- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.001
Hangi marka canim piapolya mi ?Ben aldım canım siyah beyaz olanlardan 4. Aydan itibaren de kırmızıyı seçmeye başlıyorlarmış o da var içinde 0-12 ay gelişim yazıyordu üstünde
Bebısler oyun halısın kac gunlukken basladı kızlarBen piyanolu olandan aldım. Fisher price in. Çok memnunum, gayet güzel vakit geçiriyor.
Nursel hanımda arkadaşım Doğum yaptı kendisi memnundu ama ben 2sene önce kendisinde rahim ameliyatı (histeroskopi) oldum. Rahimdeki parçayı büyük oranda aldığını söyledi ama sonrasında çekilen filmde parça tamamen yerindeydi. Hatta filmi de kendi çekti tekrar ameliyata aldı beni. Bu defa da ameliyat sırasında komplikasyon olmuş bu yüzden yapamamış Prof a gitmemi söyledi. başka yerde tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım.İyi günler arkadaşlar. Lütfen yardımcı olur musunuz Biliyorum hepiniz Doğum yaptınız sağlıkla büyütün inş bebeklerinizi. Ben Kasım annesiyim daha bir ay var Doğum yapmama. Adana'da Doğum yapacağım ama uzun zamandır şehir dışında olduğum için dr ve hastane seçemedim henüz. Ortadoğu hast.de filiz ve hicran hanımı medline hast de ise Nursel hanımı önerdiler. Henüz gitmedim Ama çok kararsızım boş yere randevu parası da vermek istemiyorum. Bu hastanelerde ve dr da Doğum yapan var mı? Varsa lütfen izlenimini yazabilir mi?
Çok teşekkür ederim Canım. Tabi bu işler kısmet meselesi bazen en iyi dr gidersin hastalığını anlamaz bazen devlet hastanesine gidersin şıp diye çözer. Hayırlısı olsun inş. Şimdi Adana şehir hastanesine de bakıyorum odaları çok temiz ama doğumu kim yaptırıyor vs bilgi almak lazım. Var mı çevrenizde orda Doğum yapan ya da bilgi sahibi olan?Nursel hanımda arkadaşım Doğum yaptı kendisi memnundu ama ben 2sene önce kendisinde rahim ameliyatı (histeroskopi) oldum. Rahimdeki parçayı büyük oranda aldığını söyledi ama sonrasında çekilen filmde parça tamamen yerindeydi. Hatta filmi de kendi çekti tekrar ameliyata aldı beni. Bu defa da ameliyat sırasında komplikasyon olmuş bu yüzden yapamamış Prof a gitmemi söyledi. başka yerde tekrar ameliyat olmak zorunda kaldım.
Çok konuşkan tatlı dilli bir kadın ama çok basit bir operasyon dediği ameliyatıma girmeden önce yapamayacağını söyleseydi keşke. Boş yere aldığım narkoz, çektiğim acı, ödediğim paralar, kaybedilen 1yıl ve her seferinde günlerce süren kanamalar yanıma kaldı. Gittiğim başka bir Dr tek seferde parçayı aldı ve sonrasında hemen hamile kalabildim çok şükür. Takdir senin.
Rabbim Bebeğini sağlıkla hayırla kucağına almanı nasip etsin
Ben artık istanbuldayım şehir Hastanesi yeni açıldı sanırım. Maalesef bilmiyorum canımÇok teşekkür ederim Canım. Tabi bu işler kısmet meselesi bazen en iyi dr gidersin hastalığını anlamaz bazen devlet hastanesine gidersin şıp diye çözer. Hayırlısı olsun inş. Şimdi Adana şehir hastanesine de bakıyorum odaları çok temiz ama doğumu kim yaptırıyor vs bilgi almak lazım. Var mı çevrenizde orda Doğum yapan ya da bilgi sahibi olan?
Gitti gidiyor dan aldım canım bebeğimin ilk zeka kartları yazıyor üstünde 22 liraya aldımHangi marka canim piapolya mi ?
Onda gordum oyle 2 li set
Canım geniz akıntısı vardır. Onu yutunca midesi bulanıyordurKızlar oğlum yine süt kesiği gibi kusuyo ama dünden beri biraz sümüksü neden olue bilgisi olan var mi
Benimki sabah 6dan beri...8 de eve kadin geldi temizlige...ogleden sonra da arkadasim bebegi gormeye.illa ki benim yapmam gereken isler oldu...ama kendimi kostururken ve emzirirken hatirliyorum gun boyu...uyumadi da uyumadi...5dk oldu olmadi yataga koydum...ins sizmistir.cunki uyku denemez yaaptigina..resmen sarhos gibi memede direniyor uyumamak icin..yandan yandan guluyor..altii acmak gerekiyor mecburen gozunde dirhem uyku olmuor ve kipir kipr
Sap simplex iyi geldi vermedim kimyon ama taze kimyon daha mantıklıymış onu bilmiyodum yani tazesi olduğunu :)Cnim toz kimyon bncede iyi olmaz çünkü cok keskin oluyo. Ben tane kimyonu demleyip veriyorum
İlaç fayda etti benimkine biraz 2 gündür rahat ama bu gaz ilaçları gazı olduğunda veya ara ara verince fayda etmiyor düzenli günde 3 veya 4 defa saatinde verdim 2 gündür böyle fayda ediyor 2 ayşık olunca bunu keşfetmem de ayrı bi durum tabi :)ben verdim kimyon ama hicbir faydasini gormedim kimyonunda rezeneninde :-(
Aa evet uykusunda suratini midesi bulanmis gibi yapiyo. Doktora goturmem gereken bi durum mu kiCanım geniz akıntısı vardır. Onu yutunca midesi bulanıyordur
Anladım canım teşekkür ederim yine deBen artık istanbuldayım şehir Hastanesi yeni açıldı sanırım. Maalesef bilmiyorum canım
bnde bayiliyorum emzirirken ki bakişlara oyle bi bakiyo ki o an onu yememk icn kendimi zor tutuyomYerim ben onuçok komik ler hele emziriken ki bakışları Rabbim veriyor o sabri Allah sağlık versin hepsine inşallah iyi olsun larda düzelir. Seninki ne kadar oldu ayı
28 agust da dogdu benim minnos eylul kuzularinin abisi oldu:))) bir haftadir da emerken etrafi izliyor bekle ki emsin de uyusun.hakikaten allah veriyor sabrini uyudugunda da ozluyorum:)))Yerim ben onuçok komik ler hele emziriken ki bakışları Rabbim veriyor o sabri Allah sağlık versin hepsine inşallah iyi olsun larda düzelir. Seninki ne kadar oldu ayı
28 agust da dogdu benim minnos eylul kuzularinin abisi oldu:))) bir haftadir da emerken etrafi izliyor bekle ki emsin de uyusun.hakikaten allah veriyor sabrini uyudugunda da ozluyorum:)))
Neden canım yanında uyumuyor mu?Yalnız ben neden hala uyanınca kucağımda yatakta bebek arıyorum? Bu saçmalıkların geçmesi gerekmez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?