2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Galactoga damla nasıl canım ilk defa duyuyorum.doktorun mu önerdi.
Benim dr su ve yeşillik diyip duruyo.
Bitti biticek sütüm artık.acilen bişeyler yapmam lazım

Ay çok sevindim misafirlerim var giremiyorum aklımdaydın gözünüz aydın dualarımız kabul oldu sağlıkla Huzurla büyüsün inşallah gözün aydın tekrar canım

Kizlar isim degistrmek biraz zor olur dimi benim bebegimn ismini eşim kimlik cikartirken degistrms alisamadm bi turlu sevemedim o ismi koydugm isme cok alismistm bildigime göre degistirilmiyo sizin bu konuda bi bilginx var mi
. Eşin sana sormadan nasıl böyle bir karar almış ki hey Allahım

Kızlar ben bu sabah adet oldum 49 gün oldu doğum yapalı erken degil mi? Sütüm azalır mı bilgisi olan varmı? Kanama degil gibi adet agrımda var hafif

Kizlar isim degistrmek biraz zor olur dimi benim bebegimn ismini eşim kimlik cikartirken degistrms alisamadm bi turlu sevemedim o ismi koydugm isme cok alismistm bildigime göre degistirilmiyo sizin bu konuda bi bilginx var mi
Canım benım de adım degısmıs mahkemede degıstırmıs annem

Ya benimki hep aranıyor ( yanı hep aç mı acaba

Valla canım ne Zaman yemek isterse o zaman veriyorum :)) ama genelde gündüz 3-4 saatte bir oluyor. Gece de 10 gibi besliyorum 11 gibi uyuyor sabah 5-6 gibi besliyorum. sonra genelde 11 gibi falan da uyanıyor
Anladğm canım bende 4 saatte bir mama verıyorum aralarda da emiyor

Dünden beri 90 verdim çok rahat bitirdi artık 90 versem iyi olcak galiba

ya kızlar bi tek benim bebiş mi böyle gece 1 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor ama arada 4 kez kalkıyor yani 5 saatte 4 kez emiyor ne uykudan bişey anlıyorum ne sütüm kalıyor. ben nerde yanlış yapıyorum
Bizde aynı durumdayız saat başı memedeyizGün boyuncada zaten uyku neredeyse yok diyebilirim.Geçicidir bu durum diye kendimi avutuyorum.

Geçmiş olsun noldu böyle ya herkes tek tek hastalanıyor. Maske tak canım. Odayı bol bol havalandır. Burnu akmayabilir. Sen serum a devam et

Ayse önerden öğrendim bende :) daha iyi canım ama kızarıklık ve sıskınlık tam gecmedi ugrasıyoruz ıste bakalım pazar gunu mevlüt var yarın duzenlı bı sekılde sagmam lazım yıne
Allah kabul etsin insallah cnim. Yarin bizimde mevlut var insallah oğlum az kusar ve sakin olur

Galactoga damla nasıl canım ilk defa duyuyorum.doktorun mu önerdi.
Benim dr su ve yeşillik diyip duruyo.
Bitti biticek sütüm artık.acilen bişeyler yapmam lazım
Burada bir arkadaş söylemişti canım. Facebook'ta sayfasından numune isteyebilirsin falan diye. İstedim geldi kullandım gayet arttı sütüm şimdi kendim aldım internetten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…