2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ne ilacı verdi gaviscon fln mı bnmki uyurken kusmuo hareketliyse kusuo ondan o uyurken mıkırdasa bile kalkıp bakıyorum çok zor ya emiyo kusuo emiyo kusuo dik tutuyorum yatırmıyorum yok yine kusuo yine kusuo
motillium verdi. benimki özellikle kaka yapacağı günler çok fena kusuyor. ıkındıkça üstten çıkartıyor. çamaşır makinem ve kurutma makinesi hiç durmuyor nerdeyse

motillium verdi. benimki özellikle kaka yapacağı günler çok fena kusuyor. ıkındıkça üstten çıkartıyor. çamaşır makinem ve kurutma makinesi hiç durmuyor nerdeyse
Canım benim kızımda kusuyor..cok şükür akşamları yani uyurken küsmüyor...onun gazini çıkardığında kusuyor yada onu üst üstü yaptırdığımda kusuyor...doktor. bize ilaç vermedi...

Gazdan dolayı meme reddi benzeri hareketler yapıyor olabilir. Bi de canım burnu tıkalı olabilir. Burnu tıkanınca da emmiyor. Ağzında pamukçuk var mı kontrol edebilirsin

Gazdan dolayı meme reddi benzeri hareketler yapıyor olabilir. Bi de canım burnu tıkalı olabilir. Burnu tıkanınca da emmiyor. Ağzında pamukçuk var mı kontrol edebilirsin
Bunlsr ile ilgili sıkıntımız yok canim burnu açık gazini çıkarıyor çok şükür pamukçum falan da yok canim.

bir de 2 gündür başım dönüyor çok, kan değerlerim mi düştü acaba

Bunlsr ile ilgili sıkıntımız yok canim burnu açık gazini çıkarıyor çok şükür pamukçum falan da yok canim.
oğlumun dilinin ortası hafiften beyaz bu pamukçuk olabilir mi canım ? tükürüğü de arttı
birde yüzünde hafif sarılık farkettim ama doğduğundan beri hiç sarılık olmadı bugun 2. ayımızı bitirdik

gaz işine çözüm bulan varmı karnına sıcak koyuyorum masaj yapıyorum yine ağlıo yavrum karnı gurluo
yok canım 2 ayı geçince kendliğinden azalıyor onun dışında dayanacaksın ben bunu anladım .bütün çözümler hikaye .bol bol yürü bebekle evde o işe yarıyor kolay cıkarıyor yanı yoksa azaltmak diye bir şey yok
ben de çikolata acayip gaz yapıyor ve soda cok yapıyor mesela bunlara da dikkat et o kadar
benım tecrubem böyle

Ayyy eyvah benimkininde yumruğu hep ağzında alamıyorum. Emzikte tutmuyo

Tükürük hepimizde arttı ve bizim doktorumuz tükürüğü artacak artık demişti o yüzden normal yanı canim. Dilindeki beyazlık hemen emzirme sonrası oluyorsa yeni emdiği icin sit kalıntısı olabilir. Emzirmeden sonra biraz zaman geçince kontrol et camim. Birde bildiğim kadarıyla artık sarilik riskleri yok ama daha net bilen bir arkadaş cevap verir belki ben emin değilim canim.

emzirme konunda sıkıntı yaşayanlar facebook ta grup gerçekten aktif yardım yapıyor haberiniz olsun profesyoneler

facede emzırme sanatı grubuna sor canım her şeye çözümleri var

Ayyy eyvah benimkininde yumruğu hep ağzında alamıyorum. Emzikte tutmuyo
Sadece yumruksa endişe etme canim. Yumruguu ağzına sürekli sokmuyorsa eğer karnı aç olabilir belki emzirmeyi dene bi bakalım. Bizimki karnı doysa bile parmak alıyor ağzına o endişe verici oluyor iste.

dudakları bembeyaz oluyor ve derı ıslanıp kalkıyor ınternete baktım dudakta pamukçuk yazıyor ama emın olamadım

benzer sey yasayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…