- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.461
cok endiselenme canim. insallah düzelecek. asla pes etme ve üzüntüye kapilma.Canim İnan çok uğraşıyorum düzelmesi icin ama birde İshal kaç gündür ondan mi iştahsız nedir ne değildir tam olarak anlayamadım durumu. Tam olarak neden olduğuna emin olsam belki çözmesi daha kolay olur. Çok yorucu ve üzücü bir durum
Emziriyorum akşam sadece yatarken mama veriyorum mamasını değiştirdik ama yine aynı doktor bu dönemde normal dedi ama insan üzülüyo bu seferBizimkide bir ara öyle olmuştu mamasını değiştirince sma mama almıştı babası çocuk bir hafta ağladı. Değiştirip mamayı bir kaç gün fitil yapınca sonradan düzeldi. 4güne kadar normal dedi doktor 4gün sonra fitil dedi ama o acısına dayanamadık.bilmiyırum mama veriyormusunuz.emziriyorsanda kaysı kqynatıp içersen rahatlıyor epey
Yı
Tşk ederim camım evde fito krem var yarın bakalım doktor ne diyecek inş yoktur da bişey gaz sancımız çok fazla bir de bu kaka yapamama durumu olunca çok ağlıyo huysuzlanıyo ne zaman geçecek bişmiyorum inş bir an önce geçer
Solgar brewer's yeast bira mayası tableti kullanıyorum.merhaba, solgarın hangi ürününü kullanıyorsunuz? ben galactago damlayla biraz artış sağladım, solgarın ürününü de denemek isterim.
Kuru kayısı ye üzerine de su iç. Bol su tüketmeyi de unutmaKızlar bizde 71 günlüğüz bugün 5 gün oldu hala kakasını yapamadı bi kaç gündür çok hıysuz fitil koydum ama çok az yaptı yarın çocuk cerrahına götürcez poposunda çatlak var mı diye ıkınırken falan çok ağlıyo napocamı bilemedim
Bu ay herşey çok üst üste geldi o yüzden endişeleniyorum ister istemez canim. İshali dün geçmişti bugün yine başladı bi yandan emmek istemiyor hayırlısı bakalım ne olacak.cok endiselenme canim. insallah düzelecek. asla pes etme ve üzüntüye kapilma.
birde iki -3 aylik bebekler etrafi daha dikkatli inceliyorlar ya ondan sebepte bazen bir süre memeye ilgisiz olabiliyorlarmis. instagramdaki emzirme hesaplarinda okudum.
Tamam canımİnşallah bi an once geçer canım yarın dr dan sonra bizede bilgi verirmisin
Geçmiş olsun canım. Geniz akıntısı burun tıkanıklığı için doktor ne önerdiSlm kızlar..benim kızımda hastadır..bugun hastaneye göturduk..geniz akıntısı varmış..burnu çok tıkanmış..bide kızlar kızım çok kusuyor..reflu varmış onda..doktorum reflu yastigi tavsiye etti..alan varmı memnun kaldinizmi.
Emmek istediğinde almıyorlar canım. Emzir doysun karnı tıka basa bi daha deneKizlar resmen emzik reddi yasiyoruz. Normalde de cok sevmiyordu ama en azindan uyurken veriyordum kolay daliyordu uyandiginda veriyordum uyumaya devam ediyodu suan hic almiyor. Neden olmus olabilir ki ? Cok zorlaniyorum uyuturken
Uyku eğitimi değil de rutin oluşturmaya çalışıyorum. Burada arkadaşlar da tavsiye etmişti . Aynı saatlerde yatırmaya çalışıyorum. Loş oda, altını değiştirme,uzun uzun emzirme uyumadıysa memede emzikle kucakta piş piş sesiyle hafif sallayarak uyutma. Yarım kundak. İlk yattığında 4-5 saat uyuyor sonra 2-3 saat sonra 1 saat yarım saat falan derken 12 saat sonunda uyanıyor. Tabii gazı veya başka bir sıkıntısı yoksaMerhaba kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Uyku eğitimi veren vermeyi düşünen var mı? Nasıl bir eğitim bu ?
