2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnim kundak yapmayi denedin mi..bide banyo yaptırmayi deneyebilirsin
Kundak sevmiyor en iyi ihtimalle bir kol hep disarida hint kaftanina donuyor kundakbanyo da yaptiramadim hem kadin gelmisti sabah 7 bucuktan aksam 8 e kadar temizlik vardi hem de misafir geldi.dusun salonda misafir evin diger bolumlerinde temizlik...cok yorucu bir gundu.banyo sonrasi kosturma cok oluyor usutmeden giydirmek icin vallahi ona gucum kalmadi.yoksa hergun yikariz.​

o kadar burdaydım ki telefonu elime alamadım, kuzum balgamdan uyuyamıyo

cnm çiğniyormusun çiğnemeden yutsak olur mu ?
Evet canın çiğniyordum,annem özellikle sabah aç karna çiğne derdi.bebekte çok gaz olursa cezbede kaynat hem sen iç hem de bebeğe içir derdi bu hafta deneyeyim bari

Ben de ilk saglik ocagina goturdum ordaki doktor da zeytin yagi sur demisti o ise yaramadi kendi doktorumuza gittigimde de yuzune zeytrin yagi surme cildindeki deri cok ince oldugu icin zarar gorebilir dedi. Bizim 10 gunu gecti bir haftadir kremleri kullaniyorum bayaa baya azaldi.

Canim yaa biz daha kafamıza göre dr bulamadık eşim bi türlü dr beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum kızım 2 aylık oldu 5 farklı dr a gittik ya hastane iyi değil ya dr un tavırları. Senin kullandığın kremler neler ?
Kayseri de iyi dr tavsiyesi olan var mııı

Bizim yanaklarda da isilik gibi minik seyler vardi. Kaslarina dahil tum yuzune Core satin, uzerine sadece yanaklara surmem icin de fito krem verdi.
Kaslardaki kalin tabaka dökuldu sonra bir kat derisi kalkti. Suan tek tuk soyulmus gibi deri var cok azaldi sukur. Insan uzuluyor insallah sizinki de hemen gecer

Kızlar Belginde konak oldu zeytinyağı sürüp yıkadık karbonatlı zeytinyağını karıştırıp sürdük işe yaramadi baya kötü durumda kaşlarinda bile var ne yapmamı önerirsiniz
canm benimde hem basi hemde kaslari dr şampuan yazdi aldm bi kere yikadm tararken baya çikti hen konagn hic cikmamasna hemde dökulmesine yardmci oluyoms

İnşallah canim sağolasın

Sen emzir canım biberon kolaylarına geliyor aç olsa uyumaz çok ağlar 1 hafta deneme yap sağlık ocağında günde 20 gr alıyorsa sütün yetiyor demektir
Uyuyor ama saatte bir yada iki saatte bir uyanıyo normal dimi. Doğduğundan beri hep mama verdim yavaş yavaş kesiyorum şimdi. Sabahtan beri sadece 60 cc içti.

Bende içiyorum bebeğe kümyon veriyolarmış verdiniz mi hiç bana pek iyi fikir gibi gelmedi belki gaZı geçiriyodur ama sonuçta baharat ve çok acı zararı varmı bilinmiyor
Cnim toz kimyon bncede iyi olmaz çünkü cok keskin oluyo. Ben tane kimyonu demleyip veriyorum

Arkadaslar bebegine zeka gelisimi icin zeka kartlarindan alan var mi ? Ya da arastirma yapan onerisi olan ?
Bana 2 arkadas tavsiye etti..az once siparis verdim ben hatta..ama yeni 40 gunluk olduk..henuz anlamaz diye dusunuyorum ama deneyecegim bakalim..indirimde su anda alayim dedim bulunsun..aglamadan uyanik durdugu zaman faydali birseylerle vakit gecirmek icin iyi olur belki

Nerden aldin canim adi markasi ne ? Ben de instgramda buldum yorumlar falan da iyi ama 3. Aydan sonra baslayin yaziyor. Bazi yerlerde de hemen baslayabilirsiniz diyor hangisi mantikli bilemedim

Arkadslar park yatak kullanan var mi ? Hepinzn mi sallanmasi sıkintili benum bebegm sallanarak uyumayi seviyo ama park yatagin sallanmasi cok rahatsz ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…