- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.561
Bak bu güZelmiş tesekkurler canım ben katologdaki ilk baglama seklini denemiştim
Benim de gozum onlarda aslinda. Cokkta pratik gorunuyor. Bugun mu basladin kullanmaya canimKizlar ben bugn kilot bezun normal bezdn daha iyi oldugunu farkettm bilmiym bana daha iyi geldi ya bizm bebegn bant yerleri hep tahris oluyodu kilot bez cok rahat ya
organık sac boyaları var canım hamıleyken de boyattım sımdı de boyatıyorum bu sekılde dr um onayladıKızlar emzirirken sac boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz?? Genelde boyatılmamasi tavsiye ediliyor. Doktoruna soran falan oldu mu??
Canım benımkı de öyle sanırım biyolojik saatleri boyle ne yaparsam yapayım erkene cekemıyorum daha erken uyutsam bile illakı o saatte kurulmus gibi uyanıyor bu sefer de bi anlamı kalmıyor. Genelde aksam 7den sabah 7ye duzen kurarmıs bebekler ama benımkı gece 12den öğlen 12ye bi düzen kurdu diyebilirim. Ben de ona uygun hareket edıyorum artık kasmıyorum uykusunu bölmekten baska bir işe yaramıyor gunduz uykularımız düzene girdikce zamanla hersey yoluna giricektir inanıyorumNe yaparsam yapıyım 1 den önce gözleri kapatmıyor benim bebeğim ne yapacağım ya 1 olunca tak kendi kapatıyor beh uğraytığımla kalıyorum
Doğru söylüyorsun canım bu havalarda hele nimet resmengeçen haftaydı sanırım haberlerde gördüm, evdeki prizlerden tut aklına gelecek herşey radyasyon yayıyormuş. yada bunu geçtim bu radyasyon denen illet oda parfümü gibi değil ki, sen evinde makine kullanmazsın, bebeğinin odasına telefonu sokmazsın, atıyorum bebeğinin beşiğinin baş tarafındaki duvar komşun belki duvarın dibinde telefon, bilgisayar ne varsa çalıştırıyor. evlatlarımıza sağlıklı bir anne de lazım. mesela mikrodalga fırın kullanmıyorum çünkü zaruri değil ama kurutma bebeği çok kusan bir anne için özellikle şart..
Nasıl şimdi bebeğin canım fitil işe yarar korkma. Annelik işte iğneden sonra dk başı ateşine bakıyodumbugun ogluma 2.ay asilari yapildi 1 saat oncesine kadar birseyi y oktu atesi biraz yukselmis husursuzlanmaya basladi uykusu var uyuyamiyor ayagimda salliyorum . ins daha fazla artmaz fitil koydum :-(
Teşekkürler bilgi icin canimorganık sac boyaları var canım hamıleyken de boyattım sımdı de boyatıyorum bu sekılde dr um onayladı
Canm ben daha once prima pampers normal bezdn kullaniuodm çişi bile sizdiriyodu baska bi beze gecemedm guvenemedm dogrusu dun aldm kilot bez henz sızdrma olmadi bakalm yapcak misızdırma yapmıyor mu? ben prima premium care kullanıyorum ama zaman zaman ne oluyorsa kol altına kadar ıslanıyor oğlum.
canm prima pampers 3 numara kullaniym 6-11 kg bebekler icnSiz kac numara hangi marka kullaniyorsunuz?
evet canm gercektn pratik ve rahat ozellikle bel karin bolgesndeki esneklik cok rahatlatti beni bizmkinnn hep o taraflari tahtis oluyodu şuanlk kotu bi yorum yapamicam kullandkca anlarz iyi mi kotu muBenim de gozum onlarda aslinda. Cokkta pratik gorunuyor. Bugun mu basladin kullanmaya canim
Canm ben daha once prima pampers normal bezdn kullaniuodm çişi bile sizdiriyodu baska bi beze gecemedm guvenemedm dogrusu dun aldm kilot bez henz sızdrma olmadi bakalm yapcak mi
canm prima pampers 3 numara kullaniym 6-11 kg bebekler icn
evet canm gercektn pratik ve rahat ozellikle bel karin bolgesndeki esneklik cok rahatlatti beni bizmkinnn hep o taraflari tahtis oluyodu şuanlk kotu bi yorum yapamicam kullandkca anlarz iyi mi kotu mu
cok sukur iyi simdi sabaha karsi biraz yukseldi fitil iyi geldi .Nasıl şimdi bebeğin canım fitil işe yarar korkma. Annelik işte iğneden sonra dk başı ateşine bakıyodum
canm bende 4 e gecmeyi dusunuyodm ama cok buyuk gelirde sizdrr die korktm zatn bu 3 numarada az var bCnim sana 3 numara kucuk deilmi ben 4 e gectim bir ongundur 7 yi gecti cunki dar geliyor ve cis sizdiriyordu kkayida yanlardan sizdimaya baslamisti 4te oyle bir sorun yok simdi
minnoşuna maşallah canımBiz de bugun 2. Ay kontrolumuze gittik. Kilo boy olculdu hersey normalmis. Ayrica rota virusu asisida yapildi.
karamera canim senin yazdiklarindan sonra gaza geldim kontrol sonrasi kahvaltiya gittik cok iyi geldi. Bayadir saglik ocagi hastane disinda biyere cikmamistim havalar guzel olsa da hep ciksak:)
Benimki de uyusa bile dediğin gibi kalkıyor. 1 de uyuyo 4 de kalkıyo 4 den sonra 7 ye kadar saat başı 7 den sonra 10 a kadar yarım saatte bir kalkıyo sonra öğlen 12 1 de yarım saat uyuyorCanım benımkı de öyle sanırım biyolojik saatleri boyle ne yaparsam yapayım erkene cekemıyorum daha erken uyutsam bile illakı o saatte kurulmus gibi uyanıyor bu sefer de bi anlamı kalmıyor. Genelde aksam 7den sabah 7ye duzen kurarmıs bebekler ama benımkı gece 12den öğlen 12ye bi düzen kurdu diyebilirim. Ben de ona uygun hareket edıyorum artık kasmıyorum uykusunu bölmekten baska bir işe yaramıyor gunduz uykularımız düzene girdikce zamanla hersey yoluna giricektir inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?