2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım cıplak ten teması meme reddinde cok etkılı bır de bu pozisyonu öneriyorlar canım

Eklentiler

• 3B5B0704-FE95-4BBD-8DEB-62FD6D4B42B4.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 66
Allahhh ne guzel haber kendım yasamıs gibi sevındım vallahı masallah size darısı basımıza bızım daha 48. Gun tabı

Oglum uykuya gecemiyor..gaz sancisi yok karni tok burun acik ates aglama vs yok uyumuyor.cok bitkin hissediyorum.el ayak fikir fikir.bir de laf yetistiriyor soylenip sokraniyor komik de bir taraftN ama uyumak istiyorummmm

Oglum uykuya gecemiyor..gaz sancisi yok karni tok burun acik ates aglama vs yok uyumuyor.cok bitkin hissediyorum.el ayak fikir fikir.bir de laf yetistiriyor soylenip sokraniyor komik de bir taraftN ama uyumak istiyorummmm

Şuanda bende aynı durumdayım saat 17:00 dan beri uyumuyor artık hiç bir yerim tutmuyor kucagimda iyi birakinca bağırmaya başlıyor

Şuanda bende aynı durumdayım saat 17:00 dan beri uyumuyor artık hiç bir yerim tutmuyor kucagimda iyi birakinca bağırmaya başlıyor

Benimde öyle herşeyi tam gözünü kapatıyor uyumuş gibi sonra da açıyor 15 dak snra hiç uyumamış gibi

Benimki sabah 6dan beri...8 de eve kadin geldi temizlige...ogleden sonra da arkadasim bebegi gormeye.illa ki benim yapmam gereken isler oldu...ama kendimi kostururken ve emzirirken hatirliyorum gun boyu...uyumadi da uyumadi...5dk oldu olmadi yataga koydum...ins sizmistir.cunki uyku denemez yaaptigina..resmen sarhos gibi memede direniyor uyumamak icin..yandan yandan guluyor..altii acmak gerekiyor mecburen gozunde dirhem uyku olmuor ve kipir kipr

Benimde öyle herşeyi tam gözünü kapatıyor uyumuş gibi sonra da açıyor 15 dak snra hiç uyumamış gibi
Valla esim yorgunluktan 8de uyumaya gecti .benim oglan daha 5 dk oldu yataga anca girdi..ama ne kadar uyur bilemiyorum.resmem show yapti.memede bir mutlu bir mutlu yorgun olmasam hic birakmayip izlicem halini ama bittim

Beyaz gürültü veya saç kurutma makinası sesi dinlettiniz mi

Beyaz gürültü veya saç kurutma makinası sesi dinlettiniz mi
Evet...ve ninni de dinlettim bir suru...gozunu kapatiyor sanirsiniz ki adam en derin uykusuna gecti..yatagina birakmamla hic uykusu yokmus hatta uykusunu almis uyanmis gibi...sabah 6dan beri uyumamak ne demek..doymuyor mu acaba dedik mama hazirladik 2 defa farkli zamanlarda 60 ar cc..lutfedip 30 cc anca aldi..zaten komik her gun biberonu ilk defa aliyor gibi yadirgiyor zor aliyor..resmen biberon almayi unutuyor oglan..bu bir yandan avantaj bizim icin memeyi birakmamasi acisindan..emzik de almiyor..ne cok soylenmisim kusura bakmayin

Benimkide uyumuyor sabah 10 dan gece 3 e kadar uyumadı şimdide uyusun diye 9da banyo yaptırdım 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum sessiz oldun diye odaya götürdüm o saç kurutma makinası sesleride fayda etmedi hala kucağımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…