- Konu Sahibi angel5angel
-
- #31.981
bu konuda bi bilgim yok ama insallah saglikla getrrsn dunyaya bebisiniİyi günler arkadaşlar. Lütfen yardımcı olur musunuz Biliyorum hepiniz Doğum yaptınız sağlıkla büyütün inş bebeklerinizi. Ben Kasım annesiyim daha bir ay var Doğum yapmama. Adana'da Doğum yapacağım ama uzun zamandır şehir dışında olduğum için dr ve hastane seçemedim henüz. Ortadoğu hast.de filiz ve hicran hanımı medline hast de ise Nursel hanımı önerdiler. Henüz gitmedim Ama çok kararsızım boş yere randevu parası da vermek istemiyorum. Bu hastanelerde ve dr da Doğum yapan var mı? Varsa lütfen izlenimini yazabilir mi?
Bende ilk kez duydum,istenmedi ...hatta hicbirsey istenmedi:)Kizlar az once komşumla konustm yarn kizi sezeryan olacakms hastane ondn anti bakteriyl çorap getrmesinu istemis ben ilk defa duyuyorm sizdn istenmiş miydi
Masallah sizeeKızlar biliyosunuz oğlum gece uyumaz uyudugundada saat basi emmek icin uyanir ve sabah 5ten sonra uyumazdı. Ben 1 haftayi geçti her akşam 21:30da banyo yaptırıyorum 2 3 gunde bir sampuam kullaniyorum duru suyla yıkıyorum. Sonra kırmızı gece lambası aldim sadece gece uykusunda yakıyorum sonrs gaz ilacını veriyorum ninni veya kuran açıyorum sonra emziriyorum. Bi yandanda kafasini yüzünü okşuyorum mayışana kadar ve mutlu son :) eger gazı yoksa 15 20 dk icinde uyuyo gazı varsa uyuyo tekrar uyanıyo bi 45 dk kadar sürüyo. Ve gece 2:30 3:00 e kadar uyuyo. Sonra altini değiştirip emziriyorum tekrar uyuyo yaklasik 2.5 saat sonra tekrar kalkiyo sabah 9a kadar boyle 2 saat arayla uyaniyo. Huzursuzluk yapmiyo emip uyuyo. 2 saatte bir kalkmasından şikayetçi değilim çünkü gece emzirmek cok onemli. Sizede faydasi olur belki diye soylemek istedi
Hangi kartlardan sipariş verdiniz canım link paylasır mısınBana 2 arkadas tavsiye etti..az once siparis verdim ben hatta..ama yeni 40 gunluk olduk..henuz anlamaz diye dusunuyorum ama deneyecegim bakalim..indirimde su anda alayim dedim bulunsun..aglamadan uyanik durdugu zaman faydali birseylerle vakit gecirmek icin iyi olur belki
https://sevgilibebek.com/urun/zeka-...i/0-6-ay-tum-zeka-kartlari-1-kutu-1-ek-paket/Masallah sizee
Hangi kartlardan sipariş verdiniz canım link paylasır mısın[/Q
Kızlar çok kötüyüm nolur yardım edin. Psikolojim çok bozuk. Ben normalde bebeğime günde üç dört kere mama veriyordum. Ama öncesinde ısrarla bol bol emzirerek. Geceleri ise hiç vermiyodum. Yaklaşık bi haftadır bilmiyorum çok emiyo diye mi sütüm arttı memelerim taş gibi sıjınca fışkırıyo. Mamayı iyice azalttım bebeğimin bütün ısrarla aranmalarına rağmen her arandığında meme verdim. Dünden beri de hiç vermiyorum mama. Aç kalmaz dimi kendimi çok vicdansız hissediyorum ağlıyorum. Doyuyodur dimi doymasa napar uyur mu ki. Off çok kötüyüm. Ben vicdansız bi anne değilim ama öle hissediyorum
Kizlar bebisine piyanolu oyun halisi alan var mi veya normal olandan onerirmsnz
Çok iyi bende az veriyorum kilo alımı iyiydi ilk ay bizde çok gaz oldugu için sürekli uyanık gaz cıkarıyoruz bazen ac kı gaz kı çözemiyorum 3 ay snra inşallah hepimiz rahat olcazUyuyor ama saatte bir yada iki saatte bir uyanıyo normal dimi. Doğduğundan beri hep mama verdim yavaş yavaş kesiyorum şimdi. Sabahtan beri sadece 60 cc içti.
Teşekkür ederim siz de sağlıkla büyütün inşbu konuda bi bilgim yok ama insallah saglikla getrrsn dunyaya bebisini
Ben aldım canım siyah beyaz olanlardan 4. Aydan itibaren de kırmızıyı seçmeye başlıyorlarmış o da var içinde 0-12 ay gelişim yazıyordu üstündeArkadaslar bebegine zeka gelisimi icin zeka kartlarindan alan var mi ? Ya da arastirma yapan onerisi olan ?
BeeennGece nobetci anneleri var mı bugün
Şerbet iyi süt yapıyor canım haklısın. Bende dere otu ve maltananın çok faydasını görüyorum denemeyen varsa muhakkak denemesini tavsiye ederimKızlar süt için lohusa serbetini tek geciyorumm. Bugun oglum cok huzursuzdu ve gun boyu memedeydi sadece 1 tabak makarna yemistim. Gece 11 gibi lohusa serbeti ictim dun mevlutumuz vardi ve ogluma sutum yeterdi ama kiyafetime sut tastigini bilmezdim.bi kalktim ıpıslak olmus. Denemenizi tavsiye ederimm
Annem de pekmezle bir tatlı yapıyor burda onu çok yedim felaket süt yaptı.Kızlar süt için lohusa serbetini tek geciyorumm. Bugun oglum cok huzursuzdu ve gun boyu memedeydi sadece 1 tabak makarna yemistim. Gece 11 gibi lohusa serbeti ictim dun mevlutumuz vardi ve ogluma sutum yeterdi ama kiyafetime sut tastigini bilmezdim.bi kalktim ıpıslak olmus. Denemenizi tavsiye ederimm
Gece nobetci anneleri var mı bugün
Kızım mışıl mışıl uyuyor ve ben kabusla uyandım, uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?