- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.441
Allah yardım etsin canım gün boyunca çok yoruluyoruz bende kızıma vakit ayırmaya calısıyorum bebiş yüzünden sadece yemesi üstünü giydirme başka bişey yapamıyorum Allahtan anlayışla kendi oynuyor yavrum gece en azndan dinleniyorm inşallah senn prenseste gece deliksiz uyumaya başlarEvet cnm gündüz azar azar uyuyor yani şöyle yatıp 1 saat derin uyumuyor.Akşamda aynı biraz uyuyup uyanıyor uykusunu almış gibi uyanıyor.Gece sabah 4 e kadar bu şekilde sonra 4 de ancak uyuduğunda 3 saat derin uyuyor.
İnşallah bir düzenleri olacak zaman lazım sadece..Allah yardım etsin canım gün boyunca çok yoruluyoruz bende kızıma vakit ayırmaya calısıyorum bebiş yüzünden sadece yemesi üstünü giydirme başka bişey yapamıyorum Allahtan anlayışla kendi oynuyor yavrum gece en azndan dinleniyorm inşallah senn prenseste gece deliksiz uyumaya başlar
Üşütmezsin canım.dr bana bebeğin kıyafetini kendin gibi düşün dedi.dışarı çıkmadan önce balkona çıkıyorum hava sıcaklığına bakıyorum ona göre giyiniyoruz.içime sinmiyorsa en üste yün yelek giydiriyorum.katkat giydirip çıkıyorum.zaten bütün gün evde çocukla olmak yorucu bi de dışarı çıkmayınca iyice bunalıyoruz temiz hava hem sana hem de bebişe iyi gelir.önce kapı önüne çık sonra caddede turla sonra bir gün kendine cafede çay ısmarla:))Ben bebegi usuturum diye korkuyorum.cunku cok yakinimda pazar market vs yok..hep cafe restaurant..islek de bir cadde uzerinde evimiz.gidecek gelecek akrabamiz da yok.infertilite tedavileri yuzunden 2 sene once 8 yillik isimi bankaciligi biraktim izin alamiyorum diye.haliyle sosyal cevre de hice yaklastim.Gececek bugunler ins
Tamam canim yarin bir deneyeyim :)Üşütmezsin canım.dr bana bebeğin kıyafetini kendin gibi düşün dedi.dışarı çıkmadan önce balkona çıkıyorum hava sıcaklığına bakıyorum ona göre giyiniyoruz.içime sinmiyorsa en üste yün yelek giydiriyorum.katkat giydirip çıkıyorum.zaten bütün gün evde çocukla olmak yorucu bi de dışarı çıkmayınca iyice bunalıyoruz temiz hava hem sana hem de bebişe iyi gelir.önce kapı önüne çık sonra caddede turla sonra bir gün kendine cafede çay ısmarla:))
Benim yakınımda oazar ve market var ben onlara gidiyorum artık marketteki kızlar bizi tanıyor:))
Bizde tam anlatığın gibiyiz babamızda iş gezisinde bugün sağlık ocağına gittik taksiyle sosyallleştik:) aşı olmaya gelen bebeğe ve ailesine kızım bakmış gülümsüyordu sanırım benden başka yüzler gördüğü için sevindi yavrum :)Hava çok kötü balkona çıkarıyordum güneşliyken tekrar çıkarayım boğulduk bizde evde yaz gelsede arabayla çıksak dolaşsak.Tamam canim yarin bir deneyeyim :)
Mastit antibiyotiksiz geçer ama bebeğin sık sık emmesi lazım. Dr neden emzirme demiş çok ilginç. Sağmak Bebek kadar iyi boşaltamıyor memeyi. Sıcak duş, soğuk lahana yaprağı, masaj yaparak sağım kanalları açabilir. Çok geçmiş olsun.[/QUOTE Alerjim olduğu için sütle bebeğe geçebilecek bir antibiyotik yazmış, ondan sağıp vermememi istemiş aradım sordum.teşekkürederim canım. Alerji yapmadı ve biraz acısı geçti sanki. çabuk geçerde tam emzirebilirim inşallah.
