- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.501
O zaman bi sağlık ocağına yada doktora götür canim. Yada doktorunuza telefonla ulaşabiliyorsan eğer telefonda sorabilirsindudakları bembeyaz oluyor ve derı ıslanıp kalkıyor ınternete baktım dudakta pamukçuk yazıyor ama emın olamadım
benzer sey yasayan var mı ?
çikolatayı hiç bilmiodm nutella yiyip duruyodm ilk zamanlar şimdi ağzıma sürmüyorum süt baklagil mandalina soda ne bilim yemiyorm hiç bişey rezene kimyon anason içiyorm bana mısın demio çıkmıo o gazyok canım 2 ayı geçince kendliğinden azalıyor onun dışında dayanacaksın ben bunu anladım .bütün çözümler hikaye .bol bol yürü bebekle evde o işe yarıyor kolay cıkarıyor yanı yoksa azaltmak diye bir şey yok
ben de çikolata acayip gaz yapıyor ve soda cok yapıyor mesela bunlara da dikkat et o kadar
benım tecrubem böyle
Her defa aç sanıp emzirmek istiyorum ama mememde bile ulaşıp yumruğunu yalıyor. Çaki yaEki Görüntüle 2071294 Eki Görüntüle 2071294
Sadece yumruksa endişe etme canim. Yumruguu ağzına sürekli sokmuyorsa eğer karnı aç olabilir belki emzirmeyi dene bi bakalım. Bizimki karnı doysa bile parmak alıyor ağzına o endişe verici oluyor iste.
O zaman insallah yumruktan parmağa geçmez canimHer defa aç sanıp emzirmek istiyorum ama mememde bile ulaşıp yumruğunu yalıyor. Çaki ya
mutlaka cvp verıyorlar canım ben de takıp edıp soru soruyorum bekle bakalımÜye oldum soruda sordum ama benim şansıma sanırım pek cevap veren olmadı. Benimde oturup uzun uzun bütün yazıları okumaya fırsatım olmuyor canim.
o bağırsaklar gelişene kadar olacak ne yapalım bu bağırsakların gelişme süreci katlanacağız mecbur . sen katlanma alternatiflerini düşün bence. birde zaten epey yol aldın sen de fazla kalmadı canım biraz daha diren. ben bugunlerde bebeği arabasıyla evde gezdırıyorum klay cıkarıyr gazını bazen kucagımda hafif sallıyorum bu da ıyı geliyorçikolatayı hiç bilmiodm nutella yiyip duruyodm ilk zamanlar şimdi ağzıma sürmüyorum süt baklagil mandalina soda ne bilim yemiyorm hiç bişey rezene kimyon anason içiyorm bana mısın demio çıkmıo o gaz
yapıyorum ama sık kullandığım için bazılarının rengi solduCanım bebek kıyafetlerini kurutma yapıyor musun
Oy kücük adamlar ya benm afacanda yumruk emiyo cuk cuk cıkan ses cok tatlı ben kundak yapıyorum güya arkamı dönüyorum cıkartmış emiyo :)Her defa aç sanıp emzirmek istiyorum ama mememde bile ulaşıp yumruğunu yalıyor. Çaki ya
Sorma ağzı burnu salya elini çekiyorum ağzından kafasını nasıl uzatıp mücadele ediyor varya. Her halleri muhteşem ya.Oy kücük adamlar ya benm afacanda yumruk emiyo cuk cuk cıkan ses cok tatlı ben kundak yapıyorum güya arkamı dönüyorum cıkartmış emiyo :)
seninki nekdrelık oldu nezaman hafiflicek bu sancılar acaba bisim 49 gün olduo bağırsaklar gelişene kadar olacak ne yapalım bu bağırsakların gelişme süreci katlanacağız mecbur . sen katlanma alternatiflerini düşün bence. birde zaten epey yol aldın sen de fazla kalmadı canım biraz daha diren. ben bugunlerde bebeği arabasıyla evde gezdırıyorum klay cıkarıyr gazını bazen kucagımda hafif sallıyorum bu da ıyı geliyor
uzun sure aç kalıyorsan kan şekerin düşüyordur belki canim. Yada tansiyonda düşüyor olabilir kontrol ettin mi hiç.
benımde bu hafta hep başım döndü emzirmek ve yorgunluk elbette bizi hırpalıyor
Bu aralar bende rahat çıkamıyorum tuvalete olabilir çok da su içiyorum arada kaşıkla zeytinyağ da içiyorum anlamadımcanim sen beslenmene dikat ediyor musun? sen rahata tuvalatee cikabiliyor musun? zeytinyagini salatalara filan koy. sicak suyun icine bir kac kayisi atip ic. ve en önemlisi su. senden bebeginede gececektir.
Sağol canım bende tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.Arkadaslar oncelikle ogretmen olan arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsun
Ve bir sorum var sizin bebekler de surekli televizyona bakmaya calisiyor mu ? bizimki agliyorsa bile ekrani gorunce susup dikkat kesiliyor hatta bazen televizyonla konusuyor
Evet tv izlemeye çalışıyor.özellikle karanlıkta daha çok ilgisini çekiyor kafasını hep tv ye döndürüyorArkadaslar oncelikle ogretmen olan arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsun
Ve bir sorum var sizin bebekler de surekli televizyona bakmaya calisiyor mu ? bizimki agliyorsa bile ekrani gorunce susup dikkat kesiliyor hatta bazen televizyonla konusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?