2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
dudakları bembeyaz oluyor ve derı ıslanıp kalkıyor ınternete baktım dudakta pamukçuk yazıyor ama emın olamadım

benzer sey yasayan var mı ?
O zaman bi sağlık ocağına yada doktora götür canim. Yada doktorunuza telefonla ulaşabiliyorsan eğer telefonda sorabilirsin

çikolatayı hiç bilmiodm nutella yiyip duruyodm ilk zamanlar şimdi ağzıma sürmüyorum süt baklagil mandalina soda ne bilim yemiyorm hiç bişey rezene kimyon anason içiyorm bana mısın demio çıkmıo o gaz

çikolatayı hiç bilmiodm nutella yiyip duruyodm ilk zamanlar şimdi ağzıma sürmüyorum süt baklagil mandalina soda ne bilim yemiyorm hiç bişey rezene kimyon anason içiyorm bana mısın demio çıkmıo o gaz
o bağırsaklar gelişene kadar olacak ne yapalım bu bağırsakların gelişme süreci katlanacağız mecbur . sen katlanma alternatiflerini düşün bence. birde zaten epey yol aldın sen de fazla kalmadı canım biraz daha diren. ben bugunlerde bebeği arabasıyla evde gezdırıyorum klay cıkarıyr gazını bazen kucagımda hafif sallıyorum bu da ıyı geliyor

seninki nekdrelık oldu nezaman hafiflicek bu sancılar acaba bisim 49 gün oldu

canim sen beslenmene dikat ediyor musun? sen rahata tuvalatee cikabiliyor musun? zeytinyagini salatalara filan koy. sicak suyun icine bir kac kayisi atip ic. ve en önemlisi su. senden bebeginede gececektir.
Bu aralar bende rahat çıkamıyorum tuvalete olabilir çok da su içiyorum arada kaşıkla zeytinyağ da içiyorum anlamadım

Biz şuan 72 günlüğüz hala gazımız bitmedio kadar yorucu ki iki hafta önce acillik olduk doktor ilaçları değiştirdi önce sab simplex kullanıyorduk onu bıraktık şimdi biogaia ve tribudat şurup kullanıyoruz biraz daha iyiyiz şuan bakalım geçsin artık

Sağol canım bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Benim kızımda tv çok seviyor dikkat etmeyim tv ye dönük olsun hemen bakiyo ben baya dikkat ediyorum bakmasın diye. Geçen gün kayinbabam ninni açmış telefonundan ekranıda kızımın gözünün önüne tutuyor. Kirmakta istemiyorum baba yorulma falan dedim ama çok canım sıkıldı

Evet tv izlemeye çalışıyor.özellikle karanlıkta daha çok ilgisini çekiyor kafasını hep tv ye döndürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…