Ya çok tatlılar yaaVar canım memeyle kavga edip damaklarıyla ısırıyor nasıl beceriyorsa birde 3-4 gundur dil cıkarmayı öğrenmiş bazen emeyi bırakıp durup memeyi sadece yalıyor bu da yenı bi huy ..
bebeğin ne kadarlık? benim bebeğimde de reflü var ama yastıklar kullanışlı değil. yatağın baş tarafını yükseltmek daha mantıklı.Slm kızlar..benim kızımda hastadır..bugun hastaneye göturduk..geniz akıntısı varmış..burnu çok tıkanmış..bide kızlar kızım çok kusuyor..reflu varmış onda..doktorum reflu yastigi tavsiye etti..alan varmı memnun kaldinizmi.
Mama mi yiyo yoksa emiyo mu caninKızlar bizde 71 günlüğüz bugün 5 gün oldu hala kakasını yapamadı bi kaç gündür çok hıysuz fitil koydum ama çok az yaptı yarın çocuk cerrahına götürcez poposunda çatlak var mı diye ıkınırken falan çok ağlıyo napocamı bilemedim
Emiyo sadece akşamları mama veriyorumMama mi yiyo yoksa emiyo mu canin
Canim geçmiş olsun burdan biri yazmıştı çok gazlı bebeklerin ikinmaktan dolayi poposuna catlak olabiliyo diye. Ve fito krem sürüyormus. Bende arada fito krem sürüyorum ki çatlak olmasın diye.Kızlar bizde 71 günlüğüz bugün 5 gün oldu hala kakasını yapamadı bi kaç gündür çok hıysuz fitil koydum ama çok az yaptı yarın çocuk cerrahına götürcez poposunda çatlak var mı diye ıkınırken falan çok ağlıyo napocamı bilemedim
merhaba bende ekim annesiyim bnmkinde de reflü var hiç azalma olmadımı sizin kusmalarda bulduğunuz çözümler var mıbebeğin ne kadarlık? benim bebeğimde de reflü var ama yastıklar kullanışlı değil. yatağın baş tarafını yükseltmek daha mantıklı.
Bizimkide bir ara öyle olmuştu mamasını değiştirince sma mama almıştı babası çocuk bir hafta ağladı. Değiştirip mamayı bir kaç gün fitil yapınca sonradan düzeldi. 4güne kadar normal dedi doktor 4gün sonra fitil dedi ama o acısına dayanamadık.bilmiyırum mama veriyormusunuz.emziriyorsanda kaysı kqynatıp içersen rahatlıyor epeyKızlar bizde 71 günlüğüz bugün 5 gün oldu hala kakasını yapamadı bi kaç gündür çok hıysuz fitil koydum ama çok az yaptı yarın çocuk cerrahına götürcez poposunda çatlak var mı diye ıkınırken falan çok ağlıyo napocamı bilemedim
Tşk ederim camım evde fito krem var yarın bakalım doktor ne diyecek inş yoktur da bişey gaz sancımız çok fazla bir de bu kaka yapamama durumu olunca çok ağlıyo huysuzlanıyo ne zaman geçecek bişmiyorum inş bir an önce geçerCanim geçmiş olsun burdan biri yazmıştı çok gazlı bebeklerin ikinmaktan dolayi poposuna catlak olabiliyo diye. Ve fito krem sürüyormus. Bende arada fito krem sürüyorum ki çatlak olmasın diye.
Sadece anne sutu al bebeklerin 7_8 gun yapmamasi normal ama sizinki mama da yiyormusEmiyo sadece akşamları mama veriyorum
İnşallah bi an once geçer canım yarın dr dan sonra bizede bilgi verirmisinYı
Tşk ederim camım evde fito krem var yarın bakalım doktor ne diyecek inş yoktur da bişey gaz sancımız çok fazla bir de bu kaka yapamama durumu olunca çok ağlıyo huysuzlanıyo ne zaman geçecek bişmiyorum inş bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?