- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.241
Ayyy 9. Haftanin basi bile cok uzunHayır cnm bizde 9. Haftaya girdiğimizde tak diye bitti
Yani yine gaz sorununuz uyku sorununuz var ama o haftalar gibi değil çok şükür. Bölük bölük uyuyoruz gaz için uğraşıyoruz.
Biz sab damlayı bıraktık dr.umuz dedi bir müddet sonra kakasını yapmada zorlanır ve kıvamı değişir dedi ve gerçekten öyle oldu.
Başka damla kullanıyorum ve kakası artık normal kendisi yapabiliyor ve artık kıvamı normale döndü çok şükür.
Sağol canim teşekkür ederim. Facebook tan bakayım hemen. Ben sık sık emzirmeye çalışıyorum zaten ama isterse alıyor istemezse almıyor memeyiÇok geçmiş dlsun canım herkezde farklı şeyler süt yapıyor. Öncelikle sık emzir istesede istemesede bol su bulgur boza galactago diye damla var hatta Facebook'tan ulaşınca kargo karşılığı ücretsiz numune gönderiyor. Ve sütüm az yetmiyor deme olumsuz olumlama yapma bol sütlü günler
Gecmis olsun. Oncelikle sık sık Tomrisin dedigi gibi gak dese meme guk dese meme ver. Cogu doktor sutun yediklerimizle degil bebegin emme sıklıgiyla arttigini soyler. Ten temasi esnasinda emzirmeyi dene emzirirken bebegine odaklan ve olumlu seyler dusun. Mamayi illa vereceksen kesinlikle biberonla degil diger alternatif yontemlerle ver.Kızlar yardım lütfen
2,5 aylık oğlum var ve benim yaklaşık bir haftadır çok ciddi agrilar çektiğim bir rahatsızlığım var. Bu rahatsızlıktan dolayı ilaç kullanmam gerekti ancak ilaca başladığım gibi bebeğim ishal oldu ve ilacı bırakmak zorunda kaldım. Zaten suan kendi agrilarim hiç umrumda değil onemli olan oğlumun iyileşmesi. Bu agrilar başladığından beri sanki sutum azaldı sütümü artırmak icin ne yapabilirim suan anne sütüne çok ihtiyacı var hem ishal hemde mama ilk kez vermeye çalıştığım icin reddediyor. Yardım edin lütfen çok zor durumdayım.....
Çok sağol canim irmik çok severim deneyeyim hemenCnm irmik kaliteli ve güzel süt yapar.Tecrübeliyim inanki çok güzel süt yapıyor.
Tatlısını yapmayı dene,ayva kompostosu hem yapımı kolay hem bol bol tüketebilirsin birde bulgur ama oda gaz yapıyor ...
Geçmiş olsun cnm..
İshalinin geçmesi icin ishal mamasi verdi doktorumuz. Oğlum içmek istemiyor ama ishalin geçmesi icin içmesi şartmış öyle dedi doktorumuz mecbur vereceğim yanı mamayi ishali geçene kadar.Gecmis olsun. Oncelikle sık sık Tomrisin dedigi gibi gak dese meme guk dese meme ver. Cogu doktor sutun yediklerimizle degil bebegin emme sıklıgiyla arttigini soyler. Ten temasi esnasinda emzirmeyi dene emzirirken bebegine odaklan ve olumlu seyler dusun. Mamayi illa vereceksen kesinlikle biberonla degil diger alternatif yontemlerle ver.
Insallah hersey yoluna girer canin
Arkadaslarin dediği gibi herkeste farklı şeyler süt yapıyor.Sık sık emzir,ve sakın stres yapma çok etkiliyor sütü.Çok sağol canim irmik çok severim deneyeyim hemen
Ilginc, mama yokken bebeklerin ishali nasil geciyormus eskiden. Baska bi doktora daha sorsaydin keske. Instgramda bir doktor var takip ediyorum postlarinin altina yazilan sorulara ve ozelden mesajlara aninda dönüyor. Doc.dr.aydinerdemirİshalinin geçmesi icin ishal mamasi verdi doktorumuz. Oğlum içmek istemiyor ama ishalin geçmesi icin içmesi şartmış öyle dedi doktorumuz mecbur vereceğim yanı mamayi ishali geçene kadar.
