2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim de hasta bakıcı fotoları çekti o kadar güzel fotolar çekmiş ki profesyonel gibi iyi ki Doğum fotoğrafçısı tutmamışız

Bizim de hasta bakıcı fotoları çekti o kadar güzel fotolar çekmiş ki profesyonel gibi iyi ki Doğum fotoğrafçısı tutmamışız
Biz tuttuk ve pisman olduk. Hastane ile ortak calisan bi fotgrafciydi onun disinda kimseyle anlasamiyorsun. Cekimler berbat olmus ayni anda arkadaslarim da odada cekim yapmislardi onlarinki fotografcininkinden daha profesyonel olmus. Dogum anini da bi hemsire esimin telefonuyla video cekti onu cok begendim:)

Modeli tekrar paylaşabilir misin? Ve kanguruya takması kolay mı?ben sling kullanıyorum eşim kanguru almak istiyor o taşıyacakmış :)
Canım ben burda model paylaşamıyorum ama solomombaby nin sitesinde var hepsi ben neşeli baykuşlar ı aldım bel kısmını kendine gore ayarladiktan sonra çok rahat kullanımı var ben zorlanmadım hiç takmada

Değilmi ya anne karnından sıcacık yuvasından buz gibi ameliyathaneye çıkmak...resmen travma..
Bende dr.mun Afra 'yı elinde ters çevrilmiş bacaklarından tutarken ,buruşmuş kanlı vücudunu gördüğümde bir garip olmuştum..

Benim bebeğim açlıktan değil kesinlikle alışkanlıktan istiyor mama o yüzden kademeli olarak günde bir 60 cc ye kadar düşürdüm. Tamamen kescem inşallah. Ilerde meme reddi olur diye çok korkuyorum

Kızlar burada bir arkadaşın bebeği salyalı kusmuştu. Doktora gitti mi acaba kararsızdı. İki gündür Güneşte de var. Kakası da öyle. Geniz akıntısı var. Onun dışında bir şey yok şu anda. Götürsem mi doktora ben de kararsız kaldım. Hastaneler de hastalık kaynıyor

Canım sakin ol. Bu duruma birazda biz getiriyoruz. Eşlerimize güvenmiyoruz. Bebeği bulduğun her fırsatta eşine vermeye çalış. Zorluğunu görsün hemde alışsın. BaZen ben emzirirp altıno değiştirip eşime veriyorum yarım saat çıkıp markete gidiyorum. Banyoda ona aktif rol veriyorum. Koz olmasaydı altını daha çok eşime değiştittirirdim. Haftada bir kez arkadaşlarıyla çıkmasına bir şey demiyorum ama mutlaka fırsat yaratıp berberde çıkıyğruz .arkadaşları eşliyse , erkek erkeğe planlarını eşli plana çeviriyorum.
İşten geldiğinde muhakkak en az bir saat eşime veriyorum kızın seni özlemiş ay da çamaşır katlamam lazım. Ve bir günü kızla ne yağtıysam muhakkak özetliyorum . Sen anlatırken ben yoruldum diyor.
Biz kadınlar bebek doğar doğmaz kaplan gibi anne kesiliypruz.9 ay birlikte yaşamanın bir getirisi sanırım .ama erkekler bebek doğar doğmaz aaa ne güzel bebek diyecek bir kıvamda oluyorlar. BABALIK maalesef öğrenilmesi gereken bir şey ve bizlerde eşlerimize yardım etmeliyiz bu konuda... yoksa gün geçtikçe daha çok yıpranır ve eşimize kin dolarız . Bana bu tavsiyeleri bi abla vermişti. Allh razı olsun bende çok işe yaradı. Eşim şuan bebek bakmanın dışarda çalışmaktan daha zor olduğunu biliyor ve banada ona göre davranıyor.brde emzirme konusunda ben çok rahatlarım . Kadınların yanında bile emzirmem mememi çıkarmma derken her yerde br şekilde emzirebilen bir varlığa dönüştüm:))) uygun kıyafet atkı (benim için başörtü) tamamsa her yerde emzirilebilir. Geçenlerde kızım durmayınca marketin ortasında bir reyona oturdum ve emzirdim. Vs vs :)
NaciZane yazmak istedim

Canım kesinlikle doğrusun. Sen inatla aşkla sevgiyle emZirmeye devam et. Bence kayınvalidene ve annene durumu çaktırma mamayı azalttığını söyleme. Sütün artacaktır. Birde sok emzirmek uzun emZirmekten daha çok memeye süt üret mesajı gönderiyor.ki birde bebeklerin her ağlaması açlıktan değil. Kızım yarım saat emdikten beş dakika sonra ağlayabiliyor.bazen kucak için. Bazen sebepsiz.türlü türlü.

