2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Solomonbaby ergonomik 3 ay 4 yas olanini aldim cnm m oturus sekli onemliymis kangurularda bn birde one dogru pozisyonu var die tercih ettim iki gunde geldi kullanmaya basladik acayip rahat icindeykn uyyududa cok sevdi bnim oglm 7 kg uzeri oln hmn kullnabiliyor

Bende kanguru almak istiyorum ama kış da geldi kullanabilir miyim kararsız kaldım o yüzden

Bende kanguru almak istiyorum ama kış da geldi kullanabilir miyim kararsız kaldım o yüzden
Kangru ortusu diye birsey var..instagramdan satin aldim ben..istediginiz renkten yapiyorlar..polardan..boynunuzdan geciriyorsunuz,bebegin ayaklarini falanda kapatiyor..kullanisli birsey,kisinda kangru kullanilabiliyor bu sayede..ben aldi.,kullandim da disarida..tavsiye ederim

İki gündür 10 dakika uyuyup uyanan sürekli emen uyumak isteyen kızımın burnu mu tıkalı yok gazı var hayır kesin burnu tıkalı yok yok gazı var tartışmalarının sonunda sanırım buldum. ATAK. Normalde 15. Haftadayız. Beklenen doğum tarihine göre 12.

Kizlar benm bebegm hep pişik oluyo bunun bezle alakasi olabilir mi
Yediklerinle alakalı olabilir. Turşu, domates, acı biber, baharat yediğimde oluyordu. Çıkardım beslenmemden.
Bir de iki gün misafirlikte kaldık, orda mecbur ıslak mendil kullandım (baby&me yenidoğan), Cildi tahriş olmuş gibi pütürledi. Evde sıcak su ve Pamuk kullanıyorum. Pürüzsüz ve sıfır pişik.

canm kakasndn kaynakli degil boyle nasil desem tahriş oluyoms gibi bezdm olabilir

Zaten tv izletmek istemiyormussunuz ama yine de soyleyeyim herkes icin faydali olabilir.karanlikta tv isigi epilepsiyi tetiklermis.
bebeklere kesinlikle televizyon izletilmemeliymiş otizmi tetikliyormuş. evet tv lere ilgili bebekler ama uzak tutmalıyız zaten tertemiz beyinleri bir sürü kargasaya maruz bırakılmamalı

Kızlar bu kanguruyu 7 kilo altı kullanamıyomuyuz?

Bende solomombaby aldim. Yenidogan aparati da aldim ben. O zaman 0ay-4 yas diyor. Birde kışlık ortusu var. Onu da aldım hepsi 250ye geldi. Sitesinde var bakin ısterseniz ama daha kullanmadım. Benim oglum daha 5 kilo bile olamadi insallah kullanmamda sakınca yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…