2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben de başka bi yerde 45dk sonunda kucağa almayın,sallamayın pış pışlamayın ki Bebek kendi kendine dalmayı öğrensin diye okudum.gazı yoksa benim kızım bakınıp bakınıp kendi kendine dalıyor,en gücü emziğini veriyorum öyle dalıyor uykuya

Sanırım 3 aydan sonra deneyebilirim ben bunu

Ay bu kusmalardan bana fenalık geldi artık. Üstünü yeni giydiriyorum 5 dk gecmeden gmfeci kusuyo 5 6 kere önlük hakgetire ikimizin üstüde mafoluyo çantada kendimede yedek kiyafet taşıyorum düşünün

Kizlar cogunz aksm banyosun yapiyosn bebişlere ya ben bzm buyuklern soyledgi batil inanclar yuzundn cesaret edemiyorum ikindiden sonra banyo yaptirma diolar
evet ben uyku rutşni olaral yaptırıyprum. mayışıyor uykuya kolay geçiyor. birde ardındam uyduduğu için üşüttim mü üşütmedim mi kaygısı yok. canıö ne Kuranda ne sünnette öyle bir şey yok. bildiğin batıl inanç. bence kimaeyi dinleme. bahsetme yanlarında ama evinde istediğini yap

canm bende hic inanma ama bazen insan korkuyo bide hala kv evde artk gittgnde rahatca istedgm herseyi yaparm

benım ki de oyle hırıltı bıtmıstı tekrar başladı 2 gündür

Canım belde böyle diyordum sonra bi hoca ile konuştum oda akşam vaktinden sonra suyla haşır neşir oldukları için ve bebişlerimize musallat olabileceğini şöyledi üma bende çoğunluk akşam yıkıyorum

soracagızz canım
Canım idrar ve kan örneklerini hatta organların kuru buzlu kutularda tasıyor kargo sırketleri avrupaya bıle yolluyorlardı bozulmadan, en kotu boyle yaparsınız antalyada bi arkadastan da haber beklıyorum. Antalyanın neresine gidecekti sütler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…