Aliexpress in sitesinden mi siparis veriyorsun canim. Ben hic ordan alisveris yapmadim gelmesi uzun suruyor mu?Kızlar belki takip edeniniz vardır instagramda bebekler için kıyafetler satan sayfalar var. O sayfalarda satılan ürünlerin hemen hepsi aliexpress ten temin ediliyor ve 3 katı fiyatına satılıyor. Ben deneme amaçlı bir iki kıyafet aldım çok güzeller. İnstagramda 70-80 tl ye satılan kıyafeti 6-7 dolara alıyorum. Bakmanızı tavsiye ederim. Türkiye de bulunmayan çok tarz Bebek kıyafetleri var.
Benim kizimda öyle çok uzun emmiyor cnm.Kizlar benim bebegm 2 saatte bir emer o da 5 dakka 5 dakkayi gecmez hemen memeyi birakir tekrar 2 saat sonra hatta bazen 3 saat bile emmek istemiyo memede sakinleşmez asla kucakta uyumaz ya ayakta sallayark yada pusette sallayarak uyur boyle 5 dkk emip doymasi beni cok şaşirtiyo ya
Haklısın aslında canim ama insan bebegi hasta olunca çok sağlıklı düşünemiyor sorayım bi bakalım ne diyecekIlginc, mama yokken bebeklerin ishali nasil geciyormus eskiden. Baska bi doktora daha sorsaydin keske. Instgramda bir doktor var takip ediyorum postlarinin altina yazilan sorulara ve ozelden mesajlara aninda dönüyor. Doc.dr.aydinerdemir
Bi sor istersen
Canim. Bi yerde okumuştum dik emzirirsen midedeki hava yukarda kaliyormus gaz kolay cikiyormus bir dene istersenBebeği kusan anneler. Gazını nasıl çıkarıyorsunuz. Benim bebeğim sabahtan öğleye kadar çok emmek istiyor, hızla emince hava yutuyor sonrada gazını çıkartmak isterken iki pıtda kusuyor. Kusma sonrası yine meme istiyor, zaptedemiyorum.
Sende biliyorsundur ama bebeği biraz eğimli tutmaya çalış emzirirken,gazını çıkartırkende sol tarafından yukarıya doğru ovalama şeklinde hareket yap yumuşak bir şekilde daha kolay ve kusmadan gaz çıkabiliyor böylece..Bebeği kusan anneler. Gazını nasıl çıkarıyorsunuz. Benim bebeğim sabahtan öğleye kadar çok emmek istiyor, hızla emince hava yutuyor sonrada gazını çıkartmak isterken iki pıtda kusuyor. Kusma sonrası yine meme istiyor, zaptedemiyorum.
Canim kanguru aldin mi bende bundan almayi düşünüyorum da memnun musun diye sorucaktim.Kızlar 3. Ayı bitiren bebekler kanguru kullanabilir mi solomombaby alacağım 7 kilo üzeri 3 ay yazıyor oğlum da 71 günlükken 6300 gelmişti 3. Ay kontrolde 7 kiloyu geçmiş olur diye düşünüyorum kullanabilirim demi
Canım kuru kayısı tüket benim kızım 5 gün Kakasını yapamamıştı kuru kayısı yedim ertesi gün yaptı.hala tüketiyorum gün aşırı Kakasını yapıyorMini Tummys tamamen bitkisel hem gaz hem bağışıklık sistemini güçlendiriciymiş.Çok memnun kaldık kızımla
O haftalarda kakasını kendisi yapamıyordu ben yaptırıyordum artık mecburen.Simdi 2 güne birde olsa kendisi yapıyor hemde ağlamadan çok şükür. Kakanın kıvamını görünce neden ağladığını anlayabiliyorsun zaten sancıyla yapıyordu minnoşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?