2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Valla simdi esimi degerlendiriyorum hic beklemedigim kadar destekti hamileligimde.zaten tup bebek tedavisi gordum.tedavi suresinde hicbiseyimi eksik etmez en iyi doktorlara gotururdu ama sanirim o da strese girerdi incir cekirdegini doldurmayacak sebepten canimi sıkardi.e hassas donemler ben de cirlardim.hamilelikte de benim sectigim doktora gittik istedigim hastanede dogum yaptim hamdolsun ve allah razi olsun benim de bebegin de biseyimiz eksik degil.bebegi beraber yikariz.1 ay oncesine kadar gunde 2 3 defa mama verirdik biberonu yikar sterilize ederdi vs.yani nankorluk de etmek istemiyorum ama telefonumu elime aldim mi adam sinirleniyor.evde yalnizim.ailemiz 8akrabamiz yok etrafimizda.annem 20 gun kaldi gitti dogumda.ve ben en son rota ve verem asisi oldugumuz gun ciktim disari 9 kasimda.tam 13 gun bitmis balkona bile cikmadim. Benim psikolojim ne kadar saglam olabilir.elimde bebek araliksiz emiyor.emzik almiyor.banyo yapmak luks.yemek yapmak yemek ayri bir olay.bir annemi aricam cocuk kucaginda arama diyor.telefon zarar verirmis bebege.telefonu da elime almazsam ben kafayi yerim.abuk subuk sebepler insani daha cok yipratiyor.bebekle cok ilgili sutu olsa emzirecek o derece..surekli beni bir denetleme halinde...herseyin fazlasi zarar ozetle dicem ama uzun yazmisim kusura bakmayin

Benim bebeğim açlıktan değil kesinlikle alışkanlıktan istiyor mama o yüzden kademeli olarak günde bir 60 cc ye kadar düşürdüm. Tamamen kescem inşallah. Ilerde meme reddi olur diye çok korkuyorum
Canim meme reddi mi bilmiyorum ama ona benzer bir durum yasıyorum sanki suan bende. Mama falan vermiyorum bitek emzik emiyor ondan mi oldu bilmiyorum ama emzirmekte çok zorlanıyorum memeye gelince ağlıyor. Birde tek göğüs emiyor göğüslerimin arasında çok fark oldu nasıl düzelecek bu durumlar tam bilmiyorum ama düzeltmek icin elimden geleni yapıyorum. O yüzden bu tarz durumlar olmadan önlem almaya calisman güzel bi durum

Canım bir nevi meme reddi denilebilir. Tam bilmiyorum ama okuduğum örneklere benZiyor. Emmediği göğsünü öbür göğsün gibi vermeye çalış. Mesela sol göğsünü emmiyorsa sol kolunun altına al oradan emzir. Sağ zannedecektir. Birde emmediği göğsünde bir gariplik yok değil mi? Bi meme muayenesi yapmanı tavsiye ederim. Korkutmak istemiyorum ama bir arkadaşımın bir göğsünde tümör varmış süt kanallarını tıkadığı için bebeği o göğsünden emmiyor...
Meme reddinde ilk olarak bütün emzik biberon meme başı ucu ne barsa hepsini bıraktırıyorlar ama dediğim gibi çok bilgim yok
Facebook’ta emzirme sanatı grubu var . Oraya katılıp durumunu anlatırsan adöinler yardımcı olacaklardır.

Benim eşim de çok yardımcı oluyor.sağolsın o olmasa çok zorlanırdım bunalıma girerdim herhalde.bi sosyalliği BJK maçına gider.maç dönüşü ben kızımızı uyutamadıysam o alır uyutur.her gece o uyutur ben dinleneyim diye.bana söylenir dışarı çıkın temiz hava alın akrabalara git komşulara git evde bunalma der hep.haftasonu beni zorla dışarı çıkartır ve bana hep der bebekle yaşamaya adapte olacağız, gezmeyi alışverişi herşeyi onunla yapmayı öğreneceğiz der.

