- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.321
Bizde de suan oksuruk geniz akintisi var. Burnu srekli doluyor. Doktor sf yapip cek. Oksuruk geniz akintisindan kaynaklaniyordur. Kontrol et eger akintidan degilse cigerlerini dinlememiz getek demisti. Takip ettim geniz akintisi giderken oksuruyor o yuzden goturmedim. Ctsi kontrolumuz var bizim o zamana kadar doktora gitmeyecekseniz gidince sorabilirim balgami
ervanazlim passionete N NGY üçüncü aydan sonra rahatlıkla kanguru kullanabilirsiniz üçüncü aydan önce kullanmak için aparat lazım Facebook'ta babywearıng sayfasını takip ediyorum Çok faydalı oluyor ama baktığımda bahsettiğiniz markalar en ucuz gibi ergonomik kangurularda bazı markalar var 500 600 TL sıfırı Ama bende o kadar pahalı bir şey alamam slingden sonra alıcm
Bizimde doğduğu kiloya göre yaptılar anlamadım hangısı doğruHastane çıkış kilosuna göre oğlum 2700 olarak çıktı 1 ay sonra 3750 oldu 2. Ayda 5.300
En ucuzu deilde orta ayar diyekim daha ucuzlari var 60 70 hatta ama ergonomik seil o pahali oknlarida fordum hic farklari yok
Solomombabyden aldım canimBen kaçırdım galiba nerden aldın canim kanguruyu
Solomom baby de ergonomik ben kullanıcı yorumları ve bazı youtuberlerin sayfasında görerek karar verdim. Kendi sosyal medyaları var orda takip ettim. Çok pahalı olanları var gerçekten ama bu da çok ucuz sayılmaz ki ideal benceervanazlim passionete N NGY üçüncü aydan sonra rahatlıkla kanguru kullanabilirsiniz üçüncü aydan önce kullanmak için aparat lazım Facebook'ta babywearıng sayfasını takip ediyorum Çok faydalı oluyor ama baktığımda bahsettiğiniz markalar en ucuz gibi ergonomik kangurularda bazı markalar var 500 600 TL sıfırı Ama bende o kadar pahalı bir şey alamam slingden sonra alıcm
Solomom baby de ergonomik ben kullanıcı yorumları ve bazı youtuberlerin sayfasında görerek karar verdim. Kendi sosyal medyaları var orda takip ettim. Çok pahalı olanları var gerçekten ama bu da çok ucuz sayılmaz ki ideal bence
Canım bende baya azalttım üç gündür sadece bir kez 60 cc veriyorum. Kesinlikle alışkanlık yüzden istiyor. Bu akşam çok ağlar sa bir ölçek vercem ve tamamen çıkarcam inşallah biberon emzik hayatımdanGünde 6 kere olan mamayı dün 4 kere verdim bugün İsa sabah 5 de içti daha varmedim inşallah cuma kilosuna baktırıcam bi hafta mamasız duruma bakıcaz alışkanlık yaptı biberon fena yeni biberon etkisi bu inşallah sütümle doyar
Canım sonra ki mesajını okuyunca anladım senineyse ben k2ndimi ifade edemedm :) evet cnm ergonomk
Ben4 aydan beri kullaniyorum. Hicbir zarari yok dogru kanguruyu secerseniz.kanguru 1 yaşına kadar zararlı diye duymuştum ama yanlış bilgi mi acaba ?