Babamız konusunda çok şanslıyım o olmasa ne yapardım bilmiyorum işten gelir gelmez alır ilgilenir emzirirken arkama yastık koyar masaj yapar geceleri de aynı şekilde... mesela efe gece 3 de uyandı 4 e kadar ben oyaladim 5 de o uyandı 6 ya kadar oyalayıp sonra ben kalkıp emzirip uyuttum sabah 7 de de işe gitti... banyosunu hazırlar birlikte yıkarız beni bırakıp hiç bi yere gitmez emzirme önlüğü çok işime yarıyor bu konuda. Eşimin bi hali saha maçı vardı ona da gitmiyordu istemiyorum artık diye bir gün arkadaşı geldi oturmaya baktım eşim beni yalnız bırakmamak için gitmiyormus bende hafta da bir değil mi git dedim ona bile ne kadar seviniyor. Eşimden allah bin kere razı olsun kendisine de söylüyorum bunu... efe ağlama krizine girdiğinde nöbetten çıkıp geldi susturup uyutup tekrar nöbete gittiği oldu.

Hic modunuzu dusurmeyin.pes etmeyin.max bir kac gun aglar.sut artirici seyler tuketin.humana nin caylarini alin havuc yiyin yulaf dereotu tuketin.vazgecmeyin.

İşte bu yüZden babaya güvenip cocugu bırakıp uyuyamıyorum hep bi gözüm üstünde olacak biseyleri hep yanlıs yapıyorlar hala ve kırk kere soylenmiş şeyler bunlar. Bi de tartısınca ben ne yapabilirim meme veremem ya cocuga diyor benımkı de ne alakaysa emsiriyoruz diye sanki babamınızın evinden ceyiz ile getirdik bu cocugu da kenara cekileyim ben hayatıma bakayım moduna girmeye calısıyorlar. Ilk zamanlar korkudan cekiniyordu bence simdi hersey üstüne kalır diye cekiniyor

Biz de anlasmadik dogum fotografcisiyla.eşim kafasinda aksiyon kamerasiyla girdi doguma.izleyip izleyip agliyorum ilk ciktigi hali gorunce.hakkatsn yaradana bin sukur

Canım sonra ki mesajını okuyunca anladım seni

:)))

valla ebeveynliğin %80i annede bunu gördüm. Sürekli bi isteğin varmı die soruyo ama diğer halleri de sinir bozucu. Çok sıkılıyomus bisi yapamıomus. Sonra aklı basına gelnce üzülüo ama caktırmıo.. Cerdil cnm cok sagol hemen deniycem uyansn. Çörekotunu ezeyimmi ?

benm foto çekmemis esim videoya alms kısack cok kızdm tüm dogmda yanmdaydı

Evet cnn çörekotunu ezeceksin karabiber ve zeytinyağı ile karıştır krem gibi sür 2 saat kalsın en az,sonra onu silip sırtına süreceksin.
Aynı anda iki taraf olmamalı inan faydasını göreceksin balgam atması kolaylaşacak veya Allah korusun öksürmeye başlamadan bitecek..

Bizler birden bire çok büyük bir değişim içine girdik, çalışırken evde çocuk bakmaya başladık. Elimizde minicik yavrularımız var bize muhtaç. Eşlerimizden normalde olduğundan daha fazla anlayış bekliyoruz. Sinirlerimiz zaten gergin. Bir de eşler anlayışlı olmak yerine tartışmaya girince iyice sinirlerimiz bozuluyor. Ben 3 gündür yalnızım evde ve psikolojim bozuldu daha şimdiden. Bugün 5 saat ağladı kızım ben de onunla ağladım artık elimden bir şey gelmedi. Sürekli emzirdim meme uçlarım yara oldu.

Valla ben şu "babalık sonradan öğrenilir" lafının sorumluluktan kaçan erkeklerin uydurması olduğunu düşünüyorum. Bütün hamilelik boyunca eşine destek olan,heyecanlanan, bişeyler öğrenmeye çalışan erkekler nasıl babalığı öğreniyor? Neden sorumluluk almıyorsun deyince de ee ben öğrenemedim. Bi zahmet 9 ayda öğrenseydin

Canım bazen bu lafın icabında kafalarını Duvara vura vura bizim öğretmemiz gerekiyor... yani içlerindekini çıkarmalarına yardım etmek için...

Canım bazen bu lafın icabında kafalarını Duvara vura vura bizim öğretmemiz gerekiyor... yani içlerindekini çıkarmalarına yardım etmek için...
Aynen öyle. Doğuma bir hafta kala eşim hala ben baba olmaya hazır değildim, yok şunu yapmam falan diyordu. Baya sert tartıştık. Artık kendini hazırla, ya da ben tek başıma büyütürüm bebeğimi dedim. Doğumun olduğu gün hastanede bile yapmam dediklerini yapmaya başladı, emzirmede yardımcı oldu. O sırada arkadaşı telefonda napıyorsun dedi, iyi bebek emziriyorum dedi hatta şaşkın Ondan sonra da hep yardımcı oldu. Yani 1 hafta yetti babalığı öğrenmeye

Benimkide boyleydi aynisinin tipkisi ilk cocukta bunda ne olduysaa ohh bi saldi gene hakkini yemiyeyim arada yapio ama aradaa eskisi gibi deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…