2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar 2. Ay aşısında çok ağlıyorlar mı. Aşıyı yaptırıp doktora gitmemiz lazım acaba çok huzursuz olur mu. Doktorun iyi muayene etmesini istiyorum.
Canım üç iğne oluyorlar. Oğlum sadece birinde ağladı, o da biraz yakan bir iğneymiş. Kucağıma alır almaz sustu ve uyudu. Sizin de kolay geçsin inşallah

Bebısler oyun halısın kac gunlukken basladı kızlar

Ben 60 günlükten beri kullanıyorum. Şuan 78 olduk. Ilk zamanlar 5-10 di duruyordu. Şimdi baya yarım saat falan oynamaya başladı. Ama ayaklarıyla piyanoya vuruslarini daha bilinçli yapıyor artık. Ve daha keyifli vakit geçiriyor.

Canim rota virusu asisi icin asiyi eczaneden kendin mi alip yaptirdin ?

Evet canım kendin alıp yaptırıyorsun. Devlet karsilamiyormus henüz ama hemşire parası yüzünden sorunlu tutamıyoruz ama bence mutlaka yaptirilmali dedi. 175 TL ye satılıyor

Sabahtan beri akşam yemeği yapmaya çalışıyorum hala bitiremedim zor bişi de değil yufka dan börek kızım hiç durmadı 5 dakika uyuyo hemen uyanıyo. Galiba geniz akıntısı var o rahatsız ediyor dün akşam dr a götürdük annesi evham yapmış gayet sağlıklı dedi ben bilmezmiyim çocuğumu bu dr lar bi alem

Bir haftadır biogaia gaz damlası kullanıyorum. Gaza pek fayda etmedi gibi. Aynı Damla’yı Kullanan arkadaşlar etkisini ne zaman gösteriyor?
Ben3-4 gün kullandım fayda etmedi drına söyledim sab verdi 3 gündür kullanıyorum fayda ediyor dr unuz değiştşrsin bnce bi haftada etki etmediyse etmez zaten

Kızlar 2. Ay aşısında çok ağlıyorlar mı. Aşıyı yaptırıp doktora gitmemiz lazım acaba çok huzursuz olur mu. Doktorun iyi muayene etmesini istiyorum.

Bn asiyi yaptirdigim gibi dok gttim hic aglamadi cnm asiyi yaparknde igne girip cikana kadar okadar dok grmeden emzr tok olsn aglmz o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…