2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah bagislasin..biz sunnetimizi olduk 45 gunlukken..siddetle 4 ay dolmadan yaptirmanizi oneririm.cabucak iyilessin.biz 28inde 3 ayi dolduracagiz.
oo maasallah kuzuya . şimdilik bebekle karsılıklı uyum sürecindeyiz gözüm kesmez bir de sünneti ama ilerleyen aylar düşüneceğim canım
size çok geçmiş olsun tatlım

Masallah de canim daha ne istiyosun demekko tum sut kanallarin acik ve hepsinden sut geliyorki hemen bosaltabiliyor benimkide artik 5 dak fazla emmiyor coguda bosaltmis oliyor ama doymuyor

Ben ilk omzuma uzatiyorum sirtina pit pit vuruyorum ilk gaz cikaristan sonra hemen yatiriyorum iki dak sonra tekrar ayni islemiyapiyorum eger ilk gaz cikaristan sonra devam edersem gazla birlikte kusuyor benimkide vee sunu da diyim ne kadar sik beslersem o kadar cok kusuyor artik kesinlikle iki saate bi doyurmuyorum iki bucuk uc saatte anca artik kucagimda tutuyorum ayagimda falan sallayip oyaliyorum zmanini dolduruyorum acmi die icim icimk yiyordu ama bugun knt vardi 4 cm uzamis 1100 de aylik kilo almis demekki acliktan deil sik.emmek yemek istemesi

emzik vermemeye calısıyoum hala ... canım benımıkıde 10 dk uyuyor bazen derın uyumuyor bazen hıc dalmıyorrr o da ayrı

ben de emzık vermemekte dırenıuorumm hala

b
iberonun alternatıflerı nneler canım ?

Bişe sorucam size ya sizin bebişlerin bi aylık kontrolde hastane çıkış kilosuna göre mi yoksa doğduğu kiloya göre mi hesaplama yapıldı

oylemıı cok ıyı, poposuna surmemde bı sıkıntı var mı ?

passionete

evet oyle, emzırıken yutkundugu ıcın acılıyo ama sonra yıne aynı
Badem yağından olduğu için sürebilirsin. Ben zeytinyağı kullanıyorum her bez değiştikten sonra hiç pişik olmuyor. Poğosuna sür canım ama burada genelde böyle kızarıklıkta , elini yüzünü çizmede filan kullanılıyor

Canım bence sütü artırmanın en kolay yolu. Sütüm var mı yok mu diye hiç düşünmemek ve sürekli emzirmek günde bi kaç kez pompa yapmak .

Facebook’ta emzirme sanatı diye bir grup var . Gruba katılıp sorunu sor Adminler aktif bir şekilde ilgileniyorlar

Benim kaşlar fena...yuz ifademi degistiriyor yemin ederim aynalara küstüm.saclarim ayri bir goruntu kirliligi...bebegimle dogru duzgun fotom yok

Ben uc gun once herkesi gece uykisuna yatirdiktan sonra kndime bakim yaptim dus aldim maske yaptim kasimi topladim biyigimi aldim oje surdum saclarimi duzlestirdim valla kndimle ilgilnmeyi ozlemisim sonuctan cocuk gibi mutluydum sendim valla

ervanazlim bende merak ediyorum cnm baktim ama kararsiz kaldim 7 kilo olduk bizde
Biz kaç kiloyuz bilemiyorum 71 günlükler 6300 du ama benim oğlumun boyu biraz kısa geliyor bana o yüzden kullanamadım 85 günlük olduk biz takmadım. Bacaklarini ayırıp durmadı için de ama kaliteli kullanışlı kolay takılıyor ben çok beğendim iyi ki aldım basit bişey değil bide saolsunlar çok ilgileniyorlar herşeyi sorabilirsiniz watsaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…