2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar 62 gunluk olduk suan 38.1 cıkıyor atesımız sızce ozel bırsy yapmak gerekır mı oda 24 derece bebısın uzerınde tek kat at ust var nezamandan sonra tedavı gerekır acaba
Korkacak bişey yok canım üzerini hafif giydir yükselirse ayaklarına soğuk uygula başına uygulama ama

Masallah de canim daha ne istiyosun demekko tum sut kanallarin acik ve hepsinden sut geliyorki hemen bosaltabiliyor benimkide artik 5 dak fazla emmiyor coguda bosaltmis oliyor ama doymuyor
canm aglarkn memede dursn bari istiyom ama bizmki asla memede durmaz bide benm elim ayagm birbirine dolaniyo

Reactions: NGY
Hangi gruptasin canım nasıl memnun musun bende başlayacağım evime döndüğüm de şimdi annemin yanındayım malum pek mümkün değil burda
Evet canım. Memnunum.3.takımdayım. Günlük ne yaptık ne yedik içtik muhakkak yazıyoruz. Kaptanlar yorum yapıyor. Oraya yazma düşüncesi kaçamak yapmama engel oluyor . Iyı oluyor yani. Canım benden tavsiye annenin yanımdasın diye ipin ucunu kaçırma benim Doğumdan sonra sadece 5 kilim kalmıştı (18 aldım) . Annem geldi yanıma. Öyle böyle derken annem gidene kadar 5 kilo almışım . Baya kötü oldu yani.

Ben uc gun once herkesi gece uykisuna yatirdiktan sonra kndime bakim yaptim dus aldim maske yaptim kasimi topladim biyigimi aldim oje surdum saclarimi duzlestirdim valla kndimle ilgilnmeyi ozlemisim sonuctan cocuk gibi mutluydum sendim valla
Ay imrendim size...darisi basimaaaaa aminnnnn.benim kendi bakimimi yapabilmem icin bir alt yapi hazirligina ihtiyacim var..illa ki bir kuaforun elinden gecmem lazim..hadi biyigi alirim da...kaşlarin nakiş gibi islenmesi lazim o derece dagildim ben ellersem sürreal bir calisma ortaya cikabilirsaçlar da fazla gurlesti hamilelikle uclari kece gibi oldu surekli topuz yapilmaktan ..daginik topuzun atası bende yasatiliyor bebegi birakacak kimsem yok.ayarlayip esimle gitmeyi dusunuyorum artik.bebegin orda boya kokusuna maruz kalmasini istemiyorum.tek korkum o.cunku şiddetle boyaya ihtiyacim var.manikur pedikur de lazim

Bişe sorucam size ya sizin bebişlerin bi aylık kontrolde hastane çıkış kilosuna göre mi yoksa doğduğu kiloya göre mi hesaplama yapıldı

Bizim doğum kilosuna göre canım

Teşekkürler tatlım 10 15 tane numune var mı o yüzden soruyorum ki aktif bir şekilde kullanayım

Gazı varken emzırmıyorum canım memeyı cekıp uzatıyorsa gazı vardır hemen dık tutuyorum bı ıkı dk sonra sırtınd pıspıs urup omzumda gaz cıkartıyorum sonrasında doymadıysa doyana kadar emzırmeye devan. Doydugunda kendı bırskıyor gazı yokken doydugunu anlıyor cunku boyle kldugunda arada emzırmem hıne gaz yaptıgı ıcın ben ber emzırme arasını en az ıkı saat olarak ayarladım. Daha once ısterse ikkı saate kadar emzıkle oyalıyorum yoksa devamlı emmek de onda gaz yapıyor ve bu sefer gaz cıkartırken mıdedene varsa hepsını kusuyor. bıdaha emmek ıstıyor kısır döngüye giriyoruz

ervanazlim passionete N NGY üçüncü aydan sonra rahatlıkla kanguru kullanabilirsiniz üçüncü aydan önce kullanmak için aparat lazım Facebook'ta babywearıng sayfasını takip ediyorum Çok faydalı oluyor ama baktığımda bahsettiğiniz markalar en ucuz gibi ergonomik kangurularda bazı markalar var 500 600 TL sıfırı Ama bende o kadar pahalı bir şey alamam slingden sonra alıcm

Kızlar bebeğimin burun akıntısı balgama dönüştü öksürük yaptı sabaha karşı. Ateşi yok çok şükür ama canım çok sıkıldı eşim öksürdüğünü görünce off ya yine mü hasta oluyo aşı olucaktı (haftaya !!) diye söylendi. Böyle panik üzüntü karışık. Alıngan oldugumu düşünüyo ama böyle tepkisel konuşunca ister istemez üzerime alınıyorum. Elmden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kendisi sırf keyfi için geçen hafta antalyaya bi toplantıya gitti arkadaşıyla mecburi olmadığı. Ben de mecburen gittim annemde kaldm 4 gün, dü kv arıyo ki mina hasta oldu mu neden dedim, bilmem ben hasta olur diye düşünmüştüm. Bi ağrıma gitti ki. Eşime kızmamstm ama annesi b.yle deyinc kızdm. Sanki ben keyfime gittim anneme. Ben eşimi anlamaya çalışıyorum tüm gün evde olan ve hayatı en çok değişen ben olmama rağmen. Hadi diyorm hiç bi yere çıkmıyo tüm gece bizimle. Haftasonu da bişey yapamıyo, ama böyle olunca bana gelenler geliyo. Sonra ben doğumdan sonra çok değiştim oluyo. Çok gerginim kızlar kusura bakmayın

Canim anne ve babalik olayini karsilastirirsak arada daglar kadar fark oldugunun onlar da farkinda. Tamam yardim edip destek oluyorlar ama bizim fedakarliklarimizin yaninda devede kulak. Ayrica minicik bebek bu bagisikligi bile daha gelismemis tozdan nem kapabilirler gayet dogal. Takma kafana uzme kendini hepimiz cok iyi anneleriz bak burda kicuk bile olsa yeni bir sey ogrenecegiz diye cirpiniyoruz. Hepsi yavrularimiz icin. Kv olayina hic girmiyorum dikkate bile alma. Kendini bebegini dusun ona odaklan. Dunyadaki en mucizevi seyi nasip etti Allah bizlere tadini cikar her anin

Sağol canım, bu öksürüğü balgamı işkillendirdi beni yutkunurken tıkanıyo. Ama hemen doktora da koşmak istemiyorum. Çocuğum daha 3 aylık olmadn bi dünya ilaç aldı zaten .. Ne yapabiliri fikri olan vamı ?

Bizde de suan oksuruk geniz akintisi var. Burnu srekli doluyor. Doktor sf yapip cek. Oksuruk geniz akintisindan kaynaklaniyordur. Kontrol et eger akintidan degilse cigerlerini dinlememiz getek demisti. Takip ettim geniz akintisi giderken oksuruyor o yuzden goturmedim. Ctsi kontrolumuz var bizim o zamana kadar doktora gitmeyecekseniz gidince sorabilirim balgami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…