2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayyy 9. Haftanin basi bile cok uzun
Biz gaz icin colinox kullaniyoruz memnunum. Yeni kullandigin damla hangisi ?

Mini Tummys tamamen bitkisel hem gaz hem bağışıklık sistemini güçlendiriciymiş.Çok memnun kaldık kızımla
O haftalarda kakasını kendisi yapamıyordu ben yaptırıyordum artık mecburen.Simdi 2 güne birde olsa kendisi yapıyor hemde ağlamadan çok şükür. Kakanın kıvamını görünce neden ağladığını anlayabiliyorsun zaten sancıyla yapıyordu minnoşum.

Son düzenleme:
Sağol canim teşekkür ederim. Facebook tan bakayım hemen. Ben sık sık emzirmeye çalışıyorum zaten ama isterse alıyor istemezse almıyor memeyi

Gecmis olsun. Oncelikle sık sık Tomrisin dedigi gibi gak dese meme guk dese meme ver. Cogu doktor sutun yediklerimizle degil bebegin emme sıklıgiyla arttigini soyler. Ten temasi esnasinda emzirmeyi dene emzirirken bebegine odaklan ve olumlu seyler dusun. Mamayi illa vereceksen kesinlikle biberonla degil diger alternatif yontemlerle ver.
Insallah hersey yoluna girer canin

Çok sağol canim irmik çok severim deneyeyim hemen

İshalinin geçmesi icin ishal mamasi verdi doktorumuz. Oğlum içmek istemiyor ama ishalin geçmesi icin içmesi şartmış öyle dedi doktorumuz mecbur vereceğim yanı mamayi ishali geçene kadar.

Dün 2. Ay asisi olduk kizim baygin baygin yatıyor emmek de ağzından istemiyor sizde bu tarz seyler yasadiniz mi?

İshalinin geçmesi icin ishal mamasi verdi doktorumuz. Oğlum içmek istemiyor ama ishalin geçmesi icin içmesi şartmış öyle dedi doktorumuz mecbur vereceğim yanı mamayi ishali geçene kadar.
Ilginc, mama yokken bebeklerin ishali nasil geciyormus eskiden. Baska bi doktora daha sorsaydin keske. Instgramda bir doktor var takip ediyorum postlarinin altina yazilan sorulara ve ozelden mesajlara aninda dönüyor. Doc.dr.aydinerdemir
Bi sor istersen

Aliexpress in sitesinden mi siparis veriyorsun canim. Ben hic ordan alisveris yapmadim gelmesi uzun suruyor mu?

Kizlar benim bebegm 2 saatte bir emer o da 5 dakka 5 dakkayi gecmez hemen memeyi birakir tekrar 2 saat sonra hatta bazen 3 saat bile emmek istemiyo memede sakinleşmez asla kucakta uyumaz ya ayakta sallayark yada pusette sallayarak uyur boyle 5 dkk emip doymasi beni cok şaşirtiyo ya

Benim kizimda öyle çok uzun emmiyor cnm.
Sütün akış hızı ve bebeğinin çekmesiyle alakalı olabiliyormuş yani dr.muz öyle dedi bize.

Haklısın aslında canim ama insan bebegi hasta olunca çok sağlıklı düşünemiyor sorayım bi bakalım ne diyecek

Kızlar aliexpresten aldığım oyuncakların bir tanesi hala gelmedi büyük bi tavşan uzunca belki görmüşsünüzdür başına böyle bişi gelen var mı ne yapmalıyım

Bebeği kusan anneler. Gazını nasıl çıkarıyorsunuz. Benim bebeğim sabahtan öğleye kadar çok emmek istiyor, hızla emince hava yutuyor sonrada gazını çıkartmak isterken iki pıtda kusuyor. Kusma sonrası yine meme istiyor, zaptedemiyorum.

Canim. Bi yerde okumuştum dik emzirirsen midedeki hava yukarda kaliyormus gaz kolay cikiyormus bir dene istersen

Sende biliyorsundur ama bebeği biraz eğimli tutmaya çalış emzirirken,gazını çıkartırkende sol tarafından yukarıya doğru ovalama şeklinde hareket yap yumuşak bir şekilde daha kolay ve kusmadan gaz çıkabiliyor böylece..
Kolay gelsin..

Canim kanguru aldin mi bende bundan almayi düşünüyorum da memnun musun diye sorucaktim.

Canım kuru kayısı tüket benim kızım 5 gün Kakasını yapamamıştı kuru kayısı yedim ertesi gün yaptı.hala tüketiyorum gün aşırı Kakasını yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…