- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.301
Aynı dertten muzdaribim. Bol bol Serum fizyolojik, serin odada yatırıyorum, yatağın başını yükselttim, şimdi bi de buhar makinesi aldım onu deneyeyim[/QUOTE
Bugün 3 kez aspiratörle çektik yine tıkandı kbb uzmanı burın eti büyük dedi ne yapsam bilemiyorum . Bende bugün gidip e bebekten buhar makinası alayım çok çaresiz kaldım
Canım benimkide huysuzlukta tavan yaptı.Dün hiç uyumadı hiçbirşekilde uyuyamadım.En son gece ayağımda sallarken net.ten fön makinesi sesi açtım okadar bağırıyorduk sustu bir anda sonrada daldı.Dün kızım gündüz hiç uyumadı,ne sling ne kucakta sallama fayda etmedi.gece uyusun diye banyo yaptırdık yine uyumadı. Son çare oto koltuğuna koydum, üzerine örtü örttüm.örtünün altından Kafasını iki elimle tutup koltuğu sallayarak uyuttum.
Siz fön sesi ile nasıl uyutuyorsunuz?
MasallahEvet renkli gözlü :) mavişim diye seviyorum
Biz de memnunuzCanım gözünüz aydın çok sevindim.biz weewell kulaktan ölçer aldık.aynı zamanda oda sıcaklığını su sıcaklığını falan da ölçüyor çok memnunum
bana da simdiye kadar alma dedi ama bu ay girersen yasmin die bi hap yazdi ona baslayabilrsn dedi tabi girersemDr bize doğumkontrol hapıönermedi eşim korunuyor.size hangi hapı önerdi?
cnm bu telaşlara düştüğünü görmek bile güzel, miniğin yanında ya çok şükür. Ben klasik derece kullandığım için ne desem boş. Hastayken de hep popdan ve koltkaltındann ölçtüm yüksekti ateşi. Ama çocuk doktorları kulaktan kullandığını gördüm hep
Ohh ne guzel kavusmussunuz canim cok sevindim ee ozledi annesi seni kokunu daha cok isyiyo kucak istemesi ondan bol bol kucagi da tut bosver isi misi doysun sana kuzun
Canım öncelikle geçmiş gitmiş olsun bütün sıkıntılarınız.Çok şükür kavuşmuştunuz kuzunla..
Ben Omron marka temassız ateş ölçer aldım markayı dr.muz önerdi.
Tekrar geçmiş olsun..
Canim kızımın uykusu geldiğinde yatağına yatırıyorum fön mak sesini açıyorum sallıyorum eğer emzigini de alırsa süper oluyor hemen uykuya dalıyor iyice uyuduğu na emin olunca sesi kapatıyorumDün kızım gündüz hiç uyumadı,ne sling ne kucakta sallama fayda etmedi.gece uyusun diye banyo yaptırdık yine uyumadı. Son çare oto koltuğuna koydum, üzerine örtü örttüm.örtünün altından Kafasını iki elimle tutup koltuğu sallayarak uyuttum.
Siz fön sesi ile nasıl uyutuyorsunuz?
haftaya 3 aylık olacak kızım gözleri yeşil ela gibi. 6 aylıkken oturuyormuş göz renkleri değişir mi acabaBenim oglum da masmavi gozleri degismesin diye dua ediyorum. Ben esmer kahverengi gozluyum esimde ela. Oglum annaanne ve babaanne gibi sarışın ve mavi gözlü.
Bedeni küçük geliyor olabilirKızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
Ben de premium çare kullanıyorum.Geçen gün Kakasını çok yapmıştı o gün sızdı,onun dışında sızıntı yok ki ben artık 3 numara kullanıyorumKızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
canm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilarKızlar benim.kızımın bezinden afedersiniz hep kakasi siziyor çıtçıtlı badileri hep kaka lekesi oldu premium care kullanıyorum sizin bebişlerde de oluyor mu
yanlis bilmiyosam bir gun arayla dogum yaptk canm :) senin bebisn kilo boyu ne kadar kiyaslamak gibi anlasilmam istemem sadece hep hemsireler ay senin bebegn cok kisa diolar cok morelm bozuluyo ben normal oldugunu dusunuyodmBen artık çok çekmiyorum. Burnundaki ödemi arttırıyor. Bi de serin hava iyi geliyor gerçekten. Sıkıca giydiriyorum balkonda hava aldırıyorum. Odası sıcak olmasın ona dikkat et bence
Kizlar ben kaka degdigi an hemen bildigimiz sert sabunla citiliyorum ve biraz oyle sabunlu haliyle bekletip duruluyorum sonra da makineye normal kirlilerle atiyorum simdiye kadar hic leke kalmadicanm bizde cok sizinti oluyo bende prima 3 numara kullaniym butn zibnlari lekeli ve cikmiyolar dalan roxy bide dalin denedm cikmadilar
Canim kac kilo suan senin kuzucukBen de premium çare kullanıyorum.Geçen gün Kakasını çok yapmıştı o gün sızdı,onun dışında sızıntı yok ki ben artık 3 numara kullanıyorum
6. Ayda oturuyor dedikleri icin bilmem degisirmi canım. Zaman gostercek bakalimhaftaya 3 aylık olacak kızım gözleri yeşil ela gibi. 6 aylıkken oturuyormuş göz renkleri değişir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?