2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah yardım etsin canım gün boyunca çok yoruluyoruz bende kızıma vakit ayırmaya calısıyorum bebiş yüzünden sadece yemesi üstünü giydirme başka bişey yapamıyorum Allahtan anlayışla kendi oynuyor yavrum gece en azndan dinleniyorm inşallah senn prenseste gece deliksiz uyumaya başlar

İnşallah bir düzenleri olacak zaman lazım sadece..
Benim 2 kızım daha var okula yollama,yemek,ödev derken gün bitiyor bende pert oluyorum tabiki..
Sağlıklı olsunlar bunların hepsi gelip geçecek şeyler..

Üşütmezsin canım.dr bana bebeğin kıyafetini kendin gibi düşün dedi.dışarı çıkmadan önce balkona çıkıyorum hava sıcaklığına bakıyorum ona göre giyiniyoruz.içime sinmiyorsa en üste yün yelek giydiriyorum.katkat giydirip çıkıyorum.zaten bütün gün evde çocukla olmak yorucu bi de dışarı çıkmayınca iyice bunalıyoruz temiz hava hem sana hem de bebişe iyi gelir.önce kapı önüne çık sonra caddede turla sonra bir gün kendine cafede çay ısmarla:))
Benim yakınımda oazar ve market var ben onlara gidiyorum artık marketteki kızlar bizi tanıyor:))

Tamam canim yarin bir deneyeyim :)

Tamam canim yarin bir deneyeyim :)
Bizde tam anlatığın gibiyiz babamızda iş gezisinde bugün sağlık ocağına gittik taksiyle sosyallleştik:) aşı olmaya gelen bebeğe ve ailesine kızım bakmış gülümsüyordu sanırım benden başka yüzler gördüğü için sevindi yavrum :)Hava çok kötü balkona çıkarıyordum güneşliyken tekrar çıkarayım boğulduk bizde evde yaz gelsede arabayla çıksak dolaşsak.

Slm kızlar..benim kızımda hastadır..bugun hastaneye göturduk..geniz akıntısı varmış..burnu çok tıkanmış..bide kızlar kızım çok kusuyor..reflu varmış onda..doktorum reflu yastigi tavsiye etti..alan varmı memnun kaldinizmi.

bebeğin ne kadarlık? benim bebeğimde de reflü var ama yastıklar kullanışlı değil. yatağın baş tarafını yükseltmek daha mantıklı.

Kızlar bizde 71 günlüğüz bugün 5 gün oldu hala kakasını yapamadı bi kaç gündür çok hıysuz fitil koydum ama çok az yaptı yarın çocuk cerrahına götürcez poposunda çatlak var mı diye ıkınırken falan çok ağlıyo napocamı bilemedim

Mama mi yiyo yoksa emiyo mu canin

Canim geçmiş olsun burdan biri yazmıştı çok gazlı bebeklerin ikinmaktan dolayi poposuna catlak olabiliyo diye. Ve fito krem sürüyormus. Bende arada fito krem sürüyorum ki çatlak olmasın diye.

bebeğin ne kadarlık? benim bebeğimde de reflü var ama yastıklar kullanışlı değil. yatağın baş tarafını yükseltmek daha mantıklı.
merhaba bende ekim annesiyim bnmkinde de reflü var hiç azalma olmadımı sizin kusmalarda bulduğunuz çözümler var mı

Bizimkide bir ara öyle olmuştu mamasını değiştirince sma mama almıştı babası çocuk bir hafta ağladı. Değiştirip mamayı bir kaç gün fitil yapınca sonradan düzeldi. 4güne kadar normal dedi doktor 4gün sonra fitil dedi ama o acısına dayanamadık.bilmiyırum mama veriyormusunuz.emziriyorsanda kaysı kqynatıp içersen rahatlıyor epey

Canim geçmiş olsun burdan biri yazmıştı çok gazlı bebeklerin ikinmaktan dolayi poposuna catlak olabiliyo diye. Ve fito krem sürüyormus. Bende arada fito krem sürüyorum ki çatlak olmasın diye.
Tşk ederim camım evde fito krem var yarın bakalım doktor ne diyecek inş yoktur da bişey gaz sancımız çok fazla bir de bu kaka yapamama durumu olunca çok ağlıyo huysuzlanıyo ne zaman geçecek bişmiyorum inş bir an önce geçer

Kizlar resmen emzik reddi yasiyoruz. Normalde de cok sevmiyordu ama en azindan uyurken veriyordum kolay daliyordu uyandiginda veriyordum uyumaya devam ediyodu suan hic almiyor. Neden olmus olabilir ki ? Cok zorlaniyorum uyuturken

İnşallah bi an once geçer canım yarın dr dan sonra bizede bilgi verirmisin

Merhaba kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Uyku eğitimi veren vermeyi düşünen var mı? Nasıl bir eğitim bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…