- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.261
oo maasallah kuzuya . şimdilik bebekle karsılıklı uyum sürecindeyiz gözüm kesmez bir de sünneti ama ilerleyen aylar düşüneceğim canımAllah bagislasin..biz sunnetimizi olduk 45 gunlukken..siddetle 4 ay dolmadan yaptirmanizi oneririm.cabucak iyilessin.biz 28inde 3 ayi dolduracagiz.
kanguru 1 yaşına kadar zararlı diye duymuştum ama yanlış bilgi mi acaba ?Canim kanguru aldin mi bende bundan almayi düşünüyorum da memnun musun diye sorucaktim.
Kizlar benim bebegm 2 saatte bir emer o da 5 dakka 5 dakkayi gecmez hemen memeyi birakir tekrar 2 saat sonra hatta bazen 3 saat bile emmek istemiyo memede sakinleşmez asla kucakta uyumaz ya ayakta sallayark yada pusette sallayarak uyur boyle 5 dkk emip doymasi beni cok şaşirtiyo ya
Evet cnm tüketiyorum artık ve kolayladık bizde inşallah...Canım kuru kayısı tüket benim kızım 5 gün Kakasını yapamamıştı kuru kayısı yedim ertesi gün yaptı.hala tüketiyorum gün aşırı Kakasını yapıyor
Bebeği kusan anneler. Gazını nasıl çıkarıyorsunuz. Benim bebeğim sabahtan öğleye kadar çok emmek istiyor, hızla emince hava yutuyor sonrada gazını çıkartmak isterken iki pıtda kusuyor. Kusma sonrası yine meme istiyor, zaptedemiyorum.
emzik vermemeye calısıyoum hala ... canım benımıkıde 10 dk uyuyor bazen derın uyumuyor bazen hıc dalmıyorrr o da ayrıCanım emzik almıyor mu? Ben karnı toksa yani memeyi artık ya cekmıyorsa ya cok yavas cekıyorsa yada yalayıp bırakıyorsa hemen memeden cekip omzuma alıyorum emziğini verip sırtını sıvazlıyor popoyu pıspıslıyorum emzikle uykuya dalıyor gazı cıktıysa. Uykuya dalması konusunda sıkıntım yok bu sayede ancak benım olayım da uyku süresi cok az 10dk sonra bi uyanıyor 10saat uyumus gibi
ben de emzık vermemekte dırenıuorumm halaBen de bazen emzik mi versem acaba diye düşünmüyor değilim ama bebeğimi kandırmak gibi geliyor veremiyorum. Bir de 2 günlükken vermiştim 1 ay meme reddi yaşamıştık ondan da korkuyorum.
Kocan da haksız sayılmaz aslında meme en iyi sakinleştirici :) başka türlü susmuyorlar ki minikler. Ama bizler için çok yorucu olduğu kesin. 3 ayın sonunda geçer diye düşünüyorum inşallah.
ıraklı çorap mı ...hımmmNerden aldınız ? Ben de almak istiyorum
Canim kanguru aldin mi bende bundan almayi düşünüyorum da memnun musun diye sorucaktim.
iberonun alternatıflerı nneler canım ?Gecmis olsun. Oncelikle sık sık Tomrisin dedigi gibi gak dese meme guk dese meme ver. Cogu doktor sutun yediklerimizle degil bebegin emme sıklıgiyla arttigini soyler. Ten temasi esnasinda emzirmeyi dene emzirirken bebegine odaklan ve olumlu seyler dusun. Mamayi illa vereceksen kesinlikle biberonla degil diger alternatif yontemlerle ver.
Insallah hersey yoluna girer canin
canım bu dediğim markanın yenidoğan aparatı var. o yüzden oluyormuş ama yinede merak ettim nasıl kullanımıkanguru 1 yaşına kadar zararlı diye duymuştum ama yanlış bilgi mi acaba ?
Badem yağından olduğu için sürebilirsin. Ben zeytinyağı kullanıyorum her bez değiştikten sonra hiç pişik olmuyor. Poğosuna sür canım ama burada genelde böyle kızarıklıkta , elini yüzünü çizmede filan kullanılıyoroylemıı cok ıyı, poposuna surmemde bı sıkıntı var mı ?
passionete
evet oyle, emzırıken yutkundugu ıcın acılıyo ama sonra yıne aynı
Doğum kilosuna göre yapıldı canımBişe sorucam size ya sizin bebişlerin bi aylık kontrolde hastane çıkış kilosuna göre mi yoksa doğduğu kiloya göre mi hesaplama yapıldı
Şu bıyığa bende vakit bulamıyor um ne olacak bilmiyomÇok güldüm :) benim de saçlarım belime kadar uzadı. Kaşlarım bıyıklarım çok fena :) aldırınca bebeğim de beni tanıyamayacak galiba
Kızlar yardım lütfen
2,5 aylık oğlum var ve benim yaklaşık bir haftadır çok ciddi agrilar çektiğim bir rahatsızlığım var. Bu rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanmam gerekti ancak ilaca başladığım gibi bebeğim ishal oldu ve ilacı bırakmak zorunda kaldım. Zaten suan kendi agrilarim hiç umrumda değil onemli olan oğlumun iyileşmesi. Bu agrilar başladığından beri sanki sutum azaldı sütümü artırmak icin ne yapabilirim suan anne sütüne çok ihtiyacı var hem ishal hemde mama ilk kez vermeye çalıştığım icin reddediyor. Yardım edin lütfen çok zor durumdayım.....
Benim kaşlar fena...yuz ifademi degistiriyor yemin ederim aynalara küstüm.saclarim ayri bir goruntu kirliligi...bebegimle dogru duzgun fotom yokŞu bıyığa bende vakit bulamıyor um ne olacak bilmiyom
Bugün geldi kalitesi gayet iyi çok beğendim baykuşlu olanı aldım kesinlikle tavsiye ederim :)Canim kanguru aldin mi bende bundan almayi düşünüyorum da memnun musun diye sorucaktim.
Benim kaşlar fena...yuz ifademi degistiriyor yemin ederim aynalara küstüm.saclarim ayri bir goruntu kirliligi...bebegimle dogru duzgun fotom yok
Biz kaç kiloyuz bilemiyorum 71 günlükler 6300 du ama benim oğlumun boyu biraz kısa geliyor bana o yüzden kullanamadım 85 günlük olduk biz takmadım. Bacaklarini ayırıp durmadı için de ama kaliteli kullanışlı kolay takılıyor ben çok beğendim iyi ki aldım basit bişey değil bide saolsunlar çok ilgileniyorlar herşeyi sorabilirsiniz watsaptanervanazlim bende merak ediyorum cnm baktim ama kararsiz kaldim 7 kilo olduk bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?