2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bugün karma aşımızı olduk ve yola çıktık memlekete kv ye geldik.kızımın hiç keyfi yok ağlamaya bile gücü yok
Şehir dışında olduğumuzdan yarım ölçek carpol verdim.inşallah ateşi çıkmaz.

Gecmis olsun kuzucuga insallah cikmaz atesi.
biz de carsamba gunu olacagiz ve beni simdiden stres sardi. Nolcak cok aglayacak mi atesi cikacak mi evde tek olacagim bide

Zararlı diye duymuştum canım hiç kurutmadım ben kış vakti zor oluyor kurutmak.
benim çamaşır odam ayrı canım. koku açısından zararlı diyorsan eve koku yayılmıyor. zaten en çok bebeğin kıyafetlerinde kullanıyorum. onun deterjanı da eğer zararlıysa kendi kendine kuruduğunda da zarar verecektir. başka türlü yetişmemin imkanı yok. aynı kıyafetleri günde 2 kere yıkayıp kuruttuğum oldu, 5 dk içinde 2-3 giysi değiştirdiğim oluyor.

Mastit için de solgar ın bir tableti varmış. Emzirme sanatı gurubunda tabsiye ettiler.

Eklentiler

• IMG_1668.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 44
Faceb emzirme sanatı grubuna katıl ve sor. Adminler yardımcı olur. Zor bir durum gerçekten de

Ben de aynı durumdayım özellikle belim çok fena ağrıyor. Kollarım da. Gece yatağa ölü gibi yatıyorum resmen.

Sonunda kisisel bakimin yuzumle ilgili olan kismini halledebildim bugun kuafore giderek.hafifledim yemin ederim.yrm saatte evdeydim.uyutup babasina birakip gitmistim ben gelir gelmez uyandi:))) onumuzdeki hafta ici bir gun ailecek gidicez ins kuafore..calisanlar kendileri cozum urettiler oglumla babasina bir oda ayarlicaklar agda yada cilt bakim icin kullanilan..ben saclarimi kestirip boyaticam oglan agladiginda yanlarina gidicem.hey allahim onceden ne kadar basitmis bu islerr.

1 aylıkken annemle gitmiştüm, çok kolay olmuştu annem yanımda olduğu için. 15 gün sonra da mevlüt için yüzüme gitmiştim o da kv nin evinin altında kuaför vardı. Şimdi komple gidicem ama bakalım nasıl olucak bebek arabasıyla gidicem. Allah yardımcım olsun
Sana da geçmş olsn bi,kısmını atlatmışsn :)

Anne varsa valla kv varsa daha kolay halledersiniz allahin izniyle:) 28 agust da 3 ay olacak benim dogum yapali..1.5 aylikken bir kacamak yapabilmistim yuzum icin..o zaman daha uzun uyuyordu..bakalim darisi saclarimin bir duzene girmesine:)

Kızlar hepsiburada.com da bayagı bi indirim vardı bugün görmüşsünüzdür. Ergobaby kanguru mu da bugünkü indirimle almıs bulunuyorum aradaslarıö cok memnundu ınsallah iyi olur biZe de yarar

Neko wrap sling almıstım kızlar bugün evde tek kalınca ilk kez denedim ilk bebegı içine koydugumda kızım bi sevmedi bi ağladı sonra ıkı dk sonra sustu bu sürede ben mutfaga girdim slingle kendime yiyecek birseyler haZırladım bi baktım 5 dk içinde kızım sling içinde uyumus. Yalnız yatagına yatırmak için bebeği çok zor cıkarttım sling içinden nerdeyse uyandıracaktım sling kullanan hanımlar uyudugunda siz nasıl cıkartıyorsunuz bebegınızı pratik bi yol bulan varmı

Anne varsa valla kv varsa daha kolay halledersiniz allahin izniyle:) 28 agust da 3 ay olacak benim dogum yapali..1.5 aylikken bir kacamak yapabilmistim yuzum icin..o zaman daha uzun uyuyordu..bakalim darisi saclarimin bir duzene girmesine:)

35 günlükten beri yalnızız cnm kimse yok yakınımda da şöyle çocuğu 1 saat kucağına bırakıp evi bile süpürsem yetecek ama nerdee.

cnm ben bağlama şeklini değiştiriyorum bulursam atayım sana çaprazlar dışaroda kalıyo açarken çocuğu rahatsız etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…