2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet bizim kız da ekrana bakmaya çalışıyor hep. Ama baktırmıyorum. Ekran geçişleri çok hızlı olduğu için hiperaktiviteye sebep oluyormuş. Tabii gözleri için de zararlıdır mutlaka

Kızlar kanguru almak istiyorum en kullanışlısı hangisi
Bu bütçene ve tam olarak nasıl bir şey istediğine göre değişir. Dokuma mı yoksa daha sert kumaşlardan yapılanlardan mı ?? Taşıma kapasitesi ne kadar istiyorsun ? Ben Huggyberry den aldım, memnunum.

Bu bütçene ve tam olarak nasıl bir şey istediğine göre değişir. Dokuma mı yoksa daha sert kumaşlardan yapılanlardan mı ?? Taşıma kapasitesi ne kadar istiyorsun ? Ben Huggyberry den aldım, memnunum.
Dar olmasın taşıma kapasitesi fazla olsun bebeğin rahat etmesi önemli

Kizlar ben bugn kilot bezun normal bezdn daha iyi oldugunu farkettm bilmiym bana daha iyi geldi ya bizm bebegn bant yerleri hep tahris oluyodu kilot bez cok rahat ya

Kizlar ben bugn kilot bezun normal bezdn daha iyi oldugunu farkettm bilmiym bana daha iyi geldi ya bizm bebegn bant yerleri hep tahris oluyodu kilot bez cok rahat ya
sızdırma yapmıyor mu? ben prima premium care kullanıyorum ama zaman zaman ne oluyorsa kol altına kadar ıslanıyor oğlum.

Yok canım kurutma makinaları radyasyon açısından bebek için zararlı diye duydum bilmiyorum doğru mu tabi. Değilse bende kullanırım çok zor oluyor çünkü gerçekten

Ayakları içeride bağladığında çok kolay çıkarıyorum. Önce alttaki kumaşı aşağıya sıyırıyorum. Sonra yanlardakini yavaş yavaş. Zaten çocuk çıkmış oluyor. Ayaklar dışarda bağladığımda zor çıkarıyorum. O zaman oturur vaziyette düğümü çözüyorum yavaş yavaş açıyorum kumaşı

Ne yaparsam yapıyım 1 den önce gözleri kapatmıyor benim bebeğim ne yapacağım ya 1 olunca tak kendi kapatıyor beh uğraytığımla kalıyorum

Emzirme sanekı grubunda biberon deıil alıştırma bardağı kullanın meme reddi olmesın demişler aceba öyle mi alsam

Yok canım kurutma makinaları radyasyon açısından bebek için zararlı diye duydum bilmiyorum doğru mu tabi. Değilse bende kullanırım çok zor oluyor çünkü gerçekten
geçen haftaydı sanırım haberlerde gördüm, evdeki prizlerden tut aklına gelecek herşey radyasyon yayıyormuş. yada bunu geçtim bu radyasyon denen illet oda parfümü gibi değil ki, sen evinde makine kullanmazsın, bebeğinin odasına telefonu sokmazsın, atıyorum bebeğinin beşiğinin baş tarafındaki duvar komşun belki duvarın dibinde telefon, bilgisayar ne varsa çalıştırıyor. evlatlarımıza sağlıklı bir anne de lazım. mesela mikrodalga fırın kullanmıyorum çünkü zaruri değil ama kurutma bebeği çok kusan bir anne için özellikle şart..

Televizyonun tersinde bile ise kafasını çevirip bakmaya çalışıyor,keyfi yerinde ise tabi prensesin

Bizde 72 günü gece 12 itibarı ile bitirdik ama gazımızı bitiremediksab'ı bizde bıraktık mini new tummys kullanıyoruz bitkisel çok iyi geldi..
Bitecek inşallah onlarda bizde rahatlayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…