- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.901
Cnm biz bir aylikken dogum kilosuna gore 800 gr aldi mamayla. Alt sinir 500 gr dedi drumuz. Benimki zayiflamisti sariliktan dolayi basladik. Zaten ac oluyor simdi daha iyi anlasiliyor acligi toklugu. Cevremde sutu emzirmeyle sonradan artan cok kisi var. Mamayi arttirmadilar israrla anne sutu vererek . Dr mama onermedigi surece baslama bence. Emdikce dahada artiyor . Tadini aldikca uzun zaman iki yasa kadar emmek istiyorlar. Ben ilk oglumda mama agirlikli gittim emmedi dogru durust bes ay ancak anne sutu aldi.roxy dalan sabun tozu kullanıyorum memnunum
40 günü geçirdiğimiz için de kapris yapıyoruz oluyo dimi ..
cnm sertçe vuruyorum yukarı doğru sıvazlayarak. Olmadı tek kolumla bacağımdan dışa doğru hafif oturtur gibi yapıp oturtmadan ama sırtına vuruyorum bacakları karnını sıkıstırdıgı icin cıkarıyo
cnm 52 gunlukken 1 kilo almıstı dr sınırda demisti ama mama önermedi yanlsmı yapıyorum sence
Canim sabun tozunu nasıl kullanıyorsun suda eritip mi makineye koyuyorsunroxy dalan sabun tozu kullanıyorum memnunum
40 günü geçirdiğimiz için de kapris yapıyoruz oluyo dimi ..
cnm sertçe vuruyorum yukarı doğru sıvazlayarak. Olmadı tek kolumla bacağımdan dışa doğru hafif oturtur gibi yapıp oturtmadan ama sırtına vuruyorum bacakları karnını sıkıstırdıgı icin cıkarıyo
cnm 52 gunlukken 1 kilo almıstı dr sınırda demisti ama mama önermedi yanlsmı yapıyorum sence
Mamayi bi anda kesme 3 günde biKızlar çok kötüyüm nolur yardım edin. Psikolojim çok bozuk. Ben normalde bebeğime günde üç dört kere mama veriyordum. Ama öncesinde ısrarla bol bol emzirerek. Geceleri ise hiç vermiyodum. Yaklaşık bi haftadır bilmiyorum çok emiyo diye mi sütüm arttı memelerim taş gibi sıjınca fışkırıyo. Mamayı iyice azalttım bebeğimin bütün ısrarla aranmalarına rağmen her arandığında meme verdim. Dünden beri de hiç vermiyorum mama. Aç kalmaz dimi kendimi çok vicdansız hissediyorum ağlıyorum. Doyuyodur dimi doymasa napar uyur mu ki. Off çok kötüyüm. Ben vicdansız bi anne değilim ama öle hissediyorum
Aç olsa çok ağlar ve aranır canım çok şükür sütün artmış:)Kızlar çok kötüyüm nolur yardım edin. Psikolojim çok bozuk. Ben normalde bebeğime günde üç dört kere mama veriyordum. Ama öncesinde ısrarla bol bol emzirerek. Geceleri ise hiç vermiyodum. Yaklaşık bi haftadır bilmiyorum çok emiyo diye mi sütüm arttı memelerim taş gibi sıjınca fışkırıyo. Mamayı iyice azalttım bebeğimin bütün ısrarla aranmalarına rağmen her arandığında meme verdim. Dünden beri de hiç vermiyorum mama. Aç kalmaz dimi kendimi çok vicdansız hissediyorum ağlıyorum. Doyuyodur dimi doymasa napar uyur mu ki. Off çok kötüyüm. Ben vicdansız bi anne değilim ama öle hissediyorum
Maşallah Güneş bebeğe darısı başımızaKızlar 79 günlük bebeğim ve artık sanırım gaz sancılarımız bitti.Anakucağında 20-25 dakika kadar oyuncak yakalamak hedefiyle oyalanıyor ve extra bir sıkıntısı yoksa uykusu daha düzenli. Bizden küçüklere umut olsun diye yazdım
Cnm biz bir aylikken dogum kilosuna gore 800 gr aldi mamayla. Alt sinir 500 gr dedi drumuz. Benimki zayiflamisti sariliktan dolayi basladik. Zaten ac oluyor simdi daha iyi anlasiliyor acligi toklugu. Cevremde sutu emzirmeyle sonradan artan cok kisi var. Mamayi arttirmadilar israrla anne sutu vererek . Dr mama onermedigi surece baslama bence. Emdikce dahada artiyor . Tadini aldikca uzun zaman iki yasa kadar emmek istiyorlar. Ben ilk oglumda mama agirlikli gittim emmedi dogru durust bes ay ancak anne sutu aldi.
