- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.301
Korkacak bişey yok canım üzerini hafif giydir yükselirse ayaklarına soğuk uygula başına uygulama amaKızlar 62 gunluk olduk suan 38.1 cıkıyor atesımız sızce ozel bırsy yapmak gerekır mı oda 24 derece bebısın uzerınde tek kat at ust var nezamandan sonra tedavı gerekır acaba
canm aglarkn memede dursn bari istiyom ama bizmki asla memede durmaz bide benm elim ayagm birbirine dolaniyoMasallah de canim daha ne istiyosun demekko tum sut kanallarin acik ve hepsinden sut geliyorki hemen bosaltabiliyor benimkide artik 5 dak fazla emmiyor coguda bosaltmis oliyor ama doymuyor
bizde cuma gunu bitrdk 58 cm 7 kilo boyumz cok kisa3. Ayı biten bebislerinizin boy ve kilo durumu nasıl kızlar ? 28 kasım bizim bitecek inşallah çok merak ediyorum
Ben kaçırdım galiba nerden aldın canim kanguruyuBugün geldi kalitesi gayet iyi çok beğendim baykuşlu olanı aldım kesinlikle tavsiye ederim :)
oyalıyormu işe yarıyorsa ben de alayım oğlum 2 aylık
Geçmiş olsun canım. Aşıdan kaynaklı mı bu ateş?Kızlar 62 gunluk olduk suan 38.1 cıkıyor atesımız sızce ozel bırsy yapmak gerekır mı oda 24 derece bebısın uzerınde tek kat at ust var nezamandan sonra tedavı gerekır acaba
Kaç günlüksünüz? Yaklaşık 80 günlükken biraz rahatladı kızım. İnşallah sizin de bir an önce biter. Çok zor biliyorumNe zaman bitecek bu gaz
Evet canım. Memnunum.3.takımdayım. Günlük ne yaptık ne yedik içtik muhakkak yazıyoruz. Kaptanlar yorum yapıyor. Oraya yazma düşüncesi kaçamak yapmama engel oluyor . Iyı oluyor yani. Canım benden tavsiye annenin yanımdasın diye ipin ucunu kaçırma benim Doğumdan sonra sadece 5 kilim kalmıştı (18 aldım) . Annem geldi yanıma. Öyle böyle derken annem gidene kadar 5 kilo almışım . Baya kötü oldu yani.Hangi gruptasin canım nasıl memnun musun bende başlayacağım evime döndüğüm de şimdi annemin yanındayım malum pek mümkün değil burda
Bende dün kuaföre gittim oğlumun öğlen derin uykusundan faydalandim anneme bıraktım. Hamilelikte saç kesilmez dendiği için zaten uzun olan saçlarım kalçami bile geçmişti bide aşırı fazla saç var bende kaş bıyık desen ayrı alemlerdeydi ben bi bakıma girdim kuaför bir yastıklik kıl çıktı dedi tam bi rezillik :) Allahtan kimse yoktu başka bi rahatladım ki sormayın
Ay imrendim size...darisi basimaaaaa aminnnnn.benim kendi bakimimi yapabilmem icin bir alt yapi hazirligina ihtiyacim var..illa ki bir kuaforun elinden gecmem lazim..hadi biyigi alirim da...kaşlarin nakiş gibi islenmesi lazim o derece dagildim ben ellersem sürreal bir calisma ortaya cikabilirBen uc gun once herkesi gece uykisuna yatirdiktan sonra kndime bakim yaptim dus aldim maske yaptim kasimi topladim biyigimi aldim oje surdum saclarimi duzlestirdim valla kndimle ilgilnmeyi ozlemisim sonuctan cocuk gibi mutluydum sendim valla
Yok canım neden oldu bilemiyorum ası olalı bir hafta oldu hemen üstünü bi soydum düştü ateşiGeçmiş olsun canım. Aşıdan kaynaklı mı bu ateş?
