2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
En bastan beri takip ediyorum kartali ve annesini. Bir de benim oglum da kalp hastasi olunca cok etkileniyorum ama o kadın bana da guc verdi. Hep onu düşündüm üzüldüğüm anlarda. Allahim onu ve tum yavrulari ailesine bagislasin cok zor gercekten. Keske turkiyede de organ bağışı olsa da aileler gurbet ellerde sifa aramasa.

Surekli emzirmenin bizi nasil bir posikolojiye soktugunu bilmiyorlar anlamiyorlar cnm o yuzden knuoraya gelince emzirmek istemiyiruz saniyorlar bn soyle yapiyorum tabi mamada verdigim.ivin sizde sut sagarak yapabilrsiniz mesela emzirdim doyurdum sen annenle ilgilen bebekle acikirsa mama ver bn disari cikicamm herdefasinda bi soka girioo saniyoki bi cikicam saatlerce o bakcak ama en fazla iki saat oyalanip donuyorum gene emziriyoruz diye mahkum deiliz valla cocuk agliomu kucaginda tutar oylar yapcak bisey yok ki hergunde dil haftada bir ciksakta yetiyor insan ferahliyor

Dun aksam bizde cok kavga ettik esimle. Normalde anlaşan bir ciftiz esim de sakin mizaçlı. Bizimki durmadan hastaneye gitnek zorunda karaciger enzimleri yukseldi ameliyat sonrasi. Zaten normal takiplerimiz de var. Surekli annem babamla hastanedeyim. Esim ozel sektörde izin alamıyor. Ama o kadar yiprandim ki artik yogun bakim ameliyat hepsi sanki benim omzumdaydi. Dun bir randevu alsana dedim. Doktorlarinin ismini soruyor saati soruyor. Dedim artik bu kadari fazla. O da hakli olarak izin alsam para kesiliyor diyor. Alma diyorsun diyor. Senle gelemeyince de tavir yapiyorsun diyor. Bir yandan maddi olarak bir yandan psikolojik olarak yorulduk. Baya atıştık dun qma simdi baktigimda elinden gelen bisey yok farkindayim. Geldiginde hemen çocuğu alıyor bakmaya calisiyor. Gece uyuyor diye bu sefer sinirim bozuluyor. Dun bana bide senin psikolojin bozulmus dedi ona kırıldım. Anlatirken bile nasil boluk pörçük anlattim ama kafam da boyle. Lohusa depresyonu bu sanirim

Benim de diyetisyene gitmem şart 26 yaşındayım ama en az 30 gösteriyorum çok mutsuzum cok

Cok gecmia olsun cnm insllah inmemistir cigerlerine evwt bebeklwr hastalanma keske

Benim de diyetisyene gitmem şart 26 yaşındayım ama en az 30 gösteriyorum çok mutsuzum cok

Kilo insana yasta ekliyo evet moralde alt ust oluo insan saldikca saliyo ama biyerden baslamak lazm diyetisyene gidemesende eger kndine guveniyirsan evde yap once sekeri ekmegi ve gece yemegini kess hemen fark edicektir once bnlari yokliguna alis sonra yagli yemegi kesersin pilavi makrnayi kesersin olur biter sana diyett

Kimseyi kafana takma dicem yinede üzüleceksin tabi..Ama bu zamanlar geri gelmeyecek tecrübeliyim evet 3. Çocuğum ama hepsinin anları farklı..
Sen kafana taksanda kimse anlamayacak seni yine yıpranan sen olacaksın,bebeğinede yansıyacak..O yüzden olabildiğince duyma derim tadını çıkar Mina nın agularıyla mutlu ol hasta olacaklar tabiki ama geçecek..
Rabbim büyük dert vermesin..
Benim eşim neredeyse evde yok inşaat sektöründe kendi işimizi yapıyoruz bu yüzden çok yoğun 3 kızımla da ben ilgileniyorum bu aralar ama tadını çıkarmaya çalışıyorum boncuklarimla

Balgam için bir önerin olacak tabi uygularsan..Çörekotu ve çok az karabiberi ılıttığın zeytinyağıyla önce göğsüne sür temiz bir bezle kapat,bir kaç saat sonra onu silip sırtına aynısını uygula çok faydasını göreceksin.
Sürekli yaptığım ve faydasını fazlasıyla gördüğüm bir uygulama ilaç vermekten daha iyi bence tabiki..
Minaya geçmiş olsun

Sizdede varmi uyku sorunu bizimki hic uyunuyr gubduz gece toplasan 78 saat anca

Gunde toplan kac saat uyuyor bizdede fana uyki soruni var

Çok geçmiş olsun ..Aslinda burnunun akması akmamasından iyidir cnm endişe etme..
Sen güçlü olmalısın onlar herşeyi hissediyor annesi..
Kolaylıklar diliyorum..

Cnm sen bizden daha çok zorluklar yaşadın yaşıyorsunda.. Ama gerçekten çok güçlü bir kadınmışsınki böyle güçlü bir anne oldun
Bunlar geçecek lohusalık,uykusuzluk,emzirme..
Hepsi bize birer anı olarak kalıcak inşallah..

Kızlar ben doğum fotoğrafçısı ile anlaşacaktım ama dr.um (3 kızımıda kucağıma o verdi)telefonumu doğuma girerken doğumhanede bulunacaklardan birine verebileceğimi söyledi okadar mutlu oldum ki.Ve birbirinden güzel resimler çekmiş sağolsun benim anestezi verilmeden masada ,sonra çıkarıldığı an,dr.mun Afra yı ilk totosuna pışpışladıgı silinmeden önceki hallerine kadar çekmişHatta doğum saatini oradaki dijital saatten resimlemiş .Allahim bebişlerimiz bence ilk travmayı dışarı ilk çıkarıldiklarında yaşıyor resmenilk çıkarıldığı zaman şekilleri okadar farklıki şimdi bakıyorum Rabbime şükrediyorum..

bende bugün daha bi kere verdim canım cuma günü tartılmaya götürcem be hafta mamasız aldığı kiloya bakıcam

Sen kimseye kulak asma emzirmeye devam et bence. Banada hastaneden çıkarken direk mama almamı söyledi çocuk doktoru neymiş kilosu çok dusukmus mama takviyesi olmadan olmazmış almadım mama benim sütüm var emzircem dedim. İlk ay kontrolüne mama vermeden gittik doktor az kilo almış mama ver dedi Doğum kilosu 2700 hastane çıkışı 2440 ilk ay kilosu 3500tu. Yine bu doktoru da dinlemedim emzirdim sürekli 2. Ay çok güzel kilo aldı. Ancak bu ay hem ben hastayım hemde bebeğim o yüzden kilo alımı baya yavaşladı sanki sürekli emzirmeye çalışıyorum neyse çok uzattım sanırım demem o ki kimseyi dinleme kendine ve sütüne inan bol bol emzir eğer kilo alıyorsa gerisini bosver canim

Çok doğru yapıyorsun. Anlamıyorlarsa Dinleme onları, duymazdan gel.

Bana sakinleştirici verdiler bebeği aldıktan sonra, pek bişey hatırlamıyorum ameliyathanede. Bebeği gösterdiler sadece kafasını hatırlıyorum Şimdi doğum fotoğraflarına bakıyorum da o sırada ağzından kanlı tükürük akmış. Farketseymişim o an şok olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…