2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Nursel hanımda arkadaşım Doğum yaptı kendisi memnundu ama ben 2sene önce kendisinde rahim ameliyatı (histeroskopi) oldum. Rahimdeki parçayı büyük oranda aldığını söyledi ama sonrasında çekilen filmde parça tamamen yerindeydi. Hatta filmi de kendi çekti tekrar ameliyata aldı beni. Bu defa da ameliyat sırasında komplikasyon olmuş bu yüzden yapamamış Prof a gitmemi söyledi. başka yerde tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım.
Çok konuşkan tatlı dilli bir kadın ama çok basit bir operasyon dediği ameliyatıma girmeden önce yapamayacağını söyleseydi keşke. Boş yere aldığım narkoz, çektiğim acı, ödediğim paralar, kaybedilen 1yıl ve her seferinde günlerce süren kanamalar yanıma kaldı. Gittiğim başka bir Dr tek seferde parçayı aldı ve sonrasında hemen hamile kalabildim çok şükür. Takdir senin.
Rabbim Bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip etsin

Çok teşekkür ederim Canım. Tabi bu işler kısmet meselesi bazen en iyi dr gidersin hastalığını anlamaz bazen devlet hastanesine gidersin şıp diye çözer. Hayırlısı olsun inş. Şimdi Adana şehir hastanesine de bakıyorum odaları çok temiz ama doğumu kim yaptırıyor vs bilgi almak lazım. Var mı çevrenizde orda Doğum yapan ya da bilgi sahibi olan?

Ben artık istanbuldayım şehir Hastanesi yeni açıldı sanırım. Maalesef bilmiyorum canım

günaydın herkese,zeka kartlarından bahsedilmiş. ben hamileyken alttaki resimde yer alan zeka kartlarından aldım. 1 aylıktan beri siyah beyaz olanlarını kullanıyorum. keyfi olduğunda dikkatle bakıyor dokunmaya çalışıyor.
kart almadıysanız kartonlara siyah beyaz kare yuvarlak gibi şekiller de yapabilirsiniz. bir kitapta okumuştum

Eklentiler

• mikado-bebegimin-ilk-kartlari-flas-kartlar-standart-46683.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 51

Yerim ben onu çok komik ler hele emziriken ki bakışları Rabbim veriyor o sabri Allah sağlık versin hepsine inşallah iyi olsun larda düzelir. Seninki ne kadar oldu ayı

ben verdim kimyon ama hicbir faydasini gormedim kimyonunda rezeneninde :-(
İlaç fayda etti benimkine biraz 2 gündür rahat ama bu gaz ilaçları gazı olduğunda veya ara ara verince fayda etmiyor düzenli günde 3 veya 4 defa saatinde verdim 2 gündür böyle fayda ediyor 2 ayşık olunca bunu keşfetmem de ayrı bi durum tabi :)

Yerim ben onu çok komik ler hele emziriken ki bakışları Rabbim veriyor o sabri Allah sağlık versin hepsine inşallah iyi olsun larda düzelir. Seninki ne kadar oldu ayı
28 agust da dogdu benim minnos eylul kuzularinin abisi oldu:))) bir haftadir da emerken etrafi izliyor bekle ki emsin de uyusun.hakikaten allah veriyor sabrini uyudugunda da ozluyorum:)))

28 agust da dogdu benim minnos eylul kuzularinin abisi oldu:))) bir haftadir da emerken etrafi izliyor bekle ki emsin de uyusun.hakikaten allah veriyor sabrini uyudugunda da ozluyorum:)))

Çok haklısın aglamasini bileozluyor insan seninki abi olmuş maşallah Allahım tatlı tatlı uykuları nasip etsin hepsine

Bir haftadır biogaia gaz damlası kullanıyorum. Gaza pek fayda etmedi gibi. Aynı Damla’yı Kullanan arkadaşlar etkisini ne zaman gösteriyor?

Kızlar 2. Ay aşısında çok ağlıyorlar mı. Aşıyı yaptırıp doktora gitmemiz lazım acaba çok huzursuz olur mu. Doktorun iyi muayene etmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…