Kızlar 79 günlük bebeğim ve artık sanırım gaz sancılarımız bitti.Anakucağında 20-25 dakika kadar oyuncak yakalamak hedefiyle oyalanıyor ve extra bir sıkıntısı yoksa uykusu daha düzenli. Bizden küçüklere umut olsun diye yazdım
4 saatte bir verıyorum mamayı acayip huysuzlanıyor. Cc arttırmak yerine çok ver ama az cc ile mi ver diyorsun canımCnm ben 60 cc den fazla vermiyorum. kendide zor iciyor. Mama cc yi arttirirsan sutun artmaz . Gerekirse her emzirme sonrasi ver . Ama zorlarsan emme arasi azalir. Ben oyle dusunuyorum.
Can'ım bizimki maalesef bir aylık kontrolde doğum kilosuna 300 gram almıştı sonra mamayı düzenli verdim 10 günde 400 gram aldı ama tabi bizde birde meme reddi oldu ve ben bunu geç anladımCnm biz bir aylikken dogum kilosuna gore 800 gr aldi mamayla. Alt sinir 500 gr dedi drumuz. Benimki zayiflamisti sariliktan dolayi basladik. Zaten ac oluyor simdi daha iyi anlasiliyor acligi toklugu. Cevremde sutu emzirmeyle sonradan artan cok kisi var. Mamayi arttirmadilar israrla anne sutu vererek . Dr mama onermedigi surece baslama bence. Emdikce dahada artiyor . Tadini aldikca uzun zaman iki yasa kadar emmek istiyorlar. Ben ilk oglumda mama agirlikli gittim emmedi dogru durust bes ay ancak anne sutu aldi.
maşallah size canm ama bizde tam bitti dedik bir haftadr bugn yine baya bi gazi vardi kivranip durdu galiba ara ara olacak boyleKızlar 79 günlük bebeğim ve artık sanırım gaz sancılarımız bitti.Anakucağında 20-25 dakika kadar oyuncak yakalamak hedefiyle oyalanıyor ve extra bir sıkıntısı yoksa uykusu daha düzenli. Bizden küçüklere umut olsun diye yazdım
Evet az almiş. Ben ekstra kilo almasi icin zorlama veriyorsun zannettim. Sen daha iyi ayarlarsin aslinda . Sutun azsa tabiiki ver. Zorlama yaparsan tıka basa verirsen uzun zamanda emmezse diye dedim. İhtiyaci varsa tabiiki ver. Buyudukce emme saatleri yada mama saatleri uzayacak. Bu arada Bitkisel damla hap yada motiliumu gec olmadan denemeni tavsiye ederim. İlk bebegimde gec haberim oldu bunlardan . Meme reddi vardi. Bu ilaclar ise yaramadi emmedigi icin.Can'ım bizimki maalesef bir aylık kontrolde doğum kilosuna 300 gram almıştı sonra mamayı düzenli verdim 10 günde 400 gram aldı ama tabi bizde birde meme reddi oldu ve ben bunu geç anladım
Ben hiç mama vermiyorım anne sütünde gereken herşey var zaten sütün arttıysa mama vermeden de yeterince doyar zatenKızlar çok kötüyüm nolur yardım edin. Psikolojim çok bozuk. Ben normalde bebeğime günde üç dört kere mama veriyordum. Ama öncesinde ısrarla bol bol emzirerek. Geceleri ise hiç vermiyodum. Yaklaşık bi haftadır bilmiyorum çok emiyo diye mi sütüm arttı memelerim taş gibi sıjınca fışkırıyo. Mamayı iyice azalttım bebeğimin bütün ısrarla aranmalarına rağmen her arandığında meme verdim. Dünden beri de hiç vermiyorum mama. Aç kalmaz dimi kendimi çok vicdansız hissediyorum ağlıyorum. Doyuyodur dimi doymasa napar uyur mu ki. Off çok kötüyüm. Ben vicdansız bi anne değilim ama öle hissediyorum
