2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım benimkide huysuzlukta tavan yaptı.Dün hiç uyumadı hiçbirşekilde uyuyamadım.En son gece ayağımda sallarken net.ten fön makinesi sesi açtım okadar bağırıyorduk sustu bir anda sonrada daldı.
Gerçi sonra uyandi ama olsun uyandikca sallayarak açtım bende fön sesini sakinleşiyor en azından.

Ohh ne guzel kavusmussunuz canim cok sevindim ee ozledi annesi seni kokunu daha cok isyiyo kucak istemesi ondan bol bol kucagi da tut bosver isi misi doysun sana kuzun

Saolun kizlar bol bol sarilip hasret gideriyoruz. Tavsiyeleri dikkate alicam.

Canim kızımın uykusu geldiğinde yatağına yatırıyorum fön mak sesini açıyorum sallıyorum eğer emzigini de alırsa süper oluyor hemen uykuya dalıyor iyice uyuduğu na emin olunca sesi kapatıyorum

Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
Ben de premium çare kullanıyorum.Geçen gün Kakasını çok yapmıştı o gün sızdı,onun dışında sızıntı yok ki ben artık 3 numara kullanıyorum

Kızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
canm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar

Ben artık çok çekmiyorum. Burnundaki ödemi arttırıyor. Bi de serin hava iyi geliyor gerçekten. Sıkıca giydiriyorum balkonda hava aldırıyorum. Odası sıcak olmasın ona dikkat et bence
yanlis bilmiyosam bir gun arayla dogum yaptk canm :) senin bebisn kilo boyu ne kadar kiyaslamak gibi anlasilmam istemem sadece hep hemsireler ay senin bebegn cok kisa diolar cok morelm bozuluyo ben normal oldugunu dusunuyodm

canm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar
Kizlar ben kaka degdigi an hemen bildigimiz sert sabunla citiliyorum ve biraz oyle sabunlu haliyle bekletip duruluyorum sonra da makineye normal kirlilerle atiyorum simdiye kadar hic leke kalmadi
Tkb3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…