2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar şehir dışında kv deyiz.kv evin ısısı ayarsız,evde de hasta olmak üzere olan çocuk vardı kızımı dışarı çıkartayım temiz hava iyi gelir diye düşündüm. çarşıda çekirdek aile olarak turladık. Şimdiye kadar aşıdan dolayı sıkıntı yaşamadık inşallah bu saatten sonra da yaşamayız

Bende dün annemlere gittim aramız araçla 20 dk falan ama onların evinin ısısıyla fark olunca hasta oldu minnoşum
Fındık burnu akıyor biraz uyumak istiyor kirgınlikmı var acaba vücudunda.

Kizlar oglum emerken cok terliyor. Evin ısısı 24 civari ve ben ustune tek citcitli badi ve altina ayakli bir alt giydiriyorum. Baska bisey giydirmiyorum ama boynunun alti pütür pütür kirmizi lekeler oldu. Isilik gibi duruyor. Bu mevsimde olur mu isilik acaba? Carsamba randevumuz doktorumuz da uzak. Gotursem mi acaba

Bende dün annemlere gittim aramız araçla 20 dk falan ama onların evinin ısısıyla fark olunca hasta oldu minnoşum
Fındık burnu akıyor biraz uyumak istiyor kirgınlikmı var acaba vücudunda.
İnşallah hasta olmaz canım.inşallah geçici burun akıntısıdır,hemen düzelir.

Canım bizim evin ısısı da 24-25 derece idi.ve ben kızımı alt üst iki kar giydiriyordum kızımın sıcaktan burnu tıkandı hırıltılı nefes alıyor.
Dr bize ev sıcaklığı 21-23 derece olsun dedi.kendin nasılsan çocuğu da öyle giydir dedi.resmini çekip çocuk Dr una bi yolla istersen belki götürmene gerek kalmaz.

Canim doktor isilik gibi demis. Carsamba gitcez zaten bakar tekrar.

Kızlar minnoşumun burnu akıyor,emzirirken anlıyorum balgam var acaba böyle olan vardı sanki şurup gibi bişi verilmişmiydi acaba haftasonu girdi dr.muza gidemedik ancak pazartesi giderebilirim ne yapsamki..

Canım tek badi az olabilir. Emerken Terlemesi normal cok efor sarfediyolar. Bnmkide kafasi cok fazla terliyo

Kızlar sadece anne sütü alan bebeklere su veriyor musunuz kızıma çok nadir mama veriyorum şu da versem.mi acaba

Bezlerin icinde en iyisi piremium care ama islaklik hissi veriyordu dis yuzuyden molfixin yeni serisini aldim cok begeindim kakasini yaptiginda bakmassam anlamiyorum cisinin islakligida belli olmuyor ben bezimi buldum sanirimmm
Biz de bugün molfix aldık 3 numara. Bana biraz inçe geldi ama henüz hiç denemedik. İnşallah memnun kalırız 156 adet içeren kocaman bir paket aldık, ziyan oldun istemem.

Canım tek badi az olabilir. Emerken Terlemesi normal cok efor sarfediyolar. Bnmkide kafasi cok fazla terliyo
Canim boyle giydirmeme ragmen terliyor iste düşün. Sadece emerken degil. Evin sicakligi iyiyse tek takim yeter dedi doktor. Fazla giydirdiginde de hasta edersin dedi.

Normal terliyosa evet haklisin. Bnimki emerken terliyo
BEnde iki kat giydiriyorum ev de 24-25derecelerde oluyor buara dogalgaz yakmadıgım halde boyle. Kızım hç terlemiyor uyurken de üstüne bi penye battaniye örtüyorum bütün gün boyle geciyor sadece dediğin gibi emzirirken kafası terliyor o da cok yoruldugu için karsılıklı ter içinde kalıyoruz ama bu da normal bi durum

Kızlar minnoşumun burnu akıyor,emzirirken anlıyorum balgam var acaba böyle olan vardı sanki şurup gibi bişi verilmişmiydi acaba haftasonu girdi dr.muza gidemedik ancak pazartesi giderebilirim ne yapsamki..

cnm bizm 1 hftdır burnumuz akıyo 2 kere hava verdm öksürüğü geçti. Doktorumuz geçen sefer şurup için çok küçük denişti. Burnunu bol bol temizle cnm ciğerlere inmesn. Ciiğerinde hırlama fışlama olursa götür. Bu aylarda akıntı olurmuş anne arkadaşlarım öyle dedi

Canim boyle giydirmeme ragmen terliyor iste düşün. Sadece emerken degil. Evin sicakligi iyiyse tek takim yeter dedi doktor. Fazla giydirdiginde de hasta edersin dedi.

cnm erkek çocuğu daha çok terliyo iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…