- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.541
Evet bizim kız da ekrana bakmaya çalışıyor hep. Ama baktırmıyorum. Ekran geçişleri çok hızlı olduğu için hiperaktiviteye sebep oluyormuş. Tabii gözleri için de zararlıdır mutlakaArkadaslar oncelikle ogretmen olan arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsun
Ve bir sorum var sizin bebekler de surekli televizyona bakmaya calisiyor mu ? bizimki agliyorsa bile ekrani gorunce susup dikkat kesiliyor hatta bazen televizyonla konusuyor
Bu bütçene ve tam olarak nasıl bir şey istediğine göre değişir. Dokuma mı yoksa daha sert kumaşlardan yapılanlardan mı ?? Taşıma kapasitesi ne kadar istiyorsun ? Ben Huggyberry den aldım, memnunum.Kızlar kanguru almak istiyorum en kullanışlısı hangisi
Kan ilacı derken Demir ilacı mı alıyorsun ?Sagol canım burada hergun düzenli alınması ve gereklı zamanlarda doz üzerinde oynatılabileceği yazmıs ben kan ilacı dısında hıcbır takvıye almıyorum
Dar olmasın taşıma kapasitesi fazla olsun bebeğin rahat etmesi önemliBu bütçene ve tam olarak nasıl bir şey istediğine göre değişir. Dokuma mı yoksa daha sert kumaşlardan yapılanlardan mı ?? Taşıma kapasitesi ne kadar istiyorsun ? Ben Huggyberry den aldım, memnunum.
Aynen ona devam ediyorum kansızlık cıktıgı içinKan ilacı derken Demir ilacı mı alıyorsun ?
Bak bu güZelmiş tesekkurler canım ben katologdaki ilk baglama seklini denemiştimBağlama sırasını değiştiriyosn csnım önce gövdene dolayıp çocuğu yatırıyosun sonra yanları, çözerken de yanlsrdan gevşetriğin için çocuk çok etkilenmiyo
Benım duydugum ergobaby 360 en iyisi canımKızlar kanguru almak istiyorum en kullanışlısı hangisi
sızdırma yapmıyor mu? ben prima premium care kullanıyorum ama zaman zaman ne oluyorsa kol altına kadar ıslanıyor oğlum.Kizlar ben bugn kilot bezun normal bezdn daha iyi oldugunu farkettm bilmiym bana daha iyi geldi ya bizm bebegn bant yerleri hep tahris oluyodu kilot bez cok rahat ya
Yok canım kurutma makinaları radyasyon açısından bebek için zararlı diye duydum bilmiyorum doğru mu tabi. Değilse bende kullanırım çok zor oluyor çünkü gerçektenbenim çamaşır odam ayrı canım. koku açısından zararlı diyorsan eve koku yayılmıyor. zaten en çok bebeğin kıyafetlerinde kullanıyorum. onun deterjanı da eğer zararlıysa kendi kendine kuruduğunda da zarar verecektir. başka türlü yetişmemin imkanı yok. aynı kıyafetleri günde 2 kere yıkayıp kuruttuğum oldu, 5 dk içinde 2-3 giysi değiştirdiğim oluyor.
Siz kac numara hangi marka kullaniyorsunuz?Kizlar ben bugn kilot bezun normal bezdn daha iyi oldugunu farkettm bilmiym bana daha iyi geldi ya bizm bebegn bant yerleri hep tahris oluyodu kilot bez cok rahat ya
Herhalde primanin prestijini sarsann urunu olarak tarihe gececek premiumcaresızdırma yapmıyor mu? ben prima premium care kullanıyorum ama zaman zaman ne oluyorsa kol altına kadar ıslanıyor oğlum.
Ayakları içeride bağladığında çok kolay çıkarıyorum. Önce alttaki kumaşı aşağıya sıyırıyorum. Sonra yanlardakini yavaş yavaş. Zaten çocuk çıkmış oluyor. Ayaklar dışarda bağladığımda zor çıkarıyorum. O zaman oturur vaziyette düğümü çözüyorum yavaş yavaş açıyorum kumaşıNeko wrap sling almıstım kızlar bugün evde tek kalınca ilk kez denedim ilk bebegı içine koydugumda kızım bi sevmedi bi ağladı sonra ıkı dk sonra sustu bu sürede ben mutfaga girdim slingle kendime yiyecek birseyler haZırladım bi baktım 5 dk içinde kızım sling içinde uyumus. Yalnız yatagına yatırmak için bebeği çok zor cıkarttım sling içinden nerdeyse uyandıracaktımsling kullanan hanımlar uyudugunda siz nasıl cıkartıyorsunuz bebegınızı pratik bi yol bulan varmı
geçen haftaydı sanırım haberlerde gördüm, evdeki prizlerden tut aklına gelecek herşey radyasyon yayıyormuş. yada bunu geçtim bu radyasyon denen illet oda parfümü gibi değil ki, sen evinde makine kullanmazsın, bebeğinin odasına telefonu sokmazsın, atıyorum bebeğinin beşiğinin baş tarafındaki duvar komşun belki duvarın dibinde telefon, bilgisayar ne varsa çalıştırıyor. evlatlarımıza sağlıklı bir anne de lazım. mesela mikrodalga fırın kullanmıyorum çünkü zaruri değil ama kurutma bebeği çok kusan bir anne için özellikle şart..Yok canım kurutma makinaları radyasyon açısından bebek için zararlı diye duydum bilmiyorum doğru mu tabi. Değilse bende kullanırım çok zor oluyor çünkü gerçekten
ya tek ben değilim öyle mi? bikaç sene evvel yiğenime kullanıyorduk, hiç sızıntı yaptığını bilmem.Herhalde primanin prestijini sarsann urunu olarak tarihe gececek premiumcare
Al bendende o kadar fiziken pilim bittiİyi geceler kızlar. Sanırım benim vücudum da isyan bayrağı çekiyor. Sütüm kaçmasın diye moralimi bozmamaya çalışırken fiziken error veriyorum. Midem boynum karın boşluğum belim ... Ağrımayan yerim yok gibi.
Televizyonun tersinde bile ise kafasını çevirip bakmaya çalışıyor,keyfi yerinde ise tabi prensesinArkadaslar oncelikle ogretmen olan arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsun
Ve bir sorum var sizin bebekler de surekli televizyona bakmaya calisiyor mu ? bizimki agliyorsa bile ekrani gorunce susup dikkat kesiliyor hatta bazen televizyonla konusuyor
Bizde 72 günü gece 12 itibarı ile bitirdik ama gazımızı bitiremedikBiz şuan 72 günlüğüz hala gazımız bitmedio kadar yorucu ki iki hafta önce acillik olduk doktor ilaçları değiştirdi önce sab simplex kullanıyorduk onu bıraktık şimdi biogaia ve tribudat şurup kullanıyoruz biraz daha iyiyiz şuan bakalım geçsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?