- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.601
Bana vermedi boğazında felan yok diye sık sık emzir dedi bide her emzirmeden sonra iki üç çay kaşığı ılık su ver dedi günde dört beş kez de burnunu açıyoruzKızlar minnoşumun burnu akıyor,emzirirken anlıyorum balgam var acaba böyle olan vardı sanki şurup gibi bişi verilmişmiydi acaba haftasonu girdi dr.muza gidemedik ancak pazartesi giderebilirim ne yapsamki..
vermiyorum canım ben. zaten susadığında biraz meme içiyo bırakıyor sonra almıyo hayatta ordan anlıyorum susamış olduğunu. aç olduğında uzun emiyo.ilkinde de vermemiştim ek gıdaya geçene kadarKızlar sadece anne sütü alan bebeklere su veriyor musunuz kızıma çok nadir mama veriyorum şu da versem.mi acaba
canım fitilden önce şurup verseydin keşkebugun ogluma 2.ay asilari yapildi 1 saat oncesine kadar birseyi y oktu atesi biraz yukselmis husursuzlanmaya basladi uykusu var uyuyamiyor ayagimda salliyorum . ins daha fazla artmaz fitil koydum :-(
ben hala 2 numara kullanıyorum. 29unda 3. ayımız bitecekCnim sana 3 numara kucuk deilmi ben 4 e gectim bir ongundur 7 yi gecti cunki dar geliyor ve cis sizdiriyordu kkayida yanlardan sizdimaya baslamisti 4te oyle bir sorun yok simdi
Evet bende penye battaniye örtüyorum cok nadir sırtı terliyo ama hemen değiştiriyorum yada ağız bezlerinden koyuyorumBEnde iki kat giydiriyorum ev de 24-25derecelerde oluyor buara dogalgaz yakmadıgım halde boyle. Kızım hç terlemiyor uyurken de üstüne bi penye battaniye örtüyorum bütün gün boyle geciyor sadece dediğin gibi emzirirken kafası terliyor o da cok yoruldugu için karsılıklı ter içinde kalıyoruz ama bu da normal bi durum
Nadir de olsa mama yiyen bebeklere mutlaka verin diyor doktorlar canımKızlar sadece anne sütü alan bebeklere su veriyor musunuz kızıma çok nadir mama veriyorum şu da versem.mi acaba
Olmuş bir kere. Bunu düşünüp stres üzüntü yapma kendine bence. Abim bayan kuaförü. O, hamile çok bayanın gelip saçını normal boyalarla boyattığını söylemişti. ki biliyorsun hamilelik daha hassas bir dönem . Evin de boyatmışsın. Bolca havalandır. Bunu düşünüp kendine stres yapman boyadan çok daha zarar verebilir sütüne bebeğine.Kızlar ben bilmiyodum saçımı evde boyadım normal boya ile . Sonra bebeğimi emzirdim zarar vermiş miyimdir ? Çok moralim bozuldu .
Çok sağol canımm. Sabahtan beri kendimi yiyorum nasıl araştırmadan yaparsın bunu diye . Aklıma dahi gelmedi zararlı olabileceği . Allahım korusun inşallah bir daha hayatım boyunca boyamam saçlarımı.Olmuş bir kere. Bunu düşünüp stres üzüntü yapma kendine bence. Abim bayan kuaförü. O, hamile çok bayanın gelip saçını normal boyalarla boyattığını söylemişti. ki biliyorsun hamilelik daha hassas bir dönem . Evin de boyatmışsın. Bolca havalandır. Bunu düşünüp kendine stres yapman boyadan çok daha zarar verebilir sütüne bebeğine.
canım benim oğlum da öyle. penye şapkalarını gözünün üstüne çekiyorum.Kızlar bebeğimin uykusu gelince gözünün bişeyle kapanmasını istiyor. Bebekler için göz bandı var mı ya almak istiyorum ama denk gelmedim hiç
Sağol cnm bende sık sık emziriyorum zaten tıkalı burnu kısa kısa emiyor diye.Bana vermedi boğazında felan yok diye sık sık emzir dedi bide her emzirmeden sonra iki üç çay kaşığı ılık su ver dedi günde dört beş kez de burnunu açıyoruz
Hırıltı yok dinlediğim kadarıyla burnu hırlıyor minnoşumun onuda serum fizyolojik ile açmaya çalışıyorum. Geçecek inşallah...cnm bizm 1 hftdır burnumuz akıyo 2 kere hava verdm öksürüğü geçti. Doktorumuz geçen sefer şurup için çok küçük denişti. Burnunu bol bol temizle cnm ciğerlere inmesn. Ciiğerinde hırlama fışlama olursa götür. Bu aylarda akıntı olurmuş anne arkadaşlarım öyle dedi
cnm erkek çocuğu daha çok terliyo iyi yapmışsın
Hırıltı yok dinlediğim kadarıyla burnu hırlıyor minnoşumun onuda serum fizyolojik ile açmaya çalışıyorum. Geçecek inşallah...
Cnm kaçıncı haftadasınız bizde 7 ile 9. Haftalar arası çok berbat durumdaydık.inşallah canım. Bizimki de 3 gündür akşamları sebepsiz ve avutulamaz şekilde ağlıyo karnı tok gazı yok altı temiz üşümüyo terlemiyo aklıma başka bişey de gelmiyo
ben hala 2 numara kullanıyorum. 29unda 3. ayımız bitecek
anladım canımKilosuyla boyuyla.ilgili cnm eccoomun kiloluydu die hatrladigimdan oyle soyledim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?