Gözün aydın canım darısı basımıza bugun hiç uyumadı sadece meme de kucagımda koyduğum gibi uyanıyor çok yoruldum gaz bitmiyorKızlar 79 günlük bebeğim ve artık sanırım gaz sancılarımız bitti.Anakucağında 20-25 dakika kadar oyuncak yakalamak hedefiyle oyalanıyor ve extra bir sıkıntısı yoksa uykusu daha düzenli. Bizden küçüklere umut olsun diye yazdım
Ne güzel canım sevinmen lazım ben kızımda 3. Ayda sütüm bollaşmıştı ve kızım mamayı istemedi emdikçe yetti 2 sene emdi her ay 1 kilo alıyordu anne sütü gibisi yok emdikçe çogalıyorKızlar çok kötüyüm nolur yardım edin. Psikolojim çok bozuk. Ben normalde bebeğime günde üç dört kere mama veriyordum. Ama öncesinde ısrarla bol bol emzirerek. Geceleri ise hiç vermiyodum. Yaklaşık bi haftadır bilmiyorum çok emiyo diye mi sütüm arttı memelerim taş gibi sıjınca fışkırıyo. Mamayı iyice azalttım bebeğimin bütün ısrarla aranmalarına rağmen her arandığında meme verdim. Dünden beri de hiç vermiyorum mama. Aç kalmaz dimi kendimi çok vicdansız hissediyorum ağlıyorum. Doyuyodur dimi doymasa napar uyur mu ki. Off çok kötüyüm. Ben vicdansız bi anne değilim ama öle hissediyorum
Eninde sonunda bitecek ama çok yoruyor gerçekten insanıGözün aydın canım darısı basımıza bugun hiç uyumadı sadece meme de kucagımda koyduğum gibi uyanıyor çok yoruldum gaz bitmiyor
Ara ara olur herhalde ama eskisi gibi olmaz diye düşünüyorummaşallah size canm ama bizde tam bitti dedik bir haftadr bugn yine baya bi gazi vardi kivranip durdu galiba ara ara olacak boyle
Yok Can'ım ya kilo takıntım yok sadece alması gerekeni alsın istiyorum. Bizdede meme reddi var çığlık çığlığa emiyoruz. Bitkisel damla etki etmedi. Şimdi doktor tanıdığımızla konuştum metpamid önerdi günde 2. 3 kere. Motilium yasaklarmış canım şehirde haberin olsun metpamid de aynı içerikmişEvet az almiş. Ben ekstra kilo almasi icin zorlama veriyorsun zannettim. Sen daha iyi ayarlarsin aslinda . Sutun azsa tabiiki ver. Zorlama yaparsan tıka basa verirsen uzun zamanda emmezse diye dedim. İhtiyaci varsa tabiiki ver. Buyudukce emme saatleri yada mama saatleri uzayacak. Bu arada Bitkisel damla hap yada motiliumu gec olmadan denemeni tavsiye ederim. İlk bebegimde gec haberim oldu bunlardan . Meme reddi vardi. Bu ilaclar ise yaramadi emmedigi icin.
Peki doyup doymadığını nerden anlarım canım. Bu yüzden kötü hissediyorum. Biberon arıyo emmek istemiyor. Israrla emziriyorum.Ne güzel canım sevinmen lazım ben kızımda 3. Ayda sütüm bollaşmıştı ve kızım mamayı istemedi emdikçe yetti 2 sene emdi her ay 1 kilo alıyordu anne sütü gibisi yok emdikçe çogalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?