- Konu Sahibi angel5angel
-
- #33.621
Kızlar 3 aylık olucak bebeğim kanguru alan var mı aranızda? Ne zaman kullanılmalı nasıl kullanılmalı hangi model tercih edilmeli araştırıyorum size de fikir almak açısından sormak istedim anneler topluluğu sonuçta herkes en iyisini düşünür evladı için
Bende kanguru almak istiyorum ama kış da geldi kullanabilir miyim kararsız kaldım o yüzdenSolomonbaby ergonomik 3 ay 4 yas olanini aldim cnm m oturus sekli onemliymis kangurularda bn birde one dogru pozisyonu var die tercih ettim iki gunde geldi kullanmaya basladik acayip rahat icindeykn uyyududa cok sevdi bnim oglm 7 kg uzeri oln hmn kullnabiliyor
Kangru ortusu diye birsey var..instagramdan satin aldim ben..istediginiz renkten yapiyorlar..polardan..boynunuzdan geciriyorsunuz,bebegin ayaklarini falanda kapatiyor..kullanisli birsey,kisinda kangru kullanilabiliyor bu sayede..ben aldi.,kullandim da disarida..tavsiye ederimBende kanguru almak istiyorum ama kış da geldi kullanabilir miyim kararsız kaldım o yüzden
evet canm bizimki tombisKilosuyla boyuyla.ilgili cnm eccoomun kiloluydu die hatrladigimdan oyle soyledim ona
Atak haftası olabilir miinşallah canım. Bizimki de 3 gündür akşamları sebepsiz ve avutulamaz şekilde ağlıyo karnı tok gazı yok altı temiz üşümüyo terlemiyo aklıma başka bişey de gelmiyo
Canım kızarıklık anüs çevresinde ise pişik diğer taraflarda da varsa alerji olabiliyormuş canım. Bez değişikliği yap istersenKizlar benm bebegm hep pişik oluyo bunun bezle alakasi olabilir mi
Yediklerinle alakalı olabilir. Turşu, domates, acı biber, baharat yediğimde oluyordu. Çıkardım beslenmemden.Kizlar benm bebegm hep pişik oluyo bunun bezle alakasi olabilir mi
diger taraflarda canm bende bezle alakalidr die dusundm ama prima harici diger bezlere güvenmiyorm ya yinede denemekte fayda varCanım kızarıklık anüs çevresinde ise pişik diğer taraflarda da varsa alerji olabiliyormuş canım. Bez değişikliği yap istersen
canm kakasndn kaynakli degil boyle nasil desem tahriş oluyoms gibi bezdm olabilirYediklerinle alakalı olabilir. Turşu, domates, acı biber, baharat yediğimde oluyordu. Çıkardım beslenmemden.
Bir de iki gün misafirlikte kaldık, orda mecbur ıslak mendil kullandım (baby&me yenidoğan), Cildi tahriş olmuş gibi pütürledi. Evde sıcak su ve Pamuk kullanıyorum. Pürüzsüz ve sıfır pişik.
canm benimkide ayakta yada pusette sallayarak uyuyo kendi kendine dalamiyoBebekleri sallamadan nasıl uyutabiliriz benimki kucakta uyuyo bıraktırmak istiyorum
Kızlar aliexpress de şöyle bir şey gördüm kışın soğuk havalarda bebeği taşımak için çok güzel olabilir.
emziriken doğru pozisyon almazsak daha da zor doğru oturmak gerekıyortansiyonumu ölçmedim canım iyi geldi aklına sağol
emzirmek gerçekten çok yorucuymuş
bebeklere kesinlikle televizyon izletilmemeliymiş otizmi tetikliyormuş. evet tv lere ilgili bebekler ama uzak tutmalıyız zaten tertemiz beyinleri bir sürü kargasaya maruz bırakılmamalıZaten tv izletmek istemiyormussunuz ama yine de soyleyeyim herkes icin faydali olabilir.karanlikta tv isigi epilepsiyi tetiklermis.
Bende kanguru almak istiyorum ama kış da geldi kullanabilir miyim kararsız kaldım o yüzden
Kangru ortusu diye birsey var..instagramdan satin aldim ben..istediginiz renkten yapiyorlar..polardan..boynunuzdan geciriyorsunuz,bebegin ayaklarini falanda kapatiyor..kullanisli birsey,kisinda kangru kullanilabiliyor bu sayede..ben aldi.,kullandim da disarida..tavsiye ederim
Kızlar bu kanguruyu 7 kilo altı kullanamıyomuyuz?
Bende kanguru almak istiyorum ama kış da geldi kullanabilir miyim kararsız kaldım o yüzden
Kizlar benm bebegm hep pişik oluyo bunun bezle alakasi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?