- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.861
Cnim saat 21:30 gibi banyo yaptirabilirsin rahatladiklari icin daha rahat daliyolar.kızlar benim bebeğim 55günlük gece çok geç uyuyor 1-2 bazen 3 .acaba nasıl erkene alabilirim sabah erken kaldırmayı denedim ama kaçta kalkarsa kalksın gece geç yatıyor şu an bişeye alışmayacağını 3 aydan sonra alıştırabilceğini okumuştum naapsam acabaa
Unibaby, çok memnunumKızlar ben çamaşır deterjanimdan hiç memnun değilim beyaz kıyafetlerin boyun kisimlari hep sarardi hiç çıkarmıyor memnun oldugunuz deterjan var mı
İnşaallah canım.İnşallah o dönemdedir canım ya hastalık işareti falan olmasında
Uni baby memnunum sadece kan lekesi cıkmadıKızlar ben çamaşır deterjanimdan hiç memnun değilim beyaz kıyafetlerin boyun kisimlari hep sarardi hiç çıkarmıyor memnun oldugunuz deterjan var mı
Siyah olması eski kanama olduğunu gösterir canım. Rahimde bekleyen kanları atıyordur vücudun.Kızlar ya benim 52 gün oldu bitmedi hala kanamam bitiyor sonra tekrar başlıyor son 1 haftadır baya siyah geliyor doktoruma da ulaşamadım normal mi bilemedim
Merak etme canımm bunlar mevlütte uyuyor genelde Zaten 1 dk herkese cokartmak ıcın odaan cıkarsın elınde mendil olur artık o an kısarsa da yapacak bişi yok allaha bıraktık :)Allah kabul etsin insallah cnim. Yarin bizimde mevlut var insallah oğlum az kusar ve sakin olur
Öyle korktum ki anlatamam hala kabuslar görüyorum. Çok etkilendim. Allah herkesin evladını anne babasına bağışlasın Rabbim yokluklarıyla sınamasın inşallah. O an bana bişey olsaydı da onu öyle nefessiz görmeseydim.Yok cnm benimkinede oluyor uyuyup kaliyo agzinda birikiyo yanlis kaciyo. Mudehale etmissin zaten . Sirtina vurduktan sonra nefes almaya basladimi iki kasinin ortasindan bas parmaginla burun kokunden tutup yukari dogru cek . Burun deliklerini acip daha iyi nefes almasini sagliyo. Anne sutu birsey olmaz. Buyuk oglum reflu yuzunden cok oluyordu mama kaciyordu birde.
Bana da bir komşum gelmişti. Geldiği güne hala lanet okuyorum kadının. Yok ani solunum durması Yok bizim gelinin bebeği şöyle oldu. Bebeğim uyuyor ben bebeğim uyurken dinlenemiyorum NEDEN? Çünkü o uykusundayken her an bir şey olacak düşüncesi girdi sürekli ona bakıyorum. Eşim bu konuda yardım almalısın çok yorgun düştün Dedi. 67 ile taburcu oldum hastaneden 2 ayda 55kg ya düştüm. Napıcam bilmiyorumLohusalık dönemi uzatılsın.İlk 40 gün yaşamadığım sıkıntıları yaşıyorum. İçimde bir sıkıntı var.
Merhaba canım 40 ları ucurduk bakalım :) mantıklı o kadar heycanla çekiyor ki memeyi gazlar doluyor sonra uyu uyuyabilirsenKizlar emzirme seansindan merhaba herkese :)
Gecenlerde bi arkadasim bebegi emzirirken hava yuttugunu hissettigim an omzuma alip sirtina vurarak gazi cikartiyorum ve hemen emzirmeye devam ediyorum gaz sikintisindan baya kurtulduk demisti.
Ben de 2 gundur uyguluyorum daha rahatiz ve gercekten daha uzun uyuyor. Gaz daha asagilara inmeden hemen ciktigi icin 3_4 vurusta da cikiyor.
Bi deneyin isterseniz.
Bizim gazda öyle hemen cıkmıyor ama hızlı vurmuyorum tabi ki yavas yavas cıkmasa da yatırıyorum zaten uyumuyor geri ağlayınca meme veriyorum ozaman cebelleşirken de gaz cıkarıyor yada çok ağlarsa ayaklarını yukarı dogru kaldırıyorum spor yaptırıyorum bikere cıktı mı ard arda cıkıyor gazları üstten cıkmıyor sa alttan cıkıyorKızlar bugün gittiğimiz hastanenin çocuk bölümündeki hemşirelerden biri sırta sertçe vurarak gazını çıkarmamızı söyledi. Ben kıyamıyorum babasına veriyorum o da kıyamadı ama bana çok doğru gelmedi. Ciğerlerine zarar vermez miyiz ya? Gazı çıkacak diye de çocuğa pata küt her yeri kıkırdak zaten daha. Haksız mıyım. O an bir şey söyleyemedim ama siz nasıl uygulama yapıyorsunuz özellikle bebeği çok gazlı anneler
Cnm cok iyi anliyorum. Buyuk oglumda her beslenmede oyle oluyordu. Mama daha zor oluyordu. Tek besleyemiyordum biberonla korkudan. Sonra dr gece ar mama verin dedi . 3 ay bitince yanlis kacma azaldi. Hala reflusu var o ayriÖyle korktum ki anlatamam hala kabuslar görüyorum. Çok etkilendim. Allah herkesin evladını anne babasına bağışlasın Rabbim yokluklarıyla sınamasın inşallah. O an bana bişey olsaydı da onu öyle nefessiz görmeseydim.
Unibaby, çok memnunum
Uni baby memnunum sadece kan lekesi cıkmadı
Canım birazda uykusuzluk tetikliyor olumsuz düşünceleri biraz dinlenebilen rahatlarsınBana da bir komşum gelmişti. Geldiği güne hala lanet okuyorum kadının. Yok ani solunum durması Yok bizim gelinin bebeği şöyle oldu. Bebeğim uyuyor ben bebeğim uyurken dinlenemiyorum NEDEN? Çünkü o uykusundayken her an bir şey olacak düşüncesi girdi sürekli ona bakıyorum. Eşim bu konuda yardım almalısın çok yorgun düştün Dedi. 67 ile taburcu oldum hastaneden 2 ayda 55kg ya düştüm. Napıcam bilmiyorum
Cnm iyice kendine yaslayinca karnini bagirsaklari hareket ediyor cikiyor. Birde benimki kendide zorluyor cikiyor hemen. Memedeykende kendi zorlayinca bazen emerkende cikartiyor. Emerken zorlayinca anliyorum ben cikartiyorum o cikartamazsa.Bana da bir komşum gelmişti. Geldiği güne hala lanet okuyorum kadının. Yok ani solunum durması Yok bizim gelinin bebeği şöyle oldu. Bebeğim uyuyor ben bebeğim uyurken dinlenemiyorum NEDEN? Çünkü o uykusundayken her an bir şey olacak düşüncesi girdi sürekli ona bakıyorum. Eşim bu konuda yardım almalısın çok yorgun düştün Dedi. 67 ile taburcu oldum hastaneden 2 ayda 55kg ya düştüm. Napıcam bilmiyorum
Ariel baby kullaniyorum arada. Lekeleri iyi cikartiyorSağolun kızlar bende bi deneyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?