- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.281
Bugün geldi kalitesi gayet iyi çok beğendim baykuşlu olanı aldım kesinlikle tavsiye ederim :)
Hemen kargoya verdiler teslimat çabuk oluyor sorun olmuyor onda...Kacgunde geldi cnm bende denizyildiLi mavili olani dusunuyorum esim gelsin siparisi vericez
Kimisi hastane çıkışa ğöre diyor anlamadımDoğum kilosuna göre yapıldı canım
Baykuslu aldım ama çok istiyordum aylar önce telimdeydi resmi oğlum da sarı maviş renkli oldu biraz kanguru ama olsun napiyim alamasam çok uzulecektimKacgunde geldi cnm bende denizyildiLi mavili olani dusunuyorum esim gelsin siparisi vericez
Hastane çıkış kilosuna göre oğlum 2700 olarak çıktı 1 ay sonra 3750 oldu 2. Ayda 5.300Kimisi hastane çıkışa ğöre diyor anlamadım
Oo ne güzel çok iyi yapmışsınBen uc gun once herkesi gece uykisuna yatirdiktan sonra kndime bakim yaptim dus aldim maske yaptim kasimi topladim biyigimi aldim oje surdum saclarimi duzlestirdim valla kndimle ilgilnmeyi ozlemisim sonuctan cocuk gibi mutluydum sendim valla
Canım diyet grubunda misin ? Kilonu yazmışsın da sorayım bi dedim bende zayiflayacagim inşallahCanım bence sütü artırmanın en kolay yolu. Sütüm var mı yok mu diye hiç düşünmemek ve sürekli emzirmek günde bi kaç kez pompa yapmak .
Facebook’ta emzirme sanatı diye bir grup var . Gruba katılıp sorunu sor Adminler aktif bir şekilde ilgileniyorlar
2350 kilo 49.5 cm doğmuştu. 3 ay kontrolünde 5.900 59 cm olmuş.3. Ayı biten bebislerinizin boy ve kilo durumu nasıl kızlar ? 28 kasım bizim bitecek inşallah çok merak ediyorum
Evet canım. Ben kendim kasım başında başlamıştım . Bir haftadır da CUMA zayıflama takımlarındayım. DHA bir motive oldum. Benimki tm diyet değil . Aşırı sağlıklı besleniyorum:)) inş ve şekeri kestim ve ara ve gece yemeyi.Canım diyet grubunda misin ? Kilonu yazmışsın da sorayım bi dedim bende zayiflayacagim inşallah
Kimisi hastane çıkışa ğöre diyor anlamadım
Baykuslu aldım ama çok istiyordum aylar önce telimdeydi resmi oğlum da sarı maviş renkli oldu biraz kanguru ama olsun napiyim alamasam çok uzulecektim
Hangi gruptasin canım nasıl memnun musun bende başlayacağım evime döndüğüm de şimdi annemin yanındayım malum pek mümkün değil burdaEvet canım. Ben kendim kasım başında başlamıştım . Bir haftadır da CUMA zayıflama takımlarındayım. DHA bir motive oldum. Benimki tm diyet değil . Aşırı sağlıklı besleniyorum:)) inş ve şekeri kestim ve ara ve gece yemeyi.
Benim oğlum o kadar yoktur boyu bacak boyu daha kısa geliyor hattaIyi gunlerde kullan cnm bnde oglumu kucagimda tasimak istiyorum hafta sonu cybexin bi modelini denedim aynisi solomonla hatta rengi yoktu o yuzden alamadim sonradan gordum solomonlari hatta daha uygun iyiki olmamis cybex oglum 64 cm icinde gzel durdu sevdide cokta rahat insallah bide uyudumu gzel olur
Ay bayıldım çok tatlılar hele elbiseye bayıldım. Bende 100 liraya sattıkları batteniyeyi 17 Dolare almıytım
Telefonuma uygulamasını indirdim. Arama kısmına Bebek kıyafet falan yazınca çıkıyor bir sürü mağaza var. Aynı hepsiburada ya da trendyol gibi. Beğendiğin ürünü sepete ekleyip ödemeyi yapıyorsun. Kredi kartının yurtdışı alışverişe ve dolar alışverişine açık olmadı lazım. Ürünlerin gelişi mağazadan mağazaya değişiyor, bir haftada gelen de var bir ayda gelen de.Aliexpress in sitesinden mi siparis veriyorsun canim. Ben hic ordan alisveris yapmadim gelmesi uzun suruyor mu?
Kargo takibinde nerde görünüyor ? Bir kere abimin başına gelmişti meğer kargosu PTT şubede bekliyormuş. Ben de çok güzel oyuncaklar aldım.Kızlar aliexpresten aldığım oyuncakların bir tanesi hala gelmedi büyük bi tavşan uzunca belki görmüşsünüzdür başına böyle bişi gelen var mı ne yapmalıyım
Ben bugün emziği alacak mı acaba diye merak edip bi verdim ağzına öyle bir yüz ifadesi vardı ki ıyyy iğğrençç der gibiydi :)) hemen diliyle ittirdi başka bir emzik denedim ona da aynı tepkiyi verdi.ben de emzık vermemekte dırenıuorumm hala
3. Ayı biten bebislerinizin boy ve kilo durumu nasıl kızlar ? 28 kasım bizim bitecek inşallah çok merak ediyorum
38 ı görürsen ateş düşürücü ver demişti doktorumKızlar 62 gunluk olduk suan 38.1 cıkıyor atesımız sızce ozel bırsy yapmak gerekır mı oda 24 derece bebısın uzerınde tek kat at ust var nezamandan sonra tedavı gerekır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?