- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.021
Canım üç iğne oluyorlar. Oğlum sadece birinde ağladı, o da biraz yakan bir iğneymiş. Kucağıma alır almaz sustu ve uyudu. Sizin de kolay geçsin inşallahKızlar 2. Ay aşısında çok ağlıyorlar mı. Aşıyı yaptırıp doktora gitmemiz lazım acaba çok huzursuz olur mu. Doktorun iyi muayene etmesini istiyorum.
1 ay sonra demisti bizim dr 3.haftada rahatlamaya basladik.simdi kendi cikariyor gazini masallahBir haftadır biogaia gaz damlası kullanıyorum. Gaza pek fayda etmedi gibi. Aynı Damla’yı Kullanan arkadaşlar etkisini ne zaman gösteriyor?
Canım üç iğne oluyorlar. Oğlum sadece birinde ağladı, o da biraz yakan bir iğneymiş. Kucağıma alır almaz sustu ve uyudu. Sizin de kolay geçsin inşallah
Bebısler oyun halısın kac gunlukken basladı kızlar
aynı gün mü ??
aynı gün mü ??
Canim rota virusu asisi icin asiyi eczaneden kendin mi alip yaptirdin ?Hatta ben bi de rota virüs aşısı yaptırdım ekstra onuda ağzından verdiler
Canim rota virusu asisi icin asiyi eczaneden kendin mi alip yaptirdin ?
Canım aynısını 4. Ayda da alıp yaptırıyoruz değil miEvet canım kendin alıp yaptırıyorsun. Devlet karsilamiyormus henüz ama hemşire parası yüzünden sorunlu tutamıyoruz ama bence mutlaka yaptirilmali dedi. 175 TL ye satılıyor
Ben3-4 gün kullandım fayda etmedi drına söyledim sab verdi 3 gündür kullanıyorum fayda ediyor dr unuz değiştşrsin bnce bi haftada etki etmediyse etmez zatenBir haftadır biogaia gaz damlası kullanıyorum. Gaza pek fayda etmedi gibi. Aynı Damla’yı Kullanan arkadaşlar etkisini ne zaman gösteriyor?
Kaçıncı ayda yapılıyor acabaEvet canım kendin alıp yaptırıyorsun. Devlet karsilamiyormus henüz ama hemşire parası yüzünden sorunlu tutamıyoruz ama bence mutlaka yaptirilmali dedi. 175 TL ye satılıyor
Hatta ben bi de rota virüs aşısı yaptırdım ekstra onuda ağzından verdiler
Canım aynısını 4. Ayda da alıp yaptırıyoruz değil mi
Kaçıncı ayda yapılıyor acaba
Bende gece uyanınca kucağımda emziriyorum zannediyorum bi an ezicem sanıyorum:) halbuki yanda beşiğindeYalnız ben neden hala uyanınca kucağımda yatakta bebek arıyorum? Bu saçmalıkların geçmesi gerekmez miydi?
N kullniyrm.kraft sallamadada problem yokArkadslar park yatak kullanan var mi ? Hepinzn mi sallanmasi sıkintili benum bebegm sallanarak uyumayi seviyo ama park yatagin sallanmasi cok rahatsz ediyo
Bilmiyorum ki öksürük falan varsa burun tıkanıklığı götür benceAa evet uykusunda suratini midesi bulanmis gibi yapiyo. Doktora goturmem gereken bi durum mu ki
Bu ara onlar annemle yan odada uyuyorlar. Sanıyorum ki ben emzirirken uyudumNeden canım yanında uyumuyor mu?
Kızlar 2. Ay aşısında çok ağlıyorlar mı. Aşıyı yaptırıp doktora gitmemiz lazım acaba çok huzursuz olur mu. Doktorun iyi muayene etmesini istiyorum.
Tek değilmişimBende gece uyanınca kucağımda emziriyorum zannediyorum bi an ezicem sanıyorum:) halbuki yanda beşiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?