Eveett an itibari ile gece mesaimiz başlamıştırBakalim bu gece saat kaçta uyuyacağız minnoşumla.Şu gece uykularını bir öne çekemedim Sabah diğer kızlarımı okula kaldırmak için kurduğum saati bazen duymuyorum okadar yaniNeyseki eşim işe giderken bırakıyor kızları okula oda kalkmış oluyor en azından.
Hadi bize iyi ninni söylemeler

cnm Allah yardımcın olsn ben de emziriyorum şuan :)

cnm Allah yardımcın olsn ben de emziriyorum şuan :)
Emzir,gazını al,ayağında salla nihayet uyuşun...sonra hooop yerine koyarken uyansın prenses
Sonra aynı işlemler tekrardan başlasın
Afra Berin'i uyutma seansları
Sağlıklı olsunlar geçecek bu uykusuz yorgun geceler...

ben uyurken hiç gazını almıyorum memede uyudu şu an mesela dalınca beşiğine.. Yanlış mı yapıyorum acaba

Canım evet haklısın ama saydığın çoğu şeyi yapıyorum bir tek babaya bırakıp hiç dışarı yalnız çıkmadım. Eşim eve gelince bakıyor ama kızım onu özlemiş oluyor ve bende ağlayan kız onda gülücükler atıyor uyuz oluyorum :) beni emerken babasını görse gülüyor meme ağzından kayıyor sıpanın. Onun huysuzluğu bana. Bu gece ben saat 19 dan 12 ye kadar emzirmeme rağmen uyumadı eşimi uyandırıp ona sen uyut dedim beşiğe koyup salladı 10 dk da uyudu sinir oldum :)

ben uyurken hiç gazını almıyorum memede uyudu şu an mesela dalınca beşiğine.. Yanlış mı yapıyorum acaba
Gazını almadan uyuyarak bıraktığımda rahat uyumuyor gazından dolayı sürekli tıslıyor.
Hatta gazını alamadan uyumuşsa bir sonraki emzirmelerimde daha kısa emebiliyor rahat olmadığı için,yada bir sonrakinde kusabiliyor.
Tabi bu benim fikrim rahat rahat emebilmesi için gazını almaya gayret ediyorum..

Çocuğu boğuyordu resmen bana gelmiş kafası birazcık suya girdi diyor. Ölür müsün öldürür müsün. Sonra gel de güven babaya. Ben de bebeği eşime verince çaktırmadan sürekli takipte oluyorum yanlış bir şey yapmasından korkuyorum.

Bikereliğine sabah erken kaldırsan. Mesela akşam 8 de yatırmak istiyorsan sabah 8 de kaldır yazıyordu bir yerde. Tutar mı acaba sizin minnoşta

İnan emmenin ve emzirmenin tadına yeni varıyoruz anne oğul bunu kaybetmek istemiyorum. Sık sık emziriyorum.

İnşallah meme reddi değildir canım bence bi süre emzik verme dene bakalım

Kızlar benim oğlum iki gündür emerken ısırıyor. Damaklarıyla nasıl beceriyor bilmiyorum ama acıtıyorda sıpa. Diş döneminde naparım allah bilir. sizinkilerde var mı böle bi huy varsa önlem olarak ne yapıyorsunuz

Benim kızda yapıyor bişey yapmıyorum şu an ısırmalara oğlumdan alıştığım için bunun daha çok can yakanını da diş denemelerinde görecez

Hiç bişey yapamıyorum Of diyip emzirmeye devam ediyorum

Çaktırmamaya çalışıyorum çünkü aahhh deyip belli edince daha da sımsıkı yapıp bekliyor. Hep de yara olan göğsüme yaa Bir de bebek bunu oyun haline getirirmiş. Anne tepki verince oyun sanıp hep yapmaya başlarmış, diş dönemi yandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…