2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar emzirirken sac boyatma konusunda ne düşünüyorsunuz?? Genelde boyatılmamasi tavsiye ediliyor. Doktoruna soran falan oldu mu??

Ne yaparsam yapıyım 1 den önce gözleri kapatmıyor benim bebeğim ne yapacağım ya 1 olunca tak kendi kapatıyor beh uğraytığımla kalıyorum
Canım benımkı de öyle sanırım biyolojik saatleri boyle ne yaparsam yapayım erkene cekemıyorum daha erken uyutsam bile illakı o saatte kurulmus gibi uyanıyor bu sefer de bi anlamı kalmıyor. Genelde aksam 7den sabah 7ye duzen kurarmıs bebekler ama benımkı gece 12den öğlen 12ye bi düzen kurdu diyebilirim. Ben de ona uygun hareket edıyorum artık kasmıyorum uykusunu bölmekten baska bir işe yaramıyor gunduz uykularımız düzene girdikce zamanla hersey yoluna giricektir inanıyorum

bugun ogluma 2.ay asilari yapildi 1 saat oncesine kadar birseyi y oktu atesi biraz yukselmis husursuzlanmaya basladi uykusu var uyuyamiyor ayagimda salliyorum . ins daha fazla artmaz fitil koydum :-(

Doğru söylüyorsun canım bu havalarda hele nimet resmen

bugun ogluma 2.ay asilari yapildi 1 saat oncesine kadar birseyi y oktu atesi biraz yukselmis husursuzlanmaya basladi uykusu var uyuyamiyor ayagimda salliyorum . ins daha fazla artmaz fitil koydum :-(
Nasıl şimdi bebeğin canım fitil işe yarar korkma. Annelik işte iğneden sonra dk başı ateşine bakıyodum

sızdırma yapmıyor mu? ben prima premium care kullanıyorum ama zaman zaman ne oluyorsa kol altına kadar ıslanıyor oğlum.
Canm ben daha once prima pampers normal bezdn kullaniuodm çişi bile sizdiriyodu baska bi beze gecemedm guvenemedm dogrusu dun aldm kilot bez henz sızdrma olmadi bakalm yapcak mi
Siz kac numara hangi marka kullaniyorsunuz?
canm prima pampers 3 numara kullaniym 6-11 kg bebekler icn

Benim de gozum onlarda aslinda. Cokkta pratik gorunuyor. Bugun mu basladin kullanmaya canim
evet canm gercektn pratik ve rahat ozellikle bel karin bolgesndeki esneklik cok rahatlatti beni bizmkinnn hep o taraflari tahtis oluyodu şuanlk kotu bi yorum yapamicam kullandkca anlarz iyi mi kotu mu

Cnim sana 3 numara kucuk deilmi ben 4 e gectim bir ongundur 7 yi gecti cunki dar geliyor ve cis sizdiriyordu kkayida yanlardan sizdimaya baslamisti 4te oyle bir sorun yok simdi

Bezlerin icinde en iyisi piremium care ama islaklik hissi veriyordu dis yuzuyden molfixin yeni serisini aldim cok begeindim kakasini yaptiginda bakmassam anlamiyorum cisinin islakligida belli olmuyor ben bezimi buldum sanirimmm

Biz de bugun 2. Ay kontrolumuze gittik. Kilo boy olculdu hersey normalmis. Ayrica rota virusu asisida yapildi.
karamera canim senin yazdiklarindan sonra gaza geldim kontrol sonrasi kahvaltiya gittik cok iyi geldi. Bayadir saglik ocagi hastane disinda biyere cikmamistim havalar guzel olsa da hep ciksak:)

Cnim sana 3 numara kucuk deilmi ben 4 e gectim bir ongundur 7 yi gecti cunki dar geliyor ve cis sizdiriyordu kkayida yanlardan sizdimaya baslamisti 4te oyle bir sorun yok simdi
canm bende 4 e gecmeyi dusunuyodm ama cok buyuk gelirde sizdrr die korktm zatn bu 3 numarada az var b

Dün kızım 2.ay karna aKv deyiz
minnoşuna maşallah canım
Oh çok iyi yapmışsınız canım afiyet olsun.gezelim tabi ya, anne olduk diye gezemicek miyiz?hep ev hastane iyice bunalıyoruz. hem eşinle sana, hem de minnoşuna çok iyi gelmiştir:))

Benimki de uyusa bile dediğin gibi kalkıyor. 1 de uyuyo 4 de kalkıyo 4 den sonra 7 ye kadar saat başı 7 den sonra 10 a kadar yarım saatte bir kalkıyo sonra öğlen 12 1 de yarım saat uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…