- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.961
Cnim kundak yapmayi denedin mi..bide banyo yaptırmayi deneyebilirsin
Canım kitabın adı nedir? Okudun mu?Bencede devam et canım. dr kitap yazmış bebek bakımıyla ilgili orda tarifi de vardı eşim resmini çekti. Bebek bakimiyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var bide tecrübesiz olunca çok zor oluyor
Evet canın çiğniyordum,annem özellikle sabah aç karna çiğne derdi.bebekte çok gaz olursa cezbede kaynat hem sen iç hem de bebeğe içir derdi bu hafta deneyeyim bario kadar burdaydım ki telefonu elime alamadım, kuzum balgamdan uyuyamıyo
cnm çiğniyormusun çiğnemeden yutsak olur mu ?
Dr a götürdüm canım zeytinyağını dr söyledi annem de karbonati söyledi ikiside ise yaramadi
Canim kızımın günü gününü tutmuyor . aslında biz çok gezmeye gidiyoruz evde dursam biraz daha düzene girebilir belki
Canim tam hatırlamıyorum ölçüsünü ama 1 fincan suya 1-2 caykasigi çörek otu atıp rengi iyice çıkana kadar kaynatiliyor günde 10 çay kaşığına kadar verilebiliyormuş eğer fayda etmezse bu karışıma yarim çay kaşığı kadar kimyon ekleyip de kaynatilabiliyor o zaman biraz şeker le tatlandirabilirsin demişti dr
Canim biz piyanolu olandan aldik suan 43 gunluk bilincsizce tekmeliyor o piyano tuslarini:) cok fazla orda yatmak istemiyor ama aktif bi sekilde orda zaman gecirebilmesi icin daha zamani var zaten.Kizlar bebisine piyanolu oyun halisi alan var mi veya normal olandan onerirmsnz
Almadık canım adini bilmiyorum o yüzden ben Ayşe öneri takip ediyorumCanım kitabın adı nedir? Okudun mu?
Canim yaa biz daha kafamıza göre dr bulamadık eşim bi türlü dr beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum kızım 2 aylık oldu 5 farklı dr a gittik ya hastane iyi değil ya dr un tavırları. Senin kullandığın kremler neler ?Ben de ilk saglik ocagina goturdum ordaki doktor da zeytin yagi sur demisti o ise yaramadi kendi doktorumuza gittigimde de yuzune zeytrin yagi surme cildindeki deri cok ince oldugu icin zarar gorebilir dedi. Bizim 10 gunu gecti bir haftadir kremleri kullaniyorum bayaa baya azaldi.
Bizim yanaklarda da isilik gibi minik seyler vardi. Kaslarina dahil tum yuzune Core satin, uzerine sadece yanaklara surmem icin de fito krem verdi.Canim yaa biz daha kafamıza göre dr bulamadık eşim bi türlü dr beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum kızım 2 aylık oldu 5 farklı dr a gittik ya hastane iyi değil ya dr un tavırları. Senin kullandığın kremler neler ?
Kayseri de iyi dr tavsiyesi olan var mııı
canm benimde hem basi hemde kaslari dr şampuan yazdi aldm bi kere yikadm tararken baya çikti hen konagn hic cikmamasna hemde dökulmesine yardmci oluyomsKızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz
Canim şampuanın adını hatırlıyor musuncanm benimde hem basi hemde kaslari dr şampuan yazdi aldm bi kere yikadm tararken baya çikti hen konagn hic cikmamasna hemde dökulmesine yardmci oluyoms
İnşallah canim sağolasınBizim yanaklarda da isilik gibi minik seyler vardi. Kaslarina dahil tum yuzune Core satin, uzerine sadece yanaklara surmem icin de fito krem verdi.
Kaslardaki kalin tabaka dökuldu sonra bir kat derisi kalkti. Suan tek tuk soyulmus gibi deri var cok azaldi sukur. Insan uzuluyor insallah sizinki de hemen gecer
Uyuyor ama saatte bir yada iki saatte bir uyanıyo normal dimi. Doğduğundan beri hep mama verdim yavaş yavaş kesiyorum şimdi. Sabahtan beri sadece 60 cc içti.Sen emzir canım biberon kolaylarına geliyor aç olsa uyumaz çok ağlar 1 hafta deneme yap sağlık ocağında günde 20 gr alıyorsa sütün yetiyor demektir
Cnim toz kimyon bncede iyi olmaz çünkü cok keskin oluyo. Ben tane kimyonu demleyip veriyorumBende içiyorum bebeğe kümyon veriyolarmış verdiniz mi hiç bana pek iyi fikir gibi gelmedi belki gaZı geçiriyodur ama sonuçta baharat ve çok acı zararı varmı bilinmiyor
Bana 2 arkadas tavsiye etti..az once siparis verdim ben hatta..ama yeni 40 gunluk olduk..henuz anlamaz diye dusunuyorum ama deneyecegim bakalim..indirimde su anda alayim dedim bulunsun..aglamadan uyanik durdugu zaman faydali birseylerle vakit gecirmek icin iyi olur belkiArkadaslar bebegine zeka gelisimi icin zeka kartlarindan alan var mi ? Ya da arastirma yapan onerisi olan ?
Nerden aldin canim adi markasi ne ? Ben de instgramda buldum yorumlar falan da iyi ama 3. Aydan sonra baslayin yaziyor. Bazi yerlerde de hemen baslayabilirsiniz diyor hangisi mantikli bilemedimBana 2 arkadas tavsiye etti..az once siparis verdim ben hatta..ama yeni 40 gunluk olduk..henuz anlamaz diye dusunuyorum ama deneyecegim bakalim..indirimde su anda alayim dedim bulunsun..aglamadan uyanik durdugu zaman faydali birseylerle vakit gecirmek icin iyi olur belki
Benim sevgilibebek.com adresinden aldim.bak istersen oraya..fiyatlar da uygun...Nerden aldin canim adi markasi ne ? Ben de instgramda buldum yorumlar falan da iyi ama 3. Aydan sonra baslayin yaziyor. Bazi yerlerde de hemen baslayabilirsiniz diyor hangisi mantikli bilemedim
Ben de 2 tane arasinda kalmistim birisi sevgilibebek sitesindeki:)Benim sevgilibebek.com adresinden aldim.bak istersen oraya..fiyatlar da uygun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?