
canım gazı her daim var zaten. bazen işte pırt yapmak için uyanıyor yani yaparken uyanıyorCanim gazinin olmadigindan eminsen tam doymuyo olabilir.
bnmki 1 aylık aynı durum bizde de var gazdan zor uyuyo yavrum sonrada uykuda ıkınıp sıkınırken tekrar uyanıocanım gazı her daim var zaten. bazen işte pırt yapmak için uyanıyor yani yaparken uyanıyor
Ayse önerden öğrendim bende :) daha iyi canım ama kızarıklık ve sıskınlık tam gecmedi ugrasıyoruz ıste bakalım pazar gunu mevlüt var yarın duzenlı bı sekılde sagmam lazım yıneAa bu sekilde anlaşıldığını bilmiyodum cnim dikkat edicem bakiyim bnde. Sen nasil oldun buarada
Evet canım maşallah çok sıkıntı çıkartmadı bize o konuda Allahtan eğitimi kolay oldu. Başta itiraz etti ama sonra kabullendi mecbur:)))Masallah cnm seninki depocu mamalari depoluyor sonrada uzun uxun uyuyorr ohhh cok sanslisin duzenli olck bellihemn verdigin egtime uymusss hizaya gelmiss masallah
Canım zaman geçtikçe gece kalkmaları alışkanlık oluyormuş. Benim bebişte sık kalkıyordu sonra pışpışlayınca tekrar uyuduğunu farkettim. Gerçekten aç olunca uyumuyor zaten. Ben gece bir öğününü kaldırdım belki senin bebişte alışkanlıktan yapıyordurya kızlar bi tek benim bebiş mi böyle gece 1 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor ama arada 4 kez kalkıyor yani 5 saatte 4 kez emiyorne uykudan bişey anlıyorum ne sütüm kalıyor. ben nerde yanlış yapıyorum
Cnim maske tak ozellikle emzirirkenKızlar grip oldum bebeğime geçmez inşallah zaten bi haftadır burnunda hırıldı oluyordu serum fizyolojik sıkıp çekiyordum. Şimdi her hırıktısında grip mi bulaştırdım diyorumgrip olsa burnu akar değil mi?
Onu denedim canım ama en geç 9 uyuyor daha erken gelmiyor uykusu ama tekrar denicem çok sağolCnm gece uykusuna daha erken gecir. 10 da uyumus olsun . Buyume hormonu 22-02 saatleri arasinda salgilaniyor. Buyume hormonu hem Fiziksel buyume hem organlarin duzgun calismasini sagliyor. Saatlerce uyuyorsa saat onda uykuya gecmesini sagla. Buyume hormonundan faydalansin
aynen bn 21:30 da banyosunu yaptırıyorum 10. Da en gec ceyrek gece daliyoCnm gece uykusuna daha erken gecir. 10 da uyumus olsun . Buyume hormonu 22-02 saatleri arasinda salgilaniyor. Buyume hormonu hem Fiziksel buyume hem organlarin duzgun calismasini sagliyor. Saatlerce uyuyorsa saat onda uykuya gecmesini sagla. Buyume hormonundan faydalansin
Bi saati yok cnim kendi uyanir acıkınca nekadar doyduguna baglibn doktora sormamıştım hiç öyle düşünmediğimden geçen arkadaş söyledi peki max kaç saat uyanmadan durabilir yani oldu ki 5 saat uyanmadı kaldırmak lazım mı
Kızlar az önce öldüm öldüm dirildim. Gece uyumuştu benimki 6 gibi uyandı. Emziriyordum çok hızlı emdi süt genizine kaçtı ve burnundan ağzından fışkırdı sonra nefes alamadı 8-10 saniye. Çevirdim vurdum sırtına normale döndü ama korkuyorum akciğerlerine süt kaçmış mıdır
Kızlar bebeklerin bezlerini çöp kutunuza mi atıyorsunuz bebek bezleri icin özel olan çöp kutusundan kullanan var mı
Benimki de uyurken ikinip zorlanip kndini uyandiriyor o arada bi pirt yapip rahatlayip devam ediyor :)canım gazı her daim var zaten. bazen işte pırt yapmak için uyanıyor yani yaparken uyanıyor
benimki emmeden uyumuyor işte tekrarBenimki de uyurken ikinip zorlanip kndini uyandiriyor o arada bi pirt yapip rahatlayip devam ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?