- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.941
Kimyon vermedim tadı keskin balla tadlandiriyorum balıda 1 yıl vermemek gerekiyormuş diye. Humana nin rezene kimyon karışık Granül şeklinde çayı var onda 2 3 caykasigi çok sancilanirsa veriyorum canım. Çörek otunu kaynatıp suyunu vermeyi de dr önermisti eğer fayda etmezse içine biraz kimyon ekleyebilirsin demişti ise yarıyor gerçektenBende içiyorum bebeğe kümyon veriyolarmış verdiniz mi hiç bana pek iyi fikir gibi gelmedi belki gaZı geçiriyodur ama sonuçta baharat ve çok acı zararı varmı bilinmiyor
Zeytinyağı sürüp yıkadık ya banyodan sonra da tarakla o bölgeyi tara kabuklar kalkacak. Ancak öyle çıkıyor canımKızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz
Canim 1 defada çıktımı yoksa bi kaç kere denediniz mi bizim grip olduğu zaman a denk geldi çok sık banyo yaptiramadik çok kötü olduZeytinyağı sürüp yıkadık ya banyodan sonra da tarakla o bölgeyi tara kabuklar kalkacak. Ancak öyle çıkıyor canım
Çörek otunu annem başındayken hep bana yedirirdi ve gaz olunca kaynat bebeğe de içir sesi.sonra kv geldi çörek otu gaz yapar bebeğe dedi.dr dediğine göre çörek otuna devam edeyim bari.Kimyon vermedim tadı keskin balla tadlandiriyorum balıda 1 yıl vermemek gerekiyormuş diye. Humana nin rezene kimyon karışık Granül şeklinde çayı var onda 2 3 caykasigi çok sancilanirsa veriyorum canım. Çörek otunu kaynatıp suyunu vermeyi de dr önermisti eğer fayda etmezse içine biraz kimyon ekleyebilirsin demişti ise yarıyor gerçekten
Bencede devam et canım. dr kitap yazmış bebek bakımıyla ilgili orda tarifi de vardı eşim resmini çekti. Bebek bakimiyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var bide tecrübesiz olunca çok zor oluyorÇörek otunu annem başındayken hep bana yedirirdi ve gaz olunca kaynat bebeğe de içir sesi.sonra kv geldi çörek otu gaz yapar bebeğe dedi.dr dediğine göre çörek otuna devam edeyim bari.
Canim benim de kaslarinda vardi sadece doktora goturduk seboreik dermatitmis 2 tane krem verdi kreme basladik 1 ay kadar surer tamamen gecmesi dedi. Bence hemen doktora gotur cunku cocugu cok rahatsiz ediyor.Kızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz
Canım bende bu damlayı kullanıyorum ama gunduzlerı hıc uyumuyor. Senınkının uykularını duzenledı mı bu damlaEvet canım ben kullanıyorum faydasını gördüm ayrıca ben rezene de içiyorum
Gece iki uyutma seansı burda mı
Çörek otunu annem başındayken hep bana yedirirdi ve gaz olunca kaynat bebeğe de içir sesi.sonra kv geldi çörek otu gaz yapar bebeğe dedi.dr dediğine göre çörek otuna devam edeyim bari.
gaza faydası mı varmış çörek otunun ? nasıl kullanacagız canım ?Bencede devam et canım. dr kitap yazmış bebek bakımıyla ilgili orda tarifi de vardı eşim resmini çekti. Bebek bakimiyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var bide tecrübesiz olunca çok zor oluyor
Bizim kaşında oldu 2-3 defa da bittiCanim 1 defada çıktımı yoksa bi kaç kere denediniz mi bizim grip olduğu zaman a denk geldi çok sık banyo yaptiramadik çok kötü oldu
Sen emzir canım biberon kolaylarına geliyor aç olsa uyumaz çok ağlar 1 hafta deneme yap sağlık ocağında günde 20 gr alıyorsa sütün yetiyor demektirPeki doyup doymadığını nerden anlarım canım. Bu yüzden kötü hissediyorum. Biberon arıyo emmek istemiyor. Israrla emziriyorum.
Ben bu sekilde yapiyorum ama bnim sıpa kafasini yan döndürdüğü için pek başarılı olamiyoruz :)Canım cıplak ten teması meme reddinde cok etkılı bır de bu pozisyonu öneriyorlar canım
Cnim kundak yapmayi denedin mi..bide banyo yaptırmayi deneyebilirsinOglum uykuya gecemiyor..gaz sancisi yok karni tok burun acik ates aglama vs yok uyumuyor.cok bitkin hissediyorum.el ayak fikir fikir.bir de laf yetistiriyor soylenip sokraniyor komik de bir taraftN ama uyumak istiyorummmm
Kizlar bebisine piyanolu oyun halisi alan var mi veya normal olandan onerirmsnz
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz dün sabah kalktı öğlen 11 de yarım saat uyudu ve gece 12 de uyudu o arada yaşananlar aynı çok derin uykuda görünürken kucagımda 10 dk snra kalkıp hiç uyumamş gibi sonra gazlar cıkmaya başlıyor yani gaz uyutmuyorEvet...ve ninni de dinlettim bir suru...gozunu kapatiyor sanirsiniz ki adam en derin uykusuna gecti..yatagina birakmamla hic uykusu yokmus hatta uykusunu almis uyanmis gibi...sabah 6dan beri uyumamak ne demek..doymuyor mu acaba dedik mama hazirladik 2 defa farkli zamanlarda 60 ar cc..lutfedip 30 cc anca aldi..zaten komik her gun biberonu ilk defa aliyor gibi yadirgiyor zor aliyor..resmen biberon almayi unutuyor oglan..bu bir yandan avantaj bizim icin memeyi birakmamasi acisindan..emzik de almiyor..ne cok soylenmisim kusura bakmayin
Dr a götürdüm canım zeytinyağını dr söyledi annem de karbonati söyledi ikiside ise yaramadiCanim benim de kaslarinda vardi sadece doktora goturduk seboreik dermatitmis 2 tane krem verdi kreme basladik 1 ay kadar surer tamamen gecmesi dedi. Bence hemen doktora gotur cunku cocugu cok rahatsiz ediyor.
Gecmis olsun kuzuya
Canim kızımın günü gününü tutmuyor . aslında biz çok gezmeye gidiyoruz evde dursam biraz daha düzene girebilir belkiCanım bende bu damlayı kullanıyorum ama gunduzlerı hıc uyumuyor. Senınkının uykularını duzenledı mı bu damla
Canim tam hatırlamıyorum ölçüsünü ama 1 fincan suya 1-2 caykasigi çörek otu atıp rengi iyice çıkana kadar kaynatiliyor günde 10 çay kaşığına kadar verilebiliyormuş eğer fayda etmezse bu karışıma yarim çay kaşığı kadar kimyon ekleyip de kaynatilabiliyor o zaman biraz şeker le tatlandirabilirsin demişti drgaza faydası mı varmış çörek otunun ? nasıl kullanacagız canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?