2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar çok saçma bişey soracağım bebeğim 3 gündür sürekli uyuyor yani gündüzleri uyuyor toplam 4 5 saat ayakta gelen misafirler hasta mı diyorlar önceden böyle değil di mutsuz mu acaba diyorum aç olsa uyumaz diyorum kafam karıştı uyumasın diye müzik açıyorum oyun halısına koyuyorum konuşuyorum sürekli ama gözler kapanıyor

Canım bebekler dönem dönem değişiyolar.
Atak haftaları varmış mesela.bazı haftalar azıtıcaklar bazı haftalar sakinleşicekler.
Bu aralar benimkide çok uyuyor

Yok ya benimki ful aranıyor aç olunca emzik almıyor atıyor.
Valla bilmiyorum o zaman canım benimki aç olduğu zaman ağlayıp emzik almıyor bir de tam doyunca verirsem atıyor ağzından ama tam doymadıysa o zaman alıyor emziği birşey gelmeyince söylene söylene emiyor çok komik oluyor o zaman da :)))

59 gün oldu doğum yapalı ben de bugün regl oldum unutmuşum bu halleri inşallah enerjimi çok düşürmez, 2 gün sonra yine atak haftasına giricez çünkü.

kızlar benim bebeğim 55günlük gece çok geç uyuyor 1-2 bazen 3 .acaba nasıl erkene alabilirim sabah erken kaldırmayı denedim ama kaçta kalkarsa kalksın gece geç yatıyor şu an bişeye alışmayacağını 3 aydan sonra alıştırabilceğini okumuştum naapsam acabaa

Hiç öyle düşünme canım şimdiden alıştırmaya başla bir düre sonra alışıyorlar merak etme :)

Kızlar ya benim 52 gün oldu bitmedi hala kanamam bitiyor sonra tekrar başlıyor son 1 haftadır baya siyah geliyor doktoruma da ulaşamadım normal mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…