2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
yani 3 ay boyunca hiç yıkamadın mı. canım şaka mı bu olur mu öyle şey yıka çocuğu canım rahatlasın bebek günah çocuga ne batıl inancı allah aşkına yapma lütfen
canm iki gunde bir yikarm ben bebegi sadece ogledn sonra yikamam yikayacgm gun illa sabahtan yikarm kv birakmiyo ogledn sonra yikamami

cinlerin dünyası ayrı. bizimki ayrı. kaynaklarda böyle bir bilgi yok. sen o hocaya bu bilgiyi nereden aldığını hangi hadiste ya da ayette olduğunu sor. cevap veremeyecektir:) velevki akşam vaktinde haşır neşir olsunlar bizi genede ilgilendirmez.dünyalar ayrı. bende akşam yıkıyorum. eşimle. Allaın izniyle bir şey olmaz.

merkeze canım. canım onlar kişisel seyerı tasımzlar sanırm ancak resmı şeylerıdır kargolar soğuk zincir tasımıyorlar.antalyaya gıden bırılerını bulmaya calısacagız

Benim minnoşumda tepki veriyor ,gülüyor,tabi kahkaha degil ,ses vermeye çalışıyor 1 haftadır.
Yarın 2 aylık kontrolümüz var bakalım gaz için birşeyler soracağım. Normalde sab kullanıyorum ama 5 gündür çok fenayız.

Kesinlikle sıcak iyi gelmiyor burunlarına. Ödem oluyor, Tıkıyor hemen. Kızımın burnu da açılmıyordu. Serin odada yatırdık artık tıkanmıyor.

3 kasım da çıkan yeni isim yassından haeriniz var mı kızlar
isim değişikliği yapılıyormuş. bebeğin cüzdanını cıkardık ama eşm 2. ismi de koyalım diyor bu yasayı duyunca . haberi olan var mı bundan ? nufus müdürlüğüne sadece dilekçe veriliyormuş okuduguma göre ama bilemedim tabii

Bende beni bunaltanlara direk böyle söylüyorum Kuran'da varsa Bana ayeti hadisi gösterin tamam uygulucam diyorum. Sorduğum hoca direk böyle bir ayet hadis olmadığını söyledi bu sebeplerden yıkanmasa daha iyi dlur demiyti canım. Neye inanırsak o olur düşüncesindeyim

Canım sab bana yetmeyince ben takviye olarak biogaia istedim daha iyi geldi. Bız de 53 gunluguz ıkı gunduz bızım de fena gazımız var

Bırtek yaZım yanlısları içim uygulanacak dıye duydum canım ama bı arastırmak lazım tabı

İsim degiskligi de olsa iyi olurdu ya

Canım sab bana yetmeyince ben takviye olarak biogaia istedim daha iyi geldi. Bız de 53 gunluguz ıkı gunduz bızım de fena gazımız var
Evet cnn bizede sab yetmiyor şu anda. Okuduğum bir yere göre atak havasındayız ve gazın zor çıkarıldığı 2 haftadayız.
Bakalım 1 haftasını bitirdik şimdi 2.haftasındayiz inşallah bu hafta kadar sıkıntılı geçmez.
Valla hepimize kolay gelsin..

Günadin kizlar, her nekadar gece gunduz kavramimiz yerle bir olmus olsa da günaydin:)

Sadece emziren anneler size bir sorum var, her emzirme sonrasi sut sagma makinesi ile memede kalan sutu bosaltiyor musunuz ?

Gecenlerde bir misafir geldi kafami karistirdi. normalde hic sagmiyorum ben ucresiz izin alacagim ise baslamama da daha var diye. Ama hasta olursun ilac kullanamazsin bebegini emziremeyecek bir durum olur sagdigun sutleri kullanirsin dedi.bana da mantikli geldi ama ne sıklikta sagmaliyim? Bebegim genelde gunduzleri 1 en fazla 2 saatte emmek istiyor sagdiiktan sonra ne kadar surede dolar? Bi de cocuk emecekken meme bos olur falan korkuyorum acikcasi:)

Süt artırmak, çoğaltmak için ne yiyorsunuz.iyice azaldı emiyor günde 2-3 defa ama süt gelmeyince bağırabağıra ağlıyor sinirleniyor bebişko.mama veriyorum. Sağıncada çıkmıyor 30ml o da emzirmediysem.

günaydın canım ben sağmıyorum sağınca az çıkıyo sinirim bozuluyo ama bebeğim doyuyor ve gelişimi normal aralıkta. Örneğin akşam nasıl olduysa 4 saat uyumuşum eşim bakmış bebeğe. Kalktım ki memelerim taş gibi olmuş ağrıyo bildiğin içinde top var gbi. Güzel süt çıksa sağıp atardım buzluğa zor zamanlar için..

ben artık hiç bişi yemiyorum özel. Süt hep aynı. Susuz kalmamaya ve herşeyi kafama takmamaya çalışıyorum.

Canim bende yatarken mama vermeye başlamıştım geçen çarşamba galactogo facebook sayfasına numune göndermelerini rica ettim burda okumuştum ücretsiz gönderiyorlar diye cuma gününe geldi ve cumadan beri mama vermeme gerek kalmadı sütümü çok artırdı çok şükür ayrıca dere otu Maltana ve tahin de iyi geliyor artırıyor inşallah sende de bunlar ise yarar mama vermene gerek kalmaz

Bizde 66 günlük olduk. cumartesi akşamı artık susturamadim acile götürdük. Ben kulağında bi sıkıntı var sandım çünkü biraz kulağında akıntı olmuş ama çok şükür bişi yok dedi dr gaita örneği istedi biraz lökosit çıktı ama pek onemsemedi gazdan durmuyor dedi amaçok huzursuz eskiden kucakta ağlamazdi susardi şimdi hiç bir şekilde susturamiyorum uyutuyorum 2 3 dk sonra uyanıyor uyumuyor isyanlardayim artık

Dereotu tahim helvasi haslanmis misir benim sutumu artirdi.bir de yulaf onerilmisti.kasar yagli bir peynir oldugu icin dereotu kasar ve tereyag ile omlet yapip yiyorum.maydanoz da ilave ediyorum.ben cok sık acikiyorum acayip enerjimi aliyor oglan.her aciktigimda kucuk bir parca ekmegin arasina kasar dereotu maydonoz koyup yiyorum.faydasini gordum allahin izniyle.uzun suredir gunde 1 kere bile mama vermedik masallah.ama degisiklik olsun diye maltanayi ve merak ettigim icin de galactagoyu alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…