- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.581
Saol canim gercekten iyi geldiDün kızım 2.ay karna aKv deyiz
minnoşuna maşallah canım
Oh çok iyi yapmışsınız canım afiyet olsun.gezelim tabi ya, anne olduk diye gezemicek miyiz?hep ev hastane iyice bunalıyoruz. hem eşinle sana, hem de minnoşuna çok iyi gelmiştir:))
İnşallah hasta olmaz canım.inşallah geçici burun akıntısıdır,hemen düzelir.Bende dün annemlere gittim aramız araçla 20 dk falan ama onların evinin ısısıyla fark olunca hasta oldu minnoşum
Fındık burnu akıyor biraz uyumak istiyor kirgınlikmı var acaba vücudunda.
Canım bizim evin ısısı da 24-25 derece idi.ve ben kızımı alt üst iki kar giydiriyordum kızımın sıcaktan burnu tıkandı hırıltılı nefes alıyor.Kizlar oglum emerken cok terliyor. Evin ısısı 24 civari ve ben ustune tek citcitli badi ve altina ayakli bir alt giydiriyorum. Baska bisey giydirmiyorum ama boynunun alti pütür pütür kirmizi lekeler oldu. Isilik gibi duruyor. Bu mevsimde olur mu isilik acaba? Carsamba randevumuz doktorumuz da uzak. Gotursem mi acaba
Canim doktor isilik gibi demis. Carsamba gitcez zaten bakar tekrar.Canım bizim evin ısısı da 24-25 derece idi.ve ben kızımı alt üst iki kar giydiriyordum kızımın sıcaktan burnu tıkandı hırıltılı nefes alıyor.
Dr bize ev sıcaklığı 21-23 derece olsun dedi.kendin nasılsan çocuğu da öyle giydir dedi.resmini çekip çocuk Dr una bi yolla istersen belki götürmene gerek kalmaz.
Halsiz kalmış biraz kızlardan birinin bebişi sanki hastaydı ilaç verilmişmiydi onu soracaktım,serum fizyolojik var ama .İnşallah hasta olmaz canım.inşallah geçici burun akıntısıdır,hemen düzelir.
Ben kullaniyorum cnim suan icin memnunumPrima aktif bebek bezi tavsiyesi aldim bi arkadasimdan. Kullanan var mi
Canım tek badi az olabilir. Emerken Terlemesi normal cok efor sarfediyolar. Bnmkide kafasi cok fazla terliyoKizlar oglum emerken cok terliyor. Evin ısısı 24 civari ve ben ustune tek citcitli badi ve altina ayakli bir alt giydiriyorum. Baska bisey giydirmiyorum ama boynunun alti pütür pütür kirmizi lekeler oldu. Isilik gibi duruyor. Bu mevsimde olur mu isilik acaba? Carsamba randevumuz doktorumuz da uzak. Gotursem mi acaba
Kızlar sadece anne sütü alan bebeklere su veriyor musunuz kızıma çok nadir mama veriyorum şu da versem.mi acaba
Biz de bugün molfix aldık 3 numara. Bana biraz inçe geldi ama henüz hiç denemedik. İnşallah memnun kalırız 156 adet içeren kocaman bir paket aldık, ziyan oldun istemem.Bezlerin icinde en iyisi piremium care ama islaklik hissi veriyordu dis yuzuyden molfixin yeni serisini aldim cok begeindim kakasini yaptiginda bakmassam anlamiyorum cisinin islakligida belli olmuyor ben bezimi buldum sanirimmm
Mama da suyla hazırlanıyor bence ekstra su vermeye gerek yokKızlar sadece anne sütü alan bebeklere su veriyor musunuz kızıma çok nadir mama veriyorum şu da versem.mi acaba
Canim boyle giydirmeme ragmen terliyor iste düşün. Sadece emerken degil. Evin sicakligi iyiyse tek takim yeter dedi doktor. Fazla giydirdiginde de hasta edersin dedi.Canım tek badi az olabilir. Emerken Terlemesi normal cok efor sarfediyolar. Bnmkide kafasi cok fazla terliyo
Normal terliyosa evet haklisin. Bnimki emerken terliyoCanim boyle giydirmeme ragmen terliyor iste düşün. Sadece emerken degil. Evin sicakligi iyiyse tek takim yeter dedi doktor. Fazla giydirdiginde de hasta edersin dedi.
BEnde iki kat giydiriyorum ev de 24-25derecelerde oluyor buara dogalgaz yakmadıgım halde boyle. Kızım hç terlemiyor uyurken de üstüne bi penye battaniye örtüyorum bütün gün boyle geciyor sadece dediğin gibi emzirirken kafası terliyor o da cok yoruldugu için karsılıklı ter içinde kalıyoruz ama bu da normal bi durumNormal terliyosa evet haklisin. Bnimki emerken terliyo
biz tam 2 aylığız ve hafifledi sancılar bu haftam cok daha rahat gectı bileseninki nekdrelık oldu nezaman hafiflicek bu sancılar acaba bisim 49 gün oldu
Kızlar minnoşumun burnu akıyor,emzirirken anlıyorum balgam var acaba böyle olan vardı sanki şurup gibi bişi verilmişmiydi acaba haftasonu girdi dr.muza gidemedik ancak pazartesi giderebilirim ne yapsamki..
Canim boyle giydirmeme ragmen terliyor iste düşün. Sadece emerken degil. Evin sicakligi iyiyse tek takim yeter dedi doktor. Fazla giydirdiginde de hasta edersin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?