2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende dün kuaföre gittim oğlumun öğlen derin uykusundan faydalandim anneme bıraktım. Hamilelikte saç kesilmez dendiği için zaten uzun olan saçlarım kalçami bile geçmişti bide aşırı fazla saç var bende kaş bıyık desen ayrı alemlerdeydi ben bi bakıma girdim kuaför bir yastıklik kıl çıktı dedi tam bi rezillik :) Allahtan kimse yoktu başka bi rahatladım ki sormayın

Kacgunde geldi cnm bende denizyildiLi mavili olani dusunuyorum esim gelsin siparisi vericez
Baykuslu aldım ama çok istiyordum aylar önce telimdeydi resmi oğlum da sarı maviş renkli oldu biraz kanguru ama olsun napiyim alamasam çok uzulecektim

Ben uc gun once herkesi gece uykisuna yatirdiktan sonra kndime bakim yaptim dus aldim maske yaptim kasimi topladim biyigimi aldim oje surdum saclarimi duzlestirdim valla kndimle ilgilnmeyi ozlemisim sonuctan cocuk gibi mutluydum sendim valla
Oo ne güzel çok iyi yapmışsın

Canım diyet grubunda misin ? Kilonu yazmışsın da sorayım bi dedim bende zayiflayacagim inşallah

Ben de meme apsesi ameliyatı oldum ve sütüm çok azalmıştı. Solgar brewer's yeast tablet sütümü artırdı. Burada başka kullananlar da oldu onların da sütü arttı. Stres yapmayın en çok o etkiliyor sütü. Sütüm yetiyor düşünün bol bol emzirin. Çok geçmiş olsun.

Canım diyet grubunda misin ? Kilonu yazmışsın da sorayım bi dedim bende zayiflayacagim inşallah
Evet canım. Ben kendim kasım başında başlamıştım . Bir haftadır da CUMA zayıflama takımlarındayım. DHA bir motive oldum. Benimki tm diyet değil . Aşırı sağlıklı besleniyorum:)) inş ve şekeri kestim ve ara ve gece yemeyi.

Baykuslu aldım ama çok istiyordum aylar önce telimdeydi resmi oğlum da sarı maviş renkli oldu biraz kanguru ama olsun napiyim alamasam çok uzulecektim

Iyi gunlerde kullan cnm bnde oglumu kucagimda tasimak istiyorum hafta sonu cybexin bi modelini denedim aynisi solomonla hatta rengi yoktu o yuzden alamadim sonradan gordum solomonlari hatta daha uygun iyiki olmamis cybex oglum 64 cm icinde gzel durdu sevdide cokta rahat insallah bide uyudumu gzel olur

Hangi gruptasin canım nasıl memnun musun bende başlayacağım evime döndüğüm de şimdi annemin yanındayım malum pek mümkün değil burda

Benim oğlum o kadar yoktur boyu bacak boyu daha kısa geliyor hatta

Reactions: NGY
Ay bayıldım çok tatlılar hele elbiseye bayıldım. Bende 100 liraya sattıkları batteniyeyi 17 Dolare almıytım

Evet evet markasına kadar aynı ürünleri aliexpress ten alıp satıyorlar. Elbise çok güzel gerçekten de. Arkadaşımın düğününe giderken giydireceğim kızıma :)

Aliexpress in sitesinden mi siparis veriyorsun canim. Ben hic ordan alisveris yapmadim gelmesi uzun suruyor mu?
Telefonuma uygulamasını indirdim. Arama kısmına Bebek kıyafet falan yazınca çıkıyor bir sürü mağaza var. Aynı hepsiburada ya da trendyol gibi. Beğendiğin ürünü sepete ekleyip ödemeyi yapıyorsun. Kredi kartının yurtdışı alışverişe ve dolar alışverişine açık olmadı lazım. Ürünlerin gelişi mağazadan mağazaya değişiyor, bir haftada gelen de var bir ayda gelen de.
Ama acil bir şey almıyoruz sonuçta o yüzden sorun olmuyor benim için. Kargo takip ile takip edebiliyorsun kargonu.

Kızlar aliexpresten aldığım oyuncakların bir tanesi hala gelmedi büyük bi tavşan uzunca belki görmüşsünüzdür başına böyle bişi gelen var mı ne yapmalıyım
Kargo takibinde nerde görünüyor ? Bir kere abimin başına gelmişti meğer kargosu PTT şubede bekliyormuş. Ben de çok güzel oyuncaklar aldım.
ben de emzık vermemekte dırenıuorumm hala
Ben bugün emziği alacak mı acaba diye merak edip bi verdim ağzına öyle bir yüz ifadesi vardı ki ıyyy iğğrençç der gibiydi :)) hemen diliyle ittirdi başka bir emzik denedim ona da aynı tepkiyi verdi.

3. Ayı biten bebislerinizin boy ve kilo durumu nasıl kızlar ? 28 kasım bizim bitecek inşallah çok merak ediyorum

3560 50 cm dogdu ikigun sonra 3.ay bitiyor(saka gibi) bugun gittik kntle 64 cm 7.050 kilosu evde tartin varsa once kndin cik sonra bebisle cik sonuca yakin cikiyor benim 100 eksik cikmisti merakimida gidermistim

Kızlar 62 gunluk olduk suan 38.1 cıkıyor atesımız sızce ozel bırsy yapmak gerekır mı oda 24 derece bebısın uzerınde tek kat at ust var nezamandan sonra tedavı gerekır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…