Kartal bebegin annesi 3 cocugumada cok iyi bakicam yazmis nasıl agladım okudugumdaCok aci dimi bi annenin ici kan agliyorken birinin yavrusu o canla can bulucak allah digerininkine sabir versin kartalada bol boll sifaa cabucak iyilesir insallah
Yaa kıyamamKartal bebegin annesi 3 cocugumada cok iyi bakicam yazmis nasıl agladım okudugumda
Canım yalnız değilsin ben de bu aralar eşime uyuz oluyorum. Ben evde onun anne babasıyla otururken kendisi arkadaşlarıyla buluşmaya gitmek istiyor. Ben bütün gün evdeyim sıkılıyorum dediğim zaman da sen annesin mecbur o çocuğu emzireceksin tabi evde duracaksın dedi inanamadım böyle demesine. Neymiş efendim ben ezmziriyorum diye kendisi de hiç dışarı çıkmayacak mıymış.. iyi dedim senin hayatında hiçbir şey değişmesin sen yine hafta sonları çık gez arkadaşlarınla buluş, ben evde çocuk bakayım. Ne dese beğenirsiniz emzirmek istemiyorsan emzirme, mama veririm çocuğumaKızlar bebeğimin burun akıntısı balgama dönüştü öksürük yaptı sabaha karşı. Ateşi yok çok şükür ama canım çok sıkıldı eşim öksürdüğünü görünce off ya yine mü hasta oluyo aşı olucaktı (haftaya !!) diye söylendi. Böyle panik üzüntü karışık. Alıngan oldugumu düşünüyo ama böyle tepkisel konuşunca ister istemez üzerime alınıyorum. Elmden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kendisi sırf keyfi için geçen hafta antalyaya bi toplantıya gitti arkadaşıyla mecburi olmadığı. Ben de mecburen gittim annemde kaldm 4 gün, dü kv arıyo ki mina hasta oldu mu neden dedim, bilmem ben hasta olur diye düşünmüştüm. Bi ağrıma gitti ki. Eşime kızmamstm ama annesi b.yle deyinc kızdm. Sanki ben keyfime gittim anneme. Ben eşimi anlamaya çalışıyorum tüm gün evde olan ve hayatı en çok değişen ben olmama rağmen. Hadi diyorm hiç bi yere çıkmıyo tüm gece bizimle. Haftasonu da bişey yapamıyo, ama böyle olunca bana gelenler geliyo. Sonra ben doğumdan sonra çok değiştim oluyo. Çok gerginim kızlar kusura bakmayın
Canım yalnız değilsin ben de bu aralar eşime uyuz oluyorum. Ben evde onun anne babasıyla otururken kendisi arkadaşlarıyla buluşmaya gitmek istiyor. Ben bütün gün evdeyim sıkılıyorum dediğim zaman da sen annesin mecbur o çocuğu emzireceksin tabi evde duracaksın dedi inanamadım böyle demesine. Neymiş efendim ben ezmziriyorum diye kendisi de hiç dışarı çıkmayacak mıymış.. iyi dedim senin hayatında hiçbir şey değişmesin sen yine hafta sonları çık gez arkadaşlarınla buluş, ben evde çocuk bakayım. Ne dese beğenirsiniz emzirmek istemiyorsan emzirme, mama veririm çocuğuma
Konu dönüp dolaşıp emzirmeye nerden geliyor anlayamıyorum. Sanki ben emzirmek istemiyorum diyorum. Ya da emzirenler hayattan kopmalılar gibi bir düşüncesi mi var acaba çözemedim
Dün gece de çocuğa banyo yaptırırken travma yaşattık resmenbabasına sen tut ben yıkayayım dedim, demez olaydım. İki kere çocuğun kafasını suya soktu. Boğdun çocuğu dedim, hayır boğmadım sadece kafası biraz suya girdi diyor hey Allahım yaaa. Tabi çocuk çığlık çığlığa ağlıyor falan kabus gibiydi...
Nasilsin canim? Nasip gidiyor hayat. Ne kullaniyorsun canim. Kocaman olmustur kızçen?Ben4 aydan beri kullaniyorum. Hicbir zarari yok dogru kanguruyu secerseniz.
Kızlar kilo durumlarınız nasıl? Ben son iki ayda çok kilo aldım 7aylık hamile gibiyim resmen.. kilo vermek için nelere dikkat ediyorsunuz? Benim iştahım çok açık çok yiyorum, gece de yiyorum mutlaka..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017agustos-analarinin-diyeti-to-be-fitmom.1042963/
Bu grubu yeni kurduk katılmak isteyen arkadaşları beklerim
Kartal bebegin annesi 3 cocugumada cok iyi bakicam yazmis nasıl agladım okudugumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?