2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende içiyorum bebeğe kümyon veriyolarmış verdiniz mi hiç bana pek iyi fikir gibi gelmedi belki gaZı geçiriyodur ama sonuçta baharat ve çok acı zararı varmı bilinmiyor
Kimyon vermedim tadı keskin balla tadlandiriyorum balıda 1 yıl vermemek gerekiyormuş diye. Humana nin rezene kimyon karışık Granül şeklinde çayı var onda 2 3 caykasigi çok sancilanirsa veriyorum canım. Çörek otunu kaynatıp suyunu vermeyi de dr önermisti eğer fayda etmezse içine biraz kimyon ekleyebilirsin demişti ise yarıyor gerçekten

Kızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz

Kızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz
Zeytinyağı sürüp yıkadık ya banyodan sonra da tarakla o bölgeyi tara kabuklar kalkacak. Ancak öyle çıkıyor canım

Zeytinyağı sürüp yıkadık ya banyodan sonra da tarakla o bölgeyi tara kabuklar kalkacak. Ancak öyle çıkıyor canım
Canim 1 defada çıktımı yoksa bi kaç kere denediniz mi bizim grip olduğu zaman a denk geldi çok sık banyo yaptiramadik çok kötü oldu

Çörek otunu annem başındayken hep bana yedirirdi ve gaz olunca kaynat bebeğe de içir sesi.sonra kv geldi çörek otu gaz yapar bebeğe dedi.dr dediğine göre çörek otuna devam edeyim bari.

Çörek otunu annem başındayken hep bana yedirirdi ve gaz olunca kaynat bebeğe de içir sesi.sonra kv geldi çörek otu gaz yapar bebeğe dedi.dr dediğine göre çörek otuna devam edeyim bari.
Bencede devam et canım. dr kitap yazmış bebek bakımıyla ilgili orda tarifi de vardı eşim resmini çekti. Bebek bakimiyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var bide tecrübesiz olunca çok zor oluyor

Canim benim de kaslarinda vardi sadece doktora goturduk seboreik dermatitmis 2 tane krem verdi kreme basladik 1 ay kadar surer tamamen gecmesi dedi. Bence hemen doktora gotur cunku cocugu cok rahatsiz ediyor.
Gecmis olsun kuzuya

Gece iki uyutma seansı burda mı

o kadar burdaydım ki telefonu elime alamadım, kuzum balgamdan uyuyamıyo

cnm çiğniyormusun çiğnemeden yutsak olur mu ?

Bencede devam et canım. dr kitap yazmış bebek bakımıyla ilgili orda tarifi de vardı eşim resmini çekti. Bebek bakimiyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var bide tecrübesiz olunca çok zor oluyor
gaza faydası mı varmış çörek otunun ? nasıl kullanacagız canım ?

Peki doyup doymadığını nerden anlarım canım. Bu yüzden kötü hissediyorum. Biberon arıyo emmek istemiyor. Israrla emziriyorum.
Sen emzir canım biberon kolaylarına geliyor aç olsa uyumaz çok ağlar 1 hafta deneme yap sağlık ocağında günde 20 gr alıyorsa sütün yetiyor demektir

Oglum uykuya gecemiyor..gaz sancisi yok karni tok burun acik ates aglama vs yok uyumuyor.cok bitkin hissediyorum.el ayak fikir fikir.bir de laf yetistiriyor soylenip sokraniyor komik de bir taraftN ama uyumak istiyorummmm
Cnim kundak yapmayi denedin mi..bide banyo yaptırmayi deneyebilirsin

Kizlar bebisine piyanolu oyun halisi alan var mi veya normal olandan onerirmsnz

Bende normaki var canim ilk bebegimin birazda olsa ilgisini cekmisti bunun hic cekmedi cikardigim.gibi kaldirdim arkadasimda piyanolu olani almisti bende ona sordm durdumj durduysa bnde alayim die vereym sana dedi ama benim ki on dakika durdu uc kez daha sonra ilgisini cekmedi dedi bende vaz gectim birsuru para sonucta uc kere durucak die gerek gormedim koltuga yatiriyorum koltugun sirt kisminada renkli desenli biseler koyuyorum o da on dak ilgisini cekio ayni sey hemde bedava

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz dün sabah kalktı öğlen 11 de yarım saat uyudu ve gece 12 de uyudu o arada yaşananlar aynı çok derin uykuda görünürken kucagımda 10 dk snra kalkıp hiç uyumamş gibi sonra gazlar cıkmaya başlıyor yani gaz uyutmuyor

Kızlar biliyosunuz oğlum gece uyumaz uyudugundada saat basi emmek icin uyanir ve sabah 5ten sonra uyumazdı. Ben 1 haftayi geçti her akşam 21:30da banyo yaptırıyorum 2 3 gunde bir sampuam kullaniyorum duru suyla yıkıyorum. Sonra kırmızı gece lambası aldim sadece gece uykusunda yakıyorum sonrs gaz ilacını veriyorum ninni veya kuran açıyorum sonra emziriyorum. Bi yandanda kafasini yüzünü okşuyorum mayışana kadar ve mutlu son :) eger gazı yoksa 15 20 dk icinde uyuyo gazı varsa uyuyo tekrar uyanıyo bi 45 dk kadar sürüyo. Ve gece 2:30 3:00 e kadar uyuyo. Sonra altini değiştirip emziriyorum tekrar uyuyo yaklasik 2.5 saat sonra tekrar kalkiyo sabah 9a kadar boyle 2 saat arayla uyaniyo. Huzursuzluk yapmiyo emip uyuyo. 2 saatte bir kalkmasından şikayetçi değilim çünkü gece emzirmek cok onemli. Sizede faydasi olur belki diye soylemek istedi

Canim benim de kaslarinda vardi sadece doktora goturduk seboreik dermatitmis 2 tane krem verdi kreme basladik 1 ay kadar surer tamamen gecmesi dedi. Bence hemen doktora gotur cunku cocugu cok rahatsiz ediyor.
Gecmis olsun kuzuya
Dr a götürdüm canım zeytinyağını dr söyledi annem de karbonati söyledi ikiside ise yaramadi

Canım bende bu damlayı kullanıyorum ama gunduzlerı hıc uyumuyor. Senınkının uykularını duzenledı mı bu damla
Canim kızımın günü gününü tutmuyor . aslında biz çok gezmeye gidiyoruz evde dursam biraz daha düzene girebilir belki

gaza faydası mı varmış çörek otunun ? nasıl kullanacagız canım ?
Canim tam hatırlamıyorum ölçüsünü ama 1 fincan suya 1-2 caykasigi çörek otu atıp rengi iyice çıkana kadar kaynatiliyor günde 10 çay kaşığına kadar verilebiliyormuş eğer fayda etmezse bu karışıma yarim çay kaşığı kadar kimyon ekleyip de kaynatilabiliyor o zaman biraz şeker le tatlandirabilirsin demişti dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…