2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyi günler arkadaşlar. Lütfen yardımcı olur musunuz Biliyorum hepiniz Doğum yaptınız sağlıkla büyütün inş bebeklerinizi. Ben Kasım annesiyim daha bir ay var Doğum yapmama. Adana'da Doğum yapacağım ama uzun zamandır şehir dışında olduğum için dr ve hastane seçemedim henüz. Ortadoğu hast.de filiz ve hicran hanımı medline hast de ise Nursel hanımı önerdiler. Henüz gitmedim Ama çok kararsızım boş yere randevu parası da vermek istemiyorum. Bu hastanelerde ve dr da Doğum yapan var mı? Varsa lütfen izlenimini yazabilir mi?

bu konuda bi bilgim yok ama insallah saglikla getrrsn dunyaya bebisini

Kizlar az once komşumla konustm yarn kizi sezeryan olacakms hastane ondn anti bakteriyl çorap getrmesinu istemis ben ilk defa duyuyorm sizdn istenmiş miydi

Masallah sizee
Hangi kartlardan sipariş verdiniz canım link paylasır mısın

Sıkma canını bende öyle biraktirdim mamayı ve şimdi versemde almıyor. Bol su iç ve sütünün olduğundan iyice emdiginden emin ol

Uyuyor ama saatte bir yada iki saatte bir uyanıyo normal dimi. Doğduğundan beri hep mama verdim yavaş yavaş kesiyorum şimdi. Sabahtan beri sadece 60 cc içti.
Çok iyi bende az veriyorum kilo alımı iyiydi ilk ay bizde çok gaz oldugu için sürekli uyanık gaz cıkarıyoruz bazen ac kı gaz kı çözemiyorum 3 ay snra inşallah hepimiz rahat olcaz

çarşamba günü sınava gidicim büyük ihtimal babannemizde kalcak ve ben anca 80 cc süt bırakabilicem kaç saatte bir mama verse yeterli gelir acaba 2 saatti bir 60 cc nasıl olur

Kızlar süt için lohusa serbetini tek geciyorumm. Bugun oglum cok huzursuzdu ve gun boyu memedeydi sadece 1 tabak makarna yemistim. Gece 11 gibi lohusa serbeti ictim dun mevlutumuz vardi ve ogluma sutum yeterdi ama kiyafetime sut tastigini bilmezdim.bi kalktim ıpıslak olmus. Denemenizi tavsiye ederimm

Şerbet iyi süt yapıyor canım haklısın. Bende dere otu ve maltananın çok faydasını görüyorum denemeyen varsa muhakkak denemesini tavsiye ederim

Annem de pekmezle bir tatlı yapıyor burda onu çok yedim felaket süt yaptı.

Yalnız ben neden hala uyanınca kucağımda yatakta bebek arıyorum? Bu saçmalıkların geçmesi gerekmez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…