Dediklerimle gecer canım ınsallah ıkı saatte bir sağ mutlaka ozellıkle gece cok doluyor alarmını kurup en azından ıkı kere sagarsan rahatlarsın. Mastit ödem yoksa antibiyotikle gececek birsey degıl tam bosaltmakla ilgili özellıkle sağmadan önce mutlaka sıcak uygulamak gerekirTeşekkür ederim canım,evet sağ ve bebeğe verme dedi. Antibiyotik ve krem verdi. Ama antibiyotik alerjim var içtim sorun olacak mı diye bekliyorum.Şuan zonkluyor gece acısıdan uyıyamadım. Deneyecegim sıcak kompres ve sağarak geçer belki çok teşekkür.
benim oğlum 15 eylül doğumlu. başlarda ilaç vermedi doktorumuz. sadece mamasını içirirken dik tutuyorum. gazını çıkarmak için hemen kaldırmadım zaten geğireceği zaman kıvranıyor o zaman dik tutup sırtına vuruyordum. ama bi gece uykusunda kusup kustuğu geri gitti, sürekli boğulacak gibi ses çıkarıyordu. doktorumuz eğer sadece kusuyor etrafı batırıyor olsaydı ilaç vermeyecektim ama gece olduğunu söylediğin sıkıntılı, geri giderken akciğere gider aspire edemeyebilir bu yüzden ilaç başlayalım 3 ay kontrolünde görüşelim dedi. anlaşılan 3 aylık olduğunda bir düzelme bekliyor ama ilaca rağmen fışkırtarak kusması devam ediyor.merhaba bende ekim annesiyim bnmkinde de reflü var hiç azalma olmadımı sizin kusmalarda bulduğunuz çözümler var mı
teşekkür ederim, hepimizin derdi aynı, bol bol sütümüz olsun inşallahSolgar brewer's yeast bira mayası tableti kullanıyorum.
Emzirip pispislamaya basliyorum doymuyor mu ozaman acabaEmmek istediğinde almıyorlar canım. Emzir doysun karnı tıka basa bi daha dene
parmak emmeye alışmasın canım. ilerde dişleri çıktığında da parmak emerse dişlerin erken çürümesine neden oluyor. emziğe yada senin memene alıştırmaya çalışman daha doğru olur.Kızlar allah askına bi akıl verin kafam iyice çorba oldu bu ara oğlum emmeyi azalttı meme reddi tarzı hareketler yapıyor. Emzik emiyordu bitek onu bu sebeplerden vermiyorum 2 gündür ancak bu seferde parmak emiyor. Araştırmalarım sonucu parmak emmesinin herkes çok zor bırakıldığını emzik bıraktırmanın çok daha kolay olduğunu söylüyor. Emzik yerine devamlı beni emse razıyım ancak öyle olmuyor doğduğundan beri parmak emmeye çalışıyor sırf parmağa alışmasın diye emzik vermiştim şimdi ne yapmam gerektiği konusunda kararsız kaldım çok. Emzik vermeyip parmak emmesine müsade mi edeyim yoksa emzik mi vereyim napayim sizce????
ne ilacı verdi gaviscon fln mı bnmki uyurken kusmuo hareketliyse kusuo ondan o uyurken mıkırdasa bile kalkıp bakıyorum çok zor ya emiyo kusuo emiyo kusuo dik tutuyorum yatırmıyorum yok yine kusuo yine kusuobenim oğlum 15 eylül doğumlu. başlarda ilaç vermedi doktorumuz. sadece mamasını içirirken dik tutuyorum. gazını çıkarmak için hemen kaldırmadım zaten geğireceği zaman kıvranıyor o zaman dik tutup sırtına vuruyordum. ama bi gece uykusunda kusup kustuğu geri gitti, sürekli boğulacak gibi ses çıkarıyordu. doktorumuz eğer sadece kusuyor etrafı batırıyor olsaydı ilaç vermeyecektim ama gece olduğunu söylediğin sıkıntılı, geri giderken akciğere gider aspire edemeyebilir bu yüzden ilaç başlayalım 3 ay kontrolünde görüşelim dedi. anlaşılan 3 aylık olduğunda bir düzelme bekliyor ama ilaca rağmen fışkırtarak kusması devam ediyor.
Sürekli meme de tutsam da durum değişmiyor bıraktığım gibi parmağını ağzına almaya çalışıyor. Emzik veriyordum o yüzden bu seferde memeyi azalttı emmek istemiyor. Ortasını bulmak zor sanırımparmak emmeye alışmasın canım. ilerde dişleri çıktığında da parmak emerse dişlerin erken çürümesine neden oluyor. emziğe yada senin memene alıştırmaya çalışman daha doğru olur.
Canım kızım 2.5 aylık..bende kararsiz kaldim almamakla..kullanan varsa diye danışayım diye..bebeğin ne kadarlık? benim bebeğimde de reflü var ama yastıklar kullanışlı değil. yatağın baş tarafını yükseltmek daha mantıklı.
Sağol canım....bize antibiyodik ve burun damlası verdi..Geçmiş olsun canım. Geniz akıntısı burun tıkanıklığı için doktor ne önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?