- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.841
Benimki sadece beni emdiğinde doymuyor canım o yüzden her öğün mama veriyorum benAnladğm canım bende 4 saatte bir mama verıyorum aralarda da emiyor
Galactago yazınca çıkıyor canım. Kendi internet sitesinden de istersen ulaşmayı dene ama Facebook'tan ulaştım sadece 5 lira kargo parasını ödedim o kadarAy neresi acaba.facemde yok ama bi şekilde ulaşırım.yeterki sütüm artsın
Sağol canım.deniyim inş faydası olurGalactago yazınca çıkıyor canım. Kendi internet sitesinden de istersen ulaşmayı dene ama Facebook'tan ulaştım sadece 5 lira kargo parasını ödedim o kadar
İnşallah olur canım:))Sağol canım.deniyim inş faydası olur
Yok ya benimki ful aranıyor aç olunca emzik almıyor atıyor.İstersen mamayı artırıp dene canım o şekilde anlarsın
Anladım canım çok sağol bilgilen içinBenimki sadece beni emdiğinde doymuyor canım o yüzden her öğün mama veriyorum ben
Kızlar çok saçma bişey soracağım bebeğim 3 gündür sürekli uyuyor yani gündüzleri uyuyor toplam 4 5 saat ayakta gelen misafirler hasta mı diyorlar önceden böyle değil di mutsuz mu acaba diyorum aç olsa uyumaz diyorum kafam karıştı uyumasın diye müzik açıyorum oyun halısına koyuyorum konuşuyorum sürekli ama gözler kapanıyor
asla izin vermiyecegimi bildigi icn yapmiş zaten bana en buyuk şoku yaşatmsti o gun. Eşin sana sormadan nasıl böyle bir karar almış ki hey Allahım
peki kolay olms mu canmCanım benım de adım degısmıs mahkemede degıstırmıs annem
İnşallah o dönemdedir canım ya hastalık işareti falan olmasındaCanım bebekler dönem dönem değişiyolar.
Atak haftaları varmış mesela.bazı haftalar azıtıcaklar bazı haftalar sakinleşicekler.
Bu aralar benimkide çok uyuyor
Bende adet oldum bi kaç gün önce bitti canım sütümü hiç etkilemediKızlar ben bu sabah adet oldum 49 gün oldu doğum yapalı erken degil mi? Sütüm azalır mı bilgisi olan varmı? Kanama degil gibi adet agrımda var hafif
Valla bilmiyorum o zaman canım benimki aç olduğu zaman ağlayıp emzik almıyor bir de tam doyunca verirsem atıyor ağzından ama tam doymadıysa o zaman alıyor emziği birşey gelmeyince söylene söylene emiyor çok komik oluyor o zaman da :)))Yok ya benimki ful aranıyor aç olunca emzik almıyor atıyor.
Benimde 55 gün oldu bugün adet oldum daha geç olur sanıyordum:) enerjim şimdiden düştü desem59 gün oldu doğum yapalı ben de bugün regl oldum unutmuşum bu halleri inşallah enerjimi çok düşürmez, 2 gün sonra yine atak haftasına giricez çünkü.
Hiç öyle düşünme canım şimdiden alıştırmaya başla bir düre sonra alışıyorlar merak etme :)kızlar benim bebeğim 55günlük gece çok geç uyuyor 1-2 bazen 3 .acaba nasıl erkene alabilirim sabah erken kaldırmayı denedim ama kaçta kalkarsa kalksın gece geç yatıyor şu an bişeye alışmayacağını 3 aydan sonra alıştırabilceğini okumuştum naapsam acabaa
Hepsinin huylar farklı ya değişiklerValla bilmiyorum o zaman canım benimki aç olduğu zaman ağlayıp emzik almıyor bir de tam doyunca verirsem atıyor ağzından ama tam doymadıysa o zaman alıyor emziği birşey gelmeyince söylene söylene emiyor çok komik oluyor o zaman da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?