- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.821
Bende 3. Haftadan beri geceleri kendisinin uyanmasını beklıyorum mudahale etmıyorumCnim benim doktorumda dahil bir cok arkadasin doktoru artik geceleri uyandirmamamiz gerektigini acıkınca kendilerinin uyanicagini soyledi. Ben 15 günlükten sonra uyandirmayi kestim
Bana boza çok iyi geldi canım bir de galactago damla kullandım o arttırdı şükür. Doktor zaten normal bir bebeğe yetecek sütün var ama senin bebişe yetmiyor dedi. :))) O kadar yemesine rağmen çok kilo da almıyor yeni başladı almaya daha
Benimki de bazen uyuyor bazen uyumuyor. Uyumayinca sirtina pispis yapip fon makinesi sesi aciyorum oyle daliyor.benimki emmeden uyumuyor işte tekrar
Ay çok sevindim misafirlerim var giremiyorum aklımdaydın gözünüz aydın dualarımız kabul oldu sağlıkla Huzurla büyüsün inşallah gözün aydın tekrar canımKizlar biz dun taburcu olduk. Kontrollerimiz devam ediyor. Simdilik iyiyis bakalim. Extra tetkikler istendi onlarla ugrasiyoruz. Tabi birde yeni dogum yapmis gibiyim hoc uyuyamiyorum. Bebegim surekli agliyor kucak istiyor. Memede 2 dkda uyuyor. Yere birakiyorum çığlığı basiyor.
. Eşin sana sormadan nasıl böyle bir karar almış ki hey AllahımKizlar isim degistrmek biraz zor olur dimi benim bebegimn ismini eşim kimlik cikartirken degistrms alisamadm bi turlu sevemedim o ismi koydugm isme cok alismistm bildigime göre degistirilmiyo sizin bu konuda bi bilginx var mi
Canım benım de adım degısmıs mahkemede degıstırmıs annemKizlar isim degistrmek biraz zor olur dimi benim bebegimn ismini eşim kimlik cikartirken degistrms alisamadm bi turlu sevemedim o ismi koydugm isme cok alismistm bildigime göre degistirilmiyo sizin bu konuda bi bilginx var mi
Ya benimki hep aranıyorBenimki anca bu şekilde doyuyor canım. Diğer türlü aç olunca hep aranıyor uykuya rahat dalamıyor oradan anlıyorum doyup doymadığını. İstersen sende başka şekillerde dene ben birazda deneye deneye buldum beslenme şeklini. Mama yiyince gerçekten zor oluyor doyup doymadığını anlamak canım
Anladğm canım bende 4 saatte bir mama verıyorum aralarda da emiyorValla canım ne Zaman yemek isterse o zaman veriyorum :)) ama genelde gündüz 3-4 saatte bir oluyor. Gece de 10 gibi besliyorum 11 gibi uyuyor sabah 5-6 gibi besliyorum. sonra genelde 11 gibi falan da uyanıyor
Dünden beri 90 verdim çok rahat bitirdi artık 90 versem iyi olcak galibaAçlıkta huysuzluk yapabilir canım benimki gerçekten doyunca emzik bile almıyor. Bir de mamayı birden arttırma istersen benimki birden arttırınca kusuyor ben o yüzden 10 cc arttırdım her seferinde öyle buldum kaçta doyduğunu :)
Ben varım, Kırklareli deyim..Kızlar Trakyada yaşayanınız var mı ??
Bizde aynı durumdayız saat başı memedeyizya kızlar bi tek benim bebiş mi böyle gece 1 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor ama arada 4 kez kalkıyor yani 5 saatte 4 kez emiyorne uykudan bişey anlıyorum ne sütüm kalıyor. ben nerde yanlış yapıyorum
Geçmiş olsun noldu böyle ya herkes tek tek hastalanıyor. Maske tak canım. Odayı bol bol havalandır. Burnu akmayabilir. Sen serum a devam etKızlar grip oldum bebeğime geçmez inşallah zaten bi haftadır burnunda hırıldı oluyordu serum fizyolojik sıkıp çekiyordum. Şimdi her hırıktısında grip mi bulaştırdım diyorumgrip olsa burnu akar değil mi?
Ben alacaktım vazgeçtim. Odada bezlerden bakteri ürüyormuş,bulaşıp hasta edebilir. Balkonda çöp kutusuna atıyorumKızlar bebeklerin bezlerini çöp kutunuza mi atıyorsunuz bebek bezleri icin özel olan çöp kutusundan kullanan var mı
Allah kabul etsin insallah cnim. Yarin bizimde mevlut var insallah oğlum az kusar ve sakin olurAyse önerden öğrendim bende :) daha iyi canım ama kızarıklık ve sıskınlık tam gecmedi ugrasıyoruz ıste bakalım pazar gunu mevlüt var yarın duzenlı bı sekılde sagmam lazım yıne
Burada bir arkadaş söylemişti canım. Facebook'ta sayfasından numune isteyebilirsin falan diye. İstedim geldi kullandım gayet arttı sütüm şimdi kendim aldım internetten :)Galactoga damla nasıl canım ilk defa duyuyorum.doktorun mu önerdi.
Benim dr su ve yeşillik diyip duruyo.
Bitti biticek sütüm artık.acilen bişeyler yapmam lazım
Canım benim kanamam gala bitmedi bile 50 gün oldu neredeyseKızlar ben bu sabah adet oldum 49 gün oldu doğum yapalı erken degil mi? Sütüm azalır mı bilgisi olan varmı? Kanama degil gibi adet agrımda var hafif
Burada bir arkadaş söylemişti canım. Facebook'ta sayfasından numune isteyebilirsin falan diye. İstedim geldi kullandım gayet arttı sütüm şimdi kendim aldım internetten :)
İstersen mamayı artırıp dene canım o şekilde anlarsınYa benimki hep aranıyor( yanı hep aç mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?