2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Rekolac ve motilium u birakip Çemen ve maya tabletine gectim sutum azaldi. Bunlarda sut yapiyordur ama recolak ve motilium daha cok sutumu arttirmisti. Kusmalari artti ozellikle anne sutunden sonra. Hangisiyle devam etsem diye arastirirken motiliumun kusmayi onledigini okudum. Reflulu bebeklere surubunuda veriyorlarmis. Kusmalari artinca Tekrar rekolac ve motiliuma gectim.

Merhaba canım 40 ları ucurduk bakalım :) mantıklı o kadar heycanla çekiyor ki memeyi gazlar doluyor sonra uyu uyuyabilirsen
Evet buyuyor kuzucuklar insallah duzenler de yavas yavas oturur gazlar gider :))
Suan doyasiya sevemiyorum ya gazi var agliyor ya uyuyor uyanmasin diye kirk takla atiyorum :))

Kızlar ben çamaşır deterjanimdan hiç memnun değilim beyaz kıyafetlerin boyun kisimlari hep sarardi hiç çıkarmıyor memnun oldugunuz deterjan var mı
Ben de uni baby kullanıyorum lekeleri güzel çıkartıyor.çamaşırlarda kaka lekesi falan varsa elde beyaz sabunla çitileyip öyle makinede yıkıyorum hiç leke kalmıyor.

Biz o şekilde çıkartıyoruz cenim çoğunlukla hemen çıkıyor

Çemen tabletinde çok memnunlar vardı ama demek herkezde aynı etkiyi yapmıyor. Bende baktım ama işe yarayıp yaramayacağını bilmediğim için almayı göze alamadım fiyatta yüksek olunca. Motilum doktor tavsiyesi ile mi aldın. Ayva kompostosu Bana iyi geldi

Cnm yiyecekleri de deniyorum. Yiyecekle cok artmiyor benimki. Recolak ve motilium icerken gunde sadece iki kez mama veriyordum. Bazen bir bazen iki olcek. Cemen ve maya tableti kullanali daha cok mama vermeye basladim. Gogsumde cok sertlesmedi. Yorumlar olumluydu o yuzden aldim. İllaki arttiriyordur ama diger kullandiklarima gore arttirmadi. Motiumu bir aylik kontrolde bir hafta kullan sonra kullanma demisti. Ama arkadasima dru 2 aydan 1 yasa kadar kullandirdi. Bazi drlar onerdigi icin kullaniyorum. Onu icmesem mama agirlikli gidecek . Bunu istemiyorum. Mamada katki maddeleri var. Bunu en azindan direk almiyor.

Biz de o şekilde çıkarıyoruz bana da hemşiremiz aynı şeyi söylemişti aynı zamanda sırtını yukarı doğru ovarsanız daha kolay oluyor yani sırt aşağı ovulmucakmış ,bir de reflü yatağı çok işe yarıyor tavsiye ederim

Mama veren arkadaşlar kaç saatte bir veriyorsunuz mamayı. Ben önce emzirip sonra mama veriyorum 2,5 aylık falan olduk biz 100cc veriyorum yaklaşık 4 saatte bir. Acaba çok mu veriyorum diye merak ettim.

Canım avuç içini kubbe şeklinde yaparak sırtına vur. Hem canı daha az acır hem de daha etkili olur

Mama veren arkadaşlar kaç saatte bir veriyorsunuz mamayı. Ben önce emzirip sonra mama veriyorum 2,5 aylık falan olduk biz 100cc veriyorum yaklaşık 4 saatte bir. Acaba çok mu veriyorum diye merak ettim.
4 saatte mi 60 veriyordum artık 90 verıyorum canım

Banada çoğu şey iyi gelmedi ne yapacağımı şaşırrğm mama sayımız arttı. Herkeze aynı etki olmuyor. Motiliimi doktora sorup dna göre kullanayım mama vermektense o şekilde süt artsın daha iyi

Bnde o kadar veriyorum cnm bazn bitiriyor bazen bitiremiyor fazla deil bnce bizde 2 ay 10 gunluguz

Banada çoğu şey iyi gelmedi ne yapacağımı şaşırrğm mama sayımız arttı. Herkeze aynı etki olmuyor. Motiliimi doktora sorup dna göre kullanayım mama vermektense o şekilde süt artsın daha iyi
Cnm ben 60 cc den fazla vermiyorum. kendide zor iciyor. Mama cc yi arttirirsan sutun artmaz . Gerekirse her emzirme sonrasi ver . Ama zorlarsan emme arasi azalir. Ben oyle dusunuyorum.

Kızlar ben çamaşır deterjanimdan hiç memnun değilim beyaz kıyafetlerin boyun kisimlari hep sarardi hiç çıkarmıyor memnun oldugunuz deterjan var mı

roxy dalan sabun tozu kullanıyorum memnunum

Lohusalık dönemi uzatılsın. İlk 40 gün yaşamadığım sıkıntıları yaşıyorum. İçimde bir sıkıntı var.

40 günü geçirdiğimiz için de kapris yapıyoruz oluyo dimi ..

cnm sertçe vuruyorum yukarı doğru sıvazlayarak. Olmadı tek kolumla bacağımdan dışa doğru hafif oturtur gibi yapıp oturtmadan ama sırtına vuruyorum bacakları karnını sıkıstırdıgı icin cıkarıyo

Cnm ben 60 cc den fazla vermiyorum. kendide zor iciyor. Mama cc yi arttirirsan sutun artmaz . Gerekirse her emzirme sonrasi ver . Ama zorlarsan emme arasi azalir. Ben oyle dusunuyorum.

cnm 52 gunlukken 1 kilo almıstı dr sınırda demisti ama mama önermedi yanlsmı yapıyorum sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…