Bişe sorucam size ya sizin bebişlerin bi aylık kontrolde hastane çıkış kilosuna göre mi yoksa doğduğu kiloya göre mi hesaplama yapıldı
Teşekkürler tatlım 10 15 tane numune var mı o yüzden soruyorum ki aktif bir şekilde kullanayımBadem yağından olduğu için sürebilirsin. Ben zeytinyağı kullanıyorum her bez değiştikten sonra hiç pişik olmuyor. Poğosuna sür canım ama burada genelde böyle kızarıklıkta , elini yüzünü çizmede filan kullanılıyor
Gazı varken emzırmıyorum canım memeyı cekıp uzatıyorsa gazı vardır hemen dık tutuyorum bı ıkı dk sonra sırtınd pıspıs urup omzumda gaz cıkartıyorum sonrasında doymadıysa doyana kadar emzırmeye devan. Doydugunda kendı bırskıyor gazı yokken doydugunu anlıyor cunku boyle kldugunda arada emzırmem hıne gaz yaptıgı ıcın ben ber emzırme arasını en az ıkı saat olarak ayarladım. Daha once ısterse ikkı saate kadar emzıkle oyalıyorum yoksa devamlı emmek de onda gaz yapıyor ve bu sefer gaz cıkartırken mıdedene varsa hepsını kusuyor. bıdaha emmek ıstıyor kısır döngüye giriyoruzBebeği kusan anneler. Gazını nasıl çıkarıyorsunuz. Benim bebeğim sabahtan öğleye kadar çok emmek istiyor, hızla emince hava yutuyor sonrada gazını çıkartmak isterken iki pıtda kusuyor. Kusma sonrası yine meme istiyor, zaptedemiyorum.
Kasik biberon, siringa, kasik ilk aklima gelenler bunlar canimb
iberonun alternatıflerı nneler canım ?
Canim anne ve babalik olayini karsilastirirsak arada daglar kadar fark oldugunun onlar da farkinda. Tamam yardim edip destek oluyorlar ama bizim fedakarliklarimizin yaninda devede kulak. Ayrica minicik bebek bu bagisikligi bile daha gelismemis tozdan nem kapabilirler gayet dogal. Takma kafana uzme kendini hepimiz cok iyi anneleriz bak burda kicuk bile olsa yeni bir sey ogrenecegiz diye cirpiniyoruz. Hepsi yavrularimiz icin. Kv olayina hic girmiyorum dikkate bile alma. Kendini bebegini dusun ona odaklan. Dunyadaki en mucizevi seyi nasip etti Allah bizlere tadini cikar her aninKızlar bebeğimin burun akıntısı balgama dönüştü öksürük yaptı sabaha karşı. Ateşi yok çok şükür ama canım çok sıkıldı eşim öksürdüğünü görünce off ya yine mü hasta oluyo aşı olucaktı (haftaya !!) diye söylendi. Böyle panik üzüntü karışık. Alıngan oldugumu düşünüyo ama böyle tepkisel konuşunca ister istemez üzerime alınıyorum. Elmden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kendisi sırf keyfi için geçen hafta antalyaya bi toplantıya gitti arkadaşıyla mecburi olmadığı. Ben de mecburen gittim annemde kaldm 4 gün, dü kv arıyo ki mina hasta oldu mu neden dedim, bilmem ben hasta olur diye düşünmüştüm. Bi ağrıma gitti ki. Eşime kızmamstm ama annesi b.yle deyinc kızdm. Sanki ben keyfime gittim anneme. Ben eşimi anlamaya çalışıyorum tüm gün evde olan ve hayatı en çok değişen ben olmama rağmen. Hadi diyorm hiç bi yere çıkmıyo tüm gece bizimle. Haftasonu da bişey yapamıyo, ama böyle olunca bana gelenler geliyo. Sonra ben doğumdan sonra çok değiştim oluyo. Çok gerginim kızlar kusura bakmayın
Canim anne ve babalik olayini karsilastirirsak arada daglar kadar fark oldugunun onlar da farkinda. Tamam yardim edip destek oluyorlar ama bizim fedakarliklarimizin yaninda devede kulak. Ayrica minicik bebek bu bagisikligi bile daha gelismemis tozdan nem kapabilirler gayet dogal. Takma kafana uzme kendini hepimiz cok iyi anneleriz bak burda kicuk bile olsa yeni bir sey ogrenecegiz diye cirpiniyoruz. Hepsi yavrularimiz icin. Kv olayina hic girmiyorum dikkate bile alma. Kendini bebegini dusun ona odaklan. Dunyadaki en mucizevi seyi nasip etti Allah bizlere tadini cikar her anin
Bizde de suan oksuruk geniz akintisi var. Burnu srekli doluyor. Doktor sf yapip cek. Oksuruk geniz akintisindan kaynaklaniyordur. Kontrol et eger akintidan degilse cigerlerini dinlememiz getek demisti. Takip ettim geniz akintisi giderken oksuruyor o yuzden goturmedim. Ctsi kontrolumuz var bizim o zamana kadar doktora gitmeyecekseniz gidince sorabilirim balgamiSağol canım, bu öksürüğü balgamı işkillendirdi beni yutkunurken tıkanıyo. Ama hemen doktora da koşmak istemiyorum. Çocuğum daha 3 aylık olmadn bi dünya ilaç aldı zaten .. Ne yapabiliri fikri olan vamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?