2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

cnm sorarsan çok sevinirim. Geçen hastalığından kalma nebullerini vericem bugün, antibiyotik ve nebul dışında bişey veremiyolar ztn küçük diye. Ama antiyotiklik de ateşi filan enfeksiyonu yok. Bakıcam bu 1 2 gün artarsa geçmezse gidicem.

En ucuzu deilde orta ayar diyekim daha ucuzlari var 60 70 hatta ama ergonomik seil o pahali oknlarida fordum hic farklari yok

En ucuzu deilde orta ayar diyekim daha ucuzlari var 60 70 hatta ama ergonomik seil o pahali oknlarida fordum hic farklari yok

uanls yazmsm cnm ergonomikler arasnda en uygun. Mantıkları aynı ama sanırım boba filan daha uzun aylara hitap ediyomus bacak arası mesafesi bidw ayarlanabilrler vr

Reactions: NGY
Solomom baby de ergonomik ben kullanıcı yorumları ve bazı youtuberlerin sayfasında görerek karar verdim. Kendi sosyal medyaları var orda takip ettim. Çok pahalı olanları var gerçekten ama bu da çok ucuz sayılmaz ki ideal bence

neyse ben k2ndimi ifade edemedm :) evet cnm ergonomk

Canım bende baya azalttım üç gündür sadece bir kez 60 cc veriyorum. Kesinlikle alışkanlık yüzden istiyor. Bu akşam çok ağlar sa bir ölçek vercem ve tamamen çıkarcam inşallah biberon emzik hayatımdan

Canım yalnız değilsin ben de bu aralar eşime uyuz oluyorum. Ben evde onun anne babasıyla otururken kendisi arkadaşlarıyla buluşmaya gitmek istiyor. Ben bütün gün evdeyim sıkılıyorum dediğim zaman da sen annesin mecbur o çocuğu emzireceksin tabi evde duracaksın dedi inanamadım böyle demesine. Neymiş efendim ben ezmziriyorum diye kendisi de hiç dışarı çıkmayacak mıymış.. iyi dedim senin hayatında hiçbir şey değişmesin sen yine hafta sonları çık gez arkadaşlarınla buluş, ben evde çocuk bakayım. Ne dese beğenirsiniz emzirmek istemiyorsan emzirme, mama veririm çocuğuma
Konu dönüp dolaşıp emzirmeye nerden geliyor anlayamıyorum. Sanki ben emzirmek istemiyorum diyorum. Ya da emzirenler hayattan kopmalılar gibi bir düşüncesi mi var acaba çözemedim
Dün gece de çocuğa banyo yaptırırken travma yaşattık resmen babasına sen tut ben yıkayayım dedim, demez olaydım. İki kere çocuğun kafasını suya soktu. Boğdun çocuğu dedim, hayır boğmadım sadece kafası biraz suya girdi diyor hey Allahım yaaa. Tabi çocuk çığlık çığlığa ağlıyor falan kabus gibiydi...

minikhikayem arkadaslar dogum yaptigimdan beri bana gore bir zamanlar melek olan esimin icindeki seytan ortaya cikti.aynen sizin maruz kaldiginiz tavirlara maruzum.surekli anneligimi elestirmeler tenkit etmeler..mevzularin alakasiz yerlere uzamasi...adliye yakin olsa hergun bosarim.allah sabir versin

Arkadaşlar kızımı hasta ettim ya burnu akıyor emzirmekten bide burnunu temizlemekten başka bişey yapamıyorum çok huysuz uyuyamıyor ciğerlerine felan inmesin diye doktora götürecem ay inşallah hiçbirimizin yavrusu hastalanmaz ağlarken görmeye dayanamıyorum

Oğlumun boyunu ölçüm 62 cm biraz kısa mı kanguru için çünkü bacağını tam açamıyor

Ben dogumdan sonra cok gzel vererek gidiyordum derkn ne olduysa bir istah patlamasi hamur kizartmasinin ustune cikokrem surerkn buldum kndimi dedim napiyirum bn heptn astim kndimi uc gun diyet yapauim dedim yaptim ama devamini getremedin bu sefer diyetiayenle calismaya basladim ki sorumlulugum olsun ongundr diyetiayenle caliaiyorum 4 kilom gitti cok sukur ama bn 20 falan verm3m lazm cok yolum var genel olarak listelerim sekersiz karbonhidrat sadece bir ogunde var bol su tabi meyve araogun iki ogunde ceviz badem var kefir var bol salata sebze yemegi ve balik et tavuk ama en sade halleriyle tabi

Kartal bebegin annesi 3 cocugumada cok iyi bakicam yazmis nasıl agladım okudugumda

Hamileydim kartali gordugumde soayalmedyada annesini sayfasina baktim cok kotu oldm takip etmedim cnki her paylasiminda gozlerim sisene kadar agliucagimi biliyodm gene sosyal medyada gordum haberi cok sevindim ama uzuldumde tabi hayat biyandada bunlar aci gercek ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…