- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #32.501
Amin canım Allah konusun kuzularımızı şükür sağlık problemleri yok yaBi bitmedi sıkıntılar rabbim.beterinden korusun cumlemizin yavrularini
Canım ben de başka bi yerde 45dk sonunda kucağa almayın,sallamayın pış pışlamayın ki Bebek kendi kendine dalmayı öğrensin diye okudum.gazı yoksa benim kızım bakınıp bakınıp kendi kendine dalıyor,en gücü emziğini veriyorum öyle dalıyor uykuyaEvet sancılanıyo sanırım bır anda gozler kapalıyken aglıyo veya sıcrıyor kendını uyandırmasın diye battanıyesını ustune tam örtüp yastıgının altına sıkıstırıyorum. Buna ragmen bı bakıyorum kollar yuzunun ıkı yanında bı hale gelıyor :) halan gunduz uykularmız kus uykusu ve duzen yok malesef. Ayse öner diyorki bebıslerin derın uyku zamanı 45 dk imiş ve 45 dk nın sonunda uyandıklarında yenıden dalmak için pıspıslanmak kucakta olmak fln isterlermiş. Sanırım ben bu noktada eksıgım oyuzden yenıden uyutamıyorum bebegı en fazla 45 dk uyuyor ki dalması zaten bunun 20 dk en az alıyor yanı bakınca toplasan 25 dk fln uyuyor her seferınde
Aa bende bi bakayım canım. Çok açıyo üstünü benimkiSlmhtp canım ben mothercare sen almıştım.geçenlerde bimde gördüm 19,95ti onun da kumaşı çok güzeldi ondan da büyük boy aldım ileride kullanırım diye.
Sanırım 3 aydan sonra deneyebilirim ben bunuCanım ben de başka bi yerde 45dk sonunda kucağa almayın,sallamayın pış pışlamayın ki Bebek kendi kendine dalmayı öğrensin diye okudum.gazı yoksa benim kızım bakınıp bakınıp kendi kendine dalıyor,en gücü emziğini veriyorum öyle dalıyor uykuya
Ben de bendeee canım napalım artık yapacak birsey yokAy bu kusmalardan bana fenalık geldi artık. Üstünü yeni giydiriyorum 5 dk gecmeden gmfeci kusuyo 5 6 kere önlük hakgetireikimizin üstüde mafoluyo çantada kendimede yedek kiyafet taşıyorum düşünün
Cnim bizimki haddinden fazla ksutugu icin mumkun degil sırt üstü zatenBen cok sicradigi icin sirt ustu yatiramiyorum.saga ya da sola yan veya yuzustu
Nezaman gecicek acabaBen de bendeee canım napalım artık yapacak birsey yok
5 hafta sayıyoruz canım umutluyum vallaNezaman gecicek acaba
evet ben uyku rutşni olaral yaptırıyprum. mayışıyor uykuya kolay geçiyor. birde ardındam uyduduğu için üşüttim mü üşütmedim mi kaygısı yok. canıö ne Kuranda ne sünnette öyle bir şey yok. bildiğin batıl inanç. bence kimaeyi dinleme. bahsetme yanlarında ama evinde istediğini yapKizlar cogunz aksm banyosun yapiyosn bebişlere ya ben bzm buyuklern soyledgi batil inanclar yuzundn cesaret edemiyorum ikindiden sonra banyo yaptirma diolar
canm bende hic inanma ama bazen insan korkuyo bide hala kv evde artk gittgnde rahatca istedgm herseyi yaparmevet ben uyku rutşni olaral yaptırıyprum. mayışıyor uykuya kolay geçiyor. birde ardındam uyduduğu için üşüttim mü üşütmedim mi kaygısı yok. canıö ne Kuranda ne sünnette öyle bir şey yok. bildiğin batıl inanç. bence kimaeyi dinleme. bahsetme yanlarında ama evinde istediğini yap
Canım ask olsun bunda yanlıs anlasılacak birsey yok ki yardımcı olmak isterim tabiki özelden konusalımZeynep5654 canım benim sütünün durumu ney bizim süt annemiz olabilcek durumda mısın bunu yazarken çok düşündüm yanlış anlaşılır mıyım acaba diye
yani 3 ay boyunca hiç yıkamadın mı. canım şaka mı bu olur mu öyle şey yıka çocuğu canım rahatlasın bebek günah çocuga ne batıl inancı allah aşkına yapma lütfenbenim bebegm cok sicriyo kv korkmus dio
canm bizde hala yikama diolar 3 ayligz hala yikamadm
benım ki de oyle hırıltı bıtmıstı tekrar başladı 2 gündürSelam kızlar, kızım iki gündür hırıltılı nefes alıyordu bugün hastaneye götürdük
Dr çok sıcaktan burnunun iç kısmının tıkandığını söyledi. Evi biz 24-25 derece yapıyorduk Dr çok sıcak 21 derece yapın dedi. Nemi de 50 yi geçmesin dedi.otri bebe yapın dedi gece için bir kere narivent verdi
KıyAfet konusunu sordum sen ne giyiyorsan çocuğuna da onu giydir,kendin gibi düşün dedi
soracagızz canımCanım eskiden annanemin ilaçları olurdu soğuk gitmesi gerekin annem otogardan otobüse verirdi dedemde otogardan otobüsten alındı
Canım belde böyle diyordum sonra bi hoca ile konuştum oda akşam vaktinden sonra suyla haşır neşir oldukları için ve bebişlerimize musallat olabileceğini şöyledi üma bende çoğunluk akşam yıkıyorumevet ben uyku rutşni olaral yaptırıyprum. mayışıyor uykuya kolay geçiyor. birde ardındam uyduduğu için üşüttim mü üşütmedim mi kaygısı yok. canıö ne Kuranda ne sünnette öyle bir şey yok. bildiğin batıl inanç. bence kimaeyi dinleme. bahsetme yanlarında ama evinde istediğini yap
Canım idrar ve kan örneklerini hatta organların kuru buzlu kutularda tasıyor kargo sırketleri avrupaya bıle yolluyorlardı bozulmadan, en kotu boyle yaparsınız antalyada bi arkadastan da haber beklıyorum. Antalyanın neresine gidecekti sütlersoracagızz canım
Kızlar yavrularınız hala uykusunda ağlıyo ve sıçrıyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?