- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.521
Zararlı diye duymuştum canım hiç kurutmadım ben kış vakti zor oluyor kurutmak.yapıyorum ama sık kullandığım için bazılarının rengi soldu
Gecmis olsun kuzucuga insallah cikmaz atesi.Bugün karma aşımızı olduk ve yola çıktık memlekete kv ye geldik.kızımın hiç keyfi yok ağlamaya bile gücü yok
Şehir dışında olduğumuzdan yarım ölçek carpol verdim.inşallah ateşi çıkmaz.
Ben bikaç kere kullandım. Premium care den pek bir farkını göremedimPrima aktif bebek bezi tavsiyesi aldim bi arkadasimdan. Kullanan var mi
benim çamaşır odam ayrı canım. koku açısından zararlı diyorsan eve koku yayılmıyor. zaten en çok bebeğin kıyafetlerinde kullanıyorum. onun deterjanı da eğer zararlıysa kendi kendine kuruduğunda da zarar verecektir. başka türlü yetişmemin imkanı yok. aynı kıyafetleri günde 2 kere yıkayıp kuruttuğum oldu, 5 dk içinde 2-3 giysi değiştirdiğim oluyor.Zararlı diye duymuştum canım hiç kurutmadım ben kış vakti zor oluyor kurutmak.
Mastit için de solgar ın bir tableti varmış. Emzirme sanatı gurubunda tabsiye ettiler.Dediklerimle gecer canım ınsallah ıkı saatte bir sağ mutlaka ozellıkle gece cok doluyor alarmını kurup en azından ıkı kere sagarsan rahatlarsın. Mastit ödem yoksa antibiyotikle gececek birsey degıl tam bosaltmakla ilgili özellıkle sağmadan önce mutlaka sıcak uygulamak gerekir
Faceb emzirme sanatı grubuna katıl ve sor. Adminler yardımcı olur. Zor bir durum gerçekten deSürekli meme de tutsam da durum değişmiyor bıraktığım gibi parmağını ağzına almaya çalışıyor. Emzik veriyordum o yüzden bu seferde memeyi azalttı emmek istemiyor. Ortasını bulmak zor sanırım
Ben de aynı durumdayım özellikle belim çok fena ağrıyor. Kollarım da. Gece yatağa ölü gibi yatıyorum resmen.İyi geceler kızlar. Sanırım benim vücudum da isyan bayrağı çekiyor. Sütüm kaçmasın diye moralimi bozmamaya çalışırken fiziken error veriyorum. Midem boynum karın boşluğum belim ... Ağrımayan yerim yok gibi.
Zaten tv izletmek istemiyormussunuz ama yine de soyleyeyim herkes icin faydali olabilir.karanlikta tv isigi epilepsiyi tetiklermis.Evet tv izlemeye çalışıyor.özellikle karanlıkta daha çok ilgisini çekiyor kafasını hep tv ye döndürüyor
Sonunda kisisel bakimin yuzumle ilgili olan kismini halledebildim bugun kuafore giderek.hafifledim yemin ederim.yrm saatte evdeydim.uyutup babasina birakip gitmistim ben gelir gelmez uyandi:))) onumuzdeki hafta ici bir gun ailecek gidicez ins kuafore..calisanlar kendileri cozum urettiler oglumla babasina bir oda ayarlicaklar agda yada cilt bakim icin kullanilan..ben saclarimi kestirip boyaticam oglan agladiginda yanlarina gidicem.hey allahim onceden ne kadar basitmis bu islerr.
Anne varsa valla kv varsa daha kolay halledersiniz allahin izniyle:) 28 agust da 3 ay olacak benim dogum yapali..1.5 aylikken bir kacamak yapabilmistim yuzum icin..o zaman daha uzun uyuyordu..bakalim darisi saclarimin bir duzene girmesine:)1 aylıkken annemle gitmiştüm, çok kolay olmuştu annem yanımda olduğu için. 15 gün sonra da mevlüt için yüzüme gitmiştim o da kv nin evinin altında kuaför vardı. Şimdi komple gidicem ama bakalım nasıl olucak bebek arabasıyla gidicem. Allah yardımcım olsun
Sana da geçmş olsn bi,kısmını atlatmışsn :)
Sağol canım bundan sonra daha da dikkatli oluruz:))Zaten tv izletmek istemiyormussunuz ama yine de soyleyeyim herkes icin faydali olabilir.karanlikta tv isigi epilepsiyi tetiklermis.
Sagol canım burada hergun düzenli alınması ve gereklı zamanlarda doz üzerinde oynatılabileceği yazmıs ben kan ilacı dısında hıcbır takvıye almıyorumMastit için de solgar ın bir tableti varmış. Emzirme sanatı gurubunda tabsiye ettiler.
Anne varsa valla kv varsa daha kolay halledersiniz allahin izniyle:) 28 agust da 3 ay olacak benim dogum yapali..1.5 aylikken bir kacamak yapabilmistim yuzum icin..o zaman daha uzun uyuyordu..bakalim darisi saclarimin bir duzene girmesine:)
Neko wrap sling almıstım kızlar bugün evde tek kalınca ilk kez denedim ilk bebegı içine koydugumda kızım bi sevmedi bi ağladı sonra ıkı dk sonra sustu bu sürede ben mutfaga girdim slingle kendime yiyecek birseyler haZırladım bi baktım 5 dk içinde kızım sling içinde uyumus. Yalnız yatagına yatırmak için bebeği çok zor cıkarttım sling içinden nerdeyse uyandıracaktımsling kullanan hanımlar uyudugunda siz nasıl cıkartıyorsunuz bebegınızı pratik bi yol bulan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?