2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım temiz hava hem sana hem de bebişe iyi gelir neden dışarı çıkmıyorsunuz?en azından balkona çıkın.
Ben kızımı slinge koyuyorum yakındaki markete,pazara gidiyorum. Evde huysyzluğundan meme diye tutturan kızım dışarda gıkını çıkarmıyor boncuk boncuk dışarı bakınıyor:))

Bikereliğine sabah erken kaldırsan. Mesela akşam 8 de yatırmak istiyorsan sabah 8 de kaldır yazıyordu bir yerde. Tutar mı acaba sizin minnoşta
4 yada 5. Denememin sonunda vazgeçtim ben pert oldum, çünkü olmadı.Gün içinde kuş uykusu gibi azar azar uyuduğu için yine geceye sarktı uykumuz.
Zaten bu azar azar uyumazlar bitse her uyuduğunda uykusunu alsa düzene girecekte bekliyoruz bakalım..

Kızlar Belgin uyurken uyanikkenden daha hareketli o yüzden kendi kendini uyandırıyor kundaktan nefret ediyor kundaklasam açana kadar debeleniyor çok çaresizim yardım lütfen uykusuzluktan yorgunluktan ölüyorum

Var canım memeyle kavga edip damaklarıyla ısırıyor nasıl beceriyorsa birde 3-4 gundur dil cıkarmayı öğrenmiş bazen emeyi bırakıp durup memeyi sadece yalıyor bu da yenı bi huy ..

Gunduz yuzustu yatirmayi deneseniz?
Canim benim sıkıntım geceyle. Gündüz besiginde yatırmıyorum genelde pusetinde falan yatıyor idare ediyoruz ama gece besiginde neler neler yapıyo hayret ediyorum 1 saniye mi durmaz o eller kollar off çok yoruldum

Aynen canım bizimde BJK maçlarına gider yada arkadaşlarla toplanıp izlerler artık alışverişe çıkınca bebeğe eşim bakıyor biz kızımla birlikte geziyoruz :) bebişler biraz büyüse cok rahat edicz

Canım senin bebiş gündüzde uyumuyor du değil mi gece neden uyumuyo acaba benimki gündüz uyumuyo ama gece en geç 12 de artık pes ediyor emmeye kalkıyor 1 yada 2 kez en azndan 7 30 gibi uyanıyor

ben uyurken hiç gazını almıyorum memede uyudu şu an mesela dalınca beşiğine.. Yanlış mı yapıyorum acaba
Gazı yoksa sorun olmaz canım ben kızımı meme de uyutuyodum gaz falan cıkmıyordk 2 sene boyunca öyle oldu ama oglum baya gazlı sırtına gazı cıksın diye dakkalarca vurduğum halde cıkmıyor bazen ama sabah gaz bombalarına uyanıyorum resmen

Olmaz mı canım hemde nerdeyse başlardan beri kızımda diş çıkarırken yasadım ama bunda erkenden noluyoruz dedim erkek kuvveti baya acıyor elimle memeyi bırakmasını sağlıyorum ama iş işten geçiyor :)

gece 1 kere çıkartmayı denedm uyandı uyudu geri. Ama diğer seferlerde çıkarırken ağladı uyandırmadm bidaha bende. Sabaha karşı pırtladı hep ıkınıp

Canim İnan çok uğraşıyorum düzelmesi icin ama birde İshal kaç gündür ondan mi iştahsız nedir ne değildir tam olarak anlayamadım durumu. Tam olarak neden olduğuna emin olsam belki çözmesi daha kolay olur. Çok yorucu ve üzücü bir durum

Canim benim sıkıntım geceyle. Gündüz besiginde yatırmıyorum genelde pusetinde falan yatıyor idare ediyoruz ama gece besiginde neler neler yapıyo hayret ediyorum 1 saniye mi durmaz o eller kollar off çok yoruldum
Kiyamam yaa..benimki de cok sicriyor sirtustu yatirinca yan yatiriyorum arkasindan onunden destek koyarak artik t yastigi kucuk geliyor.

Ben bebegi usuturum diye korkuyorum.cunku cok yakinimda pazar market vs yok..hep cafe restaurant..islek de bir cadde uzerinde evimiz.gidecek gelecek akrabamiz da yok.infertilite tedavileri yuzunden 2 sene once 8 yillik isimi bankaciligi biraktim izin alamiyorum diye.haliyle sosyal cevre de hice yaklastim.Gececek bugunler ins

gece 1 kere çıkartmayı denedm uyandı uyudu geri. Ama diğer seferlerde çıkarırken ağladı uyandırmadm bidaha bende. Sabaha karşı pırtladı hep ıkınıp
Neden bu kadar hafif uykudalar anlamıyorum bende korkuyorum sırtına vurmaya gözler acılınca yandık demek :)

İnşallah meme reddi değildir canım bence bi süre emzik verme dene bakalım
Vermemeye çalışıyorum canim ama korkmaya başladım beni emmeyi bırakacak diye. Gerçi ben durumu tam olarak çözemedim meme reddi olsa biberon verince emmesi gerekir sanırım bizimki biberonda emmek istemiyor. Nasıl birşey çözemedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…